בעצם לא!! פנוי
P P oo k a New member 5/9/05 #40 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo127.gif
P P oo k a New member 5/9/05 #42 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני עושה מכנס../images/Emo3.gif.
ש שטופ New member 5/9/05 #26 ../images/Emo77.gif../images/Emo7.gifאוי לא... זה יצא כ"כ לא קשור לדברים האחרים...
T tamaguchi girl New member 4/9/05 #22 אני גמ ../images/Emo13.gif עגילים, שרשרת, צמידים. אולי גרביים, או אולי חותלה, או אולי גרב רשת או משהו
אני גמ ../images/Emo13.gif עגילים, שרשרת, צמידים. אולי גרביים, או אולי חותלה, או אולי גרב רשת או משהו
T tamaguchi girl New member 5/9/05 #34 הנה ^^ עגילים, שרשרת, צמידים, גרב רשת (אחת בכוונה, ברגל 8-|) נמ.
א א ל א ו ר New member 6/9/05 #49 חיבור??? חסרים רק נעליים, אוף מי הרע שהורס? אם יש אישור מי מנהלת הפינה (נותת לי כבוד) למרות שעשיתי בפעם שעברה אמ... לא זוכרת... אפשר לעשות נעלים אם ממש ממש אף אחת לא רוצה? אבל אם זה ייחשב שבפעם הבאה אני לא יעשה כלום אז לא...
חיבור??? חסרים רק נעליים, אוף מי הרע שהורס? אם יש אישור מי מנהלת הפינה (נותת לי כבוד) למרות שעשיתי בפעם שעברה אמ... לא זוכרת... אפשר לעשות נעלים אם ממש ממש אף אחת לא רוצה? אבל אם זה ייחשב שבפעם הבאה אני לא יעשה כלום אז לא...
C Cool Simsit New member 6/9/05 #51 אלאור אני אמורה לעשות נעליים אבל כתבתי שאני מבטלת ואף אחת לא רוצה!!! תעשי את ונגמור עם זה! כבתי פעמיים שאני לא יכולה אף אחת לא התייחסה!
אלאור אני אמורה לעשות נעליים אבל כתבתי שאני מבטלת ואף אחת לא רוצה!!! תעשי את ונגמור עם זה! כבתי פעמיים שאני לא יכולה אף אחת לא התייחסה!
א א ל א ו ר New member 6/9/05 #56 אני התייחסתי.... ואני הבנתי שאת לא יכלת לעשות!.... אם מנחר אף אחת לא תעשה אני יעשה... אני חייבת לראות חיבור יצאו דברים כל כך יפים שחבל...
אני התייחסתי.... ואני הבנתי שאת לא יכלת לעשות!.... אם מנחר אף אחת לא תעשה אני יעשה... אני חייבת לראות חיבור יצאו דברים כל כך יפים שחבל...