אוףף

../images/Emo80.gifתעודות.... ../images/Emo9.gif../images/Emo10.gif

*מועתק מהאוף הקודם* לא יודעת א להיות שמחה או לא >.< בכל מקרה, סליחה שלא הייתי פה לכמה זמן הימים שלפני התעודה, מאדמאד חשוב. אומממ ממוצע 93 וחצי אז כן, זו תעודה מחצית ראשונה, המורות לא אוהבות לתת מאיות. אבל המחצית הזאת... טוב. האם אני אתקבל? זו כיתת מדעים בעיקרון, (וקיבלתי מאה, היחידה בכל השכבה) אז יש לי סיכוי טוב. אבל בגלל שזה חדש אין לי מושג אם זה ממוצע 90+ או 95+ כ"כ נדפקתי אם זה 95+ ;-; בכל אופן, 5 מאיות ^^ 3 מהן היחידה בכל השכבה תנכ-100 קריאה והבנת הנקרא- 90 סליחה!? אני קוראת בין הטובים ביותר בכיתה ואני מקבלת 90!? הבעה בכתב- 95 ממש לא אני כותבת מאד יפה, כולם אומרים, אני אוהבת לעשות את זה ואני יודעת. היא אפילו תמיד מחמיאה לי, אז מה קרה!? לשון- 100 (היחידה בשכבה) מתמטיקה- 90 היא יכלה פחות להתקמצן ולתת 95. כאילו, אז כן. ירדתי 3 פעמים ל90- (אבל לא פחות מ83!) אבל יש לנו מלא מבחנים מדעים- 100!!!! היחידה בשכבה. למרות שכולם כוסעים על זה... (לא הייתי באותו היום אז אני לא כ"כ יודעת למה. סיפרו לי שהיא אמרה שאני מקבלת 100 בתעודה, היחידה, אבל כולם התלוננו כי אני יושבת קדימה והיא רואה את התשובות שלי. אהממ... אם היא הייתה רואה את התשובות שלי כנראה הייתי יוצאת עם 90 ) ג"ג- 95 חח. איזה ריחומים אני לא יודעת כלום על מפות. אין לי כלום, ואני בקושי עושה שיעורים. אבל איכשהוא קיבלתי 93 במבחן... היסטוריה- 80 אוקיי זה מגיע לי. אבל לא כ"כ . אז כן, קיבלתי 71 ו80 במבחנים, ובעבודה טוב מאד. אבל, ויש אבל, המבחנים שלה מאד מכשילים. וכולם יודעים ומקבלים בהם ציונים גרועים. היא אפילו לא מורה להיסטוריה, היא מסבירה כמו תחת. אין פלא שאנחנו נכשלים.. אוחח, איך היא הרסה לי את כל הכיף של למידת היסטוריה. לפני שגיליתי שהיא מלמדת אותנו כל כך שמחתי שנלמד היסטוריה! אנגלית- 100 היחידה. זה די ברור. אני יודעת אנגלית, זו לא כל כך חוכמה (בשיעורים, מכוון שהיא רוסייה, אני צריכה לפרש מילים כדי שילדים יבינו.) וקיבלתי בכל המבחנים 100... אז... וכן. באלי להשביץ. אני גאה וכיף לי ^0^ טכנולוגיה- 100.. אני לא מאמינה מבחן אחד 77, במבחן השני פחות מ-80. האם זה אפשרי אוו שהיא פשוט דפוקה? מחשבים- 80! עד כאן! מה זה!? אני לא מאמינה. אני עשיתי את כל העבודות מושלם. ועשיתי אותן. ואני תמיד משתתפת ובעבודת הגשה שקובעת ציון עשיתי הכל וטוב. אז מה אם איחרתי ביום!? זו לא אשמתי, זה המחשבים של בצפר המורה שלי הבטיחה לי שביום ראשון אנחנו רצים ומדברים איתו מה שכן, ממוצע ~לא רע~. נראה, נראה אם הם ישלחו לי מכתב לכיתה הזאת. אוחח אני מקווה. אני לא יודעת מה אני אעשה אם לא סוף חפירה על הציונים ~הבערך~ נחמדים שלי. וואלה, לא כל כך נורא. הרי, זו מחצית ראשונה. מורות רוצות להכשיל ומתקמצנות על מאות. זה נחמד. אוף, לדעת שכל האחים קיבלו ממוצע 98 בכיתה ו'. קאקי. לא נורא... נקווה. סוף חפירה עכשיו באמת XD קראת? תגיבי XD

