בגריל?

Mooa-Numi

New member
לא שהבנתי מה את רוצה...

אבל כמו שאני מכירה אותך אני יודעת מה יש לך
וכל מי שגם יודעת-אוי לכם. כל תמונה תמחק

TRaffiC LiGhT

New member
של..../images/Emo13.gif../images/Emo117.gif

סריג כזה ששמים על הכתפיים כמו של הסבתות.
אוהבת אותך!

TRaffiC LiGhT

New member
../images/Emo13.gif..../images/Emo13.gif../images/Emo117.gif

אולי זה בגלל שאני משתעממת נורא בקלות ובגלל זה אני כל הזמן משנה סגנון לבוש וכו´.

The Charmd One

New member
חיחי אוהבת אופייםםם../images/Emo9.gif

אז היה לי יום הורים בשלישי...המורה לשל"ח..נתן ציונים סתםםםם בלי לקשר פרצוף לשם...טחח כמעט רצחו אותו על זה... אז האידיוט נתן לי 75
וזה הרס לי את הממוצע אבל לא נורא... יש לי ממוצע 93 ככה
פסה אני עוד אשפר עד סוף השנה
ואממ היום אני הולכת לבית קפה עם חברה שלי שלא ראיתי כבר 3 חודשים...וייי אני מתרגשת
טחחח
אממ המורה הכלבה למטמתיקה אמרה שהיא תשאיר אותנו שעה ביום חמישי..כי הפרענו
עד 3...בלעעע נראה אם מישהו יישאר... וייי ויש התקדמות
תורידו שיר יפהיפהיפה Letter to cleo - Pizza cutter לטרס אהובייי
למה התפרקתםםם

Shusho

New member
חזרתי מטיול שנתי ../images/Emo13.gif

ביום רביעי קמתי בחמש ועשרים לפנות בוקר (אני רגילה לקום בשבע וחצי... אני גרה 4 דקות מב"ס
), הגעתי לב"ס עם תיק ענקי ואחד קטן שאפשר לקחת לכל היום ויצאנו לטיול.... היינו במדבר יהודה (כן, הלכנו יותר מעשרה קילומטרים בחום אימים
), והנוף היה מדהים!
וישנו באיזה אכסניית נוער בארד והיה בלע והעירו אותנו המש(ד)צים כמו איזה מופרעים עם סירים והרבה צעקות... אבל היה כיף לאללה! וביום השני הינו במערת הקמח, ועוד איזה מקום שאין לי מושג איפה זה... אבל היה שם מפל מים מדהים! והקיצ קיצ היה ממש כיף, והיום לחא הלכנו לב"ס
ודנע לא מתחברת
וביום שלישי יום הורים
ועוד משהו אבל אני אספר אחר כך... יום נעים לכולם!

the sofa city

New member
תגידי היתם במלון מרגוע?

והייתם בעין גדי ועין עובדת נכון? כי גם לנו עשו את אותו מסלול וגם אותנו המשצים העירו בצורה רעה! לא רק המשצים הרכז שכבה האידיוט הזה דופק על הדת וצועק קומו קומו קומו ואנחנו אומרות אנחנו ערות אנחנו ערות דיי והוא לא מפסיק... תפתחו תדלת!!! ביום השני יצאתי ואמרתי לו אנחנו ערות אנחנו ערות אבל הוא בכל זאת היה רע ודפק על הדלת!

Shusho

New member
הלוואי עלינו מלון...

תקעו אותנו באכסניית נוער שחדר לארבעה אנשים בגודל רבע מהחדר שלי... היינו בעין גדי,עלינו איזה 3 הרים (וירדנו
) אבל לא בעין עובדת המשצים שלנו דפקו לנו על הדלת כמו איזה מטורפים אז צעקנו לאחת מהבנות שישנו למטה (מיטות קומותיים) שתפתח את הדלת ואז באים לנו איזה חמישה אנשים לתוך החדר עם סירים, מחבתות וכל הבא ליד שעושה הרבה רעש וצעקו לנו (כמו בצופים) "בו - בו - בו - בוקר טוב! גם מי שלא רוצה לקום" ועוד כל מיני בלע... לפחות בחצי מהחדרים גם זרקו להם כריות בפרצוף... שלא נדבר על המורים שלנו שהמשצים גם העירו אותם ככה!

מרב881

New member
../images/Emo12.gif

מלון? נותנים לכם לישון במלון??? אותנו תקעו באותה אכסניה פעמיים
.

the sofa city

New member
../images/Emo10.gifאתמול גיליתי דבר עצוב...

ב 5.4.90 נולדתי ארבע שנים אחורי זה 5.4.94 קורט קוביין התאבד!!! ועכשיו אני בדיכאון... :~(
ובגלל זה נהייתי חולה... (זה קשור... אם אתם רוצות אני יזביר למה אבל לא עכשיו אני עייפה). כמה זמן אחרי שגיליתי את זה אתמול אז היה בMTV2 GUNS N ROSES וזה גם קשור אלי...(בגלל שעולם עשה לי משהו רע הוא עושה לי משהו טוב...) אם לא הבנתם על מה אני מקשקשת לא נורא, כי אני מקשקשת שטויות כל הזמן!

Co¥oTe

New member
גם לי יש.. ../images/Emo4.gif

יום הנישואים של ההורים שלי הוא ב-11 בספטמבר
ולמבחנים (ובחנים): היסטוריה- 87 (וגם 100
) אנגלית-98 (ומחכה לתוצאות) וכל השאר אין לי כאן\לא קיבלתי את התוצאות.

Nitsניץ

New member
היום לאחותי יש יומולדת ../images/Emo163.gif

היא בת 7 והיא הזמינה איזה 25 בנות ואני צריכה להפעיל אותן
המורה להיסטוריה עשתה לנו בוחן פתע בגלל שלא התנהגנו יפה (סיבה נהדרת
) היא אמרה שאפחד (אף אחד) לא קיבל מעל 66 והיא ל מסכימה להחזיר לנו אותם, והיא עוד מורה מחליפה המורה המקורית יצאה לחופשת לידה.
מדדו לנו ריצות 60 ועשיתי 10.5 שזה די בסדר בהשוואה לשאר הבנות זהו!

למעלה