בגריל!

xXx Lilo xXx

New member
כאילו שלשאר אין חוסר טאקט XD../images/Emo29.gif

כולם שם סתומים כמו נעל ועוד אמא שלי רואה את זה בלי סוף כי יש לנו את הערוץ.. מחרפן לי תשכל :S

noam270

New member
הורידו לי את הגשר../images/Emo13.gif

היום, תם זמנו של הגשר (למעלה), הוא פינה את מקומו לאיזה פלטה מעצבנת אבל היי! אין גשר~!! ועוד 6 שבועות בערך גם הלמטה מתחפף!!!!
**דאמט, האוזן שלי כואבת בטירוף!

ספירצ

New member
חחחחח מה אומרים על זה?

מזל טוב? D: איך בלי גשר? לי בחיים לא היה גשר אז אמ.. ואמ.. תרגישי טוב [?]

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif מזל טוב../images/Emo65.gif

אני לא הפסקתי לחייך ולהעביר את הלשון על השיניים

Emergency Exit

New member
מזלטובבבבבב!

ככ שמחתי כשהורידו לי את שליXDD 'הללויה' כזה בלב!D: פלטה זה מעצבן אבל הפסקתי להשתמש בה, רק בלילה צריך בסופו של דבר.

דינדש

New member
יפה לך!

מנסיון- אין דבר משמח יותר מלהיות בלי גשר! (חגגתי את זה ע"י אכילת קלח תירס XD)

orale12345

New member
חייבת לחלוק - תכנסו זה מצחיק !

אני : מתקשרת לחברה הכי טובה שלי כדי לקבל אפטייד על יומה . היא:" וואי אור תפסת אותי ברגע מאוד מרגש ." אני:"האה?" היא :"סליחה אני מאמינה שיש לכם ספר בהזמנה בשבילי BRAKING DOWN ע"ש נלי"--למוכר קבלה-. אני:"פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" היא :"איזה טלפטיה שבדיוק התקשרת " אני:"חחחחח, טוב נו זה אודארד לא?" -השיחה המשיחה משם לעוד 10 דקות שהיו קשורות לספר אבל זה כבר ישעמם אתכם-

orale12345

New member
אגב זה אחרי

שלכל אורך הגימלים שלי(יומיים) , שלחתי לה סמס כל פעם שסיימתי פרק בספר. התחלתי אותו בתחילת הגימלים והגעתי לאמצע, אולי בחמשו"ש אסיים

Orange Sky

New member
XDD מבינה אותך

שנאתי אותו בקריאה ראשונה
לניו מון| אבל אם תשלימי עם מה שקורה בהתחלה שאדוארד עוזב, ותנסי בכל זאת להנות מהספר עצמו עם בלה וג'ייקוב(
) בהמשך תראי שהוא נורא יפה.=] ~כמובן שאמרו לי את זה גם ובכל זאת שנאתיXD רק בקריאה שנייה אחרי כל הסאגה אני יכולה להנות מזה
~

xXx Lilo xXx

New member
ני מון ממש לא מיגע XD../images/Emo29.gif

אקליפס זה מייגע. יותר נכון, כל פעם שג'ייקוב העלה לי תפיוזים סגרתי תספר וככה הקריאה נמשכה יותר מחודש XD אבל בסופו של דבר כשהגעתי לפרק 16 קראתי ביום את כל הסוף XD מדהים. שווה לך להמשיך XD

Orange Sky

New member
אותי עכשיו אקליפס מייגע גםXD

E אבל בגלל אדוארד כי הוא אומר לה כל הזמן מה לעשות כאילו היא שייכת לו. והכי הרתיח שהיא אמרה לו שהיא לא רוצה לריב עם צ'ארלי על הטיסה לרנה (בתחילת הספר) בדיוק כשהוא ביטל את העונש, ואדוארד הלך ושאל את צ'ארלי בכל מקרה אם היא יכולה לטוס!!!! >< כאילו, בלה לא תינוקת , והיא עומדת מולך, ואתה מדבר אליה כאילו אתה מדבר לילד שלך ולא נותן לו רשות לעשות משהו שהוא רוצה.><

orw93

New member
באלי להרוג מישהו../images/Emo46.gif$#../images/Emo205.gif

הפיוזים שלי עולים היום ממש מהר ואני אפילו לא במחזור!@ אני שונאת ימי רביעי

למעלה