אופי אוף

עדי D

New member
חח אני מעתיקה משייגעצ..

לא השתגעתי לכתוב אזה זה שוב.. יאללה. בואו ננסה.. 1. אני חיפאית 2. בת 16וכמעט וחצי חח 3. מדריכה בצופים 4. מדריכה בנות בכיתה ד' 5. יש לי אח 1.. 6. הוא בצבא 7. הוא משרת בחיל הים 8. אני לומדת בליאו באק 9. לקחתי לשנה הבאה תקשורת וספרות מוגבר 10. יש לי חתולל שמן 11.קוראים לו קוט 12. קוט ברוסית זה חתול. ככה שבעצם קוראים לו.. חתולO: 13.אא כן אני רוסיה 14. אני בכיתה י' 15. הייתה לי היום מתכונת בלשון 16. נשארו יל עוד 2 בגרויות עד סופשנה. סרוך השם. 17. בגרות אחת בהיסטוריה והשניה בלשון 18. אני מממש ממש שונאת ביולוגיה וכמיה 19. הנוף שלי מהחלון זה.. הבצפר><" 20. הנוף שלי ממעבדת כמיה זה.. הבית :| 21. בכיתה ח' התיימרתי להיות פריקית קשוחהD: 22. עכשיו אני כבר לא. אני סתם אחת 23. אני אמוד אוהבת פאנק רוק וישראלי 24. הגאלה זה המקום הכי מגניב בעולם 25.יום שישי אני הולכת לגאלה 26. יש לי ידיד ממש טוב שאני מכירה מאז שנולדתי.. גדלנו ביחדD: 27. בכיתה ו' עבדנו על כולם שנאחנו בני דודים. 28. בכיתה ז' נשברתי והודתי שאנחנו לא באמת בני דודים.. 29. אמא שלי אחות בבית חולים 30. אבא שלי עובד בבנק 31. בכיתה ח' בפעם האחרונה שמדדתי הייתי 164 וחצי. ומאז אין לי מושג איזה גובה אני היום. אבל אני מניחה ש168. 32. הדיסק המקורי הראשון שקניתי היה כמובן של.. בריטני ספירס. 33. היומולדת שלי היא ב16.1.91 34. שזה אגב התאריך. 35. משני סיבות.. דבר ראשון שאפשר לקרוא אותו משני הצדדים.. אם תתאמצו תבינו. [יעני להפוך אותו.] 36.דבר שני.. זה היום הראשון של מלחמת המפרץ ה1.. זאת אומרת.. איך שנולדתי סדאם התחיל לירות עלינו טילים. 37. אני מזל גדי 38. יש לי עניים חכחולות ירוקות כאלו 39. שיער שטני.. עם קצוות שפעם צבעתי באדום ועכשיו זה סתם דהה מאוד. אבל עדיין יפה בעני.. 40. יש לי משקפיים מכיתה ו' 41. אבל קניתי עדשות לא מזמן 42. מהכסף שלי.. חשוב לציין. 43. השם משפחה שלי זה - וינדיצנסקי. אל תתפלאו אם לא תצליחו לקרוא את זה נכון.. 44. מעווטים את השם משפחה הזה המון.. ופעם בכיתי מצחוק כי קראו לי עדי וינדיצין. ובאמת בכיתי מצחוק. זה ההי אחד הרגעים המצחיקים בחיי. 45. בכיתה ח' עשיתי 2 עגילים ראשונים באוזנים. 46. בכיתה ט' החלטתי שבא לי עוד אז ישר הלכתי ועשיתי עוד 2 בצד ימין ועוד אחת בצד שמאל. באותו זמן. 47. משום מה שכחתי שאני מאוד רגישה והאוזן התנפחה לי עד מאוד. ונאלצתי להוריד את העגיל ה3 באוזן ימין. 48. מאז תמיד אמרתי שנא אלך לחדש את החור. 49. וזה לא קרה. 50. אני ממש רוצה עגיל באף. פעם ממש רבתי עם אמא שלי על זה. היא אמרה שאם אני עושה היא תשלח אותי לגור עם סבתא. והיא הייתה לגמרי רצינית. 