|זיגידביל|*אעשה.
A ApharseMon New member 7/9/05 #67 ../images/Emo28.gif../images/Emo41.gifזה היה קשה.../images/Emo178.gif|../images/Emo41.gif- החיב +ור. התוספות שלכן מפוזרות וזה קשה. נדמה לי שמחר הפינה תיפתח עם חוקים חדשים חדשים. [אל תדאגו. ]
../images/Emo28.gif../images/Emo41.gifזה היה קשה.../images/Emo178.gif|../images/Emo41.gif- החיב +ור. התוספות שלכן מפוזרות וזה קשה. נדמה לי שמחר הפינה תיפתח עם חוקים חדשים חדשים. [אל תדאגו. ]
B Blue Pencil New member 8/9/05 #68 ../images/Emo125.gifמכנס שמאל של הדולי נחתך.../images/Emo2.gif [ ]
ח חחחח מצחיקה New member 8/9/05 #69 אשכרה ../images/Emo70.gif צריך קודם לשים את התוספות, ואז את הבגדים אני אוכל תירס עוד 15 דקות (זה יהיה מוכן), יהי ^__^ *לאקשורהבכלל*
אשכרה ../images/Emo70.gif צריך קודם לשים את התוספות, ואז את הבגדים אני אוכל תירס עוד 15 דקות (זה יהיה מוכן), יהי ^__^ *לאקשורהבכלל*
T tamaguchi girl New member 8/9/05 #71 יזה יפה היא יצאה ^^ וסופסוף דולי של "בואו נשלים" עם המון אביזרים, יחסית
א א ל א ו ר New member 8/9/05 #72 ../images/Emo85.gif../images/Emo99.gif ראיתי את זה רק עכשיו. +... יצא ממש ממש ממש ממש יפה!