אתמול זה היה לעובדי ישרוטל - ילדי ישרוטל וכשהגענו לשם ראיתי את הפלייר - אתמול זה היה חזרה גנרלית (מושקעת מאוד) וההופעות ראיתי יהיו פעמיים בשבוע בימי הקיץ והיה רשום כרטיס לאורחי ישרוטל 30 ש"ח אני מאמינה כשההצגות ירוצו בקיץ ויהיו במכירת כרטיסים וודאי שיהיה לקהל הרחב הרי לא יעשו הצגה רק לאורחים באולם הענק הזה...פשוט לאורחי ישרוטל יש הנחה
בדיוק באותו יום (היה יום ראשון) חזרנו מהחופשה..ישירות מבית הילל..נכנסה להצגה
היה לי כרטיסים כי קניתי מראש ולבסוף הארכנו את החופשה ובמקום לחזור במוצ"ש חזרנו בראשון..אז אמרנו לא נורא לא תלך רק חוזרים מחופשה..פעם אחרת תלך..כפרה על הכרטיסים העיקר שנהננו בחופשה חזרנו הגענו לעיר משהו כמו שעה 17:00 אם אני זוכרת נכון והבעלול אמר יאללה בואי נקח אותה הנה עכשיו רק מתחיל...הייתי גמורה אמרתי לו אין מצב אני לוקחת אותה להצגה ישר מהאוטו מכל הנסיעה הארוכה...אמר יאללה תורידי אותי איתה אני אקח אותה..הייתי המומה אבל שמחה וזהו הורדתי אותם ליד הקולנוע החלפנו לה בגדים ליד האוטו..התרעננות קלילה מהנסיעה ונכנסה להצגה היא היתה מאושרת חזרה הביתה אח"כ מרוצה עד השמיים
גם שלי קיפצצה לה להנאתה ישר לארמון הקסמים (ככה היא החליטה שקוראים לבית בחצר) החצי אומר שבקושי נתנה לו נשיקה של להתראות. רק חבל שאין להם היום בריכה, מממש חחחחםםםםם !!!
../images/Emo13.gif מאכזב, אבל שכר הדירה בכל מקום בארץ,
שלא לדבר על מחירי הדירות לקניה, עלו בקצב מסחרר. הם לא רעים שהם מעלים, זה אחד ממקורות הפרנסה שלהם. אגב, הם גרים בדירה שכורה בעצמם?כי אם כן, קרוב לוודאי שגם שכר הדירה שלהם עלה.
היי אני שוקלת ללמוד שם עוד לא יודעת מה בדיוק הכיוון מגששת.. למדתי בעברי קורס או שניים אבל אז הייתי רווקה ומשועממת - הסניליות חוגגת יש לי בקרים פנויים לגמרי ללימודים אני מאודדדד רוצה להתחיל לעשות משהו עם עצמי הילדים קצת גדלו.. יודעת שנדרשים ללמוד לבד ולאט.. אבל בכל זאת מישהי לומדת?יכולה לשתף?
סיימתי בפתוחה תואר ראשון במדעי המחשב בתור רווקה, והשנה אני מתחילה עוד אחד (תואר ראשון בתחום אחר). *לאט -זה תלוי בך. אני סיימתי את כל הקורסים בתואר הראשון ב 3.5 שנים (לימודי ערב+עבודה במשרה מלאה) ואחר כך מרחתי את עבודת גמר. אני מניחה שעכשיו זה יקח לי יותר זמן, כי עם ילדה אני לא מוכנה לתת כל ערב פנוי ללימודים (בבוקר אני מניחה שיהיה לך יותר קל) *לבד - עקרונית זה נכון , אבל ברוב הקורסים יש הנחיה מוגברת שבה יש יותר מפגשים . הייתי ממליצה לך להיכנס גם לפורום של הפתוחה כאן בתפוז. שם גם תוכלי לשאטול שאלות יותר ממוקדות לגבי התואר שאת רוצה.
עדות - השינוי מתחיל בסיפור שלך חווית תקיפה מינית? בואי להפסיק לפחד ולמסור את עדותך באופן אנונימי, ללא שמות ובלי פרטים. את לא לבד בסיפור הזה. בואי וביחד נשבור את השתיקה: http://www.edut.co.il