51. אבל אמא שלי מרשה לי לצבוע את הקצוות של השיער שלי באיזה צבע שבא לי.. כחול ורוד סגול ירוק.. 52. למרותש עוד אפעם לא עשיתי כלום חוצ מאדום. אבל אני עוד אנסה יום אחד.. 53. החדר שלי זה זוהמה אחת גדולה. איא פשר למצוא שם כלום 54. המחשב נמצא בחדר של אח שלי. ובגלל זה אני נמאצת פה 80 אחוז מהחיים שלי.. 55. יש לי מייספיס 56. היה לי בלוג שנתיים וחצי. ואז פשוט עזבתי אותו 57. היה לי גם בלוג פרטי.. 58. בכיתה ו' עשו עלי חרם 59. ואז לקראת סוף השנה כולם הלשימו איתי. 60. החרם היה כי .. עזבו עדיף שלא תדעו. 61. אני בעלת לקויות למידה.. 62. ביסודי עשיתי את האיבחון הראשון שלי.. ואני עם כל הארכות זמן ופטור משגיאות וכו'.. רשימה ארוכה. 63. אני בוכה המון. אני לא רוצה או משו אבל אני פשוט אדם אמוד רגיש 64. אני אומנם רוסיה.. אבל עם מזג של מרוקאית עצבנית משו. 65. קל לעצבן אותי. אבל בהחלט לא כדאי. 66. פעם נתתי למישהי כאפה סתם כי הייתי עצבנית ממש. 67. אחר כך השלמנו. אבל עדין זה מביך אותי אחושרמוטה. 68. ההופעה ה1 שלי הייתה של יוני בלוך 69. פעם ביסודי אספתי מדבקות. ויש לי עד היום מלא מלא מדבקות. 70. אני מכורה לנעליים. יש לי.. המון!. איזה 20 זוגות.. ואני תמיד שוכחת שיש לי נעל מסויימת.. 71. אממ הנשיקה הראשונה שלי הייתה בכיתה ח'. 72. והיא הייתה לא משו בכלל. 73. הוא היה גדול ממני בשנתיים. 74. בכיתה ג' נפלתי עם היד למדורה. וזה כאב אחושרמוטה 75. נשארה לי מזה צלקת קטנטנה מאוד 76. אפעם לא שברתי חלק בגוף. ונקווה שככה זה ישאר. 77. הניתוח היחיד שעברתי היה על ציפורן חודרנית חחח.. וגם פה.. נקווה שככה זה ישאר.. 78. אני אוהבת לצלם 79.בכיתה ח' למדתי איך לפתח בבצפר. 80.אבל אז פיטרו את המורה. 81. ההופעה האחרונה שהייתי בה זה בשנטיפי. 82. שאגב היה הכי כיף בעולם. 83. עד כיתה ח' נראלי הייתי עם הפלאפונים הישנים והגדולים הללו. 84. עכשיו יש לי נוקיה 3100.. זה כזה של צביקה פיק 85. הוא נפל עשרות פעמים והחליפו לי אותו איזה 3 פעמים.. 86.מה שנאי אוהבת בפלאפון הזה זה שהוא יכול לרפות את עצמו.. פעם הוא נפל והיו בו מלא נקודות סגולות.. אחרי כמה זמן הוא נפל שוב וכל הנקודות נעלמו! 87. אני לא יודעת לשחות 88. אני חולה על הים. 90. ביסודי הייתי על מספיק בתנך. 91. ה100 הראשן שקיבלתי היה בכיתה ג' במבחן באנגלית. זה היה הרגע המאושר בחיי. 92. מאז אני כבר לא משהו באנגלית.. 93. יש לי חשבון בבנק. 94. עברתי דירה פעם אחת בכל חיי. 95. לא מזמן שעינו שיפוצים בבית וקנינו אלסידי. אני מרגישה ממש מתפתחת ומגניבה. 96. אתמול אבא קנה מערכת קולנוע ביתית.. אז בכלל. 97. פעם ידעתי לכתוב ביד שמאל. 98. היום כבר לא. אבל נותרו כמה דברים שאני עוד עושה ביד שמאל. 99. אני הכי מחכה למחנה קיץ בחופש.. 100. סיפרתי על עצמי 99 דברים כרגע. לא כולל זה. ואעאעאעאע הצלחתי!

