אמצע-שבועי

pasteran

New member
לא אבוריג'ינים, הם סמואים שהגרו

לאוסטרליה. עיקר פרסומם הוא בקיבולת האלכוהול העצומה של סולנם.

תפוז בדרך הכורכר ../images/Emo145.gif../images/Emo147.gif../images/Emo144.gif

הערב ב-19:00 נארח Live בפורום מוזיקה עברית את אריק סיני, ממובילי הזמר העברי, שיענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. האירוח בהנחיית רועי יחזקאל.
שבוע המודעות לבריאות מינית מתקיים השבוע, ובמסגרתו מוזמן הציבור ליום פתוח במרפאה לייעוץ וטיפול מיני במרכז הרפואי על שי סוראסקי (איכילוב). כמו כן, יתקיים ביום ג' ערב מיוחד בנושא מיניות האישה במעגל החיים הכולל דברים של טובי המומחים בהיבטים השונים של מיניות נשית והשלכותיה. הציבור מוזמן. לפרטים נוספים

Miss CB

New member
ט, טא, טאב, טאבי, אולג"ה!

האם משהו לא בסדר איתי? תמיד אמרו לי בבית שאני לא יודעת לחפש, זה הרגע פרץ גבולות חדשים: חיפשתי בחמישה אתרי טאבים ואקורדים גדולים (האולג"ה, הרמוני סנטרל, יו ג'י או, ועוד שניים שאנ'לא זוכרת את שמם) ובשום מקום לא מצאתי אפילו זכר לטאבי הפתיחה של The Painter. מה יהיה? העיקר שיש ככה 15 גירסאות שונות לסמוק... ואין לי כוח להוציא לבד, זה נשמע די מסובך! בקיצור הבקשה היא כזו: אם למישהו יש טאבים לשיר הזה, במיוחד ובעיקר לפתיחה המ-א-ממת
שלו, אנא צרפו קישור כי אני מאסתי בחיפושים חסרי תועלת.

Miss CB

New member
נו אבל

תמיד כשאני מוציאה לבד זה יוצא מסריח! ישבתי כמות זמן יפה עם גיטרה ביד והחומה במערכת, הוצאתי את החלק הראשון של 'נאמב, אפילו נשמע די דומה, הייתי מרוצה מעצמי. ואת העובדה שכל הסולו (החלק שהוצאתי בכל אופן) התמקם באותו סולם ובערך באותו איזור, תירצתי בזה שגילמור לא וירטואוז
תחושת הנצחון לא נמשכה יותר משבוע שבועעים, עד איזו הערת אגב של מכר, משהו על זה ש"אה יפה, אבל נראה לי שהסולו עצמו הוא פה [מיקום אחר לגמרי] והולך ככה [נגינה הרבה יותר מסוכבת ופתאום נשמעת הרבה יותר נכונה], לא?" אז 'סדר, אני אנסה לבד, נראה מה יקרה. חכו להמשך עידכונים.

שיניתי את שמיי!!!!

היי חברה! נראה לי שנעלמה ההודעה הקודמת שלי אז אני כותב שוב! זה אני lior efi !!! כמעט שבועיים לא הייתי פה כי המחשב שלי הרשה לעצמו להתחרפן במקצת, אז פירמטתי אותו וככה על הדרך שיניתי את הניק ניים שלי! אז מקווה להשתלב שוב! ניבלונגים או מלנכולי! מצטער לקרוא שעזבת את משרת המנהל, ומזל"ט על יום הולדתך! אני חוגג 18 שבוע הבא!!! ביי בינתיים!!!

למעלה