black lady XP

New member
אוייש!!שתקי!P:../images/Emo80.gif

זו תעודה טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את צריכה לראות את שלי!#@! אני.?!ממוצע של 80.8 P: זה ממוצע מאוד טוב..בעיקר הציונים!! טוב,קראתי!והגבתי^^ -המחשב חזר לחיים אחרי כמעט חודש...;איזה כייף!!סופסוף-

../images/Emo80.gifXD מזל טוב על המחשב ../images/Emo13.gif

אעע זה לא כל כך נורא >.< אני מתכוונת לתעודה, פשוט אני חושבת שמגיע לי טיפה יותר
ותודה

black lady XP

New member
תודה:]]]

אבל הלכו כל המעודפים וכל הדולי שעשיתי בזמן שלא היה אינטרנט.. וכל מה שכתבתי,ציירתי לגמדענק...[הוא עדיין קיים?!]

Stinki Winki

New member
אל תשמחי לעולם שאת לומדת היסטוריה

זה עוד יתנקם בך. בכל מקרה, אנשים מאוד סתומים מתקבלים לכיתות האלה (ואני יודעת כי למדתי 3 שנים בכיתה כזאת ועכשיו במצטיינים של התיכון ותמיד יש אנשים מפגרים כאלה שאפחד לא יודע מה הם עושים שם
) אז ברור שגם את כ יש לך ציונים מעולים.

../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif אעע היסטוריה זה נחמד../images/Emo122.gif

כאילו, יוון רומא, אי ליק איט XD זו כיתה ו' בסך הכל
אנ'לא חושבת שאנשים סתומים יתקבלו לשם...
כאילו חוץ מהתעודות עצמן, יש מבחנים. והמבחנים כמו ששמעתי, קשים. חלק אמרו שזה ברמה של טכניון
תודה על התגובה :X

חמצמצה

New member
בואי נחכה לתעודה שלי../images/Emo13.gif

אבל בערך הציונים הם- תנך- 60 מתמטיקה- 60 (המבחן 006 הזה, מבלבל אותי, אני כאילו יודעת את החומר, אבל במבחנים צצות שאלות קשות><) אזרחות- למרות שבמבחן אחד קיבלתי 100 בשני קיבלתי 48
ספורט- 70 יש לה משו נגדיS: אנגלית- 70 (היה מבחן אחד שהיא הכשילה את כל הכיתה ;_;) ספרות- 75-80 פיסיקה- 50 או פחות מחשבים- לא עשיתי שום מבחן, אבל ממוצע בחנים 95 ערבית- 100 תעבורה- חסר לי בינתיים מבחן אחד, אבל במבחן השני 85 . שכחתי משו?
זה רק אצלי ככה בכיתה י"א? או שסיסמטר א' של כולם ככה?

../images/Emo80.gif >.< טוב, אבל יש בערך

6 שנים הבדל בכיתות XDD וחוץ מזה זה לא על פי התעודה עצמה נכון? D: אין לדעת XD ;-; תודה על התגובה XD

חמצמצה

New member
יה בייבי../images/Emo8.gif

זה קל
באמת באמת. ותמיד היו לי מורות טובות, וכנראה שזה ממש תלוי במורה. אף פעם זה לא היה מקצוע עם ש"ב, כאילו היה, אבל ממש מעט או שלא היה צורך להכין אותם בכללXD וממ. זה פשוט 5 יח' לת. בגרות מתנה
*מומלץ בחום*

GalGul000

New member
הייתה לי מורה מעולה..

המורה האהובה עלי עד היום. סיימתי ערבית עם 100... איכשהו זה בא לי בקלות אבל זה המקצוע השנוא עלי. מאז ומתמיד. איכ. אני לא מסוגלת לחשוב על זה אפילו.... מה אכפת לי אם זה קל? זה לא שווה לסבול 3 שנים..

