...אופס

960milibarNOW

New member
בת אל.

אפשר להבין מדוע נעלם לו השרשור שכלל בתוכו את פניני הלשון של נדב?

mk rules

New member
בקשר להודעה שכתבתי מקודם...

זה היה ממש אבל ממש בצחוק! רק רציתי לראות אם המעריצים שבפורום של בריטני באמת מעריצים אותה... אני ממש אבל ממש מצטערת אם פגעתי במישהו.. לדעתי בריטנו'ש היא הבנאדם הכי מוכשר בעולם!(גם התאומות אולסן אבל לא משנה)!!! היא שרה מקסים!!! יש לה קול פ-נ-ט-ס-ט-י-! והשירים שלה פשוט חבל"ז!!! אני מקווה שלא לקחתם יותר מדי ללב ואני עוד פעם אומרת : ס ל י ח ה ! אתם סולחים לי? מרי-קייט הפ33תית שולטת!!!

mk rules

New member
סליחה...../images/Emo70.gif ../images/Emo52.gif

אני ממש מצטערת אם פגעתי במישהו זה עושה לי ממש רע... אתם סולחים לי
אם כן ואני מקווה שכן... אתם יכולים לצרף אותי לחבורת המעריצים השרופים של בריטני שלכם
מרי-קייט הפ33ונת הקטנה
אני
את מרי-קייט אולסן

../images/Emo185.gifהיי אני חדשה ורציתי לבקש|שוקו

תמונות מתוך הסרט שלה "קרוסרודס" ואת המילים של השיר "אני כבר לא ילדה" גם בעברית וגם באנגלית.

i4britney

New member
מקווה!

גם אני מקווה שהפורום שלנו מעכשיו ישכון שלום ובלי ריבים יותר והשמצות נגד בריטני !

../images/Emo41.gifמילים באנגלית

I'm Not A Girl, Not Yet A Woman I used to think I had the answers to everything But now I know That life doesn't always Go my way, yeah Feels like I'm caught in the middle That's when I realize I'm Not a Girl, Not Yet a Women All I need is time A moment that is mine While I'm in between I'm Not a Girl There is no need to protect me Its time that I Learn to face up to this On my own I've seen so much more than you know now So tell me to shut my eyes I'm Not a Girl, Not Yet a Women, All I need is time A moment that is mine While I'm in between I'm not a girl But if you look at me closely You will see it my eyes This girl will always find Her way I'm Not a Girl [I'm not a girl don't tell me what to believe) Not Yet a woman [I'm just trying to find the woman in me, yeah] All I need is time (All I need is time) A moment that is mine (That's mine) While I'm in between I'm Not a Girl.....Not Yet a Woman All I need is time A moment that is mine While I'm in between I'm Not a Girl...ooh...Not yet a woman

../images/Emo41.gifמילים בעברית

תרגמתי לבדי!! לא סצם אני ב-5 יחידות אנגלית
נהגתי לחשוב שיש לי תשובה לכל דבר, אבל עכשיו אני יודעת שהחיים לא תמיד הולכים בדרך שלי. מרגישה שנתקעתי באמצע, אז הבנתי שאני לא ילדה, עוד לא אישה. אני צריכה רק זמן, רגע בשבילי, כשאני בין לבין. אני לא ילדה. אין צורך להגן עלי. זה הזמן שאני אלמד להתמודד עם זה בעצמי ראיתי יותר ממה שנראה לך, אז אל תאמר לי לעצום את עייני. אני לא ילדה, עוד לא אישה. אני צריכה רק זמן, רגע בשבילי, כשאני בין לבין. אני לא ילדה. אבל אם תסתכל עלי מקרוב, אתה תראה זאת בעייני. הילדה הזאת תמיד תמצא את דרכה. אני לא ילדה (אני לא ילדה אל תאמר לי במה להאמין) עוד לא אישה (אני רק מנסה למצוא את האישה שבתוכי) אני צריכה רק זמן, רגע בשבילי, כשאני בין לבין. אני לא ילדה, עוד לא אישה. אני צריכה רק זמן, רגע בשבילי, כשאני בין לבין. אני לא ילדה... אווווו אווו.. עוד לא אישה..

אני חושבת........ ../images/Emo117.gif

שהפורום הזה מת... או... אולי נגיד את זה ככה הוא בשלבי גסיסה!!
וזה חבל... היה אחלה פורום... תמיד נזכור אותך פורום יקר!!

TetiBETTY

New member
זה שיש כאן ריב...

מטומטם של משולש שלא נגמר,זה לא אומר שהפורום מת. אתם הורגים אותו...

i4britney

New member
הפורום הזה תוסס!

"נועה המדהימה" איך את יכולה להגיד שהפורום שלנו הוא פורום מת הוא הפורום הכי תוסס שיש בתפוז קודם כל כמות המעריצים של בריטני פה עוקפת כל פורום אחר של מפורסמים : אבריל לאבין,גניפר לופז,שאקירה,המורדים וכו'... שנית בפורום הזה נכתבות מלא תגובות כל יום בעוד שבפורומים אחרים כמעט ולא , דבר שלישי זה שיש ריבים פה בפורום זה לא אומר כלום הריבים לא תופסים את כל ההודעות מהפורום אלא חלק קטן והשאר מוקדש כמובן לבריטני! קיצר הפורום תוסס רק חייבים להוציא מכאן כמה נגיפים שרוצים להזיק לו!

להגיד לכם ת'אמת...../images/Emo117.gif

זה לא שהוא מת.... או כמו שאומרים - זה לא אני, זה אתם... אה אופס... זה הפוך... חיחי הקיצר.. אני נכנסת כל כמה שניות לפורום או עושה רענן, ובכלל... אני נכנסת אליו כל יום... אז שום הודעה לא מתחדשת!! אשמתי... אזזזזזזז... זה לא אני... זה אתם...
סתם...

../images/Emo41.gifתלמדי לנצל את הלונלינס..

את יודעת כמה פעמים אני ועצמי נכנסנו לדיונים סוחפים ומרגשים
מלא
תראי.. אנשים לא חיים מול המחשב.. אני פה הרבה יחסית כי אני עובד במחשב..
אגב.. אני צריך להעלות את הסמלים לפורום, ואתם תבחרו אחד מהם..

../images/Emo41.gifובגלל שזה שירשור ../images/Emo32.gif

|רעשן
רעשן|
שיר חדש שלא מפסיק להתנגן לי במוח
קוראים לו "Malchik Gay" והוא של בנות הטאטו הגאות
שיר מדהים
ועוד המלצה... במיוחד בשבילך מיליבר..
שיר של הלהקה האהובה על מיליבר - Sonata arctica*מקווה שכתבתי טוב. אם לא, תקן אותי*
לשיר קוראים "Shy"- בלדת מטאל (אני צודק
) יפיפה..
זהו לעכשיו.. תגובות והמלצות, שרשור אלי..

למעלה