בעיות

../images/Emo31.gifבעיות../images/Emo31.gif

או.קי...אז בזמן האחרון (בעצם זה התחיל די מזמן...
) קורים פה דברים שמאוד לא מוצאים חן בעייני, והגיע הזמן שאני אדבר:
העניין של השרשורים זה ממש משתלט על הפורום. זה נושא שמתייחסים אליו כל באדיקות כל כךךךךךךך מוגזמת, שזה עולה על העצבים של כל הצדדים- אלה שפתחו את השרשור וכועסים עליהן, ואלה שכועסות על אלה שפתחו את השרשור. שני הצדדים כועסים, שני הצדדים לא מרוצים, ואם תרצו או לא, לא משנה כמה תבקשו, עדיין יהיו את האנשים שלא משרשרים. למה? כי אנשים נמצאים בעיקר בפורומים אחרים, ובפורומים שהם ענייניים יותר, ואין מצב בהם שיהיו יותר משניים-שלושה שרשורים באותו נושא, אפשר לפתוח שרשורים חדשים כמה שרוצים, ולאף אחד לא משנה, כי זה לא כזה נורא. אבל כאן כל השרשורים הם אותו הדבר פרט למעטים, וזה אסון טראגי שפותחים שרשור חדש.אז די! לא משנה כמה תנסו, לא תצליחו לשנות את העולם. די עם זה.
תגובות-מה טוב ומה רע אנשים כאן לא יודעים להבחין איזה תגובות כדאי לקבל! המחשבה השטחית היא כזאת-עדיף לי לקבל כמה שיותר תגובות שעיקרן מחמאות ופרגונים והמחשבה הנכונה יותר, היא שעדיף לי לקבל כמה שיותר תגובות שעיקרן ביקורות ועיצות. למה? הרי יותר נעים לקבל תגובות מפרגנות!! אז זהו, שלא. תחשבו רגע, אם הדולי שלכן לא נראת טוב, עליכן, דרך אגב, לקבל כזאת אפשרות, שהרי כולנו מתחילות, ואף אחד לא עושה דוליז שהן באמת ברמה של מקצועניות כמו ג´וסי לדוגמא!..ובכן, אם הדוליז שלכן לא נראות טוב, אתן רוצות שיגידו לכן שהן טובות כדי לא לפגוע בכן?? שישקרו לכן כדי לא לפגוע בכן?? הייתן רוצות שיפרגנו לכן על העבודה הרעה למעשה, וכך תשארו תמיד ברמה הזו?? אתן לא רוצות להתקדם?? זה ברור שעדיף הרבה יותר להתקדם, ולא להשאר תמיד באותה רמה!! אז למה לא לעשות את זה?? ואיך עושים את זה?...מקבלים תגובות בונות, מבקשים רק תגובות בונות, אפילו כאלה שיש בהן פוטנציאל להעלבה (הרי בנאדם בוחר ממה להעלב!) וזוכרים אותן, ושומרים אותן, ומנסים לקחת אותן לתשומת הלב, ו-ל-ה-ש-ת-פ-ר. אתן פשוט לא תשתפרו בלי זה!! מי ייתן, והנושא המרכזי של הפורום הזה יהיה דוליז, ולא שרשורים. שלכן ענת

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למרות שנראה לי שיש אנשים שאחרי קריאת ההודעה הזו ישמיעו מין צליל "מווו?
?" תמוה ומיד ירשמו תגובה: "סבאבה עחוטי, אינה דוליז חדשה שלי!!!!!"

פעמונה

New member
סורי

שפתחתי עכשו הודעה חדש אבל אני יודעת שאם אני אשרשר אז רוב הסיכויים שלא ישימו
לזה ואני ממש צריכה את זה דחוף אז אם גם את יכולה לעזור לי אז אני ממש ודה לך! אה ולא היתה לי הזדמנות להגיד סליחה על הריב שהיה לנו אז סליחה. פעמונה

totsade

New member
צודקת../images/Emo45.gif!

ובגלל זה הפורום התחיל גם להתדרדר בשבוע האחרון אם לא יותר...

RinRan

New member
אממממ..........

אממממ....... אוקיי- אני לא יודעת אם מותר לנצל שרשור על כזה דבר אבל... יש לי היום יומולדת
(27.8)

totsade

New member
מזל טוף!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

יום הוליידת שמייח!!

Co¥oTe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאקזקלי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הצעה בקשר לתגובות הבונות שכביכול מעליבות הרבה בנות- כשאתם מגיבים,תעשו רשימה. דוגמא: הדולי שלך דורשת שיפור. הנה כמה דברים שלא עשית נכון: שיער גושי אין הצללה השיער קצת עקום אני לא מוצאת דרך להיעלב מזה.

צו צאנג

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifענת את צודקת לגמרי!!!!!

הודעות שטוטיות וחדשות זה רע, אבל לא צריך להתעצבן מכל הודעה והתחיל לצעוק לקלל ולסקול, אפשר להסבר ובמקרים של בנות קשות קליטה להתעצבן...

