, אבל ממש

mitsi miaoo

New member
../images/Emo32.gif, אבל ממש

בעל הדירה שלנו ממש מעצבן, או יותר נכון, אישתו ממש מעצבנת. אנחנו שוכרים ממש טובים, לא עושים בעיות, תמיד משלמים בזמן, הדירה שמורה ומטופלת. לפני חודשיים דיברנו איתם על הארכת חוזה ואמרו שלא מעלים את השכירות למרות שהם רוצים בשביל ההרגשה הטובה (שלהם). עכשיו כשאנחנו באים לחתום חוזה השכירות פתאום עולה, לא עושה לה טוב לא להעלות את השכירות, היא רוצה להרגיש טוב עם עצמה אז מעלה לנו, כי מבאס אותה לא להעלות את השכירות. הוא ממש בסדר, מתווכח איתה והכל, ואני לא מבינה, למה מה שעושה לה טוב זה לגבות מאיתנו יותר כסף? למה זה הכיף שלה? אין לה תחביבים אחרים? אז מה אם כולם מעלים מחירים, למה להיות רעים כמו כולם, למה אי אפשר להיות אנשים קצת יותר טובים? אוף ממש מעצבנת!! אם זה לא היה כאב ראש אז הייתי מחפשת דירה אחרת, אבל אני ממש שונאת לעבור דירה, ואני מתחילה השבוע עבודה חדשה אז לחפש דירה ממש לא בראש שלי, מעצבנת!

למען הכנות..

ברור שזה יעשה לה יותר טוב! למי תוספת של כסף לא תעזור? במיוחד שעכשיו כולם מעלים את המחירים. לנו יש דירה שכרגע אנחנו משכירים,ואם לא היינו עוברים אליה שיגמר חוזה השכירות היינו מעלים לשוכרים באלף שקל! כי כל המחירים עלו,אז למה שאני לא אעלה?

מסכימה עם נייטי

מבינה את התסכול שלך אבל את מגמת השוק כרגע. מצטערת שלא עזרתי

mitsi miaoo

New member
לצערי

גם אני מבינה את מגמת השוק, לשמחתם ולצערי, הם לא צריכים את תוספת הכסף בשביל לשרוד, אני לא מבינה למה לא להיות בן אדם וללכת קצת לקראת השוכרים? אנחנו משלמים שכירות שאם היה לנו סכום כסף ראשוני לשים בשביל משכנתא היינו משלמים פחות בכל חודש. לצערי, אנחנו לא מקבלים העלאה כל שנה והמשכורת רק של אחד מהם זה כמעט כפול ממה ששנינו מרוויחים, אז למה לא להיות נחמדים?

d i v e l

New member
../images/Emo207.gif עצבים על הבוקר

אוף אוווווווווווף!!! יש היום הצגה של יובל המבולבל בתיאטרון ירושלים. הזמנתי כרטיסים דרך פשבר
אני מפמפמת לילדה כבר חודש שהיא הולכת לראות את האהוב שלה. כל דבר טוב שהיא עושה זה "תגידי ליובל בהשגה שלו?" (השגיאה במקור
) הבוקר נציג של פשבר מתקשר אליי ואומר לי שהוא מתנצל אבל לא היקצו להם מקומות. כמעט התחלתי לבכות. מה זאת אומרת??? איך אני אומרת את זה לילדה? התקשרתי לתיאטרון, לחברים הפקות, לבימות ואפילו לטלפון האישי של יובל (יש הכל באינטרנט מסתבר....) ואף אחד לא יכול לעזור לי
בבימות אמרו לי לנסות מאוחר יותר אולי יהיו ביטולים אבל מי יבטל? אלו ההצגות האחרונות עד ספטמבר
אווווווווף!

d i v e l

New member
ואם זה לא מספיק ../images/Emo46.gif

הוט מצפצפים על הלקוחות שלהם באופן רשמי, כאשר היום, בפעם החמישית ברציפות, לא הגיע טכנאי שזומן. אין לי כוח יותר

הוט אכן מזעזעים

הם כבר נתנו לי פיצוי על הפיצוי על הזיכוי. הם לא מבינים שלא מעניין אותי כל הפיצויים שלהם - רק שיסיימו את הטיפול שלהם איתי. כל חודש אותו סיפור מחדש. הייתי עוזבת אותם מזמן אבל אין לי אפשרות ! לגבי יובל המבולבל - רק שולחת עידודים ומקווה שיהיה בסדר עם הקטנה.

לאמא במדבר ו Divel

בוקר טוב שמי סיגל, ואני ממחלקת פניות הציבור של HOT. הצטערתי לקרוא ששתיכן סובלות מתקלות מתמשכות בשרותי החברה. אשמח לנסות ולסייע לכן, ולדאוג לפתרון התקלות בהקדם האפשרי. לשם כך, אודה לכן אם תוכלו לשלוח מייל לכתובת [email protected] בצרוף פרוט המקרה ומספרי טלפון ליצירת קשר תודה, סיגל מחלקת פניות הציבור הוט (ותודה למי שהפנתה אותי לפורום הזה
)

אני תמיד תוהה

אם יש להם אנשים מיוחדים שיושבים וסורקים את המקומות בהם מדברים עליהם... מפחידדדדדדדדדד

אילתית 2

New member
אם אני זוכרת נכון

היתה מישהי מהבנות שלא מזמן סיפרה שהתקבלה והתחילה לעבוד בהוט...זוכרת שכתבה על הקורס שעברה וכו...אבל משום מה לא זוכרת את הניק שלה...סה"כ יש מצב שאחת מחברות הפורום עובדת שם או מכירה משהוא שעובד שם..והסבה את תשומת ליבה אולי אני תמימה לפעמים...אבל לא תמיד זה מחייב להיות רע או מחשיד...בכל זאת יש אנשים טובים שבאמת רוצים לעזור...

mAmA MiSiSiPi

New member
אבל יש להם ניק מיוחד

הוט פניות הציבור ונטע מטרנה בקרוב נראה אצילנו גם את: שילב שירות לקחות וירחמיאל פמפרס

אילתית 2

New member
כן את צודקת אבל

במקרה לדוגמא של נטע ממטרנה...נכון שהיה מחשיד כי המייל שלה לא היה של מטרנה אלא נתנה את הGמייל שלה האישי...אבל אם אני לא טועה בסוף עזרה לכמה בנות...לא התכוונתי לניק שלהם של תפוז אלא למייל שהם נותנים לפניות... נכון שזה מחשיד..כי לצערנו יש המון קומבינות....אבל לפעמים כדאי להיות אופטימיים ויוצא מזה באמת עזרה ומשהו טוב

mAmA MiSiSiPi

New member
לא בגלל הקומבינות

כי החברות האלה גם ככה בכל מקום בטלויזיה בשלטי חוצות בעיתון בתחנות אוטובוס בכל חור אז גם פה איפה שאנחנו מדברים על הילדים שלנו הם צריכים להיות? אבל פורום פתוח אז זה לא שאפשר לעשות משהו בנידון.

אילתית 2

New member
אבל

כשהם מגיעים לכאן במקרים האחרונים לפחות הם לא עושים פרסומת...הם מציעים עזרה ופתרון לבעיות שעולות כאן

אילתית 2

New member
לפחות הפעם

המייל שלה הוא של הוט..עם פרטים של פניות הציבור ולא נציג שיש לו ניק בתפוז עם כתובת מייל של G מייל... וגם כתבה בסוף תודה למי שהפנתה אותה לפורום....

למעלה