אופייים...

oh l0rd

New member
סוף סוףףף מתתת

ברוך שפטרנו מהרוצח הזההה בשעה טובה מבורכת קדושה חשובה מוצלחת הוא בקבר!! הם כאלה בהמות יורים באוויר איזה יום, שמח לי היום,איזה יום ערפאת פתאום הפסיק לנשום,הפסיק לנשום! איזה יום שמח,יום של הפתעות,ערפאת עכשיו נמצא בבית קברותתת!!!! נ.ב שנים שלא הייתי פה אז שלום לכולםםםםם

Im The Sun

New member
מסכן... מה אני אגיד.../images/Emo42.gif

תחשבו איזה איש מסכן, הלכה לו העבודה כל החיים שלו היו סביבו. יצפאן, תתחיל לעבוד על החיקוי של אבו מאזן

Ma E

New member
אתם יכולים להמשיך לשמוח אבל..

לדעתי יבוא מישהו הרבה יותר גרוע ממנו..

Im The Sun

New member
בינתים אבו מאזן הוא ראש הראשות../images/Emo42.gif

אומרים שהוא יותר טוב, נקווה שבאמת הוא ירצה שלום.

והשאלון המקורי

למי שבא לו גמכן להתפלסף 1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? 25. מתי בכית בפעם האחרונה? 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? 29. האם אתה מכור לאינטרנט? 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם?

S m e l l y Cat

New member
אני צריכה לישון../images/Emo108.gif

אוף באתי לענות ואז ראיתי שזה שאלות מעייפות אז אני אעשה מחר P: לילהטוב.

painapple

New member
יו, לא הייתי פה מלא זמן. נענה.

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? ממש. 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? לא .// עוד 33 ימים
אוף, שמישהו יעצור את הזמן. לאן..? לתפקיד לא פקידותי עם טירונות הכי קצרה בעולם, בבסיס סגור. 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? אממ.. לעבוד, להרוויח כסף, לתקן את עצמי, לנסוע לחו"ל, להיות מאושרת. 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? בית לאמאבא. 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? רוב הזמן. 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? אני מקווה בשבילי שכן. למרות שקרוב לוודאי שאני אהייה מאלה שמכחישים את הבעיות שלהם. "אני לא מכורה, אני יכולה להפסיק מתי שאני רוצה..", נכון. 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? לא יודעת, הם לא נראים לי מאושרים תמיד. 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? עושה דברים שאמרתי לעצמי שאני לא אעשה. יאק. 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? סיימתי. אני באימה טוטאלית ומחכה למועדי ב'. 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. אממ.. בואו לא. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? ראה תשובה מעל
12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? אפשר לגרד את ה200 לדעתי. 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 2 ממש טובות, ועוד 2 דיי טובות. 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? רוק קליל. 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? שאני נחמדה. ושקטה כזאת. 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? "ענברי", בעיקר. 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? דיי הרבה. 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? בסביבות ה5 פעמים לדעתי. 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? איזה יום היום, מה השעה, ושצריך לצחצח שיניים. 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? יאפ
21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? עם דיד. 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? אהובים, אני מקווה. יש הרבה משניהם פשוט. 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן. כמה אפילו. 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? לפני שבוע בערך. פשוט רגעים מאושרים, עם אנשים שאני אוהבת. 25. מתי בכית בפעם האחרונה? בטח לפני שבוע. 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? זה יותר מצחיק לי איתה.. דיד, הרבה? אממ.. יחסית. 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? לפחות פעמיים. זה בריא. 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? הייתה, באפי. אני בגמילה מהטלוויזיה עכשיו. 29. האם אתה מכור לאינטרנט? לחלוטין. 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? 2 כלבות. 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? שאני פחדנית, וההערכה העצמית שלי שואפת ל0. 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לפעמים עושה דברים למרות שאני פוחדת.. אבל זהו.

כל הכבוד על היוזמה../images/Emo8.gif

פחדתי שאפחד לא ירצה לעשות כי זה "דורש מחשבה " חהחה
וסחה (סחה?!)על יכולת הריכוז שלך ב12 בלילה חח

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? אעעעעע לא תהיה לי תגובה?
, אני אהיה בשוק של החיים...... 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן?כה, לאדעת משו מעניין אבל...עם מחשבים אם אשפר
3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לא
4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? אעעעע ואיי שאלה טובה!, אינלי מושג...אולי איזה אוטו מאגניב 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? תלוי. 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? הממממממ אני מקווה שכה...
7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אנג'לינה ג'ולי?
8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? המממממ אני חושבת שכה...לאזוכרת עכשיו...נו רק קמתי
למה שאלות קשות? 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? לאדעת, מצד אחד אחרי זה צבא וזה מפחיד קצת וגם להפרד מכולם זה יהיה עצוב ושיט כזה...מצד שני לא נצטרך יותר ללמוד ולגשת לבגרויות, אע ואז יהיו גם לימודים קשים יותר
10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. ואיי יש הרבה אני זוכרת את היומולדת...3..אן משו כזה שלי שפתחתי את המתנות וניחשתי מהן
אן שראינו פעם אני וההורים שלי זיקוקים באמצע הלילע 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? המממממ לא?
12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? בכל הבית? אצלי יש 20 ומשו וכרטיס
13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? ואיי האמת יש הרבה...יש הרבה שאני בוטחת בהם ממש ונפתחת אליהם. 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? רוק, פאנק-רוק 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? בע? חחחחחחחח לא סתם
אני שונאת לתאר את עצמי.. 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? הממ כה, אור, אורלע, חתולע לפעמים
17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? כמה וכמה פעמים
18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? הרבה, עזבו
19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "שיט לא בא לי לקום" 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? באייסיקיו יש הרבה...במסנג'ר יש איזה אחת רק
21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? אהד ועגר 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? עזבו אין לי זמן לחשוב עכשיו
23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? הממממ כה 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? אעעעעע אתמול, ואפילו ברגע זה
25. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני הרבה זמן, אבל בשישי שעבר בכיתי מצחוק
26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? חחחח ואיי אנשים מהאמפי, יואן, אבי, ועגר עם היציאות הקורעות והתמימות שלה
27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? די הרבה 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? חחחחחחחחח לא 29. האם אתה מכור לאינטרנט? אכן 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? אין
31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? פחדנות וחשיבת יתר 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? אי אפשר

