, אבל ממש

אילתית 2

New member
תנסי להיות אופטימית

סה"כ שלחת מייל לפני חצי שעה....אולי יצא מזה משהו טוב לפחות בחתימה שלה יש פרטים של מחלקת שרות הלקוחות של הוט ...ומייל של הוט...

בתיאוריה הם מאוד מאוד נחמדים

כל חודש אני "נופלת" על מישהו אחר ש"מבין ללבי ויעשה כל מה שאפשר כדי לעזור לי"... וכל חודש מחדש - אני צריכה להתקשר שוב, לספר את כל הסיפור מחדש להמתין עד שהם יבדקו את העובדות ויגלו שאני אכן צודקת, לתת לי עוד איזה צ'ופר שלא מעניין אותי ולהבטיח לי שבחודש הבא אני אכן אראה את הזיכוי ושהוא יבדוק אישית ויעקוב אחרי זה. ובחודש הבא ? - אותו סיפור בדיוק עם מישהו אחר מאוד מאוד נחמד....

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif היי אמא במדבר

מה קרה ? מה הבעייה ? אולי יש מצב שנעזור ( את זוכרת מה עושה האיש שלי). למה לא חשבת לשאול . אני בטוחה שיש מצב לעשות משהו. תפני אלי במסר אם בא לך כמובן.

אילתית 2

New member
וואוו איזה באסה!

לא מבינה הזמנת כרטיס אבל לא קיבלת אותו? לא מבינה כי כשאנחנו הולכים להצגות..יוצא הפרסומים ואני הולכת לקנות את הכרטיסים והם אצלי עוד לפני ההצגה... ממש מבאס וואוו היום בירושלים? אתמול היינו בהצגה כאן באילת...כבר הוא בירושלים?

d i v e l

New member
רק הזמנתי את הכרטיסים

ואמרו לי לבוא לאסוף אותם מהתיאטרון ורק אז יחייבו אותי

אילתית 2

New member
מבאס

לא נורא יקירתי תעבירי את היום מקווה שהקטנה לא זוכרת שזה היום...תעשי איתה יום כיף מלא אקשן ופעילות ותנסי לראות מתי ההצגה הבאה שלו (יש לו הרבה) תקני כרטיסים ותפתיעי אותה

d i v e l

New member
היא התעוררה כשאני שרה לה שירים של יובל

ומבטיחה לה שאני לוקחת אותה היום.... תודה רבה על התמיכה

אילתית 2

New member
../images/Emo24.gif יהיה בסדר

תעשו יום כיף ובהזדמנות תלכו להופעה שלו יש לו הרבה ברחבי הארץ...בדיוק ציינתי את מופעי הקיץ שלו באילת... יצא לי פעם אחת שהבטחתי משהו לגדולה שלי ..וא יצא לפועל..קצת התבאסה..אני יותר אבל פיציתי אותה ביום כיף נפלא לשתינו הסברתי לה שהיו בעיות בכרטיסים...ומאז הפסקתי לספר לה מראש...אלא מפתיעה אותה

את יודעת מה אני הייתי עושה?

נוסעת לתיאטרון ירושלים לקופה,אין מצב שאין כרטיסים למכירה אחרונה,אין... תנסי

d i v e l

New member
ולעומת זאת...

בבימות אמרו לי שכנראה אין מצב לביטולים בכלל.... ללכת בכל זאת?

d i v e l

New member
../images/Emo124.gif עדכון

וואוו, איזה יום זה היה..... אז ככה, בעצת אמא עמיתית לקחתי תרמיל מלא באוכל, מים, בגדים ארוכים וחטיפים
ונסעתי. אספתי את הילדה מהגן והמשכתי לתיאטרון. נכנסתי לקופות כשאני מכריזה - "באתי לנסות את מזלי". אחות של חברה שלי ראתה אותי (היא ניסתה לסדר לי כרטיסים כל היום ולא הצליחה) ואמרה לי שחבל שבאתי ואין ביטולים אבל - שאמתין רגע. לאחר כמה דקות היא חזרה עם זוג כרטיסים לשורה אחרונה (שתי השורות האחרונות הן לא למכירה ומיועדות לאנשים שמכירים אנשים....). בחיוך רחב ומאושרות עד הגג נכנסנו, שי ואני לאולם וראינו חצי הצגה משורה אחרונה. רחוק, אבל עדיין רואים טוב והעיקר - שומעים אותו!
לאחר ההפסקה הלכתי לחפש מקומות קרובים יותר כי היו המון חורים באולם ואכן, את המחצית השניה ראינו משורה 11
ההצגה היתה מדהימה ונורא מרגשת. יובל שם טוב הוא בחור עם נשמה ענקית ורואים שהוא מאוד אוהב את מה שהוא עושה. בתום ההצגה הוא, עם סבלנות שלא רואים הרבה אצל כוכבים, חיכה בחוץ, הרים ילד-ילד, הצטלם, חתם על פוסטרים.... גם שי זכתה לחיבוק, חתימה ותמונה (אני צריכה להוריד מהמצלמה ואני לא בבית כרגע...) לסיכום: זה פשוט מדהים מה שאנחנו האימהות מוכנות לעשות עבור חיוך אחד של הילדים שלנו. עייפה אך מרוצה, divel

מיכלי MP3

New member
וואי שיחקת אותה אחותי!../images/Emo106.gif

מחכים לתמונות של הנסיכה המבסוטית
עם המלובלב ... ותמיד אני אומרת ששווה להקשיב למלי

אילתית 2

New member
../images/Emo207.gifיובל המבולבל באילת בקיץ

ממליצה בחום לכל נופשי ואורחי אילת בחודשי הקיץ...שמגיעים לרשת ישרוטל בחודשי הקיץ מופע לאורחי ישרוטל של יובל המבולבל (הופעה בלעדית לישרוטל) "כשיובל המבולבל פגש את גור ואוח" מופע של יובל המבולבל עם גור אוח וצוות בידור ישרוטל היינו אתמול במופע "חזרה גנרלית" היה מדהים!!!! יפה!!! מקסים!!! הילדים נהנו מאוד מאוד יפה ומושקע מומלץ בחום לפי הפלייר שהיה במקום היה כתוב שההופעה "תרוץ" בחודשי הקיץ בחופשה פעמיים בשבוע ואם אני זוכרת נכון אורחי ישרוטל כרטיס 30 ש"ח

למעלה