אנשים!!!

Darinabliet

New member
חחחחחח

כן לזה אני גם התכוונתי .. אני עשיתי עם חמצן .. פעמיים .. ואחרי זה שמתי את הצבע הרצוי של זה .. ( לקח לי חודש וחצי .. בשביל לא להרוס את השיער .. ) הייתי דיי אפרוח... אבל התוצאה יצאה מרשימה לפי דעתי .. ואני אוהבת את הצבע שלך !

yulka303

New member
תודה:)

יש גם כל מיני שמפואים שמאזנים את הצהוב ועושים אותו יותר לבן בבלונד..

yulka303

New member
צבעתי בבית

עם צבעים של חברות..ואני מאמינה שצבעתי עם כמעט כל חברה שקיימת..

אז בפנים יש חמצן.

ואם תנסי לצבוע עם צבע משפורפרת בלי לערבב חמצן - זה לא יתפוס. גם במספרות מערבבים טיובים עם חמצן ואבקת אבהרה. חוץ מזה, חימצון לבד ואח"כ צביעה בצבע בלבד נותן אפקט בהיר מאוד. לצבע קשה להיתפס. כימיה לא משקרת, אין פה עניין של דעה ואלה העובדות. בכל מקרה, שכל אחת תעשה מה שבא לה :) נכון פעם צבעת לחום או לשחור ואח"כ חזרת לבלונד? השיער שלי צבוע בשחור ואני מעוניינת להיפטר ממנו אבל אפילו חמצן 12 אחוז לא מבהיר אותו. "שטפת" את השחור? איך התבהרת?

yulka303

New member
אני יודעת שיש חמצן בפנים:)

אבל הרבה בנות שרוצות בלונד משתמשות רק בחמצן ולא בצבע,לזה התכוונתי.. צבעתי פעם לחום בורדו סגול כזה--> והתבהרתי בהדרגה פשוט..כל פעם צבעתי לצבע בהיר יותר ובסוף חזרתי לבלונד..מה שכן משחור אני לא בטוחה שזה יצליח.אבל אני יודעת שיש כזה חומר שממיס את הצבע,אבל זאת כבר התמחות של מספרות,אז תבררי,שם בטוח מבינים יותר ממני חח

yulka303

New member
את בין הראשונות שאומרות את זה

אני בעקרון לא ממש אהבתי ככה כי הצבע דוהה מהר יותר וגם כי כהה עושה אותי ממש חיוורת וכל פעם היו אורמים לי שאני נראת חולה=/וגם זה יותר כהה מהגבות ונראה מוזר,בעיקר כשגדלים לי שורשים שנראים כמו שיער שיבה חח

B a Z u K a

New member
דוקא את הספציפי הזה אני לא אוהבת

פשוט יותר מתאים לך כהה לדעתי...

nirp01

New member
../images/Emo45.gif עדיף ככה

ממש יפה לך ככה - לדעתי בלונד פחות יתאים לך. את הרבה יותר מיוחדת ככה. זאת רק דעתי
ניר

../images/Emo45.gif

אני חושבת שבלונד יעשה אותך אנמית ותווי הפנים יבלעו בכל הבהירות הזו. בכלל, אני הייתי צובעת לך לחום-שוקולד.. אבל זו רק אני

Tamar Lev

New member
מהמם לך ! ולדעתי דווקא יהיה לך יפה בלונד

אבל חום יותר מיוחד.

עמי1986

New member
טוב תקשיבו

מי שלא שמע תדיסק החדש של עופר ניסים חבלל עליוווו!!!! משהו מטורף הדיסק הזה!!!!

JOYE האחת

New member
פשוט יפיופה!!

ממש מתאימה לך הסתפורת!! אהבתייי++++ אני חושבת שיותר יפה לך חום..מאשר בלונד מחמיא לך לפנים ולצבע העיינים!! תשארי ככה!

למעלה