בגריל!

Fall Out Liel

New member
סתם כי זה מצחיק ../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

אתמול הייתי בשיעור אנגלית והמורה שלי כתבה על הלוח fire ו- ice. ואז אמרה לנו לכתוב מתחת למילים האלו כל מה שעולה לנו לראש שקשור לשתי המילים, אז כמובן מה כתבתי? ב- ice את אדוארד ובfire את ג'ייקוב, ועוד כל מיני מילים שהזכירו לי את הספר
ואז היינו צריכים להגיד וכל שנייה צעקתי "אדוארד באייס וג'ייקוב בפייר!" והיא התעלמה ממני
. והיא חילקה לנו דף עם מין poem כזה, והיה שם את Ice And Fire של רוברט פורסט, מה שכתוב בתחילת אקליפס, והתלהבתי קצת יותר מדי בקול [נו, זה סתם הלהיב אותי שסופסוף יש משהו מעניין שאני מכירה באנגלית XD] והמורה התחילה לצרוח עליי וכמעט העיפה אותי מהכיתה ><"

xXx Lilo xXx

New member
חחחחחח גמלי זה קרה../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

בשיעור אנגלית אחד. המורה הביא לנו חוברת עם פואמות של רוברט פרוסט. ואז חברה שלי (דינדש) דפדפה בחוברה ואז קלטנו את Fire and Ice חחחח ואני כולי התלהבתי מזה אבל ממש.
איזה מורים מגניבים ישלנו אה?

Fall Out Liel

New member
חח מאוד ../images/Emo69.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אני לא סובלת את המורה, היא לא רוצה להעלות אותי לחמש יח"ל והיא קטנונית ונראית כמו מכשפה =.= אבל סופסוף היא הביאה משהו נורמלי, תמיד [חוץ מהפעם שהיא הביאה סיפור על בובספוג חח] היא מביאה סיפורים כ"כ משעממים שאשכרה נרדמתי פעם אחת XDD

xXx Lilo xXx

New member
זה לא כזה כיף להיות ב-5 י"ח../images/Emo29.gif

G ממש קשה החרא הזה
הלוואי עלי להיות ב-4

xXx Lilo xXx

New member
אני ב-4 במת' ../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif

לא לזלזל בבקשה. ואנגלית של 5 יח' לא כזה קשה. אני פשוט לא יודעת אנגלית טוב XD

Emergency Exit

New member
../images/Emo209.gif ואווו, שיעורי אנגלית..../images/Emo125.gif

כ-מ-ה בלגןןןןן אני עושה בשיעורים האלה חחחחחחחחח אני וחברה שלי מזה פושעות כל השיעור אנחנו מקמטות דברים זורקות קורעות מדברות צוחקות ומקללות ת'מורה, שקצת מתיימרת להיות המחנכת שלנו וזה עצוב. אבל היא ממש רעה בשיעורי אנגלית

Fall Out Liel

New member
xDDD אצלי המורה.. ../images/Emo5.gif../images/Emo168.gif

משום מה רוב המורות לאנגלית נראות כמו מכשפות [ובאמת רעות ככה ><], כל שיעור היא מתעצבנת עליי

orw93

New member
חחח נכוןXD../images/Emo205.gif

שלי שונאת אותי. היא התעצבנה עליי כי לא אמרתי לה שלום בבוקר, והיום במבחן היא עמדה מעליי כאילו אני עומדת להעתיק ממישהו. אחרי שהיא הושיבה אותי לבד$%

xXx Lilo xXx

New member
לא כל המורות ../images/Emo4.gif../images/Emo29.gif

בכיתה י' הייתה לי מורה כ"כ מקסימה שזה מדהים. בחיים שלי לא הייתה לי מורה שאהבה אותי כ"כ (חוץ מהמורה למחשבים שכמעט בכתה שאמרתי לה שאני עוזבת תמקצוע XD). גאד. אהבתי את המורה של כיתה י' לאנגלית. היא הייתה סוג של "מורה חברה" שכל פעם שאם משהו קרה לי שלא קשור בכלל לשיעור / למקצוע היא הייתה מדברת איתי. והיא בכלל לא היועצת שלי XD

דינדש

New member
בניגוד אליה היועצת היא בדיוק הפוך.

כל מי שבא אליה היא מנסה לגרום לו לצאת לא שפוי ובמקרים הקיצוניים אפילו לשלוח אותו לפסיכולוג.

למעלה