!!!

כתבת את השם משפחה שלך. פעם כתבת איפה שהוא שלעולם לא נדע מהו. אז עכשיו אנחנו יודעים.

moran916

New member
גם מעתיקה משייגעצ..

.קוראים לי מורן 2.אני בת 16 3.קיבוצניקית 4.יש לי משקפים 5.אבל רק לטלוויזיה 6.אני מדריכה בתנועת בני המושבים 7.מדריכה את השכבה ד' 8.התאריך שלי הוא 9.4.91 9.יש לי שני אחים (10) (18) 10.אני במגמת חינוך 11.אני מפגרת_____ אבל ברמות קשות... 12.אממ אז אני בלונדינית עם עינים כחולות 13.והחברים קוראים לי בלונדה./בלונדינית 14.אני שונאת ערבית 15.ובגלל זה ביקשתי פטור בערבית 16.ועכשיו יש לי פטור 17.בכיתה ג' שברתי תיד 18.מעניין 19.נכון. 20.אני גרה ברמת הגולן 21.שזה ליד הכנרת 22.ואני מתה על הכנרתת!!1 23.יש לי יס 24.ואני מתה על נמלטים 25.גיבורים 26.ואיש משפחה =]]]] זה כזה אדיררר 27.במוזיקה אני בעיקר אוהבת רוק ישראלי ופאנק רוק 28.התחלתי לשמוע בכללי שייגעצ רק מפסח של השנה 29.אל תרצחו אותי 30.יש לי את רוב השירים של שלושת הדיסקים 31.ו.. אח שלי קיבל רישיון 32.שזה טוב.. אפשר לנצל את זה.. 33.אבא עובד במפעל של הקיבוץ 34.אמא טבחית 35.עברתי היום תמתכונת בהיסטוריה 36.ונכשלתי בבגרות במתמטיקה.. 37.אללה מועד ב'.. 38.אני מכורה לקוקהקולה 39.ולשוקולד 40.בחיים שלי לא עישנתי. 41.פשוט לא עושה לי את זה 42.וגם לא שתיתי 43.כזאת קיבוצניקית טובה 44.סתם 45.יש עכשיו סטיגמות שהקיבוצנקיות הכי שרמוטות 46.אבל זה לא נכון 47.טוב.. אולי 48.אני ממש שונאת היסטוריה 49.כאילו את מי זה מענין מה קרה בנות העשרים?! 50.הבצפר שלי הוא אחד המקומות הכי שכונה בעולם 51.קוראים לו בית ירח 52.הוא נמצא ליד המושבה כנרת 53.שזה בקיצור ליד טבריה.. 54.יש לי 6 חורים באוזנים 55. 2 מצד שמואל 56.ועוד 3 בצד ימין ואחד למעלה 57.יש לי טלפון של LG 58.אחד הגרועים..!!1 59.הוא איתי רק שנה 60.עשיתי כבר 4 בתכונות ובגרות 1 61.יש לי עוד 3 בגרויות 62.בגלל שאני עושה מועד ב' 63.אני מכורה לגלגלצצצ 64.פשוט מאוד. אנלא יכולה להעביר תיום מבלי לשמוע.. 65.קצת מוזר אבל כן. 66.אני עובדת בקייטרינג 67.אחלה כסף+טיפים 68.אני הכי בעולם אוהבת פסטיבלים 69.צינית 70.משוגעת 71.לפעמים 72.אני שונאת ברוקולי 73.זה אחד הדברים היותר מגעילים שאכלתי 74.יש לי שני זוגות אולסטאר 75.זוג אדידס 76.ואנס 77.פומה 78.ואני בכלל לובשת בתקופה האחרונה רק תכפכפים 79.לא למדתי כבר שבוע 80.והיום באתי לבצפר אחרי שבוע לעשות תמתכונת 81.וגם מחר אני לא באה 82.אני אוהבת מסטיק בננה 83.אני משתמשת בשמפו הוואי וכיף 84.באלי אילת בחופששששששש 85.כולכך הולכת על זה..ההה.ה. 86.יש לי 80 אנשים ברשימה בפלאפון 87.טוב 88.אין 90.לי 91.כוח 92.לזה 93.פשוט 94.אין 95.לי 96.מה 97.לכתוב 98.יותר 99.בייי 100.=]