נכון

ואני מסקימה גם עם תום בקשר לרשימה ועם סיגל בקשר לאנשים שיגידו צודקת הנה דולי חדשה שלי. אני מקווה שאנשים יקלטו ששירשור כדי במקרים מסויימות אבל לרצוח לבן אדם את הביטחון העצמי על הודעה חדשה, בטוח לא כדי.... מקווה שתיישמו...

motib4

New member
תסלחי לי ענת...

אבל הדבר היחיד שלא מוצא פה חן בעיניי זה השרשורים האלה- הירידות על הפורום. אם תרצי או לא- זה בדיוק מה שאת עושה- וזה בדיוק מה שאתן עושות שאתן פותחות שרשור שכזה כל שני וחמישי. אם לא מוצא חן בעיניכם- לכו תפתחו פורום אחר לאו דווקא בתפוז ותנו את הגישה למי שאתן רוצות
אולי במקום להכתיב לאנשים מה לעשות ורק להגיד מה לא מוצר חן בעינייך- תעשי משהו? תציעי רעיונות, תיישמי אותם- ואני לא מדבר דווקא על דולמייקר חסר טעם (ואני אפרט את מה שאני חושב עליו בהמשך) או תחרות בכל חצי שנה. אני מציע ךעשות שרשור דוליז יומי. שרשור שיחסוך את כל מגילת הניצולים הסתמיים שנוצרת כאן מדי יום. יהיה לאן לשרשר דוליז- ואף אחד לא "יצטער על ההודעה החדשה". להצטער על הושעה חדשה זה כמו להגיד מצטער שאני רוצה שתראו את מה שהשקעתי עליו או משהו שחשוב לי שתראו. על הדולמייקר: למה הוא עוזר? למה? איפה אתן הולכות לפרסם אותו? פה בפורום? מה זה שווה? הרי כולם כאן בונים את הדוליז בצייר ולהרכיב דולי מדולמייקר זה שלהם. אז תפרסמו אותו בעוד אתרים. יופי לכן- רק אחרי זה אל תבכו שגונבים לכן את האביזרים. אני חושב שכל הדולמייקר הח** הזה הוא תוצאה של שעמום מתגבר. אם לא הבנת את מה שכתבתי כאן- אל תטרחי להגיב.
תודה.

Shusho

New member
דבר ראשון,

אני חושבת שענת צודקת. דבר שני, אני חושבת שגם את צודקת. אבל אם כבר,אז לא שרשור דוליז חדשות יומי. למה? כי גם הודעות שנכתבו לפני שלושה ימים אפשר להקפיץ. אז אולי שרשור כל שלושה ימים יפתור את הבעייה...

KitKat nop

New member
תסלח לי מוטי... וכמה נקודות למחשבה

אם הדולמייקר לא מוצא חן בעינך זה לא בעיה שלנו ואתה לא חייב לשם שם דברים שלך ... ותסמוך עלינו ... כל אחת חשבה לפני ששמה את הדברים שלה שם .. חוץ מזה שאולי זה שיעמום מתגבר אבל זה נתן משהו לפורום ! סו וואט ! לדעתי העניין עם הדולמייקר היה רק לטובה ... כמה שהיה (לפעמים)מציף , ומלחיץ. לגבי השרשורים : ענת את צודקת . אי אפשר לשנות את הפורום וגם אם כולנו יודעות שלפתוח שרשורים חדשים זה מעמיס ומאט את הפורום עדיין תמיד יבואו חדשות שלא מכירות את הכללים (וואטאוור) או את הבעיות של הפורום. עוד דבר אחד (הדוד של ג´קי צ´אן) תגובות. הקשיבו חברי ! כשאתן מכינות דולי --> סיימו אותה , עשו לה גם שיער כי "דולי בלי שיער שווה לתחת" (ענת) ואז חכו רגע . הסתכלו עליה @@@ היא מוצאת חן בעינכם?... היא טובה ? - ההצללה , החזה ?... אם לדעתכן הכל טוב יש בידכן שתי אפשרויות : * לפרסם אותה --- תוך ידיעה שלא כולם יגיבו לכם גם אם מאוד תרצו. * לשמור אותה ולהתחיל חדשה . לנסות להשתפר עם עצמכן !. אם לדעתכן היא לא טובה , אל תפרסמו כי זה סתם מרגיז להגיב לדולי שבהודעה המצורפת אתן אומרות --הנה הדולי המכוערת שלי שהשקעתי בה 15 שניות ו79 מאיות ! ג´יי !!! לגבי הירידות על הפורום... מה לעשות הפורום (האהוב) שלנו הוא לא הפורום הטוב בעולם סו וואט אני חושבת שיש בו אנשים למרות הכל כי הם נהנים פה , ואוהבים אותו למרות הכל . זה לפחות מה שמחזיק אותי כאן. ולמרות כל המגרעות ... --~~ גרבר זה טעים ~~--
נועה

TRaffiC LiGhT

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo117.gif

חוץ מהקטע של הדולמייקר. לדעתי זה היה נחמד בהתחלה והכל.. אבל אחרי זה התחילו כל חמש דקות לפתוח שרשור בשביל זה. זה נהיה מעיק.

