אוףף

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמהה? מתי כל זה קרה?!

קים וליסה??
[ומיזאת קייל?] ברי ממש חמודה, וניקול יפיפייה, אבל מעצבנתתתת ררP: ולג'יילה אכן יש מבט מטומטם, והיא מגעילה

אנבלייי

New member
מה?

אני לא חושבת שקים הייתה יפה.. היא הייתה מעט דגית, והגוף שלה היה מזעזע :S הייתי מעדיפה שג'יילה תעוף כי היא ממש מעצבנת. וגם לא יפה. והיא גם פשוט רעה ומעצבנת, אבל בכל זאת אני לא חושבת שלקים הגיע לזכות 0__+ ניקול יפיפיה, אבל ההתנהגות שלה גם די מעצבנת לדעתי [מין טינאייג'רית מפונקת כזאת] וגם ניק יפה נורא. אני חושבת למגיע לניקול או לניק לזכות...

חמצמצה

New member
כולן שם דפוקות באופי../images/Emo3.gif

אני הכי אוהבת את ניק וג'יילה
לניק יש צוואר כזה ומראה נקי, היא יפייפיה
וג'יילה, נו התספורת והפנים, היא כוסית אש

yaeloolik

New member
אני ממש הייתי בטוחה שהיא תזכה../images/Emo2.gif

עכשיו לכולן שם יש קטעים מעצבנים חוץ מלניק. אבל היא בכלל לא נראית לי יפה><. ניקול יוצאת יפה בתמונות אבל היא ממש לא משו ככה. את ברי פעם ממש אהבתי ועכשיו היא ממש מרושעת.... וג'יילה גם מופרעת בנפשה אבל היא לפחות ממש יפה!

Stinki Winki

New member
גמני לא רואה מה יפה בה

חוץ מזה שאני שונאת את איך שהיא מתאפרת... נראית כמו ערימת נצנצים... עכשיו ג'יילה הכי יפה שם

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

טוב, אז הסתפרתי קצר קצר. עם פן זה קצת מזכיר לי אימו בויז.
אבל אני תכף אחפוף..
יש לי שיער "ארוך" מקדימה וקצר מאחורה.. והוא לא שווה בין שני הצדדים מקדימה..וגם בכל צד.
זה כ"כ מגניב. ואמרתי "ארוך" כי זה אממ..עד הסנטר. וזה קצר!!
חוץ מהתספורת הכל חרא בערך. הבנתי משהו לגבי עצמי ועשיתי שיחה כזאת ארוכה וחשובה עם אחותי..אב לזה סתם גרם לי יותר לתהות לגבי..אמממ..הכל. כאילו,הכל סתם יותר לא ברור..
אבל היא גם קצת הרגיעה אותי. קיצר, לאיודעת.:X וחברות שלי מבאסות אותי כ"כככככככככככככככככככככ. נמאס לי. אני מרגישה פשוט..שאני צריכה למצוא חברות חדשות...אבל גם אני לא מוצאת וגם אני לא יודעת איך להתנתק מהישנות. שוב אני בטח לא אצא היום. שזה אומר שבת שלישית עם בגדים חדשים ויפים שאני לא אזכה להראות כמו שאני כ"כ רוצה... ומחר אני רוצה ללכת ליריד המותגים..ואין לי איך או עם מי. כיף לנו. ומותר כבר לחזור להגיד שאני רוצה חבר?
לא עשיתי את זה די הרבה זמן...
אה, ומיי ספייס נינט שרה את מרי ג'יין של אלאניס ולדעתי היא עשתה את זה ממש טוב! וזה מפתיע אותי. הלוואי נינט תיקח את עצמה ברצינות, תפסיק להיות כ"כ הולכת על בטוח ותתחיל להיות זמרת, בדיוק כמו שהיא רוצה.
אה, ושתכתוב בעצמה.
עוד מעט נגמרת החפיפה..אפשר להגיד שהיא פחות או יותר נגמרה..ופשוט עכשיו אני מתחילה ליישם ובאמת לעשות דברים. וזה מפחיד אותי נורא, לא רוצה שהחפיפה תגמר..מרגישה כ"כ לא מוכנה לתפקיד הזה. והמפקדת שלי, אני חושבת שאשכרה הגענו למצב שבו היא מאויימת ממני, שזה אופטימלי. זה טוב כ"כ. אה, ואנשים הם כאלה חארות. מפתיעה אותי כל פעם מחדש..כן. אני סבלנית, עוזרת, מסבירה. כ"כ משתדלת שלא לצחוק עליהם ולשמור על כבודם. ואז לעשות את הטובה הכי קטנה שאני מבקשת הם לא יכולים. והמצחיק הוא שאני יודעת שכשהם שוב יבקשו טובה, אני שוב אעזור. וכשאני אצטרך אותם, הם שוב לא יעזרו. מעין מנגנון הרס עצמי או יותר מדי טוב לב שחינכו אותי אליו. וסיימתי לחפור, נראה לי. כבר אמרתי שאני פשוט כ"כ אוהבת האוס??

