הספרתי העלתי תמונה בצד... מה דעתכם? בכלאופן לא היה שרשור אוף אז עשיתי לבדי, רציתי להתייעץ אני כנראה הולכת לצבוע מחר לבלונד....מה דעתכם? טיפים כאלה? שיהיה סופשבוע מעולה לכולם
אני ממש לא חושב שיש צורך להסתיר אנשים כמו אבישי ובטח שלא את מעלליו אבל אני חשבתי שזה קצת מזעזע מה שהוא כתב והיה אפשר לצנזר את זה... אם מישהי מישהו הבין את זה אחרת ובצורה שגויה אני מבקש לתקן את זה....אני בעד שידעו כולם עם מי יש להם עסק...ובטח שלהזהיר מפני אנשים כמוהו..... רק שלפי דעתי הצורה שבה הוא היתבטא קצת בוטה ולא ראויה לפירסום בפורום ציבורי.....והיה אפשר לצנזר.... ויאנה בקשר לתספורת הולך מזה להתאים לך בלונד! תעלי תמונות!!! וסילבסטר בפורום ב"ש או במקום הקבוע שלי...'ספייס' מי שמכיר מכיר
אין פה מה לצנזר אבישי תמיד היה כזה...וכולם בפורום יודעים את זה חוץ מאנשים שהם חדשים אני מניחה.. אז חושבת שרק צריך למחוק את ההודעות שלו מהלוח.. הוא תמיד ימצא בנות סתומות מספיק כדי לחשוב שהוא רציני...אין מה לעשות
זה נושא שמאוד חשוב לי..... כמו שכבר כתבתי לא רק בנות עוברות דברים כאלה.... אני ניתקלתי באחד כזה שהשיג את המספר שלי ולא הפסיק להטריד.....ואני לא מדבר רק על טלפונים..... פשוט היה לי מאוד חשוב להדגיש את העמדה שלי.... אני בשום מצב לא יגונן על אנשים כאלה... אם את שואלת אותי.... מאסר עולם לכל אנס פדופיל וכדומה..... ומזל שזה שירשור אוף כי סטיתי לגמרי מהמיין סובג'קט
ואיזה צבע היה לך לפני שצבעת לבלונד?? אבל היא לא תוכל להגיע מחום לבלונד.. לי היה חום אגוז .. וחימצנתי וכן ברור שזה יוצר גוון צהוב... אבל עליו שמים את הצבע הרצוי. למשל בפורים איך צובעים את השיער ( לא בטושים ) בורוד וכאלה .. מחמצנים ועל זה את הצבע שרוצים.. חימצון זה הבסיס .. לפי דעתי... ואם יש לך קומבינה אחרת תספרי .. =]]
כשמשתמשים רק בחימצון התוצאה צהבהבה. כשמשתמשים בצבע בלונדיני החמצן כבר בפנים ויוצאות תוצאות שונות לפי הצבע, בעקרון בלונד בהיר הוא יותר לבן-אפור מצהוב. צבע, כל צבע (פרט לחינה), לא יתפוס על השיער ללא חמצן.
אני עברתי משיער חום לבלונד בלי לחמצן,ורק עם צבע..לקח לי כמה צביעות אבל בסופו של דבר קיבלתי את הצבע שרציתי. בקשר ללחמצן ואז לצבוע אני לא יודעת,אבל לבנות שרק מחמצנות יוצא גוון מאוד לא יפה לדעתי ודי מזוייף.. וכן יש כמה טריקים כמו איזה שמפו ואיזה צבע בדיוק אבל זה כבר לפורום שיער נראה לי חח