טל 182

New member
זה היה מתיש אבל נחמד..../images/Emo13.gif

Go For It . תודה...אני אצטרך את זה... 1. קוראים לי טל (נכון שלא ידעתם את זה? טוב יש לי למלא פה 50 דברים על עצמי אז אני צריכה להתחיל ממשהו..). 2. אני מרמת גן 3. אני בת 14 4. בכיתה ט' 5. ביום ראשון אני מתחילה קורס מד"א 6. אני הולכת למגמת רפואה 7. אני אוהבת דם 8. הלהקה שאני הכי אוהבת בעולם זאת אוונסנס 9. חוץ מהם אני אוהבת עוד..אממ...המון המון המון להקות. המון. 10. יש לי משיכה מוזרה למוסיקאים 11. וגם לפריקים 12. אני לא בצופים :( 13. אני רוצה להיות בצופים אבל אין לי זמן...אני אדם עסוק. 14. אני מנגנת המון שנים על 5 כלים. 15. אממ...קניתי נעליים חדשות! 16. בחיים שלי לא ראיתי שלג..וזה עצוב. 17. לדעתי יש הרבה אנשים סקסיים בעולם...חרא שאין הרבה ברמת גן :( 18. 1+1=2 סתם לידע כללי.. 19. אני אוהבת עיניים של אנשים
20. אם אני אראה מישהו עם עיניים מיוחדות אני מסוגלת להסתכל עליו בלי הפסקה..וזה קצת מוזר. אבל מוזר טוב. 21. המקום הכי יפה בעולם לדעתי הוא...אין לי מושג
22. אחד הדברים הכיפיים בעולם הם שיעורים חופשיים!! במיוחד כשהם באים בלי תיכנון מראש! 23. עברתי פעם ניתוח 24. יש לי מחר יום מקוון 25. אני אוהבת מאוד בעלי חיים ויש לי שתי חתולות וכלבה בבית 26. שבוע שעבר גיליתי משהו שחברה שלי עשתה ומאז אני לא מדברת איתה..היא שולחת לי מכתבים וכאלה אבל אני לא יכולה לסלוח לה על זה. פאק אין לי מושג מה לעשות..לסלוח לה או לא? 27. אני מתה על הסדרה חברים 28. בכלל אני חולת טלוויזיה 29. יוני בלוך כזה מאמי
30. בלה בלה בלה. <--- תעמידו פנים שאמרתי כרגע משהו חכם. 31. יש להקה אחת ישראלית ששמעתי ואני מחפשת אותם. כאילו הם גם להקה צעירה כזאת והם גם ממש טובים ואני לא יודעת מי הם. אני לא יודעת מה השם שלהם..אני לא יודעת כלום עליהם חוץ מזה שהם קנו אותי בשיר שלהם. אבל עדיין אני אוהבת את ביט יותר. 32. ><" 33. להלהלה 34. אממממ...משעמם לי 35. אהההה..כן...אני יודעת לעשות ג'אגלינג
36. אני שונאת ערסים 37. מוסיקה מזרחית לא הטעם שלי 38. אני אוהבת שוקולד!! יאמי!
39. נמנמנמנמ 40. אני אוהבת בורקס תפו"א 41. אני מנוייה למעריב לנוער 42. יש לי חיים משעממים ורגילים מידי 43. אממ..אני נמצאת באניברסיטה באיזה תכנית של מתמטיקה..עזבו עדיף לכם שלא לדעת..האמת אני עדיין לא מבינה מה אני עושה שם. 44. יש לי אייפוד 45. וואוו מתי זה נגמר כי.. 46. אני עייפה 47. ובא לי שוקולד.. 48. אתמול הייתי אצל חברה שלי והשתעממנו אז עשינו שיעורים בלשון וזה היה כ"כ מצחיק כי לא ידענו כלום. אז ניחשנו..והיום בכיתה כשהמורה בדקה את זה ה-כ-ו-ל היה נכון! ה-כ-ו-ל!! והכול היה ניחושים..באמת שסתם ניחושים. זה היה כ"כ מצחיק. 49. יוו איזה כיף אני ב-49!!!!! 50. 50!! זהו אין לי יותר! :( תסתפקו בזה..

ליעתע

New member
כולם פה בפורום שייגעצ?!

