במיוחד בשבילי ../images/Emo6.gif
. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? "וואט טוק יו סו לונג???" חח סתם. אני אתבאס. כל המורשת היפה שלי. בסוף יתברר שאני סתם פולניה חחחח נו, מה עונים על זה.. לא יודעת איך הייתי מגיבה. בטח בעצבים חח 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כןןןןן. חיל האויר, גלי צה"ל. תכלס לא אכפת לי, אני רוצה צבא! 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? כן. ללמוד משפטים, עיתונאות, עיצוב פנים, מוזיקה, ללכת ללמוד משהו במגן דוד ירוק, עוד לא החלטתי, לחיות באיזה דירה חמודה עם מרפסת גדולה שאני אוכל לשבת לאכול טוסט עם מלפפון ונס על הבוקר
אל תצחקו, זה החלום שלי חחח, לקנות לי איזה אוטו חביב שלא יתקלקל כל יומיים... לקום בבוקר ולהרגיש שאני צריכה לעשות משהו בגלל שאני רוצה, לא כי הוא יעזור לי לשלם שכ"ד.. להיות שקטה מכל הבחינות בסה"כ. לא כזה מוגזם
4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? אוטו ולימודים. 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לא. לא מקמצנות.. בדיוק דברתי על זה עם מורן אתמול - הקבצנים מתחלקים לכמה קטגוריות - הקבצנים האמיתיים והקבצנים הרמאים. לגבי הרמאים, אין מה לדבר, אפשר לזהות אותם כשהם הולכים בין המכוניות בצמתים ודופקים על חלונות. בעיני מי שמסוגל לעמוד יום שלם ולדפוק בחלונות של אנשים, בהחלט מסוגל למצוא עבודה. האמיתיים... אני נמנעת מלתת להם כסף. לכו תדעו לאן זה יגיע, אני לא אתרום לכך שבנאדם ידחוף לעצמו מחטים. אז... אני מביאה סנדוויצ'ים
תודו שאני חמודה
6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? אם אני אהיה מודעת לזה שאני צריכה עזרה, אז כן.
7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אף אחד מהם. 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? המממ... לא זכור לי ששברתי אותם, יש לי עקרונות מאוד מפורטים שאפשר להסתדר איתם בכל מצב. 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? בטח שרוצה, בטח שרציתי. אין מה לפחד
בליב מי. 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. כן, אבל לא בא לי לספר עליהם. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? כן, תקף אותי שקנאי. 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? בין 70-100 שקל, לא ספרתי חח 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? טובים באמת.. 3. 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? כל מיני, אין לי כוח לפרט פה. 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? כנה להחריד אבל לא מגיעה למצב של חוסר טאקט
מה עוד. תסתכלו על המאפיינים של מזל סרטן ותמצאו אותי. 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן חח קוראים לי.. גוזל,
חתול (מורן, את לא היחידה
), אממ פיצ חחחח טוב, זהו די. 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? ממש לא הרבה 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? אנאערף, אנ'לא סופרת. אבל אמרתי! 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אני לא חושבת כשאני קמה בבוקר. אני זורקת את עצמי למקלחת. 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? כן 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? מורן חח
ועוד כמה שאתם לא מכירים ונומי. 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? אין דבר כזה יותר, כיף לאהוב וכיף לשנוא חחח 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן. 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? אני כל הזמן באמת מאושרת
חוץ מהקטעים שאנ'לא מאושרת בכלל... חח 25. מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת. אה, כשרציתי לרצוח את הטסטר הנבלה הזה שכל הטסט הפריע לי לנהוג ובסוף הכשיל אותי כי לא התרכזתי, ואז התחלתי לצעוק על המורה שלי לנהיגה בכל משרד הרישוי ואחרי זה בבית מרוב שהתעצבנתי התחלתי לבכות. אשכרה שקלתי התנקשות. 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? מורן וחברות שלי. מורן, אני בקרבתך?
לא נורא, חברות שלי קרובות חח 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? הרבה 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? לא ממש. 29. האם אתה מכור לאינטרנט? כבר לא. 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? שועלה 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? חוסר בטחון לפעמים, ביקורתיות, עצבנות
. 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? כן ולא. חח אין לי כוח לפרט, תתמודדו. יופי, תודה, שלום.