פשוט בושה

דעתי

יצא לי לצפות קצת בתכנית אתמול, ו... רק מלשמוע איך השופטים מתבטאים מול הרקדנים ועוד מולם, זה ממש פוגע. גם בנאדם שהוא לא רגיש יכול להפגע מההתבטאויות האלו. דוד, אוי דוד, כל כך חש את עצמו ואוהב לפגוע באנשים. בדר"כ האנשים הכי מזעזעים הם אלה שאוהבים לפגוע ולרדת על אחרים, מניסיון בחיים. מיכל היתה עוד בסדר בהתבטאויות שלה. היתה שופטת עם שיער בלונדיני ברחבת השופטים שגם תופסת מעצמה ומרשה לצעוק על כולם. צביקה היה הכי אנושי. אבל שוב, דוד, ממש ממש ממש פוגע באנשים בצורות מטורפות. חשבתי ללמוד ריקוד, אבל אני לא אלך לרקוד שם רק מהפחד של איך שיתייחסו אליי. אם אני ארקוד ממש טוב ואגיע לשם ואיך זקן שממורמר מהתחת כמו דוד יתחיל לצחוק עליי ולדבר בזלזול, אני ממש אקח את זה רגשי ואפגע. והי, ברור לכם שהתכנית היא כמובן חיקוי עלוב של תכנית ריאליטי באמריקה, פה מנסים להיות כמו השופטים בחו"ל עם קצת רעיון מקורי משלהם. הכל בשביל רייטינג. לכל הרקדנים שנפגעו - אל תקחו אותם קשה, הם סתם אנשים שממורמרים מהחיים ולכן הם מרשים לעצמם לצחוק על אחרים. וסתם... עושים רייטינג על חשבונכם, אחרת יעיפו אותם.

Mighty Moti

New member
אני לא מבין מה אתם כ"כ כועסים...

בסופו של דבר אנשים שבאו לאודישנים ידעו שיכול להיות שזה מה שיגידו להם, במיוחד כשזו עונה שניה אז הם כבר ראו מה היה בעונה הראשונה. בסופו של עניין אל תשכחו שני דברים, א'- שופטים ביצ'ים כאלה מביאים רייטינג, ב'- אל תשכחו שגם השופטים הם כבר אחרי שעות על גבי שעות של אודישנים, יש נק' של התפרקות, תחשבו איך אתם הייתם מגיבים, אתם אחרי שעות של עבודה מתישה ואז בא מישהו שהוא כ"כ לא קשור וכ"כ גרוע(ובינינו, אנחנו הצופים לא באמת יודעים את אמות המידה לגרוע או לא, צריך להיות במקצוע בשביל זה), שבאמת רואים בזה עלבון ואומרים חבל על הזמן שלי. בסופו של דבר השופטים האלה יכולים להגיד מה שבא להם כי יש דבר קטן כזה, קוראים לו חופש הביטוי. ואני בעדם, זה מצחיק לראות איך הם מחסלים ככה אנשים, ד"א, בניגוד למה שאתם אומרים דווקא לדויד דביר יש הרבה מאוד ניסיון בריקוד(מי לדעתכם עשה את הכוראוגרפיה של קזבלן?
)

מה יא

New member
בטח שאפשר לדעת../images/Emo96.gif

אני שאין לי שום רקע בריקוד יכולה להגיד מראש את מי הם יעבירו, זה לא כזה קשה. אולי בשלבים יותר מאוחרים, אבל כרגע מעבירים סבירים ומעלה אז כל אחד יכול לדעת מי עובר.

0hila0

New member
תגובתי ../images/Emo46.gif

מצחיק אותך?! אני כמעט בכיתי, בעונה הקודמת רק דוד דביר היה כזה, והרבה יותר מתון! התפרקות כזאת?! אני בחיייייים לא הייתי רוקדת יותר אחרי תגובות כאלה, הם ממש נהנים מזה! פשוט לא ייאמן! אני אישית סגרתי ת'טלוויזיה באיזשהו שלב אז אני לא בטוחה שרייטינג זה מביא.. ובקשר לחופשים, מותר להשתמש בחופש אחד בתנאי שהוא לא פוגע בחופש אחר, חופש הביטוי המוגזם הזה של השופטים יכול לפגוע בהרבה הרבה חופשים של המתמודדים, תלוי במקרה, טיפה אנושיות, זה ממש לא מצחיק! כי אם היו מחסלים אותך אני בטוחה שזה לא היה נעים לך.

