פשוט בושה

lev27

New member
אנשים שהשיגו משהו בחיים שלהם

ואני מסכים איתם בכל מילה. יש לנו בארץ נוער חוצפן בעל עודף ביטחון עצמי. לפעמים מישהו צריך להגיד להם בפרצוף שהם מחורבנים ובמקום להשקיע זמן ואנרגיה בתחום שאין להם בו עתיד עדיף שיתחילו לחשוב על כיוונים אחרים בחיים.

יש משהו במה שאת אומרת...

יש גבול לכמה שאנשים מוכנים לספוג. בכל זאת,זה דבר שהם אוהבים לעשות. אבל הקטע הוא שהשופטים הם באמת מקצועיים,כל אחד בתחום שלו.. טוב פעם ראשונה שאני לא יודעת מה להגיד לטובת השופטים. זאת באמת הייתה הגזמה

AKAKAK

New member
ביום שאנשים יבינו שכל הראלטי הזה

מסודר לזכייה של אנשים מסויימים, למשל הזכייה של נינט/סעדו/כוכב נולד ארבע או בנולד לרקוד 1 הייתה אחת מעולה שנפסלה, רוקדים עם כוכבים תמיד משום מה ה sms נגד אנה בגמר... רוצה דוגמא מנולד לרקוד אחד נוספת היו הרבה רקדנים שרוקדים במקצוע ואמרו שהם לא טובים מספיק באודשנים... בקיצור אני הפסקתי לראות את זה התוכניות האלה מזמן, כי תמיד יש משהו/י שמסדרים לו/ה זכייה או לפחות רוצים לנסות כמו בכוכב נולד 2. בקיצור אחי אין טעם לראות את זה בכלל, כי זה מסודר מראש לאנשים מסויימים בכל מקרה. זאת דעתי בכל מקרה...

Way Of Dance

New member
בקשר לשופטים

באמת גם אני תוהה עד עכשיו מה לעזאזל מיכל אמדורסקי עושה מאחורי אותו שולחן עם עידו תדמור ואונה הולברק שאני רואה בהם כשופטים לריקוד לכל דבר להם באמת יש את הסמכות בקשר לדוד אני מבינה למה הוא נבחר לשופט הוא אחד מהאנשים הטובים בכאוגרפיה ובאמת הוא לא סתם רכז מגמה שד"א זה אומר די הרבה הוא אחד מהמומחים לריקוד בארץ אין מה לעשות את התגובות שלו צריך לספוג איכשהו אבל מיכל הגזימה היא והפה שלה אני בכלל לא מבינה מה היא עושה שם היא לא באמת רקדנית אני לא אומרת שצריך להחרים את התוכנית אבל אכן אם אפשר לעשות משהו ולנסות לצאת נגד ההערות הבוטות שלהם שידעו להגיד ביקורת בונה בעינות ולא להטיח בפרצוף ולהעליב

ELIELI22

New member
תרבות המערב ..

מי שבא ומכיר קצת את תרבות המזרח ואומנויות הלחימה ... יודע שזו לא הדרך . דרך הטלויזיה והתקשורת היא הצלחה של מעטים וכשלון של רבים .. כך זה בתוכניות הללו . עולם המציאות צריך להיות הצלחה של כמעט כולם בהתאם ליכולתם ! כל אחד מצליח בדרכו שלו, לא צריך להשפיל כל כך הרבה.

pufpufun

New member
לגמרי איתך

במיוחד אמדורסקי הזאת שאני לא סובל ברמות מטורפות...

יובלי א

New member
השופטים של "אמריקן איידול"

האמריקאי מתייחסים לפעמים בצורה הרבה יותר גועלית לנבחנים; לא שאני אומר שזה בסדר, אבל בכל-זאת, זה רק בידור... חוץ מזה מהקצת שראיתי היו גם פעמים שהם באמת החמיאו לחלק מהמתחרים (כמו לשמנמן ההוא שרקד היפ-הופ והייתי בטוח שהם הולכים לרדת עליו ולהעיף אותו ישר ובסוף הם העבירו אותו וגם אחרי שלא העבירו אותו שלב אחרי זה, הם מאוד פירגנו לו...)

גם אני נגעלתי.. בושה וחרפה לקשת

בושה לקשת שלוקחים חבורת שופטים מגעילים כאלה שחושבים שהם יכולים לומר הכל!! חוצפה ישראלית בהתגלמותה..חוץ מאולה (שגם היא כבר מושפעת מהם) הם ממש מגעילים..אז מה אם הם רקדנים מקצועיים?! גועל נפש ובושה לחב' קשת.. תביאו חבר שופטים אחר!!!!!

כשמשעמם

New member
יודעים מה הכי מגעיל?

זה שהם יורדים על כולם אבל בתוכנית הראשונה של נולד לרקוד הם עשו ריקוד שלדעתי לא משתווה אפילו ל"ביזיון" שעשתה אותה נערה שרקדה את "ה-יצירה" של אותו אחד שהוזכר פה. הריקוד היה כ"כ מעפן. עלאק רקדו קשורים, מה הבעיה להרגיל את עצמך לכמה תנועות מינימליות? יש שמבינים בריקוד ויגידו שאני טועה, אבל כאחת שאי פעם חשה בריקוד ולמדה, הרשו לי להגיד לכם שזה לא תוצר קשה למכירה.

למעלה