טוב אני סתם שמה פרטיםP: לא מענין אותי אם אתם יודעים או לא 1. גרה בפ"ת 2. רוק ישראלי זה הכי, אחותי! 3.ביסקסואלית 4. יש חבר כבר חודשיים+ 5.לא ישנה בלילה 6.יש לי קיר ורוד עם נצנצים בחדר. אהא! פאקצה! 7.רוצים להעיף אותי מהבצפר 8.עד לפני כמה חודשים לא הייתי מוכנה לעזוב את הדיסקמן שלי. נו מה, הוא עבר איתי הרבה=[ 9.בספטמבר 16 10.אח גדול ואחות גדולה 11.אני בנוער העובד והלומד! אהאעהאעהאעה דלךיכדםכדלמבודםוש 12.פיצה. 13.יש לי גשר כבר 4 שנים ומורידים לי אותו ב29 לחודש!! 14.אנטי גרביים תואמות 15.חסרת סגנון מוגדר בבגדים 16.מסיימת כיתה י'[ אם אני לא אשאר שנהP:] 17.הבצפר שלי חצי מטר מהבית ואני מאחרת כל יום 18.ים זה כיףףףף 19.אבל להשתזף לא! 20.אני אוהבת אוכל! ויש שחושבים שאני אנורקסית. אבל אני אוכלת מלאאא 21.פעם ראשונה ששתיתי הייתה בכיתה ז' 22.ציצים גדולים זה מגעיל! וזה לא מקנאה! 23.גולדסטאר
יאמיי 24.אני שונאת חום! כל דבר שהוא חום! #$*$#$#@ בעע 25.יש לי יותר מ5 דיסקים מקוריים בחדר של כל מיני להקות שאני בכלל לא שומעת.ואין לי מושג מה זה עושה פה חחחח 26.הבילוי המועדף עלי זה לצאת לטייל ברחוב עם חברים. סתמו זה כיף. 27.לא קניתי בגדים חדשים כבר כמה חודשים[בעצם מספטמבר] 28.אני ממש רעבה עכשיו ולפני רבע שעה תקעתי לחמנייה עם פסטרמה 29. אוהבת לצלם 30.לא פוטוגנית בכלל 31.התקבלתי למגמת רדיו!!!!!!! 32.יש לי זוג נעליים אחד. ומגפים. 33.אני שוקלת בדיוק 50 קילו כבר בערך 4 שנים 34.גם הגובה שלי לא משתנה ממש והוא בערך 1.67 בפעם האחרונה שבדקתי לפחות 35.אני רבע תימניה חצי תוניסאית ורבע פולניה 36.המתכונת בהיסטוריה הלכה לי חרא 37.קיבלתי 50 בספרות אחרי שחרשתי יומיים שלמים נמשיך בערב או משו.

