אחד ולתמיד..

לונה..

New member
אוח

תפסיקי כבר לזיין ת'מוח, די עם כל הרגשי. עכשיו שאלה: איך ואיפה את רואה את עצמך בעוד עשר שנים מעכשיו? מכל בחינה שהיא, זו שאלה פתוחה, ככה שאת מאוד מוזמנת לפרט. ועוד שאלה: אם היתה לך משאלה אחת ויחידה, שאת חייבת לבקש למען עצמך בלבד ולא למען אף אחד אחר, מה היית מבקשת? תשקיעי בתשובה לשאלה הזו! ואם כבר אני במוזה, אז עוד אחת: מה ומי מעוררים בך השראה? וזה יכול להיות השראה שנוגעת בכל התחומים. כדאי שתשקיעי גם כאן. הנה, נתתי לך קצת חומר למחשבה. כשאני חוזרת בסופ"ש אני רוצה שתי הודעות בתור תגובה, ברור?

אחח לונה לונה איזו מלכה../images/Emo6.gif שאלות

טובווותתת ולשאלה הראשונה. איפה אני רואה את עצמי? זו שאלה נורא קשה האמת כרגע. אבל אני מקווה (וזה לפחות איך הייתי רוצה לראות את עצמי נכון לעכשיו) שאני עדיין אכתוב, כמקצוע.. ושתהיה לי זוגיות טובה ואהבה.. ושיהיה לי איזה ספר ואולי אולי (כי זה דבר שאני חייבת לעשות) דיסק שאני אוציא עם השירים שכתבתי והתחלתי לעבוד עליהם עכשיו. ומי יודע.. 10 שנים... אולי גם יהיה לי ילד קטן או ילדה.

ובגלל שביקשת, נענה בהודעות נפרדות..

שאלה שניה. משאלה שהייתי מבקשת לעצמי בלבד? מממממ תמיד הייתי מבקשת שאני פשוט אהיה מאושרת.. אולי עכשיו הייתי מבקשת שאני אוכל לקבל את עצמי ולהרגיש שלמה עם מי שאני כמו שאני ולהיות מרוצה מעצמי לא משנה מה קורה ומה אנשים יגידו, או מה שאני חושבת שהם אוליי חושבים. ומשהו אחר.. שלא יודעת אם הייתי מבקשת אתזה כמשאלה, כי נראה לי זה משהו שאני פשוט צריכה לעשות בעצמי ולא צריך משאלה בשביל זה.. זה להוציא דיסק.. לעשות מוזיקה מכל הדברים האלה שכתבתי לאורך השנים וכל כך אישיים ואני כל כך מחוברת אליהם.
שאלה טובה.

ולשאלה השלישית

מה מעורר בי השראה? סרט טוב שאני רואה.. ספר טוב שאני קוראת.. בדרך כלל דברים שאני קוראת או רואה ומתחברת אליהם (ואי השאלה הזו מזכירה לי את התוכנית "סטודיו למשחק" חח) נגיד אם אני אראה סרט או אקרא ספר על משהו שקשור ביצירה.. או אנשים שמגברים על קשיים ומגשימים את החלומות שלהם.. בכתיבה או במוזיקה.. זה גורם לי חשק כזה לקום ולהתחיל ליצור ולעשות את מה שאני כל כך רוצה לעשות ולהרגיש שגם לי מגיע וגם שבי יש כישרון ששווה לעשות איתו משהו. באמת חומר למחשבה, טנקס בובע

¥EleVatioN¥

New member
לונע תגידי...../images/Emo129.gif

זוכרת שאמרת לי שאת חושבת על מה שאני אהיה כשאני אהיה גדולה אבל אפעם לא אמרת לי?את זוכרת את זה עדין? (סורי נומי שאני נדחפת ככה
)

¥EleVatioN¥

New member
שאלה שניה לנומי../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

לא קשורה לאנג'לינה איך התחלת לאהוב את הסגנון הגותי?
חח כמה חשבתי על שאלה, I know you

שאלה נורא טובה האמת...

