../images/Emo9.gif
טוב, אז הסתפרתי קצר קצר. עם פן זה קצת מזכיר לי אימו בויז.
אבל אני תכף אחפוף..
יש לי שיער "ארוך" מקדימה וקצר מאחורה.. והוא לא שווה בין שני הצדדים מקדימה..וגם בכל צד.
זה כ"כ מגניב. ואמרתי "ארוך" כי זה אממ..עד הסנטר. וזה קצר!!
חוץ מהתספורת הכל חרא בערך. הבנתי משהו לגבי עצמי ועשיתי שיחה כזאת ארוכה וחשובה עם אחותי..אב לזה סתם גרם לי יותר לתהות לגבי..אמממ..הכל. כאילו,הכל סתם יותר לא ברור..
אבל היא גם קצת הרגיעה אותי. קיצר, לאיודעת.:X וחברות שלי מבאסות אותי כ"כככככככככככככככככככככ. נמאס לי. אני מרגישה פשוט..שאני צריכה למצוא חברות חדשות...אבל גם אני לא מוצאת וגם אני לא יודעת איך להתנתק מהישנות. שוב אני בטח לא אצא היום. שזה אומר שבת שלישית עם בגדים חדשים ויפים שאני לא אזכה להראות כמו שאני כ"כ רוצה... ומחר אני רוצה ללכת ליריד המותגים..ואין לי איך או עם מי. כיף לנו. ומותר כבר לחזור להגיד שאני רוצה חבר?
לא עשיתי את זה די הרבה זמן...
אה, ומיי ספייס נינט שרה את מרי ג'יין של אלאניס ולדעתי היא עשתה את זה ממש טוב! וזה מפתיע אותי. הלוואי נינט תיקח את עצמה ברצינות, תפסיק להיות כ"כ הולכת על בטוח ותתחיל להיות זמרת, בדיוק כמו שהיא רוצה.
אה, ושתכתוב בעצמה.
עוד מעט נגמרת החפיפה..אפשר להגיד שהיא פחות או יותר נגמרה..ופשוט עכשיו אני מתחילה ליישם ובאמת לעשות דברים. וזה מפחיד אותי נורא, לא רוצה שהחפיפה תגמר..מרגישה כ"כ לא מוכנה לתפקיד הזה. והמפקדת שלי, אני חושבת שאשכרה הגענו למצב שבו היא מאויימת ממני, שזה אופטימלי. זה טוב כ"כ. אה, ואנשים הם כאלה חארות. מפתיעה אותי כל פעם מחדש..כן. אני סבלנית, עוזרת, מסבירה. כ"כ משתדלת שלא לצחוק עליהם ולשמור על כבודם. ואז לעשות את הטובה הכי קטנה שאני מבקשת הם לא יכולים. והמצחיק הוא שאני יודעת שכשהם שוב יבקשו טובה, אני שוב אעזור. וכשאני אצטרך אותם, הם שוב לא יעזרו. מעין מנגנון הרס עצמי או יותר מדי טוב לב שחינכו אותי אליו. וסיימתי לחפור, נראה לי. כבר אמרתי שאני פשוט כ"כ אוהבת האוס??