black rock star

New member
XDD רעיון טוב P: ../images/Emo103.gif

1.אממ יש לי 2 אחיות, אחת בת 18 ואחת בת 6 XD 2.אני לא נראית אשכנזייה בגרוש, אני שחומה עם שיער שחור [בניגוד לאחיות שלי] 3.היה לי חבר 1 , וגם הוא לא היה רציני אז זה נחשב 0 4.אני תקועה על אותו אחד כבר כמעט שנתיים. 5.יש לי משקפיים מכיתה ב' אבל אני שמה עדשות במקום ^^ 6.אני מתה לדעת לנגן על גיטרה / תופים 7.אני שונאת את נינט.
8.ובעקבות זה, גם את יהודה
9.ממוצע 77 ^^ 10.אני אוהבת לצלם 11.יש לי חולשה לצמידים :]] 12.סקייטרים / מוזיקאים וגולשים עושים לי את זה בטירוף P: 13.אני מכורה לסושי
14.סטואי מ"איש משפחה" כזה סקסי.
15.אין לי עגילים ב-כ-ל-ל 16.בחיים שלי לא טסתי לחו"ל 17.אוהבת לרקוד =] 18.אני צוחקת מהכלללל, כל דבר שתגידו לי אני צוחקת ממנו 19.בד"כ מצביטות הכי לא כאובות יש לי סימנים כחולים. 20.אני אוהבת כובעים
[כנראה זה מסביר את העובדה למה אני גונבת לשי את הכובעים
] 21.בניגוד למריאת העין, אני בכיתת מצוינות 22.היה לי כלב במשך חצי שנה, לברדור, בן שנה קוראים לו קליף והוא מושלם
אבל היינו צריכים למסור :( 23.כשמסרנו את קליף בכיתי כמו משוגעת,, לא ידעתי שבנאדם מסוגל לבכות כ"כ הרבה 24.שנה שעברה גיליתי שאני וחברה שלי דומות ביותר מידי דברים [שנינו מתחילות ב-נ' לאחיות שלנו קוראין עדי, אנחנו אוהבות די או סי, ואני גדולה ממנה בחצי יום] אבל עכשיו אנחנו בקושי אומרות שלום בבצפר=\\ 25.בחיים לא שברתי כלום.רק נקעתי את הקרסול 26.לפני חודש גיליתי שאני ואופקה מכירות את אותם אנשים O_O ואנחנו די קרובות אחת לשנייה XD 27.אני נולדתי בשעה 11 בבוקר [מה שמשקף אותי כיום XD] 28.אני משוגעת ברמות מפחידות O_O 29.נולדתי בעיר הבירה =] 30.אני מכורה לערוצי יס סטארס. 31.אני אוהבת כדורגל [לראות לא לשחק] 32.יש לי התמכרות מוזרה לפופקורן. 33.אני אוהבת לשחק בשש-בש בפלאפון 34.אחד המקצועות שאני הכי טובה בהם זה אנגלית. 35.אני רוצה לגור בפלורידה ^^ 36.אני שונאת ים. 37.אני שונאת בריכות שהם לא של בית מלון. 38.אני אוהבת את אילת 3> 39.מאז שאני זוכרת את עצמי, אנחנו נוסעים לאילת לפחות פעמיים בשנה 40.עוד לא מצאתי את החברה התאומה שלי :( 41.אני בלאגניסטית 42.אני אוהבת קפה, ושונאת שוקו. 43.חייבת לשים את השיער מאחורי האוזניים, אחרת אני משתגעת. 44.כשהייתי קטנה הייתי נבהלת מהודעות שרשרת ומתחילה לבכות
45.אין לי מושג מה אני הולכת לרשום פה עוד. 46.כשהייתי קטנה הייתה לי הערצה מוזרה לשרית חדד [?!?!?!?!] 47.אני אוהבת ברוקולי
48.אני לא מעריצה מטורפת, זאת אומרת, אם אני אראה מישהו מפורסם ברחוב אנלא אצרח כמו פוסטמה ואאנוס אותו,למעשה, אני אמשיך ללכת XD 49.אני אוהדת שרופה של מכבי חיפה 3> 50.במשחק כדורגל הראשון שהלכתי אליו שאלתי את אבא שלי במחצית מתי הפרסומות [הייתי בת 5 ><] 51.נהגתי לישון עם בובת דוב גדולה ומוזרה. 52.לאחותי הקטנה הייתה בובת כלב קטנה ואפורה בשם בו-בו שקרעתי לה את האוזן XD 53.כרגע יש מעליי זבוב בגודל של מסמר [שזה יחסית ענק] 54.כמעט בלעתי פעם זבובXD 55.רבתי פעם מכות עם מישהי כי היא דחפה אותי על תנור 56.השכן שלי דומה לההוא מהשיר שלנו שאומר "קקי" 57.אני רוצה רינג ליפ
58.אני אוהבת לקשקש לעצמי על הידיים. 59.שנה שעברה ובתחילת שנה הייתי מבריזה חופשי משיעורים - אבל מהיום הורים הראשון השנה - כבר לא. 60.אנשים חושבים שאני הודית / תימנייה / מרוקאית 61.אני חצי פולנייה [אשכנזייה] רבע ספרדייה [סבא שלי בולגרי] ורבע צברית [סבא השני שלי נולד בארץ] =] 62.אבא של חברה שלי היה שחקן מפורסם במכבי חיפה [כבוווווווווווווד] 63.אני אוהבת להשתמש בסוגריים [יהההההה] 64.ואני אוהבת את המילה יההה XDD 65.אני מדברת בד"כ חצי עברית חצי אנגלית. 66.לאחת מהחברות הטובות שלי יש שם מאוד מוזר ולא נפוץ.נוי =] 67.אני הולכת לחדר כושר O_# 68.אני צופה אדוקה של המירוץ למיליון 69.מאז שאני זוכרת את עצמי, היו צריכים לצעוק עליי ולהכריח אותי שניייים כדי שאני אלבש שמלה
70.ואם כבר הייתי לובשת הייתי הורסת אותה בכוונה XD 71.כשהייתי קטנה הייתי סוג של טומ בוי 72.כשהייתי תינוקת חשבו שאין לי עורק ראשי או משהו כזה P: 73.בת דודה שלי ניצלה ממוות ע"י סבתא שלי ברגע האחרון. 74.תמיד אבל תמיייד, החשבון פלאפון שלי גבוה. 75.ולא משנה מה אבא שלי אומר, הוא אף פעם לא חוסם את השיחות \ לוקח את הפלאפון 76.החלפתי 3 פלאפונים בשנה וחצי. 77.אני רגישה ליתושים אבל ברמות מפחידות. 78.כשהייתי קטנה יתוש עקץ אותי מעל העין ולא יכולתי לראות בה למשך שבועיים. 79.סבא שלי גדול מסבתא שלי ב-10 שנים 80.משוגעת כבר אמרתי? אין לי כוח P: ואין לי עוד מה לרשום