ו.. אני לא בטוחה בתשובה אבל אני אעשה לענות. אני חושבת זה פשוט משהו שאוהבים.. זה טעם של בן אדם, חלק מהאופי שלו אני חושבת שנגיד אם היה לי את הכסף ואת הסיטואציות הנכונות הייתי גם יכולה להשתמש בלוק הגותי אפילו יותר אולי זה גם כי בלוק הגותי יש משהו.. תאטרלי כזה.. זה לא ממש בגדים של היומיום. נגיד אם את הולכת לארוע מסויים או להופיע על במה, זו כמו הופעה שלמה שאת יוצרת.. זה נותן לך לבטא את עצמך ולהיות יצירתית עם עצמך.. וזה משהו שאני אוהבת. גם מתוך הרצון והניסיון הזה עם משחק לאורך השנים (למרות שכבר לא יצא להתעסק בזה) והרבה פעמים קורה שנגיד אם יש לך אופי קצת דרמתי את יכולה לרצות להביע את זה לפעמים גם דרך המראה.... למה דווקא גותי ולא משהו אחר? כי אולי ככה אני, קצת יותר אפלולית.. יותר תאטרלית.. אמנותית וזה מתבטא דווקא במראה הזה שיש לי משיכה אליו והייתי מרגישה נוח להשתולל קצת איתו מבחינת סוגי תלבושות שונים. הנה לך תשובה חח

crazy4AJ

New member
גם אני מוכנה להיות הנשאלת

ושאלה שלישית ל...נומי, נכון? איזה שיר היית מקדישה לאנג'לינה? לא משנה באיזה שפה...

נמחק שוב!! טוב שעשיתי copy

אז כתבתי שהשאלה באמת מצויינת ואמרתי שאני צריכה לחשוב עלזה (*חושבת*) ואמרתי שבילי בוב כתב עליה האמת שיר "אנג'לינה" אבל הייתי מחפשת משהו שממש מתאר אותה ושבשירים שלי על המחשב (לאחר חיפוש) גיליתי שאינלי משהו כזה ושזו באמת שאלה מצויינת והייתי רוצה לחשוב על זה עוד קצת.. יש לי כזו הרגשה של איזה סוג של שיר זה צריך להיות אבל לא מצאתי עוד ואם אני אמצא אני אכתוב

נראה לי נלך בינתיים על "אנג'י" של

הרולינג סטונס.. היא גם אוהבת אותם אם אני לא טועה. האוירה שם כזאת מתאימה חח לא ידעת וציטוט קטן(או קצת פחות קטן חח מazlyrics.com): Oh, Angie, Oh, Angie, when will those dark clouds disappear Angie, Angie, where will it lead us from here With no loving in our souls and no money in our coats You can't say we're satisfied But Angie, Angie, you can't say we never tried Angie, you're beautiful, but ain't it time we said goodbye Angie, I still love you, remember all those nights we cried All the dreams we held so close seemed to all go up in smoke Let me whisper in your ear Angie, Angie, where will it lead us from here Oh, Angie, don't you weep, all your kisses still taste sweet I hate that sadness in your eyes But Angie, Angie, ain't it time we said goodbye לא י'דעת למה .. כשאני קוראת אתזה זה גורם לי לחשוב על הקשר שהיה לה עם בילי בוב ואיך שנראה בהתחלה (לפחות ממה שהתקשורת מציגה כי לכו תדעו מה ב-ד-י-וק הולך במציאות) שכאילו היה לה נורא טוב והם היו מאוהבים ונראה היה שהיא ממש בנתה עלזה ואז הם אימצו ילד.... ואז זה נגמר.. כמו שזה נגמר

crazy4AJ

New member
אני חשבתי על זה ונראה לי הייתי

מקדישה לה שיר בעברית. בעצם 2 שירים: 1)"היא לא דומה" של ארכדי דוכין 2)"ממעמקים" של עידן רייכל. אני מתה על השיר הזה... הוא מרגש אותי כל פעם מחדש ומשום מה הוא מזכיר לי את אנג'י כשאני שומעת אותו... כמובן שהייתי מתרגמת לה... אם כבר אז כבר... ובקשר לתקופת בילי בוב- עד היום אני לא מבינה מה היא מצאה בו AND SHE'S BETTER OFF! הייתי מאחלת לה שתמצא מישהו שיחשוב את כל הדברים שנאמרים בשיר של עידן רייכל... נ.ב השיר הזה של הרולינג סטונס ממש עצוב!

למעלה