שאלון

little bry

New member
יסמינוששששששש ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אומיגאדדדדד נראה לך שאני אנטוש!?!?! חחחחחח neverrrrr תודהההה רבה רבה! מואההה והתגעגעתי אליך ואל כולם פה!!!!

little bry

New member
*moaaaaa*

תודההההההההה
גמני שמיחה שחזרתי לפה!!! האנשים פה כאלה מושלמים!!!!! במיוחד את!
מואהה ושוב תודההה

Galadriel 3000

New member
טוב נו אין לי משהו יותר טוב באמצע

הלילה. 1.שם: מיכל 2. ניקניים בנט: Galadriel3000, the precious & I 3. שמות חיבה וכינויים למיניהם:מיכלוש וכאלה... 4. סרט אהוב: שר הטבעות- כולם 5. סתם סרט אהוב : טרויה נחמד (טוב עכשיו הוא נראה לי אדיר כי כרגע ראיתי אותו...) וקצת שודדי הקאריביים (למרות שהוא דועך) 6. ספר אחרון שקראתי, ומתי זה היה: עדיין בסילמריליון... 7. הספר האהוב עליי <כן, יש דבר כזה, ספר אהוב.>: שר הטבעות- כל השלושה. 8. המשקה האהוב עליי, להוציא דיאט קולה לימון(איכ.): מממ... לא יודעת... 9. חטיף אהוב: במבה זה בסדר. 10. הממתק הכי טעים שיש: שוקולד. עדיף עם כל מיני דברים מעניינים כמו פצפוצי אורז או סוכריות קופצות. 11. מאכל אהוב: פיצה, ספגטי בולונז... פירה! 12. קינוח אהוב: גלידה עם קצפת למעלה (למרות שזה עושה לי... אהמ... ש*לשול...) 13. בעל חיים שאני הכי אוהב: סוסים זה נחמד. 14. בעלי חיים שיש לי:2 כלבות, חתולה בחוץ והמון דגים 15. כמה מפגשי פורום הייתי:לא הייתי 16. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? אין. 17. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: כל כך מוקדם? אני עוד לא רוצה למות... 18. שיר אהוב במיוחד:שום כלום 19. בחיים לא הייתי יוצא/ת איתו/ה: בראד פיט... או גולום... או אורק. 20. צבע אהוב: טורקיז וסגול 21. מספר מזל: 6 ו9. 22. מקום מועדף בבית: החדר עם המחשב! חחח... 23. איפה אני רוצה להיות עכשיו: ניו זילנד. 24. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: נחשו... מתחיל ב-א' עם שם משפחה שמתחיל ב-ב'. הממ... 25. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: שאני עוד מעט אלך לישון ואחלום על המוזכר ב-24. 26. בזמן האחרון היה לי מצב רוח: שמח בגלל טרויה... או יותר מתלהב, או אולי רוצה להקיא כי חברה שלי אמרה שאורלנדו דומה למישהו שאני שונאת ולקחתי את זה אישית.... 27. מה אני אומר/ת יותר- הזוי או מטורף? הזוי. 28. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: שיט, דאמיט, פאק, גאד, בלאדי, אדיר, גדול, וואו, יופי לך, יופי לי, לכי!,אוף. 29. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: בינתיים דאב. 30. האם את/ה מקפיד/ה לקנות מוצרים שלא נוסו בבע"ח? אני מנסה... אבל לא כל כך הולך. 31. צמחוני/ת או טורפ/ת ? ולמה. טורפת, כי אני לא מחזיקה מעמד. 32. פורומים <מגניבים> שאני משתמש סמוי/ה בהם: אני לא משתתפת סמויה באף פורום. אם אני קוראת אני גם מגיבה. 33. פורומים שאני כותב/ת בהם <אתם לא חייבים לשפוך הכל.>: זה, ושר הטבעות. 34. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: אהבה, בידור, צחוקים, אוכל ודברים יפים. 35. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: אוכל, שתיה, שמיכה. 36. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? אמא!!! אני לא רוצה שזה יקרה! אני לא יכולה לחשוב על מצב כזה... 37. יש חבר/ה? לא. 38. אם יש מפגש פורום ב 7.7 (כדי לעשות בדיוק שנה אחריי ה-1) אתם באים? יעני בשביעי ליולי? למה לא? 39. עוד חודש חופש! <וויפי.> כבר יש תכנונים?<נו.תפרטו.> לההה. אולי לטוס לאנגליה, אבל זה שנה הבאה. 40. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: אין 41. זמר/ת אהוב/ה: פיכסה 42. להקה מוערכת/מוערצת/אהובה/בלה בלה: איכסה 43. ברגע זה, אני לובש/ת מכנסיים של פיג'מה וחולצת טריקו ורודה. 44. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? לפעמים ככה ולפעמים ככה... לרוב בלי. 45. עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף. 46. דבר שאני בחיים לא אעשה: סמים. 47. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: אין 48. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: ממ... סופרת, או תסריטאית, או עיתונאית, או צלמת. 49. דמות דיסני אהובה: חח לא מצוירים- ויל טרנר וג'ק ספארו כמובן
50. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: אמא אבא 51. מודל החיקוי שלי: הרבה אנשים... אמ... גולום... ג'ק ספארו, הכלבות שלי... (אני מחקה את הטובים ביותר) 52. מה העבודה הכי טובה לחופש, שלהורים נמאס לשלם עלינו? לפרסם מליון ספרים. 53. הסגנון לבוש שלי: רגיל כזה. 54. הייתי רוצה שיקראו לי: מיכל 55. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: <ולמה>ויל טרנר... או ג'ק ספארו. ככה! 56. כמה זמן אני בפורום: פשש... מתחילת השנה נראה לי. 57. כל הניקים שהיו לי בתפוז: רק זה. 58. מה מספר האייסיקיו שלי: שיט לא זוכרת. 59. מסנג'ר:אין לי 60. מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: ג'לי בכל הצורות שלו והטעמים. 61. ארץ אהובה< חוצ מישראל>: ניו זילנד/אנגליה/ארה"ב (מי אמר שאני אוהבת את ישראל??) 62. מקצוע אהוב בבית ספר <אם קיים>:אה.. לא קיים. 63. מה שלומך? בסדר. ראיתי טרויה!! 64. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: מישהו מאושר... 65. יש לי אוסף של: בולים, נרות.. ו... עוד הרבה. לא זוכרת... 66. מה אני עושה כשמשעמם לי? בוהה באויר וחושבת. 67. האם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?לפעמים. אפשר לאמר שזה מה שאני עושה כשמשעמם לי לפעמים... 68. תספרו לי בדיחה: אה...מה זה סרט אקשן של כריות? סרט עם הרבה נוצות!!! 69. מאמין בקיומם של יצורי פנטסיה? כן. 70. תיאור מצב: אנרכיה. אין חוקים, בלאגן. אתם יכולים לעשות מה שבא לכם, איך שבא לכם. מה תעשו? אשדוד בנק ואטוס לאנגליה עם הכסף והכסף לבזבוזים. או לניו זילנד. 71. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: שתי פוסטרים ענקיים. 72. יש לכם קמע? מהו? איבדתי את הפרשססס!!! היא הייתה הקמע שלי... 73. ספורט מועדף? כדורסל כנראה. 74. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: אף פעם לא סבלתי. 75. כמה זמן אתם בפורום *הספציפי הזה* ווה!!! אמרתי תחילת השנה, לא?? 76. את/ה אדם רציני בד"כ? אף פעם. 77. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא יודעת. לא! 78. חולשה: דגדוגים כנראה. 79. הפחד הגדול ביותר: ערפדים, אנשי זאב, ובמיוחד מכשירי חשמל שעושים קולות ובכלל עושים דברים שהם לא אמורים לעשות. 80. רעש אהוב<נו, ברור שהקראנצ'ים שהעלים עושים שדורכים עליהם בסתיו.>: גשם מטפטף... ים סואן... או: הקראנצ'י קראנצ'י שיש כשמישהו נוגס מלפפון (לא.) 81. חג מועדף: פסח. בהחלט פסח. 82. אני מתגעגע/ת ל: ניוווו זילנננד!!! ולפעם הראשונה שראיתי כל אחד מהסרטים שאני אוהבת. היא לא תחזור. 83. תכונות טובות שיש בי: כלום 84. תכונות רעות שיש בי: הכל 85. אם הייתה לך פגישה עם אלוהים, והיית יכול/ה לשאול אותו רק שאלה אחת- מה היית שואל/ת? איך עושים שיהיה גם שלום, גם ביטחון, וגם שיהיה לי הרבה כסף?
86. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:שהם מעניינים, מצחיקים... 87. אני מזל: תאומים 88. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: הכל הכל. 89. דברים שמכעסים אותי: שאומרים דברים רעים על דברים שאני אוהבת (לאו דווקא עליי) או כשמאחרים לי ביותר מעשר דקות. 90. דברים שאני שונא/ת: שעורי בית. 91. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: אח... היו הרבה קטנות. 92. מוטו בחיים: עוד לא קבעתי אחד. אבלהנה אחד מאולתר- תצחק עם אחרים, גם אם הם צוחקים עליך. 93. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: כלום 94. סלנג בעברית שהכי מציק לי< וגם- האם נדבקתי אליו...>:כאילו. 95. אני מנגנ/ת על: פסנתר 96. יש לי מזל כי: אין לי מזל 97. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:האף 98. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: שרירים בבטן... 99. בסה"כ- אני יותר אדם ריאלי או יותר הומני? אה? 100. עם איזה אנשים בפורום אתה בקשר הכי טוב?לא יודעת.

