בדבש

sapir aloud555

New member
נארוטו שיפודן. x: ../images/Emo121.gif

גוד דאמ, שנתיים של ציפייה לסיום הפילרים. כן, אני נארוטארד. -.-'''

sapir aloud555

New member
עברית: ../images/Emo121.gif

נארוטו: אנימה. סדרה שמשודרת ביפן [ועכשיו גם פה בצנזור. -.-'] בגלל בעיות עם המפיקים של הסדרה הם החליטו לשדר פרקים שלא היו בסיפור המקורי כפי שהיוצר כתב אותו. פרקים כאלו נקראים "פילרים". מאז פרק מסויים כל חובבי הסדרה נאלצו לחכות שנתיים עד שפרקי הפילרים יעלמו והעלילה תחזור לסיפור במקור. אז מחר, בחמישי, הסדרה חוזרת לעלילת הסיפור המקורי שלה. ~ D:

miss_t

New member
אההה איזה כיף!! בהצלחה!!

אבל הפילרים עד כדי כך שנואים?

somebodddy

New member
מממ... מצטער לאכזב אותך

אבל הנה ההערה של דאטביו(זאתי שהם שמים בסיום שיר הפתיחה בתרגומים שלהם):
Bad news folks. There is still 3 more weeks of filler left.​

sapir aloud555

New member
נה, ../images/Emo121.gif

הם סתם צוחקים. כבר אושר מראש בכל הפרסומות ששיפודן יוצא בחמישי. דאטביו עושים את זה בכוונה כי יש להם יותר מדי מכתבי נארוטארדס בתיבה שלהם, אוהבים לראות מעריצים מתעצבנים

נ"ש../images/Emo87.gif למיס טי

אני מגיב לפי התגובה הזו. השרשור הקודם התפגר לו ולא יקפוץ יותר. המממ... ידעתי את מה שאמרת. חוץ מהיפני. שטו יפני
? הסברים מורחבים אפשר? הממ. בכוונה בחרתיב קוסם כי עד שאני אגיע לרמה 10 אני אתפגר. וסתם סיפרתי לך על פיו הנחמד כי הוא מביא כיסא לנוח עליו לפעמים. לא תמיד. זהו. הא. שאלה קצת יותר אישית (שבכל זאת יתקשר לאופטופיק)- יש לך מסן?

ווינגז

New member
בכל עיר יש את ה"יפני" הזה

Mr. משהו
שאצלו אפשר לשמור ארבעה סוגי פריטים (וככה יש לך יותר מקום אצלך, וכל פעם שאתה צריך משהו - אתה פשוט הולך אליו ולוקח) די קל למצוא אותו/אותם ב-Lith Harbor הוא ממש קרוב לפורטל, ב-Henesys הוא ב-Mushroom Park (הכי בשמאל, קרוב לפורטל). ב-Ellinia הוא ממש קרוב לחנות שיקויים, אם אני לא טועה... ב-Perion הוא למטה, די קרוב לכניסה ל-Dung (מימין) ב-Kerning City הוא בשמאל למטה, אאל"ט, גם קרוב לפורטל. בהצלחה.

אההה../images/Emo87.gif

היפני האידיוט הזה שכל הזמן מקשקש שטויות? וואלה תודה
אני אפקיד אצלו את הורד הנחמד ואת הכסא. ואז נחזיר אותם אליי בשחקן חדש

למעלה