בגריל!

Orange Sky

New member
נכון../images/Emo99.gif חח זוכרות את הכמרים בעונה 1?

וbloopers של העונה ה1 רואים אותם ככמרים חשפנים כאלוXDDDDDDDD

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חחחחחחחחחח כן XDD

ראית את הbloopers של עונה 2? הרגו אותי! ירדו לי דמעות

Orange Sky

New member
חחחחחח לא עדיין לא ראיתי><

כי לא סיימתי את העונה ה2...ובטח יהיה ספוילרים לסצינות או משהו כמו בbloopers של העונה ה1 (שאת שמת כאן קישורים להכל וככה ראיתי ונקרעתיXDDD)

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif נכון שהם קורעים?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

האמת ראיתי את הbloopers של העונה השנייה אחרי שהתחלתי כמה פרקים XD ויש שם כמה קטעים מספיילרים אבל זה לא עד כי כך הרס לי

Orange Sky

New member
לגמרי!|../images/Emo6.gif|../images/Emo23.gif

חחח אני אחכה שתגמר העונה^^ במילא זה עוד שבוע בערך>< וואי פרק 15 היה ענק!! (בעונה 2) עם הטריקסטר הזה ושהם כל הזמן רבו חחחח והלכו מכותתתת!

Orange Sky

New member
תודהXDDD

חחחחחחחח כן איזה תפקיד בכיר-משנ"צ! חחחחחחחחחחחחח כןןן איזה חמוד דין! "איי ליק הים הי סייס אוקי דוקי"XD הפרק הזה היה די מותח חח כי כל הזמן חשבתי שהמשנ"צ(
) הפך את עצמו לדין או לסאם או משהו אז חיפשתי להבין מי זה כל הזמן.>< נראה לי הם התחפשו לכל דבר אפשריXD חוץ מבחורים בדראג אולי.אולי.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ממליצה לך להתחיל ../images/Emo3.gif

אם את לא מפחדת מרוחות, שדים סקסיים עם עיניים שחורות, וכל מיני דברים דומים

xXx Lilo xXx

New member
מפחיד? מה? XDDD../images/Emo29.gif

הצחקת אותי. זה ממש לא מפחיד XD למרות שאני חולת סירטי אימה ואני נוטה לצחוק בהרבה סירטי אימה. זה כמו שהלכתי עם חברה שלי לסרט "הייד אנד סיק" בקולנוע ואני כל הסרט צחקתי והיא כמעט השתינה מפחד XD אבל עדיין. אני לא חושבת שזה מפחיד בכלל...

shaharory

New member
../images/Emo221.gif לא (=

אני לא רואה וגאה בזה! אני לא סובלת שאח שלי כל הצהריים רואה את זה ואני לא יכולה לראות את הסידרה שלי =\

למעלה