בגריל!

Orange Sky

New member
חח חיזו בטטה לומדים גם אצלנו! אבל זה די מפגר

נראה לי ממה שלמדתי על זה. אני עשיתי כבר את הבגרות בספרות כי אני במורחב אבל אני לפעמים בשיעורים של ספרות וזה נשמע לי די מטומטםXD המורה שלי טוען שכשהאמא שם עם נקניק ביד היא עושה ביד או משהוOO

Kawaii Me

New member
יש מבצעים מטורפים בלוצ'י!!!!

עופו לקנות!! בחיי...70% הנחה? קיבלתי סחסחורת שם כמעט לקחתי את כל החנות איתיXD

shaharory

New member
../images/Emo221.gif אומייגאד אני אלופה חחח

זכיתי שוב בכרטיס זוגי, הפעם ל"הפנתר הורוד 2" (= אני מקווה שאני יוכל לממש את זה כי זה שוב בתל אביב :(

shaharory

New member
../images/Emo221.gif נכנסים לתחרויות בוואלה...

ועונים על השאלות ><

ספירצ

New member
חחחחחחחחח מזל טוב [?]

גם אני זכיתי פעם במשהו, אבל לא שמעתי במה ולא הבנתי מילה ממה שאמרו שם אז אין לי מושג מה זה היה XD

shaharory

New member
../images/Emo221.gif זהו כנראה שלא

אמא שלי שוב מתבכיינת ואני ברוגז עם העולם

../images/Emo63.gif אז......

(לפני שאני מתחילה בחפירה - אני מתנלת מראש אם הודעה זו הולכת לפגוע במישהי). בפעם האחרונה שבדקתי, כולנו פה בנות ואני יכולה להרשות לעצמי להעלות לפה סוגיה מאוד מעצבנת שנתקלתי בה לא פעם: הסופר פארם. אני לא מבינה למה, בשם כל השדים, הרוחות והערפדים אם תרצו, למה אוי למה, הם חושבים שזה חכם - להעסיק עובדים גברים. דוגמא קלאסית: ביום ראשון הייתי צריכה ללכת לקניון לקנות משהו ונזכרתי שהייתי צריכה שמפו, אז נכנסתי גם לסופר פארם. עברתי שם בין כל המדפים והמבחר, ונזכרתי שרציתי עוד משהו אז הלכתי לקחת. עכשיו, בתור אישה, אני חייבת להגיד לכן - זה אחד הדברים הכי מביכים שנתקלתי בהם בחיים שלי!!! לעמוד ולהתחיל לבחור בפעם הראשונה טמפונים זה לא משהו שצריך לעשות בנוכחות גבר, בטח שלא גבר זר!!!!!!!! יש לי חבר עוד מעט 4 שנים ואני לא מערבת אותו בזה!!! אני זוכרת שעד לפני כמה שנים, זה היה עסק של נשים להיות מוכרות שם. מה הביא לשינוי? מי אחראי לזה?? ואני שואלת אתכן - מה דעתכן?

ספירצ

New member
זה בגלל שגברים חייבים להדחף לכל מקום..

הם חושבים שהם צריכים להיות בכל מקום ולא יהיה מקום שיתפקד ללא נוחכותם XD די מעצבן

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif תראי, זה ספציפית באמת מביך..

במקומות כאלה באמת עדיף לא להעסיק גברים חח.. כמו בפרסומות ההיא לפטריות נראלי היא באה לגבר ומבקשת ממנו את המשחה או מה שזה לא יהיה XD
אבל לפעמים יש גברים שמבינים באופנה והם טובים כמוכרים בחנות בגדים
ולרוב הם גם הומואים שזה בזבוז..
(קץ וגרג'ובה שיש לי משו נגד הומואים
)

Emergency Exit

New member
../images/Emo209.gif יואווווווו נכון!XD ../images/Emo125.gif

בעיקר בניו פארם! אצלנו יש שני קניונים, באחד גם גברים עובדים ובשני יש רק אחד והוא הומווווווו בטירוף והוא כזה נשי עם שפם, זה אחד המוזרים כיאלו פ-א-ק אישה! (או גברXD) תחליט מה אתה ותגיד יפה שלום לזהות השניהההההה שלך!
אי אפשר לדעת איך לפנות אליו, דאמט.

למעלה