Shusho

New member
מה הולך כאן? טל, נועה ומיכל כחולות?

אבל למעלה כתוב שרק מיכל מנהלת...

tiptip4u

New member
היא לא יורדרת על הפורום

מה? שכול הזמן נגיד "איזה פורום יפה... נהדר! מהמם!" כי הוא לא ככה. אנשים פה עצבנים בטירוף (ואני לא אגיד שאני לא אחת מהם.. אבל עוד מעט אני פותחת הודעת סליחה ענקית) והפורום נהיה ממש מקום מגעיל- ואם לא נכתוב את זה אף אחד לא ישים
והפורום ימשיך להיתדרדר. מי שכול יום מכין דולי חדשה שכולן נראות אותו הדבר ולא משקיע אז עדיף שלא יפרסם את הדוליז שלו ביכלל. כתבתי למישהי שהשיער מכוער ומתחילים לצרוח עלי. מה להגיד לה? השיער הישר שלך מהממם??? זה מה שהיא רוצה? אני אתן לה את זה- מי שלא תהיי- השיער הישר שלך מהממם... ככה היא תמשיך לעשות שיער מגעיל כזה! מה? אני התקדמתי כי אמרו לי איזה יופי? לא! ואתם יכולים לראות את התוצאות. תוך שבועיים אני כבר עושה הצללה (דיי) מתקדמת (לא פס- פס כי זה דפוק) הישער שלי לא גושי, אני לומדת לעשות פנים, אני עושה רקע שקוף, ומה לא??? וזה לא כי אמרו לי "איזה יופי" גם כשחשבו שזה מכוער. ענת צודקת 200% לפי דעתי. זהו. סוף. לא לקרוא בטון כועס, כי יצרחו עלי ואני לא רוצה.

WTF!? אוקיי, כולם לקרוא...

אבל הדבר היחיד שלא מוצא פה חן בעיניי זה השרשורים האלה- הירידות על הפורום. ירידות??!!?!? ירידות על הפורום!?!? ענת היא הרי חלק מהפורום, היא לא יכולה לרדת עליו! ירידה זה רק כמישהו בא מבחוץ ומלגלג מעליב ומשפיל אותנו. אם אנחנו אומרים משהו רע על עצמנו, זה יותר נקרא *ביקורת עצמית* או משהו כזה, כי אנחנו אומרים *על עצמנו* דברים רעים. ומה תגיד לבנאדם שמדבר סרה על עצמו? מה תגיד לו - "די זה לא יפה, אתה מעליב את עצמך.." דפוק לגמרי *גלגול עיניים* אולי במקום להכתיב לאנשים מה לעשות ורק להגיד מה לא מוצר חן בעינייך- תעשי משהו? כבר נמאס לי מלשמוע את המשפט המתקרצץ הזה. נמאס לי מזה!!! אף אחד לא מכתיב לך מה לעשות, אף אחד לא מצווה עליך כלום, ואני בטוחה שכל מה שנאמר פה היה מכוונות טובות למען שלום הכלל. אז תשב ותשתוק. כי אין דרך לעזור לפורום כששאר המשתתפים בו לא משתפים פעולה. הכוונה של ענת היתה לקרוא לכל אנשי הפורום לשתף איתה פעולה למען שיהיה טוב לכולנו. לך תקפוץ לשלולית!!! על הדולמייקר: למה הוא עוזר? למה? איפה אתן הולכות לפרסם אותו? פה בפורום? מה זה שווה? הרי כולם כאן בונים את הדוליז בצייר ולהרכיב דולי מדולמייקר זה שלהם. אז תפרסמו אותו בעוד אתרים. יופי לכן- רק אחרי זה אל תבכו שגונבים לכן את האביזרים. זה בכלל נושא לדיון אחר. אני לא חושבת שזה רלוונטי לעניין, ובהחלט לא כשאתה מציג את זה כמו איזו מתקפה נגד ענת. אתה יכול להגיד את זה בצורה נורמלית, בשרשור שקשור לדולמייקרים. אבל מה לעזאזל ענת קשורה? היא רק הביאה את הרעיון ועזרה לבנות את זה. זה לא כאילו היא "אשמה" ב"אסון הדולמייקר" וב"טמטום חסר היגיון" של כל נשות הפורום. זו קבוצה גדולה של אנשים שנוהגים בחוסר היגיון, ותקיפתם תהיה בהחלט חסרת טעם. בקשות והצעות יש להציג בכתב ב*שרשור אחר* ולא לבלבל לענת ת´מוח על עניינים שבכלל לא נתונים לשליטתה. אני חושב שכל הדולמייקר הח** הזה הוא תוצאה של שעמום מתגבר ואני חושבת שכל עניין הכנת הדוליז הוא תוצאה של שיעמום מתגבר. סו וואט? ככה מפיגים את השיעמום. אני אישית נורא נהנית ליצור התאמות שונות בדולמייקר, סתם בשביל הכיף. אני לא עושה עם זה שום דבר אחרי זה, אבל זה חביב. שיעמום כנראה... סו מי.

למעלה