Galadriel 3000

New member
אה וגם... את יכולה בקשה (או מישהו)

לשים את האיציק שלי בשרשור האייסי? כי אני לא זוכרת אותו והמחשב של האייסי לא נכנס לתפוז.

Galadriel 3000

New member
זה אומר שלא הבנת?

את יכולה בקשה לשים את המספר ICQ שלי בשרשור כי אני לא זוכרת אותו בע"פ ואני רוצה שאנשים ידעו אותו?

../images/Emo141.gifאני../images/Emo141.gif

1.שם:יעל ביין 2.ניקניים בנט:מכורה לקצפת 3.שמות חיבה וכינויים למיניהם:יועל,יולה,יפה,ג'ועליעלונת ויעלי 4.סרט אהוב:היה איזשהו סרט...שוקולד 5.סתם סרט אהוב:הנסיכה הקסומה (עם גוונית פלאטרו) 6.ספר אחרון שקראתי, ומתי זה היה:אתמול סיימתי-מולדת (מתוך טרילוגיית האלף האפל) 7.הספר האהוב עליי <כן, יש דבר כזה, ספר אהוב.>: מקס ומוריץ!כשהייתי בת 3-5 אמא שלי הקריאה לי אותו כמעט כל לילה.אבל יותר רציני-מולדת. 8.המשקה האהוב עליי, להוציא דיאט קולה לימון(איכ.): smirnof 9.חטיף אהוב:דוריטוס (במיוחד בגלל היודי-הו שהם מחלקים) 10.הממתק הכי טעים שיש:פסק זמן 11.מאכל אהוב:אין...המון... 12.קינוח אהוב:גם,המון..קרם בורלה,עוגת שוקולד חמה 13.בעל חיים שאני הכי אוהב:פנתרים,טיגריסים 14.בעלי חיים שיש לי:כלב-מישהי רוצה?! 15.כמה מפגשי פורום הייתי:לא הייתי,מאז שהצטרפתי לא היה 16.מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? ארוך..ארוך..ארוך...ומביך... 17.מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: משהו בסגנון-כאן קבורה אמנו,ילדתנו,חברתו ואישתי האהובה... 18.שיר אהוב במיוחד:זה לא השירים האהובים עליי כי אין לי אבל הם השירים שהכי מרגשים אותי,שיר עצוב-אביב גפן,גבעת התחמושת-יהורם גאון. 19.בחיים לא הייתי יוצא/ת איתו/ה: שם של בנאדם או תכונות? 20.צבע אהוב:סגול,תורכיז 21.מספר מזל:2 22.מקום מועדף בבית:בחדר שלי 23.איפה אני רוצה להיות עכשיו:לונדון!!! 24.עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו:אמא שלי ובת דודה שלי 25.הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:לטוס ללונדון 26.בזמן האחרון היה לי מצב רוח:מגניב 27.מה אני אומר/ת יותר- הזוי או מטורף?מטורף 28.מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם:חולה,מטורפת,ענק-על משהו/מישהו 29.שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם:שולדרס 30.האם את/ה מקפיד/ה לקנות מוצרים שלא נוסו בבע"ח?אף פעם לא חשבתי על זה ממש,אמא שלי קונה הכל 31.צמחוני/ת או טורפ/ת ? ולמה.:לא זה ולא זה,אני אוהבת בשר אבל בכל זאת קשה לי אם זה שרוצחים אותן.. 32.פורומים <מגניבים> שאני משתמש סמוי/ה בהם:אין..למה להיות סמויה? 33.פורומים שאני כותב/ת בהם <אתם לא חייבים לשפוך הכל.>: אורלי,ג'וני דפ ולפעמים אני מבקת שיפרשו לי חלום בפורום חלומות,או שיעזרו לי לזהות שיר אז בפורום זיהוי שירים 34.חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם:אהבה,ריגושים,משפחה/חברות,סקרנות,שופינג 35.שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד:שונאת את השאלה הזאת 36.תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת?בגדים!!!! 37.יש חבר/ה?לא 38.אם יש מפגש פורום ב 7.7 (כדי לעשות בדיוק שנה אחריי ה-1) אתם באים?כן,אפשר להביא חברה? 39.עוד חודש חופש! <וויפי.> כבר יש תכנונים?<נו.תפרטו.>:ים ושנקין 40.מוזיקה שאתם הכי אוהבים:עברית-כמעט הכל 41.זמר/ת אהוב/ה:אין 42.להקה מוערכת/מוערצת/אהובה/בלה בלה:maroon5,coldplay 43.ברגע זה, אני לובש/ת:פיג'מה-חולצה אדומה ומכנסיים שחורים קצרים 44.אני ישנ/ה עם גרביים או בלי?בלי 45.עונה שאני הכי אוהב/ת:סתיו 46.