ה"י 17.11

לבנדר א

New member
../images/Emo29.gifה"י 17.11../images/Emo29.gif

השלמתי סוף סוף את המשימה ההיא שצריך להיות מחוברים בין 3 ל5 כדי להשלים אותה. חוץ מזה... אוף, תמיד זה ככה שכשכותבים ה"י פתאום שוכחים הכול? אה, עשיתי את הPQ של האירוע והוא דווקא נחמד. מישהו רוצה לשחק ביחד? D: אה אה אה! אנשים, חוויתי היום את הקרב הכי. משעמם. שאי פעם היה לי. נכון החתול השחור החמוד ההוא? אז נתקלתי בו וחשבתי, טוב, שמעתי שהוא לוקח זמן אבל היי, יש לי זמן בשפע. והתחלתי לתקוף. לאט לאט דעכה ההתלהבות ושיחקתי רק ביד אחת, שלחצה על התקפה, ואת השניה הכנסתי לשרוול כי היה קר. אחרי מלא זמן גיליתי שהוא רגיש להיל אז החלפתי אליו. אחרי עוד כמה זמן, מצאתי מקום שאפשר לעמוד עליו על העץ (זה היה בעיר של הפיראטים) ותקפתי משם. בשלב מסוים העברתי את ההיל למקש של הרווח, הנחתי עליו משהו וישבתי להסתכל. זמן מה אחר כך, הבאתי לעצמי ספר. והוא לא. פאקינג. מת. בסופו של דבר התייאשתי ועזבתי. אז, מה עשיתם היום?

xFade

New member
../images/Emo79.gif 115 ../images/Emo99.gif

תודות לידיד שמשתמש בפריסטית שלי כHS MULE שלו כשהוא מתאמן.
עוד 5 רמות

deisy

New member
קדימה לינה!

אני בטוחה שאחרי שיהיה לך ג'נה יחזור לך החשק לשחק איתה!!!

לבנדר א

New member
התקדמות מחוץ למשחק:

גלית הנפלאה הסבירה לי מלא דברים, סידרה לי תוכניות לציוד, למכירות, עודדה אותי, הסבירה לי עוד, אירגנה לי את הראש ובערך עשתה מהפך מקצועי כולל לדמות שלי. ובנוסף- היא הולכת לעשות לי ליץ'. נכון שהיא נשמה?

Hasselblad

New member
אוווו מיייי גווווד תפוז מממש ממש ../images/Emo64.gif

כתבתי את ההוגעה הזאת הרבה לפני שתי ההודעות הקודמות והוא לא פרסם אותה ועכשיו הוא פרסם אותה על דעת עצמו!!!!!!!!!!!!! F5 F5 F5

Guid

New member
../images/Emo6.gif

לא נורא, העיקר שהצלחת להעביר את המסר שרצית. אפילו פעמיים...

yonVata

New member
נכון...

עד עכשיו בערך הוא לא נתן לי להתחבר ליוזר שלי, אז לא יכולתי להגיב :(

deisy

New member
../images/Emo9.gif

הי, לא להביך אותי פה
אני רוצה שיחזור לך החשק לשחק!!!

למעלה