...אופס

טאטו הן לא לסביות...

אם בא לכם לדעת (לא שזה מעניין מישהו אבל בכל זאת...) יש להן חברים... וזה רק חברת התקליטים שלהן רצתה לעשות קצת כסף על מעריצים הומוסקסואלים ולסביות. בכל מקרה, זה רק טריק... בה ביי

TetiBETTY

New member
זה שיר יפה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifב--"Malchik Gay"--

הן צועקות שמה כמו שתי משוגעות,ויש להם קול מכוער,והן סתם טאטו... שיר מכוער ביותר(לדעתי)

960milibarNOW

New member
../images/Emo99.gif איים שיי קנט יו סי...חחח

אחלה שיר, באמת... אם אתה צריך עוד המלצות, אתה יודע איפה אני גר...(בערך
)

mk rules

New member
טאטו הן מדהימות! - כנסו!!!

ו MALCHIK GAY המשמעות של זה ברוסית זה : "ילד הומו" לדעתי טאטו מדהימות ומזה קשור בכלל שהן לסביות אין לי שמץ של מושג! זה ממש לא משנה לי כי אני אוהבת אותך בכל זאת... ד"כ מכירים את השיר "NOT GONNA GET US" ???? נכון שיר מדהים? ו השיר - MALCHIK GAY גם פשוט פ33ה! ומי שאומר שיש להן קול של צפצפה ממש לא מבין במוזיקה! בגלל שהקול שהן עושות דווקא עושה את השיר עוד יותר מגניב!!!! שילחו תגובות!!!! קבלו תמונה של הפ33ות לנה וג'ולי!

mk rules

New member
את מי אתן יותא אוהבים מ-טאטו?

את לנה או ג'ולי ? (ג'ולי זאת השחרחורת עם השיער הקצר, ולנה זאת עם השיער הארוך עם התלתלים...)

960milibarNOW

New member
אני לא מבין את החגיגה סביב טאטו.

כל זמרת\צמד זמרות\להקה שמוציאה שיר או שניים עם מוזיקה קליטה וקליפ פרובוקטיבי, או לחלופין, קליפ שעושה את זה לקהל- ישר מוכתרות כזמרות הכי טובות, אוספות להן עדת מעריצים קטנה, עד שנעלמות כמו כוכב נופל. המעריצים הטריים מוכנים להשבע שהנה הנה, הפעם זה סופי- הן הכי טובות. עד הטרנד הבא, כמובן. טאטו רוכבות על הגל שקיים היום- שלהיות לסבית\הומו זה מגניב וצריך להחצין את זה בכל דרך אפשרית. הן רוכבות על גל המרדנות אצל בני הנוער, ומושכות אחריהן מעריצים סהרוריים- על לא כלום. חבל.

™baMba

New member
זה לא הפורום.. ../images/Emo3.gif וכן...../images/Emo70.gif../images/Emo184.gif

לנה אכן מדהימה...
ג'ינג'ים רוללללללז

960milibarNOW

New member
גם לדעתי...

ללנה יש מראה יותר מתוק. השנייה נראית סתם מורה זקנה ורוסיה למתמטיקה.

mk rules

New member

את לנה או ג'ולי ? (ג'ולי זאת השחרחורת עם השיער הקצר, ולנה זאת עם השיער הארוך עם התלתלים...)

mk rules

New member

TetiBETTY

New member
בדיוק../images/Emo70.gif

מי כמוני יודעת... (נו,טוה,גם אור יודע...
) *מחכה לסמלים*

למעלה