אופי:)

FOBgirl

New member
הציור ככ יפה.

אבל ברשימות תעשי שהצבע כתב יהיה אחר, לא מובן ממשX: הציור מדהים. הגבתי לך;]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifתודהD:../images/Emo25.gif

אממ אבל זב ברור;[ חח אני אוהבת את זה ככהX: תודה בכל זאת=]

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיו, אופיר../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif*O*

עיינתי לי בבלוגך
ופתאום ראיתי את זה
... |אור חזק מוקרן מהשמיים| ..
את רשמת בשאלון שהשם שלך זה אופיר ושהפיצול שלך זה שפרה. יש סיבה שרשמת שיפרה? או שסתם כתבת שיפרה? יווו זה כזה מאגניב><

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifרגעעעעעעעעעעעע

ו ו אופיס דיפו?? הדבר הנורא הזה הגיע גם אלייך?
|משתתפתבצערך
| |בצעריינו|

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifגם לך קוראים ככהXDDD?

"אופייייייייייססס אופיסס דיפוו שלייייי" זה נוראX:

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifXDDDD

שיפרה זה השם של הפיצול אישיות שלי, היא אלימה, אכזרית ביותר, רוצחת, בעד סאדו מאזו, והרבה מזה. היא עובדת כמנהלת בצפר, אבל בעצם היא מתכננת להרוג את כולם! מועאעאעאעאעאעאאעא!!!!
X:

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifכי כי, כי, פשוט,

מתישהו היה לנו מן קטע כזה, כמה בנות [זה התחיל בטיול בני מצווה המשעמם בכתה ז'] שהיינו משפחה לסבית. היו לי אמא ואמא אחות- רחל אחות- נבה הייתה לי אשה^^ ולי קראו שיפרה. יווו זה כזה מוזר:O ובקשר לאופיס דיפו, מתישהו חברות שלי חיפשו לי שמות יצירתיים, אז הם הגיעו לאופיר דיפו
בלעעע, איכ. למזלי הן הפסיקו, אבל הצלקות ישארו לכל החיים:[ ואההה, אפי, זה לא קיצור של אפרת?

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo12.gif

מוזרOO: שמת לב, שלשתינו קוראים שיפרה ואופיס דיפו?OOOOOOOOO: זה הגורלל!!!!!!!!111111111111 כן כן אנחנו ניועדנו להיות ביחדד@!!! ואפי, לא יודעת..ישי[
] קורא לי ככה><' זאת בעצם להקה האמתo_O Afi יש להם שיר ממש יפה.. שחכתיX:

yaeloolik

New member
הממ...../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

הייתי היום אצל סבתא. דוד שלי היה צריך לעשות קידוש כי סבא לא נמצא
. וסבתא התחילה לבכות... וכל הערב נראה שהיא בוהה באויר. חושבת. זה כ"כ עצוב. הדברים הקטנים שנראו כמובן מאליו, כ"כ חסרים עכשיו. מאז שאמרו לי שהוא נפטר יש לי חלומות מוזרים שאחותי נהרגת. כל לילה אני קמה בוכה בהיסטריה. אני לא בטוחה שאני יכולה לעמוד בזה יותר. לפעמים פשוט בא לי לברוח מהכל. אבל אני נשארת בשביל אנשים אחרים. וכשסבתא שלי בוכה אני כ"כ רוצה ללכת להיות לבד אבל אני חייבת להחזיק אותה שלא תישבר. זה מרגיש שפתאום הכל מתפרק. זאת רק הייתה אמורה להיות עוד ארוחה משפחתית של שישי בערב

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif..וואי..

אני לא יודעת מה להגיד לך..באמת.. כל מה שיש לי להגיד לך זה שתחזיקי מעמד, תהיי חזקה. בדיוק סבא של ידיד שלי נפטר, וסבא של חברה שלי
. גם סבא שלי מת..אז אני מבינה אותך, אני הייתי בת 3 אז לא באמת ידעתי משו מהחיים שלי. בזמן הקרוב יהיה לך הרבה את ההרגשות האלה, אני רק יכולה להמליץ לך לא להתקע בדיכאון הזה, כי נכון זה ממש עצוב..זה טראגי, אבל את חייבת לנסות לןעודד את עצמך, תעשי דברים עם סבתא שלך ועם המשפחה, תעלו זיכרונות מצחיקים...תבלי את החופש, אפילו שנראה לך עכשיו שאת לא יכולה לצחוק..תעשי את זה בשביל עצמך..ואני משתתפת בצערך..בצערכם.
.
תחזיקי מעמד
.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo201.gifאני כל כך מצטערת.

אני באמת לא מבינה אותך עכשיו, אף אחד קרוב אלי לא מת, ואני באמת לא מכירה את ההרגשה. אבל נאי מתארת לעצמי, ומשתתפת בצערך

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifנולדי עוד 5 גוריםOOOOO:!!111

עכשיו יש 8 גורים!!!*___________________________* יו הם בגודל של ציפורן XDD עעדין לא ראיתי אותם כיא ני אצל אבאX: 8 גורים
! [אוגרים, כן]

למעלה