ת'אמת

זה מעליב ישנם אנשים שהיצירה שלהם זה הכל בחיים שלהם ופתאום באים אנשים קצת יותר מנוסים שחושבים שהם אלוהים ובסה''כ שופטים בנולד לרקוד אפשר כבר לחשוב והורסים לבן אדם את הביטחון ביצירה שלו באומנות שלו. דוד זה לא נורא התרגלנו אבל מיכל הגזימה זה נראה שאת התסכול שלה מהחיים הפרטיים ואת העצבנים האישיים שלה הוציאה על המתמודדים אני מצפה ממנה בתור שופטת וגם מצפה מדוד שיהיה להם טיפה טאקט בחייאת כולנו בני אדם ונפגעים..

0hila0

New member
צודקים בהחלט, תגובתי

הם ממש מגזימים! ממש ירדו לי דמעות שהשופטים עשו אמבוש על הילדה שלקחה קטע מאיפשהו! מזה?! מה הם אלוהים? אני בטוחה שיש תחום שאני מוכשרת יותר מארבעתם, הדוד דביר היה כ"סמל" המעליבים, אבל כל השאר ממש הגזימו כבר! וגם הוא התחיל להסחף! וגם הקטע שהיה אחד שירד על הברכיים והשתחווה וקיבלו אותו, לא הבנתי את זה! רררררררררררר! ;[

מה לא בסדר כאן ?תאכלו את מה שבישלתם

אתם (הקהל הישראלי המצוי) נתתם במה לתכניות כאלה מהסוג הנמוך ביותר כן ממש ככה!!! אני מדבר על כוכב נולד ,על נולד לרקוד ,על פרוייקט וואי ועוד שלל "מטעמים" מבית היוצר קשת-רשת-ערוץ 2 בעיקר וגם YTV של YES , אתם מצביעים כל פעם עם מאות אלפי SMSIM למינהם ,אתם אלו שעושים הכול כדי לצפות ואפילו לקחת חלק פעיל בתכנית עצמה בין אם בהצבעה או בניסיון להשתתף בכלל ועל מה המהומה ??? מי זאת מיכל מאדורסקי בכלל ???מי זה דוד דביר ???מי זה צביקה הדר ?????? הכול רייטינג וכסף שעושים על חשבונכם -הקהל הישראלי שטיפש מספיק כדי לתת לאנשים להאכיל אותו בחרטא מהסוג הנמוך ביותר אחר כך אתם מתפלאים שכל אחד בתכנית תופס מעצמו כאילו הוא זה שמביא את הרייטינג??? כל הפרסומות הכול על חשבונכם עושים ממכם צחוק אחד גדול. אם הציבור מספיק מטומטם כדי לראות את זה (כמו הרבה דברים אחרים שהוא מספיק מטומטם לראות או לעשות או לא לעשות) אז מגיע למתחרים שמנסים להגיע לשם ייחס כזה. וזה בדיוק לב ליבה של התכנית ,מאחר ואין שם רצון למצוא כשרונות אמיתיים והשופטים בעצמם לא כשרוניים הם חייבים להאחז במשהו אחר שייתן להם רייטינג וזה ליבת העניין.

1bear bear

New member
פרובוקציה זולה

לא אתפלא אם השופטים קיבלו הוראות מאנשי ההפקה לבקר בצורה פרובוקטיבית ככל הניתן. גם עידו ואונה שהיו זכורים מהעונה שעברה כבני אדם נעימים ושקולים יחסית התגלו ברשעתם. מדובר בבני אדם , יש דרך להעביר ביקורת . התכנסנו כאן לתחרות שהנושא שלה הוא ריקוד , לא מי מבקר בצורה הכי נבזית. שם התוכנית נולד לרקוד,לא נולד לבקר..

Lucid Mind

New member
../images/Emo41.gif מוקדש לכל אלה שלא עברו ../images/Emo41.gif

לאנשים שביקשו הזדמנות.. ביקשו לנסות.. ונתקלו בביקורת חסרת כל רגישות ולא מועילה, במקרה הטוב. אתם שווים יותר מחבורת הליצנים ששפטה אתכם! רוצים לדעת מדוע? כי אתם מנסים.. למרות שזה קשה. ויש בכם להט ואהבה לדבר.. בניגוד לשיפוטיות, קנאה ושנאה. כי אתם מאמינים.. למרות שחסרי אמונה יהיו בדרך. כי יש בכם אהבה והיא תנצח! אז שימו בצד את מה שחבורת הליצנים ביקשה לעשות בכם, ותלכו בדרך שאתם מאמינים בה - בסבלנות, אמונה ואהבה. לכם הדרך.

