אמצע-שבועי

RoMCk

New member
NAZARETH באים לארץ???

נודע לי ... שהלהקה נזרת' באה לארץ בפבואר מישהו יודע אם זה נכון? ואם כן פרטים...

RAmitos

New member
חבר'ה, נראה לי שזה המקום הטוב לחפש

בו להקות צעירות שמחפשות לעשות הופעות... יש לי להקה, מנגנים רוק Fאנק, ובקרוב יהיו לנו משהו כמו 7 קטעים לעלות איתם. אנחנו מחפשים פרטנרים להעלות ערב. אנחנו יכולים להביא משהו כמו 35 איש כקהל, ונשמח להפיץ את שמנו בקרב קהילות אחרות. אז יש פרטנרים?..

היום בתפוז אנשים

הערב ב-18:00 נארח בפורום מפלגת שינוי את שר הפנים אברהם פורז שיענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להציב שאלות כבר עכשיו בפורום.
היום עלה בפורום סלולארי סקר מיוחד המשותף לפורום סלולארי בתפוז ולמגזין "קוסמופוליטן". כנסו להצביע ולהשפיע : על מה אתם מדברים???

moshel

New member
להקת ברוואז חוזרת לבמה

progrock production מציגים להקת ברוואז חוזרת לפעילות מחודשת לאחר הפוגה של חמישה חודשים שבהם הלהקה עברה כמה שינויים אישיים עזבו שני חברים, המתופף והקלידן, והצטרפו שלושה חדשים כולל סקסופוניסט הלהקה יצרה בזמן זה שלושה שירים חדשים ועיבדה מחדש את היצירות הישנות שלה הלהקה תשתף פעולה במתכונת החדשה שלה עם חבורת גוטל בוטל במופע שלהם "מופע החיים של מוטי פנאן" מופע שהוא חצי אופרת רוק חצי קברט סאטרי ופארודיה מוסיקלית מטורפת והזויה על הישראליות בתחילת האלף השלישי שיתןף הפעולה בין ברוואז לבין חבורת גוטל בוטל הוכיח את עצמו כבר בעבר בערב משותף ויתן לך כצופה וכמאזין חוויה אינטלקטואלית ומוסיקלית שאני כך מקווה תעשיר את עולמך המוסיקלי ותספק את התשוקה שלך לדברים איכותיים שהם כה נדירים כרגע בארצנו אנו החלטנו להוזיל את המחיר למופע המשותף כי אנו רוצים שכול מי שרוצה לבוא יוכל להרשות לעצמו את החוויה הזאת ולכן המופע המשותף יעלה רק 40 שקלים בהזמנה מראש דרך האתר המופע המשותף יתקיים ב 14.2.04 במועדון הבארבי כפר סבא שעה 22:00 moshel

Max M

New member
כן זה נכון

הם מגיעים בסוף פברואר הם מופיעים בתל אביב וחיפה

slowhand1

New member
נסה בפורום כלי נגינה ונגנים וגם..

מאיפה אתם?אולי זה יכול להיות מעניין...

RAmitos

New member
אנחנו מיבנה...

ללהקה קוראים PRESENT PROGRESSIVE.... יש סיכוי שנחמם את להקת הג'אז קדולה עם שני קטעים אינסטרומנטלים שיש לנו... זה יקרה בJAPAN כנראה בתאריך שעוד לא ידוע.... אני כנראה אפרסם את הערב כשהוא יגיע. אם אתה מעוניין לארגן איזה ערב, או סתם בא לך להתעדכן, פנה אליי 101499994

chezi1

New member
שלום לכולם!

אני חדש קוראים לי חזי ואני מציע שנצרף לרשימה החביבה שלנו גם את הרד הוט צ'ילי פפרז לאגדת רוק!!!!!!! מי לא מסכים?!

pasteran

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo67.gif../images/Emo163.gif../images/Emo153.gif../images/Emo132.gif../images/Emo3.gif../images/Emo12.gif

pasteran

New member
או במלים אחרות

חזי הצעתך מעניינת אך תצטרך לדחותה בעשר שנים אז היא כנראה גם תתקבל. הרד הוד להקה טובה ומגניבה אבל אנחנו מתעסקים בשנות הששים עד השבעים. אם כבר תדבר על הנדריקס, Funakdelic ואחרים שהפשפיעו עליהם.

StarDustGirl

New member
טובה ומגניבה?

היו לה כמה נקודות אור פה ושם.. אני מציעה שיוסיפו גם תמונות לקבצים של ארוסמית'..

TheFly

New member
שלום חזי

אני גם קצת די חדש כאן (הגעתי לפני שבוע) ואני מציע שתקרא בעיון אתזה ואתזה ואפילו גםאתזה. בכל מקרה תהנה.

slowhand1

New member
תקנון דחוף!

מצטער שאני לא סבלני אבל אתה הבחור המאה שמציע הצעות מגונות מעין אלה.. אני מצטער על האי נעימות ואני מקווה שתשלב בפורום מהר
לתמונה אין קשר...

noosh

New member
ברוך הבא!

