אחד ולתמיד..

crazy4AJ

New member
../images/Emo32.gif למה אתם אף פעם לא נכנסים

לצ'אט? יש לכם זמנים קבועים?

היום בתפוז אנשים ../images/Emo57.gif

במשך כל היום ד"ר יוסי רימר, מומחה רפואת ילדים, בוגר ביה"ס לרפואה של הטכניון יענה לשאלות הגולשים היום בפורום להיות הורים.
הדס שכנאי, חברת מועצת העיר תל-אביב מטעם סיעת הירוקים, תתארח היום ב 18:00 בפורום זכויות בעלי חיים, ותענה לשאלות הגולשים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=34603
הערב ב-19:00, מיד בסיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני ותענה לשאלות גולשים. נושא התוכנית היום: השונה והאחר. ניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום ניקלודיאון.
בואו לעצב לוגו לפורום מירוץ לאתמול ותוכלו לזכות בסינגל. לפרטים נוספים הקליקו על הקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=34612
יוני בלוך, שהתחיל את דרכו באינטרנט, מתארח היום ב 20:30 בתפוז. כדי לצפות בשידור, היכנסו לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

../images/Emo32.gif"הכיסא הריק"../images/Emo32.gif

אוקי חבר'ס, חזרתי עם משחק כדי לעורר ת'פורום!!!
אני מציא משחק כזה (גנוב מפורום היהודים, אבל אם שינויים), קוראים לו "הכיסא הריק". כל פעם נבחר חבר/ת פורום, וכל אחד שואל אותו שאלה, לא משנה על מה, אנג'לינה, סרטים, מוסיקה, חיים, אוכל, שתייה, חברות--
--בקיצור מה שעולה בראש!!!
אבל הכי חשוב, שיהיו שאלות מעניינות ולעניין! אז אם אתם מעוניינים, תשרשרו פה, ומי שמוכן להיות ה"נשאל".
אז אף אחד לא מציא ת'עצמו, אני ימנע משהו. אז קדימה, תשרשרו. :) LOVE U ALL

תגלית - בערך ../images/Emo32.gif

אז לא הצלחתי להירדם, כפי שאולי שמתם לב, לפי השעה המוקדמת (והארורה, עליי לציין), והחלטתי באקט של ספונטניות לראות את בפעם המיליון את ג'יה. אחחחחח!! סרט יפה!! משחק מעולה!!! נכנסתי לדיכאון על תחילת היום, שזה הישג חדש, אבל לא משנה... העיקר שראיתי קצת את אנג'לינה. בכל אופן, הסוף של הסרט הגיע, והקרדיטים לא איחרו לבוא. בזמן שהם התגלגלו להם למעלה, קלטתי משהו שגרם לי לעצור את ה-DVD ולבחון את מה שאני רואה במבט שני. צילמתי לכם תמונה. מה לעזאזל אח שלה עושה שם?! ולמה לא הצלחתי למצוא אותו?! מחקר מעמיק גילה שהוא שיחק עם אנג'לינה גם בסרטה "החטא הראשון"... אם לא הראו את זה עד עכשיו, אני חושב שמגיע לי פרס! איזה סמיילי עלוב או משהו, כי נשארתי ער כל הלילה!!!

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo26.gif../images/Emo44.gif

מאחורי הקלעים מר וגברת סמית'. (שבוע שעבר זה לא שודר) 20:00 יום שישי 8/7 הצצה אל מאחורי הקלעים של קומדיית הפעולה החדשה, אודות זוג נשוי המגלים יום אחד ששניהם עובדים כרוצחים שכירים עבור שני צדדים שונים לחלוטין. בכיכובם של בראד פיט ואנג`לינה ג`ולי. במאי: דאג ליימן. ערוץ YESWEEKEND

לונה..

New member
טוב אז ככה

לא אכפת לי להיות הנשאלת. אבל, זה תלוי כמה זמן המשחק ימשך ואם לא אכפת לכם שאני אגיב בסוף השבוע... אני לא פה הרבה, מה אני אעשה חח

FIRE GODDESS

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo140.gif זה מה שקורה כש

כשקמים מאוחר בבוקר....אני פה רק בגלל שאני צריכה ללכת לעיר...אחרת לךא הייתי קמה עכשיו....

¥EleVatioN¥

New member
חתיכת תגלית!../images/Emo129.gif

ח"ח! ומוזר..בחטא הראשון גם?!
איך לא שמנו לב אפעם? הוא לא אחד שאפשר לפספס...זה מה שחבתי כנראה

טוב אז אם ככה אני מוכנה להתחיל../images/Emo9.gif

ולונע תזכרי את חתמת(!), את תהיי אחריי בסופ"ש

טוב שאלה ראשונה לנומי:

נתחיל אם משהו קל: מתי, איך, ולמה התחלת להעריץ את אנג'י? --אבל תזכרו, תפציצו בדברים מעניינים בהמשך : )

אני לא זוכרת ב-ד-י-ו-ק מתי אבל..

זה היה נראה לי בתקופה של נערה בהפרעה... או אפילו לפני שראיתי אתזה.. אני לא בטוחה. נראה לי הייתי בסוף התיכון ככה או אולי ממש אחרי זה אני זוכרת שראיתי בטלויזיה את ג'יה אצל חברה והיא נרדמה ואני ואמא שלה ישבנו לראות את זה אל תוך הלילה.. ואז לא ראיתי אותו עד הסוף ורציתי לראות אותו שוב כמו שצריך.. וראיתי גם את נערה בהפרעה והדבר הראשון שמשך אותי לאנג'לינה היה המשחק שלה, התפקידים האלה ה"פחות רגילים" האלה שהיא בחרה לשחק.. וההתחברות שלי אל התחושות שהיא הציגה.. התחלתי לקרוא קצת עליה.. התחלתי גם לצבור תמונות ואז הגעתי לפורום..

וכמובן שאז התחברתי גם לאופי שלה

וכל מה שקראתי עליה ולראיונות איתה

למעלה