black rock star

New member
נמשיך =]../images/Emo103.gif

81.אני מכורה לסרטי וולט דיסני ברמות. 82.היה לי את כל הסרטים בקלטות והורי הטיפשים זרקו אותם. 83.עשיתי סקי מים הקיץ הקודם. 84.הייתה לי חתולה. 85.וחתול. 86.ו2 כלבים.אחד זאב אחד לברדור. 87 וכל מה שנשאר זה דגים. 88.יש לי 2 דודים שגרים בארה"ב 89.ויש להם חנות בגדים.לכל אחד מהם. 90.יש לי 8 זוגות אולסטאר. 91.כחול ואדום,לבן,לבן עם אדום,שחור בלי שרוכים,ג'ינס בלי שרוכים,ירוקות עם צהוב,בז' ושחור עם אדום. 92.ועד לא מזמן גם היו לי ורודות
93.אף פעם לא התנשקתי. 94.עברתי רק 2 בתי ספר בחיים שלי.לא כולל החטיבת ביניים. 95.כשהייתי קטנה הייתי מאוהבת בנסיך מ"אצבעונית" 96.הייתי מכורה לקארטון. 97.אני מכורה לסימס. 98.אני אוהבת את המילה WTF?! 99.אני אוהבת ללעוס מסטיקים. 100.אני ילדה ממש ממש ממש לא מעניינת / מיוחדת. מקווה שנהנתם XD

טוב אז...