LudaGirl

New member
אל תדאגי

בקשר לכלום. הכל יהיה בסדר. אני אבוא איתך ליריד המותגים, איפה את גרה שוב? מזל טוב על סיום החפיפה. יש אנשים חארות, אבל היופי בחיים זה למצוא את האנשים האלו, שיתאימו לנו בדיוק, ולא יהיו חארות. חחח בקשר לחבר. אני לא יודעת אם זה פאק שלי. אבל תמיד שאני עם מישהו (ואני כבר הרבה שנים עם מישהו), אני רואה מלא אופציות ופוטנציאל מסביבי. אז אני אף פעם לא מבינה בחורות ש"רוצות" חבר, במקום ללכת על זה. בהצלחה בהכל

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

אני גרה ביהוד..איפה את?
תודה על המזל טוב, אבל אני אמות.
אהאהאהאאאא!! אין את מי לשאול שאלות יותר, אחרי שזה שאני מחליפה אותו משתחרר. בצבא אני לא ממש בוחרת את האנשים שאיתי..ואני עדיין תלויה בהם. והם חארות.
איך הולכים על זה?
אם רק הייתי יודעת..
על זה פחות או יותר הייתה השיחה שלי עם אחותי...ד"א.
ותודה.

LudaGirl

New member
לוידעת

צאי למקומות אני מניחה. איפה זה יהוד? נשמע בדרום אני כרמיאלית

o0Invisible0o

New member
אה..דווקא לא דרום. מרכז.../images/Emo9.gif

ליד פ"ת, ת"א, אור יהודה, סביון וכלמיני כאלה..

חמצמצה

New member
A to the Y to the ELET

הזכרת לי דברים><" העלת בי כעסXDD כי נו, זה סיטואציות שקורות לפעמים עם אנשים, אז זהו. אני לא אוהבת את זה בכלל:| זה סוג של תקופות, כאילו זה תמיד תלוי במה שאני משדרת:X אז תביאי אותה בהפוך על הפוך! תתחדשי על התספורת^^ ואני שמחה שהמפקדת מרגישה מאויימת ממך! XD וממ בהצלחה בתפקיד החדש? :]] וגמאני מאוהבת קשות בהאוס! אבל לדעתי, שלא כמו דעתך, הוא חתיך ;_; אני אוהבת אותך^_^ את חמודה3>

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gifקשה לי לשפוט אם הוא חתיך..

כי הוא זקן.
ואני כ"כ מושפעת מהאופי שזה לגמרי מטעה.
קיצר, לא יודעת.
תודה על הבהצלחה. אני אמות.
ותודה על תתחדשי.
עכשיו חפפתי וקשה לי מאוד עם האורך.
ואממ..בקשר למה שאני משדרת- אני מבינה את זה. ופעם הייתי משדרת יותר "תדרסו אותי, כי אתם יכולים..אני עדיין אהיה נחמדה" וחשבתי שממש השתפרתי! וחשתי קצת בשינוי [ע"ע מפקדת!!] אבל בלה. אנשים..הם פשוט כאלה רעים.
וזהו, גם אני אוהבת אותך.
את תמיד מצחיקה אותי ומעודדת אותי!

../images/Emo80.gifשלום! ../images/Emo9.gif

תתחדשיי XD נראה נחמד
אבל אני אשאר עם האמפי3 הקאקי הקטן והחמוד שלי D:

o0Invisible0o

New member
@!$^&$&%#$&#$^%

האוס זה כזהההההההה טוב.
אני לגמרי מכורה. איזה פרק מעולה!! תגידו, שידרו את כל העונה השנייה בערוץ 3, נכון? מותר לי לכתוב על זה בלי לסמן ספוילר?
כי ממש ממש בא לי.
טוב אני אחכה שתענו לי לפני שאתחיל לשפוך הכל.
סטייסי היא כזאת תוספת מצויינת לסדרה!!

למעלה