אופי אוף

black rock star

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo103.gif

וואו לי ולך יש הרבה במשותף. ושיטטט שכחתי לכתוב בשלי שאני מכורה לסרטי וולט דיסני P:

Dark chocolate

New member
זימבבואה?../images/Emo12.gifשטו דה בלאט?

[שזה בתרגום מרוסית "וואט דה פאק"] 85 פופואים? איזה קשוח!

זה המקום הכי מגניב שהייתי בו.

יש לי משם חוויות הזוייות לגמרי... אבל היה לי שם כלכך כלכך כיף. ואני אוהבת את המילה קשוח
זאת מילה מגניבה.

55 דברים שלא ידעתם עליי. אין לי כוח יותר.

1. קוראים לי ליאור 2. השם משפחה שלי זה ליבנה :] 3. אף אחד לא באמת קורא לי ליאור. רק ליבנה. או ליב. או כל כינוי שמתקשר בליב. 4. אני גרה בחיפה 5. אני בכיתה י' (5) 6. אני בבצפר ליאו-באק 7. יש לי 3 אחים ואחות. 8. מתוך שלושת האחים שלי 2 מאומצים 9. אמא ואבא שלי ביחד 22 שנה (WTF) 10. יש לי משיכה מ-ט-ו-ר-פ-ת לבנים עם עגיל באף. 11. לי בעצמי יש עגיל באף (הא איזה קטע?) 12. אני בצופים 13. בשבט נשרים 14. אני מנגנת על פסנתר 15. ועל גיטרה 16. ועל בס 17. ועל תופים 18. ועל חלילית 19. ועל חליל צד 20. יש לי עיניים כחולות ירוקות 21. ושיער עם צבע לא מוגדר. (נע בין שטני בלונדיני וג'ינג'י) 22. בחיים לא צבעתי אותו (את השיער) 23. כרגע אני ב-4 להקות שאף אחת מהן לא באמת עושה משהו :] 24. המקום שאני הכי אוהבת לצאת אליו בשישי זה הגאלה (כמובן) 25. נולדתי בלונדון, אנגליה 26. עליתי לארץ בגיל 7 חודשים 27. יש לי 2 מספרים של תעודות זהות 28. היום בבוקר הייתה לי בגרות בצרפתית 29. בחטיבה הייתי בבי"ס לאומנויות במגמת תיאטרון 30. שנה הבאה המגמות שלי יהיו תיאטרון ופסיכולוגיה סוציולוגיה 31. יש לי אובססיה לדברים עם משבצות שחור לבן.. מהדברים שיש לי בדוגמא הזאת: מדבקות תיק גב תיק צד נעליים חולצה יומן ועוד ועוד... 32. המוסיקה שאני שומעת בעיקר זה רגאיי ופאנק רוק 33. יש לי אובססיה קשה לנסיכות של דיסני 34. המקצועות שאני הכי אוהבת בבצפר זה אנגלית צרפתית ו... חלונות :] 35. בשבועות הייתי בפסטיבל שנטיפי והיה כיפחיים 36. הסרט שאני הכי אוהבת זה אפקט הפרפר 37. בחיים לא קראתי ספר מהתחלה עד הסוף בעברית 38. יש לי מייספייס :] 39. התאריך לידה שלי הוא ה-14.7.1991 40. מה שאומר שעוד חודש אני בת 16 :] 41. אח שלי הגדול הגדול עובד בכנסת 42. אח שלי הקטן יותר חזר שלשום מדרום אמריקה אחרי שנה, והוא סתם פוץ 43. אחותי בצבא, בגלי צה"ל 44. אבא שלי עורך דין 45. אמא שלי לא עובדת :] 46. יש לי 3 חורים באוזן ימין 47. וחור אחד באוזן שמאל 48. הנשיקה הראשונה שלי הייתה בכיתה ז'. 49. והיא הייתה בניגוד לרצוני!! XD 50. אבל אני שמחה שזה קרה. 51. בכיתה ו' נחתכה לי האצבע לשני חלקים. 52. כן לשני חלקים. 53. חיברו לי אותה ביחד. 54. אשפזו אותי בבית חולים. 55. היה כיפחיים.

טל 182

New member
אהא...

תראי אם לא יסתדר לך עם הלהקות שאת נמצאת בהם את תמיד יכולה להקים להקה משלך..זה יכולה להיות להקה ממש מגניבה. תופים --> ליב בס --> ליב גיטרה --> ליב קלידים --> נחשו מי? איך ידעתם?! ליב... אבל אז יצטרכו לשכפל אותך...וזה נראה לי קצת יכאב אז אולי עדיף שלא

J Lafferty girl

New member
פאק את בנאדם מענייןD:

ודרך אגב ,את ממש יפה-.-" בקשר לשטויות שכתבת למטה שאת לא.

הוהוהו זה עוד כלום לעומת סיפוריי הרבים XD

את מוזמנת להתחבר אליי לאייסי/מסנג'ר :]

למעלה