כה.. קצת
J Jacks social anxiety New member 4/7/05 #4 אולי באמת נקבע שעה שכולם יכנסו..... נגיד, מחר ב19:00 ? מה אתם אומרים?
¥ ¥EleVatioN¥ New member 6/7/05 #17 הצאט לא עובד לי../images/Emo7.gif../images/Emo129.gif ואיי איך אני זוכרת את ימי הצאט הסוערים שלנו! חני, לונע, נומי, דני, (שמז שבקושי פה ), אבנר, סוזי ועוד ועוד ותיקים זוכרים????????
הצאט לא עובד לי../images/Emo7.gif../images/Emo129.gif ואיי איך אני זוכרת את ימי הצאט הסוערים שלנו! חני, לונע, נומי, דני, (שמז שבקושי פה ), אבנר, סוזי ועוד ועוד ותיקים זוכרים????????
¥ ¥EleVatioN¥ New member 6/7/05 #24 אח אח ../images/Emo129.gif היו ימים איך אני זוכרת את "שובו של השנאי", איך הוא היה מצחיק אותי!
C crazy4AJ New member 6/7/05 #26 אין לכם מושג כמה אני מקנאה בכם!!! לוותיקים שמבינכם, עם כל הבדיחות הפרטיות ובטח גם נפגשתם כמה פעמים... זה גורם לי להרגיש OUTSIDER...
אין לכם מושג כמה אני מקנאה בכם!!! לוותיקים שמבינכם, עם כל הבדיחות הפרטיות ובטח גם נפגשתם כמה פעמים... זה גורם לי להרגיש OUTSIDER...
D DankaN5 New member 6/7/05 #28 ../images/Emo24.gif לא נורא את לא לבד! גמני כאן רק כמה חודשים ולא יצא לי לפגוש אף אחד...עוד יבוא היום! נראה לי יש כאן עוד כמה מעטות כמונו...עד המפגש הבא יהיה טוב
../images/Emo24.gif לא נורא את לא לבד! גמני כאן רק כמה חודשים ולא יצא לי לפגוש אף אחד...עוד יבוא היום! נראה לי יש כאן עוד כמה מעטות כמונו...עד המפגש הבא יהיה טוב
J Jacks social anxiety New member 6/7/05 #30 רגע רגע רגע.. אז WHAT IS הבעיה? עושים מפגש פורום... עכשיו חופש, רובכם לא לומדים/עובדים...מה עם מפגש? מי בעד שירים יד!
רגע רגע רגע.. אז WHAT IS הבעיה? עושים מפגש פורום... עכשיו חופש, רובכם לא לומדים/עובדים...מה עם מפגש? מי בעד שירים יד!
¥ ¥EleVatioN¥ New member 6/7/05 #34 ../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif באמת בואו נפגש כבר! בואו לת"א
T The Lost Girl18 New member 6/7/05 #43 פאק..לא נסחפת קצת? מקנאה בכם בלאגנים.. שטויות אחותי זה לא הכל בחיים את תשתלבי עם הזמן.. יהיה בסדר או משו אל תאכלי סרט..
פאק..לא נסחפת קצת? מקנאה בכם בלאגנים.. שטויות אחותי זה לא הכל בחיים את תשתלבי עם הזמן.. יהיה בסדר או משו אל תאכלי סרט..
C crazy4AJ New member 6/7/05 #48 טוב אולי קצת...../images/Emo9.gif אבל עדיין... אגב, סליחה על הקליטה האיטית אבל מה זה אומר "לאכול סרט"?
טוב אולי קצת...../images/Emo9.gif אבל עדיין... אגב, סליחה על הקליטה האיטית אבל מה זה אומר "לאכול סרט"?
O One Falling Star New member 7/7/05 #51 דונט וורי בובה.. נארגן מפגש תבואי ויהיה כיף אנחנו נחמדים ..ולא כולם פה באמת מכירים את כולם יש הרבה שהם ותיקים ולא נפגשו:-} ולאכול סרט.. שאני אתן ללירון להסביר? אבל תעשי את זה יפה ככה הגדרה ומילים נרדפות להמחשה חח
דונט וורי בובה.. נארגן מפגש תבואי ויהיה כיף אנחנו נחמדים ..ולא כולם פה באמת מכירים את כולם יש הרבה שהם ותיקים ולא נפגשו:-} ולאכול סרט.. שאני אתן ללירון להסביר? אבל תעשי את זה יפה ככה הגדרה ומילים נרדפות להמחשה חח
C crazy4AJ New member 7/7/05 #53 איזה חמודים אתם.... תודה על התמיכה..... רק חבל שאני די מקורקעת לזמן הקרוב בגלל הניתוח שעשו לי (לא משהו רציני.... אין צורך להיבהל) וב- 21 אני נוסעת להפלגה לכמה ימים...
איזה חמודים אתם.... תודה על התמיכה..... רק חבל שאני די מקורקעת לזמן הקרוב בגלל הניתוח שעשו לי (לא משהו רציני.... אין צורך להיבהל) וב- 21 אני נוסעת להפלגה לכמה ימים...
C crazy4AJ New member 7/7/05 #61 תודה רבה! אני נוסעת היום לביקור משפחתי קצר כך שאני לא אהיה פה 3 ימים... נתראה שאני אחזור