בדבש

miss_t

New member
מה שווינגז אמרה נכון + כמה דברים

בקשר ל MR.יפני תחפש ותצליח למצוא בכל עיר כמו שווינגי אמרה. בקשר לזה שבחרת קוסם כי זה התמחות לעבודה ברמה 8- זה לא מה שצריך ללכת לפיו... לפי דעתי לכל דמות יש את היתרונות שלה.... זה שלוחם/גנב/קשט מתמחה ברמה 10 זה לא כזה קריטי... פשוט הם חזקים עד רמה 10 מאשר קוסם שאין לו STR או DEX לקוסם דווקא יותר קשה לעלות רמות בהתחלה(בלי קסמים הוא חלש מאוד) ובגלל זה (לפי דעתי) הוא מקבל התמחות ברמה 8. ושאלת שאלה אישית- תקבל תשובה אישית- שלחתי לך מסר

../images/Emo87.gif המממ

בסדר גמור. נבדוק מה אפשר לעשות. הממ. הקווסט של פיו מועיל לי כי הוא מאפשר לי להשיג דרך לנוח מבלי להשתמש בשיקויים למיניהם... הבנת את ההיגיון פה? אז עדיף לבחור בעבודה אחרת, הא?

miss_t

New member
חח אני מכירה את הכיסא ובהחלט מבינה

את ההיגיון, זה מאוד מועיל עד רמה 20+- ככה לא אמרתי שעדיף עבודה אחרת, אני קוסמת ומאוד נהנת
כמו שאמרתי לכל דמות היתרונות שלה קוסם יכול לתקוף מרחוק, כך גם קשט וסין (גנב) לוחם ובנדיט תוקפים מקרוב יש הבדלים גדולים בסקילים בין כל הדמויות ובכלל בעבודה שנייה (רמה 30) - יש התמחות שנייה לכמה סוגים של עבודות. בכל מקרה- כל דמות בסופו של דבר אפשר להנות לשחק איתה לי אישית יש קלריק 55 סין 32 לוחמת 40 אני מעדיפה לשחק עם לוחם או קוסם ולא עם גנב/ קשט מהעדפות אישיות בלבד לא נוח לי שאני תלויה בחצים (כן אני יודעת שיש soul arrow), או בכוכבים/שרקנים לגנבים... למרות הכל- כיף לי לשחק בכל אחת מהדמויות! well, בהצלחה!

חשבתי על קלריק בהתחלה../images/Emo87.gif

אבל אז כולם יחטפו אותי לפרטי קווסט שלהם ולא ממש בא לי
מה שגם אני נוב בעצמי אז...

בכל מקרה../images/Emo87.gif

אני מקווה שבקרוב לא אהיה נוב. יש עוד הרבה דברים ללמוד. וזה אחד מסודות היופי של המשחק. שלא משעמם בכלל.

למעלה