אני צריכה עזרה!

sivanick

New member
חח אבל זה ידוע שלו יש הכי הרבה

מעריצות.. אז שישתוק. קנאי.

חחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

הוא היה רגיל שכל התשומת לב מופנת אליו, ועכשיו היא אל אלכס, אז הוא מקנא

BShenB

New member
חחחחחחחחחחח נכוןןן../images/Emo6.gif

גם ביומן שלהם הוא אמר שהוא שמח שבריאן וקווין התחתנו כי הוא תמיד היה מרגיש שהוא צריך להתחרות בהם חחח ואז הוא צחקקקקקקקק ואמר גאד אני פשוט אוהב את זה...יעני שהם נשואים...חחחח כפרע עליווווווו

אפרת!!!!

תודה... את כזאת מותק
שוב גרמת לי לבכות, כל הבנות... נכון אתן צודקות, ואני ידעתי שרוב הסיכויים שהוא לא יקרא את זה, אני בכלל מתפלא שהוא יודע לקרוא
למרות הזאתי שפגשה אותם דיי אופטימית על המכתבים, כי היא נתנה אותם לאלכס, אבל אלכס אמר שאין לו זמן לקרוא אותם עכשיו אז הוא נתן אותם למרקוס, והוא אמר שיקרא את זה אח"כ... אני לא אופטימית, כי הם עסוקים מדי. אפרת גרמת לי לחייך קצת...

ותמונה מהמפגש...

http://img380.imageshack.us/my.php?image=kansas6xt.jpg הזאתי שהביאה להם את המכתבים היא עם החולצה השחורה, והזאתי עם החולצה לבנה זאת גם אחת זכתה לפגוש אותם... וגם מצחיק הסיפור של הילדה עם החולצה לבנה
היה כתוב לה על החולצה מאחורה NICK CONFFESION וכשהם הצטלמו ניק ניסה לקרוא מה כתוב על החולצה, אז הוא משך את החולצה, וניסה וניסה, והגיע כבר מצב שאחרי שהוא משך הוא בטעות נגע לה בתחת
חחח שניהם מפגרים

sivanick

New member
חח דפוק

אז רגע לא הבנתי, הבנות האלה היו אמורות למסור לו את המכתב? פרטי..

כן,

אני ביקשתי מזאתי עם החולצה השחורה שתתן לניק אישית, והיא אמרה שהיא תעשה את זה [וכמובן שאני לא הפסקתי להודות לה
] ולא היה שם רק את המכתב שלי, היו שם עוד כמה מכתבים. וגם ניק היה עסוק בלחשוב איך שכולן אוהבות את אלכס, ולהציק לו. אז היא נתנה את המכתב שלי יחד עם כל המכתבים לאלכס. ואלכס נתן אותם למרקוס

sivanick

New member
שו מרקוס?

אולי הוא יחזיר אותם לאלכס ואז אלכס יביא אותו לניק..לכי תדעי

uvxox

New member
../images/Emo12.gifאבל אתן אומרות את זה כאילו

המכתב לא הגיע!! אולי הוא כן יגיע??? צריך רק לחכות בהרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה סבלנות..

c0rdelia1

New member
קארין../images/Emo140.gif

אל תלחצי מעכשיו..את סתם מבזבזת זמן שלך בשביל ליהיות עצובה..אסור ליהיות עצובים..במיוחד שלא יודעים שמשהו"רע"עומד לקרות...דבר ראשון יש מצב שזה יגיע אליו..וגם אם הוא לא יחזיר לך תשובה עדיין יכול ליהיות שהוא יקרא את זה(פשוט אולי לא יהיה לו זמן להגיב)..והוא יהיה מודע אליך!!כן אליך!!לא אלי...(
)..חחח דבר שני-אני בטוחה שמתישהו תוכלי ללכת להופעה...(אל תדאגי הם הולכים להשאר בסביבה מספיק שנים שגם אז זה לא יהיה בקרוב יש לך עדיין סיכוי ללכת לראות אותם ואולי אפילו לפגוש אותו)אני לא יכולה ללכת בזמן הקרוב..אבל עדיין מקווה שאוכל מתישהו..הם ישארו שם לחכות במיוחד בשבילינו..אלה שלא יכולים ללכת עכשיו(הם אוהבים אותנו ודואגים לנו רואה
)!! חח בקיצור מקווה שכל הבילבול שכל שכתבתי עזר..

revixox

New member
קארין!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

אל תיהיה עצובה מאמי!
את שלחת את המכתב לניק אז לכי תדעי, אולי זה הגיע לידיים שלו ופשוט בגלל כל ההופעות שלהם וזה שהם עסוקים אז אין לו זמן לקרוא וגם אם הוא קרא עד שהוא יכתוב לך מכתב חזרה ועד שילך לדואר.. לוקח זמן נשמה
אל תדאגי, גם אם תשובה לא תגיע אלייך תאמיני לי שניק וכל השאר יודעים שאת קיימת ואוהבים אותך מאוד!!
אל תיהיה עצובה! ותזכרי שניק אוהב אותך מאוד מאוד מאוד!!
*מקווה שגרמתי לך לחייך אפילו החיוך הכי קלוש שלך
* אוהבת אותך המונים!!!

../images/Emo25.gif

גרמת קצת... ואני יודעת שכל העסק הזה לוקח זמן. הבעיה שהכתב הזה הגיע למרקוס, שזה אומר, שאין להם זמן לקרוא והם לא יקראו. מצדי שלא יגיב, רק לדעת שהוא קרא..
ותודה מאמי

למעלה