../images/Emo31.gifבעיות../images/Emo31.gif
או.קי...אז בזמן האחרון (בעצם זה התחיל די מזמן...
) קורים פה דברים שמאוד לא מוצאים חן בעייני, והגיע הזמן שאני אדבר:
העניין של השרשורים זה ממש משתלט על הפורום. זה נושא שמתייחסים אליו כל באדיקות כל כךךךךךךך מוגזמת, שזה עולה על העצבים של כל הצדדים- אלה שפתחו את השרשור וכועסים עליהן, ואלה שכועסות על אלה שפתחו את השרשור. שני הצדדים כועסים, שני הצדדים לא מרוצים, ואם תרצו או לא, לא משנה כמה תבקשו, עדיין יהיו את האנשים שלא משרשרים. למה? כי אנשים נמצאים בעיקר בפורומים אחרים, ובפורומים שהם ענייניים יותר, ואין מצב בהם שיהיו יותר משניים-שלושה שרשורים באותו נושא, אפשר לפתוח שרשורים חדשים כמה שרוצים, ולאף אחד לא משנה, כי זה לא כזה נורא. אבל כאן כל השרשורים הם אותו הדבר פרט למעטים, וזה אסון טראגי שפותחים שרשור חדש.
אז די! לא משנה כמה תנסו, לא תצליחו לשנות את העולם. די עם זה.
תגובות-מה טוב ומה רע אנשים כאן לא יודעים להבחין איזה תגובות כדאי לקבל! המחשבה השטחית היא כזאת-עדיף לי לקבל כמה שיותר תגובות שעיקרן מחמאות ופרגונים והמחשבה הנכונה יותר, היא שעדיף לי לקבל כמה שיותר תגובות שעיקרן ביקורות ועיצות. למה? הרי יותר נעים לקבל תגובות מפרגנות!! אז זהו, שלא. תחשבו רגע, אם הדולי שלכן לא נראת טוב, עליכן, דרך אגב, לקבל כזאת אפשרות, שהרי כולנו מתחילות, ואף אחד לא עושה דוליז שהן באמת ברמה של מקצועניות כמו ג´וסי לדוגמא!..ובכן, אם הדוליז שלכן לא נראות טוב, אתן רוצות שיגידו לכן שהן טובות כדי לא לפגוע בכן?? שישקרו לכן כדי לא לפגוע בכן?? הייתן רוצות שיפרגנו לכן על העבודה הרעה למעשה, וכך תשארו תמיד ברמה הזו??
אתן לא רוצות להתקדם?? זה ברור שעדיף הרבה יותר להתקדם, ולא להשאר תמיד באותה רמה!! אז למה לא לעשות את זה?? ואיך עושים את זה?...מקבלים תגובות בונות, מבקשים
רק תגובות בונות, אפילו כאלה שיש בהן פוטנציאל להעלבה (הרי בנאדם בוחר ממה להעלב!) וזוכרים אותן, ושומרים אותן, ומנסים לקחת אותן לתשומת הלב,
ו-ל-ה-ש-ת-פ-ר. אתן פשוט לא תשתפרו בלי זה!! מי ייתן, והנושא המרכזי של הפורום הזה יהיה דוליז, ולא שרשורים. שלכן ענת