חמצמצה

New member
אבל זה ממש כיף../images/Emo6.gif

כאילו, באמת. לוידעת, מאתגר כזהXD כל פעם שאני מתרגמת קטע, אני מרגישה כאילו פיצחתי קוד של החיזבאללה

shanchan

New member
היי, עוד מישהי עושה את 006

וקיבלה בסביבות ה60 בתעודה
קיבלתי 62 כי אני פשוט לא משקיעה, ומחר אני יורדת ל4 יח"ל :| גאד אני טיפשה
100 בערבית זה מגניב!

חמצמצה

New member
למה את יורדת ל4?

006 זה פשוט הרבה חומר, אבל חומר די קל:) כולה 60, תוכיחי את עצמך במחצית הזאת, חבל שתרדי ל4! אני שונאת בתי ספר
הם אפ'פעם לא מנסים לדחוף אותך, רק משחקים כאילו.

shanchan

New member
כי אני לא משקיעה מספיק,

יש לי בעיה כזאת שאני פשוט לא יכולה לחרוש כמו שצריך |: לא מסוגלת.. אז לפני כל מבחן למדתי בערך 4 ימים שזה היה המון בשבילי אבל כנראה לא מספיק... וזה כל כך מעצבן, זה המון חומר שצריך ללמוד בממש מעט זמן, אז המורים פשוט טסים איתו ככה שיש בערך 4 אנשים שבאמת עומדים בקצב |: ולי זה לא קל..
האמת היא שלא ממש שאלתי את בית ספר, די החלטתי לעצמי שאני צריכה לרדת, כבר ירדתי היום. מחר אני אדבר עם היועצת אם כדאי להשאר ב4 או לעלות חזרה ל5... החומר ב4 ממש קל :-O הם עובדים עם.. מספרים וכאלה! והמורה שלהם מדברת אליהם כמו אל טיפשים, היא כותבת בתרגילים שהיא פותרת על הלוח דברים כמו -0 |: כאילו שהם לא עשו שנה שעברה את ה005 אלא את 002 או משהו כזה. איך אפשר לא להרגיש שם טיפש? :Q

Stinki Winki

New member
לאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למה קים?! למה?? היא הכי יפה!! אין עכשיו טעם לראות הטופ מודל הבאה, רק כדי לחכות ולראות מתי ברי וניק הכונפות יעופו
לברי יש קול כ"כ מעצבן והיא תמיד חייבת לדבר זה משגע אותי|:

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif גם אני קצת התאבלתי..

אבל ברי יפה.
והקול שלה מגניב.. אבל יש לה אופי של אמא! יואו היא כזאת כבדה וכזאת מיושנת, אני מתה ממנה.
אני מחכה שג'יילה תעוף. היא זאת עם האופי המכוער באמת..
ויש לה מבט כזה מטומטם. אני אוהבת את ניק, כי היא שקטה כזאת..ולא מכניסה את עצמה לכל הויכוחים. ניקול יפיפייה פשוט, אבל הקול שלה מעצבן אותי!
ולפעמים ההתנהגות הטינאג'יירית האמריקאית. לא מאמינה שגם ליסה, גם קים וגם..נמנ קייל עפו.:X

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאני אוהבת את ברי!!!

ותאמת שאני ממש אבל ממש לא אוהבת את המראה של ניקול \\: הוא די "רגיל" כזה.. לא מיוחדת, משהו מוזר שם בפה שלה.. ואני ממש לא אוהבת את האישיות שלה ממש לא איכפת לי שקים עפה חח
לא אהבתי אותה בכל מקרה חההחה

GalGul000

New member
כנ"ל...

ברי ממש יפה... למרות שכל הקטע עם הרד בול היה מטומטם לאללה. וזה לא התאים לה... היא ניסתה להיות הכי צדיקה אז בקטע עם קים ופתאום היא מתנהגת כמו ילדה בגן? והיא גם כבדה מידי. אבל היא יפה נו. ניקול מכוערת!!!!!!!!!!!! אני לא מבינה מה אנשים מוצאים בה. היא גם ממש יצורה... אבל בלי קשר. היא פשוט לא יפה. אני אוהבת את האופי של ניק אבל היא לא יפה לדעתי... וג'יילה יפה לאללה. התעצבנתי ממה שהיא עשתה בפרק ההוא לניק [שהיא גנבה לה את הרעיון... לא זוכרת] בכלל האופי שלה מעאפן. אבל היא יפה.

למעלה