אני לא יודע מה אתם יודעים ומה לא אז אני פשוט ארשום... 1) קוראים לי אילה 2) אני בת 15 וחצי 3)גרה בשוהם 4) יש לי אח גדול 5) ואח קטן 6) אמא ואבא. 7) ועוד משפחה ענקית עם עשרות אלפי בנידודים ובני בנידודים. 8)אני מנגנת בפסנתר. 9) אני בנוער העובד והלומד
10) אני אוספת פואים. 11) יש לי 85 בלי כפולים. 12) עם כפולים יש לי יותר ממאה. =] 13)אני אוספת גם בובות פרווה... כל המיטה שלי מלאה. 14) וגם פולי פוקט מאז שאני קטנה קטנה :) 15)וסיכות.. כאלה שמחברים לתיק וזה... אלה עם הסיכת ביטחון מאחורה. יש לי יותר מ300
16)ושרוכים. 17) ואני אוספת עוד הרבה מאוד דברים.. אני אוהבת לאסוף דברים
18)יש לי אייפוד. 19)וקוראים לו פרנקיטו. נכון שזה שם מגניב לאייפוד? 20) אפפעם לא הייתי בסיני. 21)והייתי באילת רק פעמיים. 22)אין לי שמץ איך אני יגיע למאה. או לחמישים. 23) יש לי משקפיים מאז גיל 5. 24) אבל אני עם עדשות מתחילת השנה
25) לא היה לי גשר 26)אני דוברת אנגלית. 27) אני פולנייה שלמה, מכל הכיוונים. 28)אני ממש אוהבת בנים עם עיניים ירוקות. 29) וסקייטרים
30) אני לא יודעת ליסוע על רולרבליידס
31) אבל על אופניים כן.
32)גרתי רק 7 שנים בארץ. 33)מה שאומר שגרתי 8 שנים בחו"ל. 34)גרתי 4 שנים בהודו. 35)שנה אחד בסין. 36) ושלוש בזימבבואה. 37) כן, יש מקום כזה. 38) באפריקה, ליד דרום אפריקה. 39) ראתי את ביט בשתי הופעות =] 40) במוטומיוזיק וברוק עצמאות. 41) רוק עצמאות היה שווה בטירוף. 42) אני ממש אוהבת ארנבים קטנים וחמודים. 43) ובואשים. 44)וליוויתנים. 45)במיוחד ליוויתני אורקה, כמו ווילי. 46)וקיפודים. 47) ושלשום החזקתי קיפוד!!! 48) הוא היה חמוד מאוד, והיה לו אף אדום וקטן. 49)אני ממש אוהבת לטייל. 50)ואני אוהבת סנפלינג. 51) למרות שעשיתי רק פעמיים. 52)אבל שאני יהיה גדולה אני יעשה הרבה. 53) אין לי חורים בשומקום, אפילו לא באוזניים. 54)אני לא כלכך רוצה באוזניים. 55)אבל אני רוצה באף. 56)ובגבה
57)וקעקוע. 58)אני אוהבת בועות סבון. 59)ואני ממש אוהבת קשתות. 60)קניתי בדיזנגוף במוטומיוזיק עניבה. 61)היא מגניבה כזאתי, פסים שחור לבן אלכסון. 62)אני לא אוהבת חצילים. 63)או דגים. 64)או פטריות. 65)אבל אני כן אוהבת כרובית. 66)אני מכורה ברמה אובססיבית לשוקולד. 67)אני ממש אוהבת לראות אבודים. 68)והאוס. 69)ופאמילי גאי. 70)וגיבורים. 71)שסיגי מתה באלופה בכיתי. 72) כןכן, אני רואה האלופה למרות שזה שטחי וזה מפגר. אבל זה ממכר. 73)הצבע שאני הכי אוהבת זה ירוק. 74)הקצוות של השיער שלי ירוק. 75)אני הולכת לבוא להופעה של ביט עם יוסלס בבארבי!
76)אני אלרגית לאוגרים ולפריחת עצי זית
77)אני לא אוהבת גבינה צהובה. 78)אני אוהבת לקרוא. 79)ולישוווווווון
80) רכבתי על פיל. כמה פעמיים אפילו =] 81)ןהאכלתי קרנף. 82)וגור אריות קטן כזה מבקבוק
83)וגם אכלתי תנין. 84)אני אוהבת לגנוב לאח שלי הגדול גינסים. 85)ולאח שלי הקטן גרביים. 86)ואני בדרך כלל לא לובשת גרביים מתאימות. 87)אני לא אוהבת גרביים מתאימות. 88)אני ממש רוצה לעשות בנג'י. 89)ולצנוח. 90)וליסוע לאיי הגלאפאגוס. 91)אני ממש לא אוהבת צפרדעים. 92)הסרט שאני הכי אוהבת של דיסני הוא בת הים הקטנה, ועליסה בארץ הפלאות. 93)ואני ממש אוהבת את המומינים. 94)וסאות'פארק! 95)אני ממש רוצה ליסוע ליפן. 96)ולרכב על בת-יענה
97)אני לא ייסע לחלל גם אם ישלמו לי. 98)אני אוהבת פאנק רוק, רוק, ורגאיי. 99)ואני אוהבת לנגן ג'אזז. 100)גיליתי שמאה זה הרבה מאוד עובדות. מי שקרא עד לפה, שיעשה סימן. נגיד את זה ->

טל 182

New member
../images/Emo28.gif

וואוו את בנאדם מעניין. גרת בהרבה מקומות...זה בטח כיף.

בעיקרון כן...

זה מלא חוויות והכול... ומלא חברים מכל העולם. אבל זה גם קשה לעבור כל הזמן. אבל זה גם כיף, אין ספק. ואני מתה ליסוע שוב
למרות שאני יודעת שאני יתגעגע. אני לא יודעת מה עדיף. למרות שעשיתי דברים שרוב האנשים לא עשו. כמו לאכול תנין. שזה ממש יאקי, ד"א. בלבלתי אפילו את עצמי. אני מניחה שאני מתכוונת שזה כיף והכול, קצת קשה אבל בעיקר כיף. זהו, הצלחתי להסביר את עצמי. דאמיט אני לא טובה בזה

טל 182

New member
את כן טובה בזה..עובדה שאפילו אני הבנתי! ../images/Emo9.gif

למה בעצם את כל הזמן עוברת דירה?..

למעלה