ננסה? ../images/Emo66.gif
יאללה....
1.קוראים לי אביב 2.כיתה ט' 3.אני בנוע"ל 4.קבוצת "זייגה זונג" (אימפריה
) 5.אני עוד מעט הולכת לפעולה..... 6.אני אוכלת הכי לא בריא שבעולם.... 7.אני רוקדת בלט קלאסי ומחול מודרני כבר 4-5 שנים... 8.יש לי שתי מדליות זהב בהצטיינות במבחנים מ"האקדמיה לבלט " בניו יורק 9.בסוף השנה הסטודיו שלי מעלה את "אליס בארץ הפלאות" 10.ויש לי סולו
11.אני אליס שעושה את בריכת הדמעות... (בהתחלה יש ילדה קטנה ואז היא יוצאת ואני נכנסת.... כיאילו היא גדלה....
) 12.אני לומדת בבית ספר עמ"ל 13.חרא של בית ספר 14.בגלל העיצומים של המורים אין לנו טיול שנתי, אין מסיבת סיום ולא מקבלים תעודות! (אם כי אפשר לשרוד הבלי תעודות.....) 15.אני שונאת את הבית ספר הזה... כל אחד בכיתה שלי יותר מגעיל מהשני.... 16.קיבלתי היום 100 במבחן מחצית בגיאומטריה :] 17.ובתעודה (אפילו שלא מקבלים) עם בונוס צריך להיות לי 102 :] 18.המורים עדיין עושים לנו בחנים... בעעעע 19.מחר יש לי יום של"ח צריך להיות גועל נפש.... כרגיל :] 20.למורה של"ח שלי קוראים צפריר! והוא מסוקס! (אהמ אהמ לא הוא לא....) 21.יש לי משקפיים לרחוק 22.אני אוהבת מאוד מאוד סוכריות גומי 23.וסוכריות על מקל 24.ושוקולד :] 25.ושוגי GO 26.ועוד מלא דברים לא בריאים... :] 27.אני מנגנת על גיטרה 28.ופעם "ניגנתי" על חלילית... (?) 29.השיער שלי בצבע שחור 30.אף פעם לא צבעתי אותו 31.יש לי אול סטאר כתומות.... ואני חושבת שהן מגניבות :] 32.אני מתכוונת לבוא לסיטי הול להופעה של ביט ושייגעצ... 33.מי בא? :] 34.יש לי יומולדת ברביעי במאי 35.אני בת 15 36.אני שומעת עכשיו את הדיסק של ביט... :] 37.השיר: "חומרים רטובים" (אחלה שיר....) 38.אין לי עגילים.... 39.בכלל 40.חודש קודם הייתי בארה"ב 41.משלחת מבית ספר 42.ובבדיקה של המעבורת לפסל החירות התחלתי לצפצץ.... 43.הורדתי כמעט הכל מעלי והמשכתי לצפצץ.... 44.ואז אמרו לי להוריד נעליים (?!) ורק אז הפסקתי לצפצץ.... והוסתובבתי יחפה עוד 10 דקות עד שהחזירו לי אותם..... 45.שנה הבאה לקחתי מגמת קולנוע 46.כי לא היה לי כל כך מה לקחת.... 47.אני אוהבת ללבוש צעיפים 48.וגופיות 49.כחול ותכלת אלו הצבעים האהובים עלי 50.אני שומרת כשרות ושבת (מסורתיה או מסורתית... ?) 51.אני עומדת לאחר לפעולה של הנוע"ל 52.אז כדי שאני אלך ... לא? המשך יום נעים