, אבל ממש

גיימסית

New member
הוצאתי ספר לילדים-- איזה התרגשות../images/Emo3.gif

יששששש, סוף סוף, הגשמתי חלום והוצאתי ספר לילדים בנושא בריאות השיניים , קוראים לו happyshen.co.il target=_blank>"שן צוחקת,שן בוכה" והוא מספר את סיפורן של שתי השיניים: שן צוחקת ושן בוכה, שדרכן לומדים הילדים בצורה מהנה ומצחיקה את חשיבות צחצוח השיניים והתזונה הנכונה. עבדתי על הספר בערך שנה ואני מרגישה כמו אחרי לידה ( לאלו שמכירת אותי בפורום אני ילדתי בקיסרי בגלל מספר גבוה שלי בעיניים) כך שאפשר לומר שחוויתי חוויה מתקנת...
לספר מצורפת בובת שן צוחקת מתנפחת ובובת מברשת שיניים מתנפחת תואמת שאיתן הילד משחק בהנאה, מתנסה וממחיש לעצמו בעזרתן את הקשר בין צחצוח לבריאות השיניים . פרטים תוכלו לקבל באתר שלי : www.happyshen.co.il לפעמים חלומות מתגשמים......

גיימסית

New member
משהו השתבש בהודעה, לכן קבלו שנית

יששששש, סוף סוף, הגשמתי חלום והוצאתי ספר לילדים בנושא בריאות השיניים , קוראים לו www.happyshen.co.il target=_blank>"שן צוחקת,שן בוכה" והוא מספר את סיפורן של שתי השיניים: שן צוחקת ושן בוכה, שדרכן לומדים הילדים בצורה מהנה ומצחיקה את חשיבות צחצוח השיניים והתזונה הנכונה. עבדתי על הספר בערך שנה ואני מרגישה כמו אחרי לידה ( לאלו שמכירת אותי בפורום אני ילדתי בקיסרי בגלל מספר גבוה שלי בעיניים) כך שאפשר לומר שחוויתי חוויה מתקנת... לספר מצורפת בובת שן צוחקת מתנפחת ובובת מברשת שיניים מתנפחת תואמת שאיתן הילד משחק בהנאה, מתנסה וממחיש לעצמו בעזרתן את הקשר בין צחצוח לבריאות השיניים . פרטים תוכלו לקבל באתר שלי : www.happyshen.co.il לפעמים חלומות מתגשמים......

lital_helmer

New member
את עוסקת בתחום?

הכוונה לרפואת שיניים... הספר נראה מאוד נחמד, יפה ומושקע. במיוחד עם הבובות.

עדי1912

New member
בייבי-דוק - מאד מומלץ!

שלום, רציתי לעניין אתכם בספיישל "בייבי-דוק" בערוץ yes דוקו - החל מיום שישי הקרוב למשך שבועיים. בספיישל "בייבי דוק" ישודרו במהלך כל שעות היום ב-yes דוקו (אפיק 8 בשלט) סרטים וסדרות על אימהות, אבות, תינוקות, לידות, אימוץ, הפריות וכל שאר העינינים שלא נותנים לנו לישון... במסמך המצורף מפורטים הסרטים, התקצירים שלהם ומתי הם ישודרו. מאד מומלץ לראות - בטוח יעניין אתכם

למעלה