אני צריכה עזרה!

revixox

New member
../images/Emo4.gif

מי זה מרקוס?! וגם אם זה הגיע לאיש (החשוד) הזה את חושבת שהוא יראה על המכתב רשום לניק והוא יקרא בעצמו? לא נראה לי.. ובבקשה נשמה! בשבילך אני אסע אליהם לדעת אם ניק קרא את המכתב

מרקוס זה אחד שעובד אצלהם

כנראה הוא גם אחראי על המכתבים
ואין מצב שהמרקוס יקרא את זה. זה לא מעניין אותו.
נשיקה|

revixox

New member
../images/Emo13.gif חיחי אחראי על המכתבים

טופ אז אם הוא אחראי לקבל את המכתבים ולחלק בין הבסב אז נראה לי שניק כן יקרא את המכתב.. למה לא?!

poster girl

New member
קארין!!...

אל תתבאסי!!! את לא יכולה לדעת אם המכתב יגיע או לא! אף פעם אסור לאבד תקווה! אם תקווי ותחשבי בצורה אופטימית הוא יגיע! ואני יודעת שזה נשמע דפוק, אבל זה נכון! אני בטוחה שגם אם המכתב הזה לא יגיע (למרות שדווקא יש לי הרגשה שהוא כן יגיע) יהיו לך עוד מלא הזדמנויות ואפשרויות לשלוח לניק מכתבים!!! אז.. אל תוותרי לרגע!

תודה!!../images/Emo24.gif

אוי, מישהי צריכה להיות אופטימית פה!!
ואני מקווה שההרגשה שלך נכונה, כי גם לי הייתה את אותה הרגשה ובדר"כ הם לא טועות ההרגשות שלי

עטר9

New member
קארין- אל תתעצבי ../images/Emo24.gif!!!

תראי- דבר ראשון את צריכה להיות אופטימית!!!!
את לא יכולה לדעת אם הוא יגיע או לא... ואפילו שזה נשמע קצת מפגר- זה חשוב להאמין כי אם תאמיני מכל ה
אז זה בטוח יגיע!!!! וחוצמזה- העיקר שניסית ואכפת לך!!!
יש מלא אנשים שאפילו לא מנסים... וגם בכל אופן- הבויז יודעים שיש להם מעריצים... והם אוהבים אותנו, אז בין לבין גם אם המכתב לא יגיע תדעי שלבויז תמיד יהיה אכפת!!! וזה מה שכל כך יפה בהם!
.... וקיצר- DON'T WORRY, BE HAPPY!!!

Nickita111

New member
קארין

גם אני פעם שלחתי מכתבים (לאיזה כתובת שהיתה בעיתון ממש מזמן אין לי אותה יותר) לבויז ולבריאן כשעבר את הניתוח, כל יום ציפיתי לקבל משהו לא יודעת רק רציתי לדעת שהם קראו את המכתבים ,זה אף פעם לא קרה וזה היה קשה אבל אין מה לעשות יש להם המוןןןןןןן מכתבים ואין להם זמן לענות. אבל תמיד יש לי את התקווה שאני אראה אותם , גם את צריכה להיות אופטימית ! אל תתעצבי,אנחנו מבינות אותך וגם לנו זה קורה

../images/Emo10.gif

כמו שאני אמרתי, לא אכפת לי שיגיבו או לא, העיקר שהוא יקרא את המכתב. אבל הזאתי שנתתי לה אמרה שרוב הסיכויים שהוא כן קרא.
ותודה

עטר9

New member
אל תדאגי!!!! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

למעלה