ה"י 17.11

deisy

New member
../images/Emo99.gif

טוב, די, plz אני בעבודה ובטח כבר אדומה כמו עגבניה
אבל תודה לכם! עשיתם לי חמים מאוד ב

yonVata

New member
רק בשעה זאת אני יכול סופסוף להגיב..

אני פשוט אצטרף לכל מה שאמרו לפני :)

לבנדר א

New member
תראי, הס' שרד את תקופת הלקסססססססס,

אז יש לי אמון בה. |ליטוף מלא חיבה|

GינGית

New member
אני רמה 75 עם הקלריקית שלי וכנראה שיש חתונה

באוויר והבעיה עם ההיל, אם את עומדת באותו מקום הרבה זמן ועושה היל הוא לא משפיע, צריך לזוז כל פעם כדי שהוא יכנס לפעולה

deisy

New member
מזל טוב!!!! חתונה זה כיף!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא הבנתי מה לא בסדר עם ההיל? למה צריך לזוז? אולי יש לך מקשים דביקים וזה מקטין לך את המשחק? הסבירי שוב בבקשה...

GינGית

New member
ברח לי , כשאני עומדת

במקום ולא זזה בכלל רק עושה היל אחרי זמן מסויים (את זה אני יכולה לבדוק בערב) ההיל עובד אני רואה אותו אבל הוא לא מוריד למפלצות כלום מספיק שאני אזוז צעד אחד ואז זה מתחיל שוב להשפיע על המפלצות אני מקווה שהסברתי עכשיו יותר טוב תאמיני לי נקסון יכולים לעשות עלי את הדיבאגים אצלי הכל מופיע

deisy

New member
מוזר...

ניסית לשים במקש אחר? לא קרה לי מעולם, אלה אם הייתי בלאג... כשאת חוזרת לראות שזה מוריד למפלצת - זה כאילו הוריד גם כשלא ראית או שפס החיים שלה נשאר אותו דבר?

icy woman

New member
ממש לא מוזר

וזה נכון- כל סקיל שאת משתמשת בו בלי לזוז, אחרי זמן מה, הוא על ניוטראל.- לא משפיע, גם אם רואים את האפקטים של הסקיל. גם לי זה קורה עם הבליזארד. מספיק שאני זזה מעט- ושוב זה מתחדש. מיקי- זה לא ההיל, זה פשוט כל סקיל. וזה לא באג גלית- את לא מכירה את זה, כי את לא מקפיאה ואז תוך כדי האימון שלך, תמיד יוצא לך לזוז מעט (מהפגיעות של המפלצות)

Hasselblad

New member
ברור שידעת!!!

את לא זוכרת שדיברנו על זה שכשאני הרבה זמן על חבל ההיסט מפסיק לעבוד??? את זאת שאמרת לי שאני צריכה לזוז קצת ורק אז הוא יעבוד שוב!

deisy

New member
../images/Emo122.gif

טוב נו, לא קישרתי את זה לבעיה של מיקי, כי מעולם זה לא קרה לי עם ההיל... חשבתי שזה בד"כ קורה רק לאלה שאני עושה להם ליצ, וחשבתי שזה בגלל שהם עומדים רוב הזמן ולא זזים.. נו, יצאתי אהבלה, עדיף לשתוק

GינGית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ממש לא העיקר שאת מנסה לעזור

זה מה שחשוב

deisy

New member
../images/Emo3.gif

תזכירי לי
אבל רגע, מיקי כתבה שהיא רואה את ההיל רק שהוא לא מוריד למפלצת... כשסיו לא הצליחה לעשות היסט היא לא הצליחה בכלל להפעיל את הסקיל! מיקי כן מצליחה להפעיל אותו! זה לא אותו דבר!

Hasselblad

New member
אוי גלית אוי גלית

גם אני כשאני מנסה לעשות הייסט אחרי הרבה זמן על החבל רואים אותי זזה כזה רק שלא יוצא סקיל..... וכבר דיברנו על זה..... תגידי ישנת בלילה?

למעלה