אופייים...

../images/Emo43.gif שידורינו היום

הערב ב-20:00 אנחנו חוגגים את סיום פרוייקט Y2 עם אירוח אחרון בסדרה: מישל ורוני, שתי הסנסציות של הוילה מגיעות להבהיר כמה עניינים.
מיד אחריהן תגיע לכאן הזמרת הערביה המצליחה אמל מורקוס. האירוח יחל בשעה 21:00. תוכלו לשאול אותה שאלות בזמן האירוח. השידור יתקיים ב- blogtv

../images/Emo188.gif אירוחים ותחרויות בתפוז אנשים

ד"ר עדי אדר, נוירולוג לילד ולמתבגר ומנהל "מכון אדר" בבאר שבע, יחליף את ד"ר איריס מנור ויענה במהלך סוף השבוע לשאלות הגולשים בנושאי אבחון וטיפול בהפרעת קשב וריכוז ADHD. ניתן לשלוח שאלות לד"ר עדי כבר עכשיו.
ובפורום מתגייסים נפתחה תחרות סיפורים נושאת פרסים. הגולשים מוזמנים להעלות בפורום סיפורים העוסקים בחוויות שלהם בלשכת הגיוס ולזכות בפרסים מתנת "למטייל". המשך גלישה נעימה בתפוז אנשים

מיכל כKן

New member
הודעה חשובה-מנהלים בבקשה לא למחוק!!

ההצבעה למסך הזהב אוטוטו נסגרת! חברים - כל מי שעדיין לא הצביע - קדימה. זה הצ'אנס שלכםם. מאחר שההצבעה יכולה להתבצע רק פעם אחת וכרוכה בזיהוי באמצעות מספר תעודת זהות, זה הזמן שלכם להשתלט על כל מספרי תעודות הזהות בבית: קחו את הת.ז. של אמא, אבא, אח, אחות, סבא, סבתא, הדוד, הדודה וכדומה והצביעו עבור כולם לתכנית הנוער השולטת ביותר: א=ק=ז=י=ט בואו נראה להם שלמרות כל המרורים ולמרות כל ההגבלות - אנחנו עדיין התכנית השולטת והשווה ביותר שיש לבני הנוער. קדימה...תנו להם את הכבוד לזכות פעם שנייה ברציפותתת מגיע להםם אחרי הכול אקזיט יש רק אחתתתתתת!!!!!!! תודה על שיתוף הפעולההה

הופה היי קבלו../images/Emo70.gif

קיי אז נפתחה קומונה חדשה של שאלונים.. ולקחתי אחד משם לשים פה.. שאלון למתפלספים הנה תגובותי.. 1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? ממ יהיה לי קצת קשה עם זה. "בגיל כזה" זה שוק.. אבל אני אוהבת את ההורים שלי כמו שהם שגידלו אותי אז לא ממש היה מעניין אותי מי הביולוגים.(חח וואו איזה מפורט) 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? אני משוחרתת. מקסימום הייתי הולכת למשו כמו להקה צבאית או משו שאני יכולה לעזור לאנשים
3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? אני יודעת.. ממ.. להיות מאושרת ושהאנשים סביבי יהיו מאושרים. לעסוטק במשו שאני אוהבת ונוח לי ותמיד להתעסק באמנות.. ולהוציא את השירים של על דיסק 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? ממ שאלה קשה.. נראה לי אני אוציא עם זה דיסק.. אולי חלק אתרום ואשתמש בזה ללמוד דברים שאני רוצה וסתם עוד כמה דברים בסיסיים שאני צריכה לי ולמשפחה 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לפעמים..אם לא אז לקופות צדקה חח 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? כה.. היו לי מצבים אחרים ופניתי אז כנראה שאני בנאדם כזה חח
7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אפחד.. נישאר עצמי.. 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? עקרונות-עקרונות משתדלת שלא.. 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? סיימתי כבר.. היה קשה ועברנו 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. לא ניכנס לזה חח.. בעצם ממ זיכרון טוב מגיל 3 שעשיתי יומולדת אצל סבתא וקיבלתי כמה בובות ושולחן כזה מגניב עם כיסאות וצלחות להושיב אותן סביבו (עזבו חח) 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? ממש תלוי. נעדיף שלא. 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? ממ אגורות בארנק חח 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? אחד .. אולי 2(ואולי עוד 2 אינטרנטים) וככה חברים-מכרים שכאלה ..נגיד 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? רוק וישראלי. 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? כנה.. מצחיקה אני מקווה.. יצירתית.. די לא מזיקה חח 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? לא מי יודע מה.. זה פשוט נוֹמי אה.. או נום נום,נומה יאי, ונומילה וכו חח 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? מספיק 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? מספר מסויים של פעמים.. נגיד.. שאפשר לספור על יד אחת אני חושבת 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? ממ.. איפה אמא? חח לבדוק בפלא הודעות מחבר שלי.. אולי להדליק מחשב.. דברים כאלה 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? אולי 1 או כמה כאלה מהמפרסמים שטויות 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? לונה.. אורלי.. ועוד כמה חברות מהבצפר עוד 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? נלך על אהובים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? אולי. למות זו מילה נורא קשה אבל הייתי מוכנה לעשות הרבה למען היקרים לי 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? בימים האחרונים 25. מתי בכית בפעם האחרונה? ממ גם לפני כמה ימים כנראה 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? ממ אורלע.. לונע.. חבר שלי.. אפשר להגיד בקירבתם חח 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? לא ידעת.. נגיד במידה בינונית 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? כרגע? ממ נגיד מכושפות ואנג'ל 29. האם אתה מכור לאינטרנט? ככה יחסית 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? יש לי כלב וקוראים לו ג'וני חיחי
31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? ממ לא ידעת אם שונאת.. כל התכונות מרכיבים אותי כאדם ואני נראה לי מקבלת את עצמי פחות או יותר.. (ווי ההתפלספות) בואו נגיד ש.. פחדים.. 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? חלקית. בחלק מהתחומים בינתייםף נראה איך ילך

Im The Sun

New member
ההלוויה של ערפאת../images/Emo42.gif

הדבר הכי מצחיק שראיתי
כל הערבים המעפנים עומדים מסביב למסוק ולא נותנים לאנשים במסוק לצאת חחח תראו מהר בערוץ 2

טוב עכשיו לונע תפרוץ בגעגועים אז..

אל תשכחי את הגארפילד שקניתי לךךךךךךךך

iwannakill

New member
לעולם לא מעריכים משהו עד שמאבדים

אותו. אתם מבינים מה אני מפחדת? שעוד איזה 10 שנים יזכרו ותו כאיזה קדוש מעונה שקיבל פרס נובל לשלום ובלה בלה בלה .... ד"א הכותרת בחסות החתימה כן..:)

למעלה