אני צריכה עזרה!

efratushh

New member
../images/Emo32.gif אני צריכה עזרה!

תעזרו לי לשמח את קארין, היא שלחה לניק מכתב דרך מישהי שפגשה איתם, אבל לא בטוח שהמכתב יגיע לידיו, הסיכוי לא גדול, וקארין עצובה מאוד
ואני רוצה לשמח אותה, אני חושבת שזאת יכולה להיות הזדמנות נהדרת להראות לה כמה היא חשובה, ואולי אם יש פה עוד מישו עצוב, זה ישמח גם אותו
ועוד משו, מי שיודעת על כתובת כדי לשלוח לניק את המכתב, שתגיד בבקשה
אז תשתפו פעולה. כדי שכשהיא תקום מחר בבוקר, היא תראה את זה ותחייך!

BShenB

New member
כפרעע עלייך איזה נשמה טובה../images/Emo24.gif

וקארינוש נשמה-> אני לא צריכה לספר לך מה קרה לי כי אני חושבת שכולכן כבר שמעתן... וגם אם לא אז פשוט גמני שלחתי לניקוש כפרע עליו מכתב ובמשך 20 יום פשוט ספרתי ת'ימים לראות מתי זה יגיע אליו וכמה זמן יקח לתשובה שלו לחזור אליי... כי אומרים ש-10 ימים לוקח למכתב להגיע לחו"ל... בקיצור, המכתב חזר אליי כי הכתובת לא הייתה נכונה..
וזה היה לפני 4 שנים ולקחתי את זה גם ממש קשה והייתי עצובה ומדוכאת..
אבל אחרי כמה ימים פשוט הבנתי שאין מה לעשות.. לפחות ניסיתי.. אז תתעודדי כפרע עלייך גם אם זה לא יגיע אליו, לפחות את יודעת שניסית ואת לא צכה להיות עצובה בגלל זה ..פשוט להבין שלא תמיד הכל מסתדר כמו שרוצים.. אבל מה שצריך לעשות זה פשוט להביט קדימה ולחשוב מה הצעד הבא שלנו ומה אנחנו יכולים לעשות כדי להשתפר , כדי לעשות דברים בצורה טובה יותר..
אז אם לא הלך לך עכשיו- ילך לך פעם הבאה.. והרבה יותר טוב
בע"ה
פשוט תאמיני שכל מה שקורה - קורה לטובה ולכל דבר יש סיבה באמת...
אוהבתותךךךךך מאמוששששש

efratushh

New member
וואי! כ"כ ריגשת אותי../images/Emo7.gif

עכשיו אני גם אכתוב למרות שדיברתי איתה כבר במסן..

BShenB

New member
../images/Emo13.gifמתוקה את../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

BShenB

New member
גמני חיייי מתהה עלייךךךך../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

BShenB

New member
אין על מה מאמי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

העיקר שתתעודדי ולא תהיי עצופה
... תחייכי
שכולם יראו את החיוך היפה שלך

efratushh

New member
../images/Emo9.gif

כמו ששנהב אמרה, לא הכל הולך כמו שאנחנו רוצים, ומתאכזבים, אבל החוכמה היא לא ליפול, ולא לתת לזה למחוק את החיוך היפה שלך מהפרצוף! את חזקה, אל תתני לעצב להשתלט עלייך, תחייכי למרות הכל, וכמו שכבר אמרתי לך, זה לא משנה אם ניק יקרא את המכתב שלך או לא, הוא אוהב אותך, והוא עושה מוזיקה טובה כ"כ כדי שתוכלי להקשיב לה כשעצוב לך ולחייך! הוא לא היה רוצה שתהיי עצובה בגללו! וגם אני לא!
אם את קוראת את זה עכשיו ומחייכת, אני הכי מאושרת בעולם! ונכון שאת רוצה שאני אהיה מאושרת..?
(אני שוב משחדת אותך...)

BShenB

New member
אמא איזה מותק../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אהבתי את מה שרשמת את כל כך צודקת

אני מחייכת קצת...

גם את וגם שנהב צודקות
נמאס לי כבר לבות על בקסטריט
הם לא שווים את זה
ואפרת, את חייבת להפסיק לשחד אותי! זה לא הולך ככה

עדידי15

New member
לא נורא חמודה../images/Emo7.gif../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

תתנחמי בזה שלפחות ניסית לא הרבה בנות עושות את זה... וגם זה בטח עלה לך כסף ,נכון?

sappa3

New member
אני אעשה כמה שיותר

כדי לשמח את קארינוש!
החיים בנויים לפי רצונותיו של הקב"ה, אם הקב"ה ירצה שיקרה משהו, אז זה יקרה! ה' מקשיב לנו אי שם למעלה וחושב על כל רצונותינו. אז בגלל זה צריך אמונה, צריך תמיד לקוות לטוב! אבל אך ורק לטוב! אני מקווה בשבילך שניק יקבל את המכתב! ואני בטוחה שכל מה שנעשה למטרה טובה, יקרה! אל תהיי עצובה, כי חבל לבזבז את החיים בעצבות, כי דמעות לא פותרות שום דבר! תני חיוך- הכל לטובה!
אוהבת המון ספיר!

אפרת שלחה אותך, נכון?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

אני כבר אמרתי לכן שזה משהו בגנים שלכן שאתן כ"כ חמודות וטובות
ותודה מאמי
את מעודדת... את אמרת דברים מאוד יפים
תודה

sivanick

New member
קאריני מותק,

את לא צריכה לקחת את זה קשה, גם בלי המכתב הזה את חושבת שניק לא יודע שאת קיימת? הוא יודע. בזה שאנחנו קונים את הדיסק, מתעדכנים באתרים שלהם, זה מראה להם שאנחנו קיימות. וזה הדבר היחיד שהוא צריך. נכון שהיה יכול להיות נחמד אם הוא היה קורא את המכתב שלך אבל חפיף, גם ככה לא נראה לי שהוא קורא את רוב המכתבים שמגיעים אליו. הוא טיפש הניקי הזה
אבל כמו ששנהב אמרה, עכשיו צריך לחשוב מה יהיה הצעד הבא כדי שכן יגיע אליו המכתב. אז לא צריך להתייאש כ"כ מהר.. את עוד יכולה להכיר מלא בנות אחרות דרך DLS שיפגשו אותו או משו דומה לזה.. ניקי שלנו לא בסוף העולם, אפשר להגיע אליו. וקבלי חיבוק חם על זה שניק כ"כ חשוב לך, אם הוא היה שומע את זה ישר הוא היה מחבק אותך על זה שאת כזאת מותק

תודה../images/Emo24.gif

וניק היה מחבק אותך על זה שאת חמודה וטובה וגם עוזרת
ואת צודקת... אולי הוא יודע
אבל הדבר היחיד שהוא עושה עכשיו זה להבין למה הבנות מטורפות על אלכס
[הוא אמר את זה בעצמו כשהזאתי פגשה אותו... והוא גם הציק לו
]

למעלה