לונה..

New member
במיוחד בשבילי ../images/Emo6.gif

. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? "וואט טוק יו סו לונג???" חח סתם. אני אתבאס. כל המורשת היפה שלי. בסוף יתברר שאני סתם פולניה חחחח נו, מה עונים על זה.. לא יודעת איך הייתי מגיבה. בטח בעצבים חח 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כןןןןן. חיל האויר, גלי צה"ל. תכלס לא אכפת לי, אני רוצה צבא! 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? כן. ללמוד משפטים, עיתונאות, עיצוב פנים, מוזיקה, ללכת ללמוד משהו במגן דוד ירוק, עוד לא החלטתי, לחיות באיזה דירה חמודה עם מרפסת גדולה שאני אוכל לשבת לאכול טוסט עם מלפפון ונס על הבוקר
אל תצחקו, זה החלום שלי חחח, לקנות לי איזה אוטו חביב שלא יתקלקל כל יומיים... לקום בבוקר ולהרגיש שאני צריכה לעשות משהו בגלל שאני רוצה, לא כי הוא יעזור לי לשלם שכ"ד.. להיות שקטה מכל הבחינות בסה"כ. לא כזה מוגזם
4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? אוטו ולימודים. 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לא. לא מקמצנות.. בדיוק דברתי על זה עם מורן אתמול - הקבצנים מתחלקים לכמה קטגוריות - הקבצנים האמיתיים והקבצנים הרמאים. לגבי הרמאים, אין מה לדבר, אפשר לזהות אותם כשהם הולכים בין המכוניות בצמתים ודופקים על חלונות. בעיני מי שמסוגל לעמוד יום שלם ולדפוק בחלונות של אנשים, בהחלט מסוגל למצוא עבודה. האמיתיים... אני נמנעת מלתת להם כסף. לכו תדעו לאן זה יגיע, אני לא אתרום לכך שבנאדם ידחוף לעצמו מחטים. אז... אני מביאה סנדוויצ'ים
תודו שאני חמודה
6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? אם אני אהיה מודעת לזה שאני צריכה עזרה, אז כן.
7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אף אחד מהם. 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? המממ... לא זכור לי ששברתי אותם, יש לי עקרונות מאוד מפורטים שאפשר להסתדר איתם בכל מצב. 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? בטח שרוצה, בטח שרציתי. אין מה לפחד
בליב מי. 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. כן, אבל לא בא לי לספר עליהם. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? כן, תקף אותי שקנאי. 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? בין 70-100 שקל, לא ספרתי חח 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? טובים באמת.. 3. 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? כל מיני, אין לי כוח לפרט פה. 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? כנה להחריד אבל לא מגיעה למצב של חוסר טאקט
מה עוד. תסתכלו על המאפיינים של מזל סרטן ותמצאו אותי. 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן חח קוראים לי.. גוזל,
חתול (מורן, את לא היחידה
), אממ פיצ חחחח טוב, זהו די. 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? ממש לא הרבה 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? אנאערף, אנ'לא סופרת. אבל אמרתי! 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אני לא חושבת כשאני קמה בבוקר. אני זורקת את עצמי למקלחת. 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? כן 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? מורן חח
ועוד כמה שאתם לא מכירים ונומי. 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? אין דבר כזה יותר, כיף לאהוב וכיף לשנוא חחח 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן. 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? אני כל הזמן באמת מאושרת
חוץ מהקטעים שאנ'לא מאושרת בכלל... חח 25. מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת. אה, כשרציתי לרצוח את הטסטר הנבלה הזה שכל הטסט הפריע לי לנהוג ובסוף הכשיל אותי כי לא התרכזתי, ואז התחלתי לצעוק על המורה שלי לנהיגה בכל משרד הרישוי ואחרי זה בבית מרוב שהתעצבנתי התחלתי לבכות. אשכרה שקלתי התנקשות. 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? מורן וחברות שלי. מורן, אני בקרבתך?
לא נורא, חברות שלי קרובות חח 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? הרבה 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? לא ממש. 29. האם אתה מכור לאינטרנט? כבר לא. 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? שועלה 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? חוסר בטחון לפעמים, ביקורתיות, עצבנות
. 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? כן ולא. חח אין לי כוח לפרט, תתמודדו. יופי, תודה, שלום.

למעלה