פשוט בושה

../images/Emo127.gif פשוט להתלונן...

יש נציב תלונות הציבור בערוץ 2. זו בדיוק העבודה שלו...לגרום לזבלים כאלה ללכת הביתה (סליחה על ההתבטאות.. זה הצליח להרתיח אותי ממש). איך שופט מעז להגיד: "מי שנתן לך את היצירה הזאת צריך לחתוך לו את הידיים". מה זה? מה בדיוק מגניב פה, אה? להשפיל בן אדם, לקרוע לו את הצורה מול חצי מדינה. לדעתי צריך לנסח עצומה לנציב תלונות הציבור כדי שיבדוק את התנהלות השופטים בתכנית הזו. לי באופן אישי ממש לא נעים לצפות בתכנית שמבזה ומזלזלת במשתתפיה. פשוט בושה!

Beat Girl

New member
../images/Emo45.gif

לא הבנתי מה הם עשו סיפור מהקטע ההוא של הילדה
הם היו נראים ממש מזועזעים...אפשר לחשוב

sh53

New member
את כבר בת 32, את בסוף הדרך

למה את עושה את זה לעצמך? משהו בסגנון שאמר דוד למישהי שלא היתה 100%, אז אולי היא לא מוכשרת כמוך, אולי לא מוכשרת בכלל, אבל למה בצורה כזאת?

צודק/ת

דיקלה היא מוכשרת יותר מכל השופטים שם היא רוקדת במיומנה ואני בת 25 ולומדת אצלה... אני לצערי נבחנתי שנה שעברה לתוכנית וכשהגעתי לשופטים (היו דוד, אונה, עידו ועוד מישהי) דוד אמר לי שאני יכולה לרקוד באמבטיה ואפילו לא טרח לברר למה איבדתי את הגמישות שלי שזה היה בגלל מחלה ושזה בדרך לחזור ובגדול אז אני לא מאמינה בתוכנית הזאת סורי.

Wild Jony Boy

New member
ממש עברו את הגבול...

כנראה התעללו בהם שהיו ילדים קטנים והם צריכים להוציא את זה איכשהו חח.. הריקודים ממש אחלה אבל רק לראות אותם כבר הורס את כל הכיף בתוכנית הזו . אבל קחו בחשבון שאלו שהולכים להבחן שם באים מראש עם הידיעה הזאת שלשופטים האלו חסר איזה בורג או שתיים וככה אלו שבאים לאודישן לא ממש שמים פס על מה שהם אומרים אלא רק באים לנסות את מזלם . בכל מקרה הם משיגים מה שהם רוצים השופטים האלו ... רייטיניג תוכנית ואם בכלל עוד מדברים על זה פה סימן שהם ממש מצליחים בזה .

daniela15

New member
להחרים את התוכנית הזו

הכל בחסות הרייטינג - ממש נורא בעיני , מתן לגיטימציה לתרבות לא תרבות , ערוץ 2 כבר מזמן זילזול באינטיליגנציה ,

daniela15

New member
וג'וני בווי אני לא מסכימה איתך

ילד בן 15( וגם מבוגרים !!!) אין לו תמיד את העמידות הנפשית , לסנן את הדברים נכון וזו יכולה להיות עבורו חוויה טראומטית, גם הוא יודע בראש , הלב זה איבר אחר לגמרי, לדוגמה :בוס מגעיל בעבודה - גם מבוגרים לא תמיד מסוגלים לעבוד עם מישהו כזה בלי לקחת את זה אישית . בקיצור ... לא לעניין בכלל!!

azaria

New member
לשתול רקדן מעולה ולבדוק את השופטים

בתור תהליך בקרה הייתי מציע להכניס בין המועמדים גם כמה רקדנים מצויינים עם "תעודות" בין לאומיות. נגיד איזה בלרינה מהבלט של המלכותי של אנגליה, רקדן שכל המבקרים באוסטרליה מהללים ומשבחים, וכדומה. כמובן בלי שאיש בצוות ההפקה יודע מי הוא מועמד אמיתי ומי הוא "קבוצת ביקורת". מעניין יהיה לראות מה חוות הדעת שיקבלו חבר'ה כאלה מצוות השופטים שרייטינג התכנית בנוי סביב אישיותם והתבתאויותיהם במידה לא פחותה מאשר על הביצועים והיכולות של הרוקדים.

בעיתיות מסויימת...

אם הם מחזיקים מעצמם רקדנים ברמה בינ"ל, תאורטית הם אמורים להכיר את הרקדנים שאתה מדבר עליהם...

Beat Girl

New member
עולם הריקוד הוא עולם מאוד קטן.

משמע-כולם מכירים את כולם

דעתי

לא ראיתי את התוכנית, אבל קראתי את תגובתך ועוד תגובות שנכתבו בשירשור הזה ואני חושבת ש: יש דרך להגיד דברים. מבחנתי תוכנית שיורדת על משתתפיה היא כבר מוגדרת אצלי כ"תת רמה". "סלבס" (סליחה על ההכללה) מאז ומתמיד הרשו לעצמם להתבטא איך שבא להם, שזה ממש חוצפה! אוקיי אתם מפורסמים ויש לכם ידע בתחום שלכם, אבל לתת חוות דעת בוטה, ולהשפיל את הבן אדם שעומד ממולך זה כבר עובר כל גבול!!! וכמו שאתה כתבת זה פשוט גועל נפש!

מסכימה ב-100% אולי אני מגזימה אבל..

כיום אנשים לוקחים דברים נורא ברצינות לרוב הנערים והנערות אין פרופורציה בדברים האלה
וזה יכול גם להגיע להתאבדות
דוד אמר למישהי בת 20 שתעזוב את הריקוד כי זה לא הכישרון שלה הייתי לוקחת את זה מאוד קשה... בד"כ אני ילדה עם פרופורציות אבל בכל מה שנוגע לריקוד אם מעירים לי אני יכולה לקחת את זה מאוד קשה
כי אם לא משנה מי יעיר לי על צורת הריקוד שלי זה יכול להכניס אותי לדיכאון עמוק
שוב אני אגיד בכל מה שנוגע לריקוד אין לי פרופורציות זה נושא מאוד רגיש אצלי
אם לא ילך לי בריקוד חדש שלמדתי או משהו אני נכנסת לבועה של מצב רוח רע
מקווה שלא זיבלתי את השכל חח...

למעלה