הרגיזו אותי

בת ה16 המתוקה ששעברה היא רוצה לעשות עוד ריקוד תנוו לה ומיכל חשבתי שאני מעריך אותה כנראה שלא

MaStiGaM

New member
את כל כך כל כך צודקת..

בתור כאלה שרוקדים איך הם יכולים להעיר הערות כאלו מגעילות כלפי רקדנים. כל אחד רוקד איך שהוא רוצה.. וההערות של השופטים פשוט גורמות לאנשים להפסיק לרקוד.. זה באמת מגעיל.

Eve69

New member
קצת על מיכל אמדורסקי ../images/Emo191.gif

היא אשה שאיננה מייצגת אישה, אין לה שום כישרון, היא לא יודעת לשיר, היא לא יפה והיא טיפשה בצורה שעוד לא ראיתי מימיי. התוכנית נולד לרקוד מעניקה לה את הבמה לייצג מעצמה משהו פעם אחת ובחיים, תבינו, היא מסכנה היא לא מייצגת מעצמה כלום לכן תנסו להבין את הטיפשות שלה בתוכנית, זאת הדרך היחידה שלה להשיג תשומת לב.

את זה את/ה לא יכול/ה להגיד!!!

למיכל כן יש כישרון. היא כן רוקדת והיא רקדה באחת האקדמיות הנחשבות ביותר שיש. אני לא חושבת שזה נכון להגיד שהיא לא טובה בזה רק בגלל איך שהיא דיברה

Eve69

New member
זה לא קשור לדיבור שלה

אני לא רואה בה שום כישרון לא בריקוד ולא בשירה

ילד רע 15

New member
די נכון ../images/Emo45.gif גם במהלך העונה הראשונה

, למרות שפחות - תמיד היה אפשר להתקל, ולא במקרה (אף כי חשבתי כך בהתחלה) - בחבורת הליצנים שמרשה לעצמם לבקר את אלו שמנסים. נכון שלפעמים יש דצק בדבריהם, אולי אף תמיד - אבל יש צורה לומר את הדברים. אונה עוד די בסדר את האמת! אפילו עידו מקל, דוד ידוע כשופט הקשה ביותר ב"נולד לרקוד", אבל מאיפה החוצפה ו"לחתוך לו את הידיים"? (של תדמור) ו... "זה היה משעמם!!!" (של אמדורסקי), ואכן - נאמר כאן קודם לכן, מיכל לא הצליחה להשיג את מה שרצתה, השאיפה והכיסוף שלה מתבטא בעיקר בתחום המוזיקה, אבל היא לא מצליחה להמריא. חבל בשבילה, ועוד רגע באמת שזו שאמרו לה - "לחתוך את הידיים למי שהביא לך את היצירה" - הייתה מתחילה לבכות [ואם כן - עוד יותר גרוע - (לא ראיתי בדיוק את ההמשך)]. העונה הזו, התנהגותם של השופטים בולטת הרבה יותר - הם מרשים לעצמם. ולא! צביקה ממש לא בסדר, ומרשה לעצמו לעבור מתפקיד המנחה לשופט - מה שבכלל לא יאה/מתאים לו, כמן אחד שהולך אחרי הזרם והדעה השולטת שתפסה רוב מוחץ של "קולות" בקרב שאר השופטים האחרים - ולומר את דבריו. בכל מקרה, מה עשו מזה? כולה תכנית בערוץ 22! הם לא שופטים איזו תכנית שבאה לייצג אמנות אמתית (במקרה הזה - יותר מסחור, רייטינג = כסף מאשר אמנות) - והשופטים אכן לוקחים כל דבר קשה, ממהרים לקטול בפזיזותם שלא פועלת לטובתם (לעתים), לדוגמא (משום שהם מפספסים בקלות בלתי נסבלת שכזו - אמנים מוכשרים וטובים לא פחות מ'הרשימה הסגורה') ומביעים את דעותיהם בצורה בלתי נסבלת.

למעלה