כפי שראית מחברי הפורום האחרים שהפנו אותך לתקנון, בפורום מדברים על להקות ואמנים בעיקר משנות השישים והשבעים, עם חריגה קלה לשנות החמישים והשמונים (אבל קלה
) נכון, המונח "אגדות רוק" אינו ערך מוחלט (רואים שאני לומדת אזרחות, אה?
), ולכל אחד יש את האגדות הפרטיות שלו... בפורום, לעומת זאת, אנחנו מנסים לשמור על רמה אחידה פחות או יותר של סגנונות ואמנים, ורד הוט עדיין לא עברו את מבחן הזמן כדי להחשב כ"אגדה" בכל מקרה, נשמח לשמוע אם יש להקות אחרות שאתה אוהב שכן מתאימות לפורום

guitarstud

New member
לגיטריסטים ובסיסטים(סדנה חדשה)../images/Emo98.gif

סדנאות ב-"גיטר-סטודיו" –פברואר/ מרץ: ----------------------------------------- סדנת''Walking Bass "עם הבסיסט יוראי אורון - ------------------------------------------------- שלושה מפגשים, בהם לומדים את היסודות מהם בנוי Walking Bass (תפקיד הבס המקובל בג'אז): סולמות, פירוק אקורדים משולשים ומרובעים במצב יסודי ובהיפוכים, צלילי גישה דיאטוניים וכרומטיים, שמיניות ישרות לעומת שמיניות Swing... ועוד... מתאים גם לגיטריסטים. (יוראי אורון - מטובי הבסיסטים בארץ, ניגן עם מיטב האמנים, ביניהם גידי גוב, אריק איינשטין, רמי קליינשטיין, אחינועם ניני, התזמורת הפילהרמונית. ניגן עם נגני ג'אז מהמובילים בארץ ובעולם, ומורה בביה''ס ''רימון''). מפגש ראשון: 10/2/04 מפגש שני: 17/2/04 מפגש שלישי: 24/2/04 סדנת “Blues” בהנחיית דיוויד מטרסו ---------------------------------------- סדנה בת שני מפגשים, המיועדת לגיטריסטים המתעניינים בבלוז. במפגש הראשון: תאוריה של בלוז, סוגי ליווי, Blues Riffs, אילתור בסיסי (סולמות). במפגש השני: דרכים נוספות לאלתור בבלוז (סולם בלוז, מז'ור פנטטוני, מיקסולידי), טכניקות ודרכי חשיבה באלתור, Blues Intros ו - Turnarounds, בלוז מינורי. מפגש ראשון: 29/2/04 מפגש שני: 7/3/04 "לנגן ולהבין כל אקורד בגיטרה" – סדנת אקורדים -------------------------------------------------- סדנה בת 4 מפגשים העוסקת בצד המעשי והתיאורטי של נגינת האקורדים בגיטרה. לדעת לנגן כל אקורד מהפשוט עד למורכב ביותר, לפתוח ספר תווים ולהכיר כל אקורד... איך בונים אקורדים – התיאוריה והטכניקה... חובה לכל גיטריסט!! הסדנה תתחיל ביום רביעי 17/3/04 בשעה 19:30 מחיר הסדנה (ל-4 מפגשים) 280 שקלים. סדנת “funk” בהנחיית דיוויד מטרסו ------------------------------------------ איך מנגנים funk...? איך בונים ליווי “funky” מוצלח... הבנת הקצב... ה- groove...הטכניקה .... הסאונד ..... ה -feel ....... כל אלה ועוד בסדנה בת 4 מפגשים. המפגשים יתקיימו ב-ימי ראשון החל מתאריך 14/3/04 בשעה 19:30 * יש להירשם מראש, מספר המקומות מוגבל! לפרטים נוספים והרשמה צרו קשר דרך האתר www.guitarstudio.co.il או בטלפון 5467517-03

guitarstud

New member
למי שרוצה להתאמן בנגינה בהרכב../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif

ב`גיטר סטודיו` בת`א, נערכים שעורים בסגנון אנסמבל(סיטואציה של הרכב – גיטרות, בס, תופים, קלידים... ).עובדים ביחד על נגינה, קצב, ואלתור.החבר`ה נחמדים ויש יופי של אווירה . לפרטים נוספים והרשמה צרו קשר דרך האתר www.guitarstudio.co.il בדף אנסמבלים או בטלפון: 5467517-03

melancholy man

New member
אולי המאמר הזה

מצריך מאמר תגובה על כל מה שרע בכתיבת מוסיקה בארץ ובעולם, אבל בנתיים אני אסתפק בזה: דיי ברור שמי שכתב את המאמר לא רק שלא אוהב רוק מתקדם ולא סובל את ELP, אלא שצרות המחשבה שלו לא מאפשרת לא לחשוב שיכול להיות מישהו שיוצא מלהקה משהו שהוא קצת מעבר לשיר פופ מהסוג של Lucky Man שהוא ממש אבל ממש לא משהו שמישהו צריך להטריח עצמו לחנות בשביל לקנות ELP בגללו, יש להקות אחרות שעושות את זה יותר טוב מ ELP ולאמרסון לייק ופאלמר יש דברים אחרים שהם עושים שמייחדים אותם והופכו אותם לאחת הלהקות הגדולות בהיסטוריה אבל בשביל זה צריך לצאת קצת מהקיבעון הקבוע של מבקרי המוסיקה

למעלה