בגריל!

xXx Lilo xXx

New member
חחחח XD../images/Emo29.gif

מזכיר לי שהיא בא לדבר איתי ואני כזה "אני לא רוצה. אני צריכה ללכת הביתה" ואז הייתה איזו פעם שהיא באה אלי והיא כזה "את מוכנה לבוא רגע" ואני כזה "לא" XDDD היא מפחידה אותי. מה שחסר לי, שגם אותי תשלח לספיכולוג או פסיכיאטור XD

דינדש

New member
אמאלה!

אחרי מה שהיה עם אלונה- אני לא מתקרבת צעד אחד למשרד שלה.

Fall Out Liel

New member
בגלל זה כתבתי רוב D:../images/Emo168.gif

תמיד יש את המורות הטובות, אצלי זו הייתה המורה לספרות, היא הייתה פשוט מקסימה, בזכותה גיליתי על התחרות, זכיתי בה וקיבלתי תלושים וקניתי את הסאגה
אבל סיימנו ספרות שנה שעברה, ומאז בקושי יוצא לדבר איתה, יש מורים שיודעים שהולכים להתגעגע אליהם והם תמיד יעלו בזכרונות נוסטלגיה מהתיכון בעתיד.. ולגבי המורה הדכאוני שיש לך, זה מוזר O.0 XD

xXx Lilo xXx

New member
אצלנו המורה כבר מתכנן את ההתאבדות שלו ../images/Emo29.gif

וזה כבר עצוב. הוא כל שיעור אומר לנו
If I will commit a suicide will you cry for me?​
או דברים כאלו. זה מחרפן לי תשכל כבר. הוא לא בעד צעקות, הוא לא מוציא תלמידים אף פעם מהשיעור, הוא בחיים שלו לא רשם ילד על איחור (אפילו אם הוא נכנס חצי שעה אחרי תחילת השיעור). הוא טוב מידי, וכולם רוכבים עליו בגלל זה. הוא תמיד מתלונן שהוא דואג לתלמידים שלו ומזניח את הבת שלו בגלל זה ושהיא בוכה לו בלילה למה הוא בקושי איתה ודברים כאלו. או הדבר הכי נפוץ אצלו זה:
In the nights I only sleep 3 hours because I need to check your tests and think of your future​
הוא מתבכיין כל הזמן שבגללנו הוא לא ישן. יודע מה? אם לא היית כל הזמן חושב על העתיד שלנו, והיית מוציא את הכונפות שמפריעות לך בשיעור החיים שלך היו קלים יותר
את לא מבינה איזה נוראי זה לשמוע את המורה שלך אומר לך שהוא "מתכנן התאבדות" למרות שזה בצחוק.

דינדש

New member
תכלס.

אנחנו כבר סופרים במהלך השיעור כמה פעמים הוא עוצר לבכות... אבל תכלס, הוא אחלה של בנאדם. הוא יעשה הכל כדי לעזור לך.

xXx Lilo xXx

New member
לא אמרתי שהוא חרא של בנאדם../images/Emo29.gif

בתור בנאדם הוא אחלה. באמת... הוא סבבה כזה והכול. אבל די. חאלס תתחיל לצעוק על תלמידים תתחיל להיות נוקשה!

ספירצ

New member
את אומרת את עכשיו,

מה יקרה שהוא יתחיל לצעוק, ואז פתאום הוא יצעק עלייך כל הזמן? XD תתפללי לימים שהוא לא צעק XDD

xXx Lilo xXx

New member
הוא בחיים לא יצעק עלי ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

הוא אוהב אותי יותר מידי XDDDD כאילו היה לי איזה מבחן בתחילת השנה שקבלתי 60 ומשהו... והוא בא אלי והתחיל לשאול אותי מה קרה? ואם אני רוצה חוזר? או אם אני אשפר במבחן הבא הוא לא יתחשב בזה... או כשבקשתי ממנו עזרה לקראת הבגרות בע"פ הוא ישר אמר לי כזה "בכיף למה לא" וכאלו דברים. נע.. הוא לא יצעק עלי

YuvalSP

New member
חחחחחחחחח XDD ../images/Emo203.gif

איזה מגניב לראות דברים שקשורים לטווילייט נכון? D: המורה שלנו לאנגלית רק מלמדת על אינטרנט,סיפורים על אינטרנט אינטרנט ואינטרנט. זה כזה חופר ומשעמם
(ולא רק זה. היא שכנה של סבתא שלי. והן שונאות אחת את השנייה. אבל זה לא קשורXD כולן כתבו על המורות שלהן לאנגלית אז רציתי גם
)

Fall Out Liel

New member
XDDD ../images/Emo168.gif

מה יש לה להביא על אינטרנט? >< חח שונאות אחת את השנייה? מה כבר קרה?
שלא תתנקם בך המורה..חח

sweet shir

New member
חחחחחחח אנחנו למדנו את פייר אנד אייס בשנה

שעברה, ומזה התלהבתי שהוא היה בהתחלה של אקליפס.D:

dorinchik

New member
חחחחחחחחח איזה צירוף מקרים נדיר!../images/Emo149.gif

גם אני לומדת בספרות סיפור שקוראים לו "חיזו בטטה"
ולדמות הראשית קוראים אדוארד והסיפור היא מהנקודת מבט שלו ומספרים על זה שאמא שלו קונה לו גזר או משו כזה XDDDDDD חחח

YuvalSP

New member
אוי חחח זה מזכיר לי משהו שאנחנו למדנו ../images/Emo203.gif

מה חרבך נוטפת דם, אדוארד, אדוארד? מה חרבך נוטפת דם, ועל מה לבך כה נעצב, אה, אה?

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח גם אנחנו למדנו את זה. כל פעם

שהמורה הכתיבה את השם אדוארד ציירתי לב קטן מעליוXDD

למעלה