בגריל?

mei ran

New member
אמממ...

אפשר להצטרף לפורום? אז קוראים לי עדי ואני אוהבת לעשות דוליז. אממ... אפשר? בבקשה בבקשה בבקשה...... ובקשר ל חצאיות סקוטיות יש בכן ולא... אני קניתי אתמול וזייהו... עברתי? אתם מקבלות אותי?

Mooa-Numi

New member
אמממ.. זה די לא אוף...

אבל נקבל אותך בכל מקרה
ברוכה הבאה

TaAaLi

New member
ברור שאת יכולה../images/Emo70.gif ../images/Emo72.gif

את לא צריכה לבקש רשות בכלל... כל אחד (בדר"כ אחת... סורי מוטי
) יכול להצטרף מתי שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה!... אוך פאק, זה לא נשמע טוף... בכל מקרה - ברוכה הבאה!

smile girl

New member
אז ככה...../images/Emo153.gif

אתמול קיבלתי את המבן בביולוגיה, וקיבלתי... 69!!!
אני שונאת את המורה הזאת!!!!
איזו מגעילה!!! טוב... אני מעדיפה לדבר על... אתמול קנו לי חצאית, מעיל, וחולצה חדשים!!! זה מאמם!!!
איזה בגדים מהממים!!!! די!!!
ו... זהו!!!
אה כן... והחורף מתחיל!!!!!

Mooa-Numi

New member
כמו הציון שלי במתמטיקה ../images/Emo8.gif

את יודעת כמה חצאיות וחולצות יש בעולם?? פרטי! ומעילים זה בעע

BIG wannabe

New member
יש לי חולצה שכתוב עליה 69! ../images/Emo12.gif

(מה? הרגשתי צורך גם להשתתף בשרשור-69 הזה
)

גם לי[נדחפת באובססיות]

ורגע..69... בטח יש לי עוד משו... אממ... ציון בתעודה במתמטיקה מחצית ראשונה כיתה ז´![המורה לא אהב אותי..זה רק זה... אני חכמה...] זהו...

TaAaLi

New member
אני חולה../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo184.gif ../images/Emo72.gif

Mooa-Numi

New member
הי הי ../images/Emo9.gif

אין מבחנים-יש ציונים!
מתמטיקה- 69 (-אין תגובה-) היסטוריה- 91 (ויד הרוסה לגמרי
) פיזיקה- 85 (ובלי להתכונן בכלל) אנגלית- 76 (ובעעע אחד גדול) ערבית- 96 (ומורה עצבנית במיוחד) ספרות- 98 (ושטויות...) לשון- 91 (ובחנים של 70, 100, 100, 90, 100 אבל נו
) וזה יוצא ממוצע של... 86 וחצי, ככה.

mei ran

New member
אז...

71% בתנ"ך חצאית סקוטית
חולצה יאפה יאפה אמריקאית עם שרוולים שחורים שחברה שלי לקחה שידפיסו לה את הסמל של סופרמן באמצע. אמ... וזייהו אה וכובע צמר יפה יפה עם הדפס של פסים ושורות וכל מיני דברים מוזרים עליו. אממ... וזייהו...

the rock girl

New member
|תרופמאיפה קנית את החצאית הסקוטית?

גאוגרפיה (לימודי הסביבה בשביל המורה שלי) 85.....בעעעע ביולוגיה 88 וגם בעעעע אמממ מחפשת אחר חצאית סקוטית... פוסטר שולט של קורטי אמממ ומזל טוב לדנה!!

למעלה