...אופס

TetiBETTY

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif,רק אל...

תפתחי הודעות חדשות כל הזמן
תשרשרי
אני לא אמורה להשתגע אחרי ההודעות שלך... חוץ מזה,מקווה שתהני. וכאן זה פורום בריטני ספירס,ולא מרי-קייט ואשלי אולסון(היפות,חייבת לציין
),אז בלי הרבה דיונים עליהם...או שבעצם אף דיון
תהני...שוב

חיחי... זה בסדר... מבחינתי לפחות...

!~!~!~!~! אבל תראי לאיזו מריבה גרמת!!!!!!!!!!!!!!!! בעצם... תמיד רבנו... לא משנה...
אזזזזזזזזזזזזזזזזז... את מצטרפת רישמית לפורום?

960milibarNOW

New member
למה?

כי יותר נוח לטאטא את הקללות של נדב ולהשאיר את מיליבר, הזאב הגדול והרשע, כאשם היחיד? יפה יפה...ככה זה כשיורקים לכם את האמת בפרצוף.

../images/Emo41.gifנו באמת..

אתה יודע שלא לזה התכוונתי, פשוט אין כאן מקום למריבות טיפשיות.. אני לא רואה אשם יחידי פה... אתה אומר את דעותיך, אחרים חולקים עליך וזה מתגלגל תמיד לצורה של מריבה מטופשת בין אנשים שבכלל לא מכירים
אני מרגיש שאני חוזר על עצמי שוב ושוב..
בסך הכל כולנו רוצים שהפורום יהיה מקום שנעים לכתוב בו ושיהיה כיף וחשק להכנס אליו..

TetiBETTY

New member
כמו שאור אמר...

אני חושבת שעשיתי את הדבר הנכון
אני מחקתי הודעות של שניכם..כי כבר נמאס לי

BoNiTa BaBy

New member
יש לי רעיון

אולי תפסיקו לריב???? לכל אחד יש דעה שונה אבל... אחרי הכל כולם פה מעריצים של ברינטי הפ33ה (אמורים להיות... ) אחרי הכל זה פורום על בריטני ספירס! אם אתם פה אתם צריכים לחשוב שהיא זמרת מוצלחת! אם לא אז... מה גרם לכם להיכנס לפורום הזה? אם אתם לא מעריצים של בריטני... מה לכם ולפורום? וכל אלה שברמת מעריצים אותה.... פשוט ל תגיבו! אתם יודעים שהיא זמרת ושהיא מוכשרת ושהיא מצליחה (וזאת לא המצאה! זאת עובדה!) אז... מקווה שלא העלבתי אף אחד (באמת לא העלבתי) ומקווה שהבנתם! כי זה מאוד פשוט בה ביייייייי

צודקת!! ../images/Emo117.gif

אני חושבת שכל מי שלא אוהב את ביט ביט, יכול ללכת... הדלת פתוחה...
ואני מתכוונת פה למישהו מסויים שהחליט לחתום כאן קבע!!

960milibarNOW

New member
למה את מלכלכת? ../images/Emo4.gif

אני אוהב את בריטני, אבל רק כשהיא נעולה בחדר אטום ללא יכולת לשיר...

™baMba

New member
דייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo184.gif

הוא, מתקרצץ עלינו כבר מאז פתיחתו של הפורום *לא מש'ו אישי - מיליבר...* והוא ימשיך, עד מתי שיתחשק לו, את מוזמנת להתעלם ממנו אם לא נאה לך.. כשהוא יקלל/יריב, בקיצור יחרוג מכללי הפורום, הוא ימצא את עצמו בחוץ, עד כאן, אני לא רואה שום בעיה, וגם אם כן... אתם המשכתם...
ולא מזיז לי שאנ'לא המנהלת...
קחו ת'צמכם בידיים....

גם לי יש רעיון נדב,נועה ומילבר כנסו

נדב ונועה, נתחיל מכם... כשאתם תהפכו למנהלי הפורום, תהיו יכולים להעיף מישהו מפה. נדב, מצטערת לאכזב אותך, אבל רמת הכתיבה שלך באמת שואפת לאפס. כל הודעה שלך חוזרת על עצמה, אתה אפילו לא יודע מה זה פסיק ומהי נקודה. אז נכון זה לא שיעור לשון וזה לא ממש קשה להבין אותך אבל עדיין, תעזור לנו פה... נעזוב את זה שאתה היחיד שרב פה עם אנשים שבסה"כ מביעים את דעתם, בצורה יפה ולא בוטה ומפגרת כמו שלך. ההודעות של מיליבאר לא פוגעות כמו שלך ולפחות הוא יודע לנסח הודעה ולא כותב כמו ילד בכיתה א'. נועה- אותך אני לא ממש מכירה אבל לפי ההודעות האחרונות את גם לא נראית לי מי יודע מה מקבלת דעות של אחרים. אנחנו (יותר נכון אתם, כי לכם יש בעיה) כמעריצי בריטני, צריכים לקבל גם דעות שליליות על בריטני. מיליבאר- מממ... אין לי מה להגיד לך חוץ מהיישר כוח. בת-אל מותק... לפי חוקי התקנון, כל אדם שפוגע ומקלל בפורום אמור להיחסם לשבוע. כנראה שהדרך של התעלמות טוטאלית פשוט פותרת לך את הבעיות וחבל! אם את רוצה לפתור את הבעיות בפורום רצוי שתתחילי מנדב כי הוא היחיד שיש לו בעיות עם כולם... בה ביי ומקווה שעשיתי קצת סדר בבלאגן... יום טוב...

960milibarNOW

New member
../images/Emo45.gif תודה רבה.

אל תצפי לשינוי משמעותי, אחרי הכל, כבר ראינו את יכולתם של הגנון של שמעון לקבל דעות שונות משלהם. אם את מבטאת דעה שסותרת את שלהם- הם לא יקשיבו לך. אבל עזבי, מתרגלים ומתעלמים עם הזמן... מקווה לראות אותך הרבה יותר כאן בפורום.

i4britney

New member
לא ציפיתי ליחס יותר טוב ממך!

את הרי שפוטה של מיליבר וכל מה שהוא יגיד לך את תעשי, חמודה שלי למיטב זכרוני הרב אני לא עושה עבודה שאני צריך להגיש אותה ולכן אני ארשום איך שבא לי וגם אם אני חוזר על ההודעות שלי זה בא במטרה להסביר לכם את הכוונות שלי שאתם לא מבינים !

חמוד שלי, נדבי...

זה שאתה אולי לא קולט אחרי הודעה ואתה צריך 20 פעם את אותה ההודעה זה ממש לא מעסקי או מענייני, תפתור את הבעיות שלך לבד... ורק שתדע לך שאני לא מכירה בכלל את מיליבאר ואנשים לומדים לחבב אחד את השני מהרושם שהם עושים, אתה עושה רושם של ילד לא חביב (לא רציתי להגיד משהו אחר... עזוב) ומיליבאר עושה רושם של מישהו עם טיפה שכל והיגיון... מצטערת שזה לא לרוחך אבל אתה ממש לא קובע... ביי מותק!

../images/Emo41.gifאני שבר חרס../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif

איפה
צומי
איפה סופי
איפה אפי
מוצ"ש בלי
צומי
זה כמו סדאם בלי חוסיין, או ערבי בלי פצצה.. זה מתסכל
אבל נתגבר על זה

TetiBETTY

New member
אני איתך../images/Emo70.gif