אופי אוף

furfur23

New member
../images/Emo108.gifתיקון תיקון חשוב מאוד!כנסו.

תיקון של סעיף 35>< לשי יש 9 חולצות.! הוא קנה אחת חדשה! ראיתי אותה היום! תתרגשו!O:

S p r i n g B

New member
ננסה? ../images/Emo66.gif

יאללה....
1.קוראים לי אביב 2.כיתה ט' 3.אני בנוע"ל 4.קבוצת "זייגה זונג" (אימפריה
) 5.אני עוד מעט הולכת לפעולה..... 6.אני אוכלת הכי לא בריא שבעולם.... 7.אני רוקדת בלט קלאסי ומחול מודרני כבר 4-5 שנים... 8.יש לי שתי מדליות זהב בהצטיינות במבחנים מ"האקדמיה לבלט " בניו יורק 9.בסוף השנה הסטודיו שלי מעלה את "אליס בארץ הפלאות" 10.ויש לי סולו
11.אני אליס שעושה את בריכת הדמעות... (בהתחלה יש ילדה קטנה ואז היא יוצאת ואני נכנסת.... כיאילו היא גדלה....
) 12.אני לומדת בבית ספר עמ"ל 13.חרא של בית ספר 14.בגלל העיצומים של המורים אין לנו טיול שנתי, אין מסיבת סיום ולא מקבלים תעודות! (אם כי אפשר לשרוד הבלי תעודות.....) 15.אני שונאת את הבית ספר הזה... כל אחד בכיתה שלי יותר מגעיל מהשני.... 16.קיבלתי היום 100 במבחן מחצית בגיאומטריה :] 17.ובתעודה (אפילו שלא מקבלים) עם בונוס צריך להיות לי 102 :] 18.המורים עדיין עושים לנו בחנים... בעעעע 19.מחר יש לי יום של"ח צריך להיות גועל נפש.... כרגיל :] 20.למורה של"ח שלי קוראים צפריר! והוא מסוקס! (אהמ אהמ לא הוא לא....) 21.יש לי משקפיים לרחוק 22.אני אוהבת מאוד מאוד סוכריות גומי 23.וסוכריות על מקל 24.ושוקולד :] 25.ושוגי GO 26.ועוד מלא דברים לא בריאים... :] 27.אני מנגנת על גיטרה 28.ופעם "ניגנתי" על חלילית... (?) 29.השיער שלי בצבע שחור 30.אף פעם לא צבעתי אותו 31.יש לי אול סטאר כתומות.... ואני חושבת שהן מגניבות :] 32.אני מתכוונת לבוא לסיטי הול להופעה של ביט ושייגעצ... 33.מי בא? :] 34.יש לי יומולדת ברביעי במאי 35.אני בת 15 36.אני שומעת עכשיו את הדיסק של ביט... :] 37.השיר: "חומרים רטובים" (אחלה שיר....) 38.אין לי עגילים.... 39.בכלל 40.חודש קודם הייתי בארה"ב 41.משלחת מבית ספר 42.ובבדיקה של המעבורת לפסל החירות התחלתי לצפצץ.... 43.הורדתי כמעט הכל מעלי והמשכתי לצפצץ.... 44.ואז אמרו לי להוריד נעליים (?!) ורק אז הפסקתי לצפצץ.... והוסתובבתי יחפה עוד 10 דקות עד שהחזירו לי אותם..... 45.שנה הבאה לקחתי מגמת קולנוע 46.כי לא היה לי כל כך מה לקחת.... 47.אני אוהבת ללבוש צעיפים 48.וגופיות 49.כחול ותכלת אלו הצבעים האהובים עלי 50.אני שומרת כשרות ושבת (מסורתיה או מסורתית... ?) 51.אני עומדת לאחר לפעולה של הנוע"ל 52.אז כדי שאני אלך ... לא? המשך יום נעים

היה לי מורה למתמטיקה שקראו לו צפריר ../images/Emo122.gif

ונוע"ל זה ה-דבר. איזה קן את?

הילוש25

New member
שמו"צ שליטה!

שמווו"צ זה ה-דבר! הנוער בעובד והלומד זה לילדים שרק רואים טלוויזיה חחח סתם :)

liavii

New member
היי נוע"ל שולטים=]

מה זה לעזאזל שמו"צ? " הנוער העובד עובד ולומד.." בקיצ' נוע"ל שליטה וכל הכבוד למי שבתנועות נוער:p

ליעתע

New member
תגובה מאוחרת

אבל אנחנו דיי על אותם עקרונות..תנועות אחים וזה

A d i D

New member
אז זהו

שלא הנוע"ל והשמו"צ המקוריים היו בעלי ערכים שונים לגמרי הערכים המשותפים היו רק ערכי השיתוף ואהבת ועבודת הארץ. השמו"צ היו רק בקיבוץ הארצי (קיצוניים יותר) והנוע"ל/מחנות העולים היו באיחוד הקיבוצים והקבוצות (לא כל כך קיצוניים) (לימים התק"ם). אז השמו"צ והנוע"ל הן לא תנועות אחות ממש לא במשך השנים היתה (ועדין יש אבל פחות) שנאה/זילזול של תנועה אחת לשניה אפילו ככה שהיו בתי ספר(תיכונים כי היסודי היה בכל קיבוץ בנפרד) של קיבוצים של השמו"צ ושל קיבוצים של הנוע"ל סליחה על החפירה אבל תנועות נוער זה דבר חשוב וצריך לדעת את ההבדל האמיתי בינהם ולא סתם להגיד דברים

ליעתע

New member
עזבי את מה שהיה פעם

אני מדברת על עכשיו. התנועות בנויות על אותם ערכים.. וזה מה שמרכיב את התנועה ולזה התכוונתי ולא למה שהיה שנות ה20

למעלה