XDD רעיון טוב P: ../images/Emo103.gif
1.אממ יש לי 2 אחיות, אחת בת 18 ואחת בת 6 XD 2.אני לא נראית אשכנזייה בגרוש, אני שחומה עם שיער שחור [בניגוד לאחיות שלי] 3.היה לי חבר 1 , וגם הוא לא היה רציני אז זה נחשב 0 4.אני תקועה על אותו אחד כבר כמעט שנתיים. 5.יש לי משקפיים מכיתה ב' אבל אני שמה עדשות במקום ^^ 6.אני מתה לדעת לנגן על גיטרה / תופים 7.אני שונאת את נינט.
8.ובעקבות זה, גם את יהודה
9.ממוצע 77 ^^ 10.אני אוהבת לצלם 11.יש לי חולשה לצמידים :]] 12.סקייטרים / מוזיקאים וגולשים עושים לי את זה בטירוף P: 13.אני מכורה לסושי
14.סטואי מ"איש משפחה" כזה סקסי.
15.אין לי עגילים ב-כ-ל-ל 16.בחיים שלי לא טסתי לחו"ל 17.אוהבת לרקוד =] 18.אני צוחקת מהכלללל, כל דבר שתגידו לי אני צוחקת ממנו 19.בד"כ מצביטות הכי לא כאובות יש לי סימנים כחולים. 20.אני אוהבת כובעים
[כנראה זה מסביר את העובדה למה אני גונבת לשי את הכובעים
] 21.בניגוד למריאת העין, אני בכיתת מצוינות 22.היה לי כלב במשך חצי שנה, לברדור, בן שנה קוראים לו קליף והוא מושלם
אבל היינו צריכים למסור

23.כשמסרנו את קליף בכיתי כמו משוגעת,, לא ידעתי שבנאדם מסוגל לבכות כ"כ הרבה 24.שנה שעברה גיליתי שאני וחברה שלי דומות ביותר מידי דברים [שנינו מתחילות ב-נ' לאחיות שלנו קוראין עדי, אנחנו אוהבות די או סי, ואני גדולה ממנה בחצי יום] אבל עכשיו אנחנו בקושי אומרות שלום בבצפר=\\ 25.בחיים לא שברתי כלום.רק נקעתי את הקרסול 26.לפני חודש גיליתי שאני ואופקה מכירות את אותם אנשים O_O ואנחנו די קרובות אחת לשנייה XD 27.אני נולדתי בשעה 11 בבוקר [מה שמשקף אותי כיום XD] 28.אני משוגעת ברמות מפחידות O_O 29.נולדתי בעיר הבירה =] 30.אני מכורה לערוצי יס סטארס. 31.אני אוהבת כדורגל [לראות לא לשחק] 32.יש לי התמכרות מוזרה לפופקורן. 33.אני אוהבת לשחק בשש-בש בפלאפון 34.אחד המקצועות שאני הכי טובה בהם זה אנגלית. 35.אני רוצה לגור בפלורידה ^^ 36.אני שונאת ים. 37.אני שונאת בריכות שהם לא של בית מלון. 38.אני אוהבת את אילת 3> 39.מאז שאני זוכרת את עצמי, אנחנו נוסעים לאילת לפחות פעמיים בשנה 40.עוד לא מצאתי את החברה התאומה שלי

41.אני בלאגניסטית 42.אני אוהבת קפה, ושונאת שוקו. 43.חייבת לשים את השיער מאחורי האוזניים, אחרת אני משתגעת. 44.כשהייתי קטנה הייתי נבהלת מהודעות שרשרת ומתחילה לבכות
45.אין לי מושג מה אני הולכת לרשום פה עוד. 46.כשהייתי קטנה הייתה לי הערצה מוזרה לשרית חדד [?!?!?!?!] 47.אני אוהבת ברוקולי
48.אני לא מעריצה מטורפת, זאת אומרת, אם אני אראה מישהו מפורסם ברחוב אנלא אצרח כמו פוסטמה ואאנוס אותו,למעשה, אני אמשיך ללכת XD 49.אני אוהדת שרופה של מכבי חיפה 3> 50.במשחק כדורגל הראשון שהלכתי אליו שאלתי את אבא שלי במחצית מתי הפרסומות [הייתי בת 5 ><] 51.נהגתי לישון עם בובת דוב גדולה ומוזרה. 52.לאחותי הקטנה הייתה בובת כלב קטנה ואפורה בשם בו-בו שקרעתי לה את האוזן XD 53.כרגע יש מעליי זבוב בגודל של מסמר [שזה יחסית ענק] 54.כמעט בלעתי פעם זבובXD 55.רבתי פעם מכות עם מישהי כי היא דחפה אותי על תנור 56.השכן שלי דומה לההוא מהשיר שלנו שאומר "קקי" 57.אני רוצה רינג ליפ
58.אני אוהבת לקשקש לעצמי על הידיים. 59.שנה שעברה ובתחילת שנה הייתי מבריזה חופשי משיעורים - אבל מהיום הורים הראשון השנה - כבר לא. 60.אנשים חושבים שאני הודית / תימנייה / מרוקאית 61.אני חצי פולנייה [אשכנזייה] רבע ספרדייה [סבא שלי בולגרי] ורבע צברית [סבא השני שלי נולד בארץ] =] 62.אבא של חברה שלי היה שחקן מפורסם במכבי חיפה [כבוווווווווווווד] 63.אני אוהבת להשתמש בסוגריים [יהההההה] 64.ואני אוהבת את המילה יההה XDD 65.אני מדברת בד"כ חצי עברית חצי אנגלית. 66.לאחת מהחברות הטובות שלי יש שם מאוד מוזר ולא נפוץ.נוי =] 67.אני הולכת לחדר כושר O_# 68.אני צופה אדוקה של המירוץ למיליון 69.מאז שאני זוכרת את עצמי, היו צריכים לצעוק עליי ולהכריח אותי שניייים כדי שאני אלבש שמלה
70.ואם כבר הייתי לובשת הייתי הורסת אותה בכוונה XD 71.כשהייתי קטנה הייתי סוג של טומ בוי 72.כשהייתי תינוקת חשבו שאין לי עורק ראשי או משהו כזה P: 73.בת דודה שלי ניצלה ממוות ע"י סבתא שלי ברגע האחרון. 74.תמיד אבל תמיייד, החשבון פלאפון שלי גבוה. 75.ולא משנה מה אבא שלי אומר, הוא אף פעם לא חוסם את השיחות \ לוקח את הפלאפון 76.החלפתי 3 פלאפונים בשנה וחצי. 77.אני רגישה ליתושים אבל ברמות מפחידות. 78.כשהייתי קטנה יתוש עקץ אותי מעל העין ולא יכולתי לראות בה למשך שבועיים. 79.סבא שלי גדול מסבתא שלי ב-10 שנים 80.משוגעת כבר אמרתי? אין לי כוח P: ואין לי עוד מה לרשום