דבר שאני בחיים לא אעשה:אתאבד 47.פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי:יהיה לי-עגיל בגבה 48.מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה:ארכיטקטית ומעצבת פנים 49.דמות דיסני אהובה:דפידאק 50.האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה:אמא שלי 51.מודל החיקוי שלי:אמא שלי 52.מה העבודה הכי טובה לחופש, שלהורים נמאס לשלם עלינו?בייביסיטר 53.הסגנון לבוש שלי:מה שיפה ונראה עלי טוב,צבעוני 54.הייתי רוצה שיקראו לי:אני ממש אוהבת את השם שלי 55.אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: <ולמה>:דונלדאק,הוא חמוד ומגניב 56.כמה זמן אני בפורום:לא יודעת,כמה 5 חודשים...? 57. כל הניקים שהיו לי בתפוז:רק מכורה לקצפת 58. מה מספר האייסיקיו שלי: אין 59. מסנג'ר:[email protected] 60. מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק:פטריות 61. ארץ אהובה< חוצ מישראל>:שאלה קשה,כל העולם הזה מדהים 62. מקצוע אהוב בבית ספר <אם קיים>:ספרות,תנ"ך 63. מה שלומך?אחלה,מה איתך? 64. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:חברה טובה שלי 65. יש לי אוסף של:כרטיסי קולנוע 66. מה אני עושה כשמשעמם לי?קוראת,אינטרנט,טלוויזיה 67. האם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?לפעמים 68. תספרו לי בדיחה:מה ההבדל בן כלב דלמטי לדוד דאור?שלכלב דלמטי יש יותר נקודות...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 69. מאמין בקיומם של יצורי פנטסיה?לא,אבל הייתי רוצה 70. תיאור מצב: אנרכיה. אין חוקים, בלאגן. אתם יכולים לעשות מה שבא לכם, איך שבא לכם. מה תעשו?שאלה טובה 71. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר:וילון וכרית 72. יש לכם קמע? מהו?לא 73. ספורט מועדף?ריצה למרחקים ארוכים 74. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר:גרביטיישן 75. כמה זמן אתם בפורום *הספציפי הזה*:לא שאלו את זה כבר? 76. את/ה אדם רציני בד"כ?לא 77. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך?לא 78. חולשה:ג'וני דפ,אנשים שיקרים לי 79. הפחד הגדול ביותר:מות,לאבד מישהו שאני אוהבת 80. רעש אהוב<נו, ברור שהקראנצ'ים שהעלים עושים שדורכים עליהם בסתיו.>:כשאוכלים ביסלי,פעמוני רוח מבמבוק 81. חג מועדף:פסח 82. אני מתגעגע/ת ל:קצפת 83. תכונות טובות שיש בי:מצחקה,חמה,ישירה 84. תכונות רעות שיש בי:ישירה,מתעצבת בקלות 85. אם הייתה לך פגישה עם אלוהים, והיית יכול/ה לשאול אותו רק שאלה אחת- מה היית שואל/ת?למה קרה לי כל מה שקרה לי 86. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:יושר,אומץ,יכולת סבל 87. אני מזל:בתולה 88. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני:עיינים 89. דברים שמכעסים אותי:המון...נחירות 90. דברים שאני שונא/ת:דברים שמכעיסים ומגעילים אותי 91. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים:אני בסך הכל בת 13 וחצי 92. מוטו בחיים:חייה את הרגע 93. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי:אמא שלי 94. סלנג בעברית שהכי מציק לי< וגם- האם נדבקתי אליו...>:אשכרה,ראסמי ולא נדבקתי בזה ואני גאה!!! 95. אני מנגנ/ת על:ניגנתי,אורגן 96. יש לי מזל כי:נולדתי להורים שלי,אני אחות של האחים שלי וחברה של החברות שלי 97. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:רגליים,כפות ידיים 98. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: 99. בסה"כ- אני יותר אדם ריאלי או יותר הומני?הומני-בטירוף! 100. עם איזה אנשים בפורום אתה בקשר הכי טוב?לא מישהי מיוחדת ס-י-מ-ת-י-!

למעלה