שאלון

../images/Emo174.gif../images/Emo172.gif../images/Emo9.gif

1. שם: שי 2. ניקניים בנט: •°• Gil The King •°• 3. שמות חיבה וכינויים למיניהם: כל מיני עיוותים של השם "שי"
4. סרט אהוב: שודדי הקאריביים, שר הטבעות (ועוד מעט גם טרויה - אני בטוחה בזה
) 5. סתם סרט אהוב :
6. ספר אחרון שקראתי, ומתי זה היה: "בורות", לפני שבוע 7. הספר האהוב עליי <כן, יש דבר כזה, ספר אהוב.>: בורות, הארי פוטר, כל היומנים של ג'ורג'יה
8. המשקה האהוב עליי, להוציא דיאט קולה לימון(איכ.): קולה (ולא דיאט לימון
) 9. חטיף אהוב: כפלי **מכורה** 10. הממתק הכי טעים שיש: מממ... שוקולד? 11. מאכל אהוב: אממממ... לא יודעת, יש יותר מידי... 12. קינוח אהוב: שוקולד, שוקולד, שוקולד 13. בעל חיים שאני הכי אוהב: סוס, חתול וכלב 14. בעלי חיים שיש לי: 2 כלבות, 4 חתולים וסוס, שהוא לא לגמרי שלי
15. כמה מפגשי פורום הייתי: אף אחד... 16. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? גיל הוא מלך, ואני מתה מתה מתה מתה עליו, ובגלל זה הניק... 17. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: זה לא באמת משנה לי... 18. שיר אהוב במיוחד: "Behind Blue Eyes", "יום ועוד יומיים", "לאונרדו", ויש עוד הרבה.... 19. בחיים לא הייתי יוצא/ת איתו/ה: אממממ... מאיפה לי? 20. צבע אהוב: כתום וסגול 21. מספר מזל: 9 22. מקום מועדף בבית: מחשב? 23. איפה אני רוצה להיות עכשיו: כאן נראה לי... 24. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: עם אורלנדווווו
לא משנה איפה... 25. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: אם אני אגלה שאין יותר בגרויות/מתכונות השנה, וזה לא יקרה
26. בזמן האחרון היה לי מצב רוח: גרוע.... 27. מה אני אומר/ת יותר- הזוי או מטורף? שניהם
28. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: פאק, פאקינג, לא, גאד...פחחח.. ועוד... 29. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: פינוקקקק... 30. האם את/ה מקפיד/ה לקנות מוצרים שלא נוסו בבע"ח? כן
31. צמחוני/ת או טורפ/ת ? ולמה? לא צמחונית, כי זה טעים לי, ואני לא חושבת שזה משנה אם אני אפסיק או לא, התופעה בכל מקרה תמשך... 32. פורומים <מגניבים> שאני משתמש סמוי/ה בהם: ג'וני דפ 33. פורומים שאני כותב/ת בהם <אתם לא חייבים לשפוך הכל.>: -רוכבים צעירים -הארי פוטר הסרט/הספר -אורלנדו בלום -שר הטבעות - הסרטים -דוליז -ניסויים (
) -כוכב נולד -סוסים 34. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: בעעע, זה לא שאלה לפסימית שכמותי... 35. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: גיל, אורלנדו ומחשב... 36. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? ת'מצלמה הדיגיטלית ואת האלבום תמונות 37. יש חבר/ה? לא כרגע 38. אם יש מפגש פורום ב 7.7 (כדי לעשות בדיוק שנה אחריי ה-1) אתם באים? אולי 39. עוד חודש חופש! <וויפי.> כבר יש תכנונים? לרכב (והמון), להתחרות, לטוס לאנגליה, לראות את כל הסרטים שרציתי ולא היה לי זמן, לעשות קניות, לנסוע לחברים שגרים רחוק... 40. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק ישראלי ופופ 41. זמר/ת אהוב/ה: לאדעת, כלמיני 42. להקה מוערכת/מוערצת/אהובה/בלה בלה: מוניקה סקס 43. ברגע זה, אני לובש/ת : פיג'מה
כן, אני בדרך לישון קצת... 44. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי 45. עונה שאני הכי אוהב/ת: קייץ 46. דבר שאני בחיים לא אעשה: אפסיק לרכב 47. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: אני רוצה בגבה ומתחת לשפה 48. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: לא חשבתי על זה... 49. דמות דיסני אהובה: סבסטיאן 50. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: סתיווווי
51. מודל החיקוי שלי: לא יודעת, כלמיני אנשים 52. מה העבודה הכי טובה לחופש, שלהורים נמאס לשלם עלינו? אממ לא יודעת 53. הסגנון לבוש שלי: רגיל וסתמי 54. הייתי רוצה שיקראו לי: שי 55. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: אמממ, אין לי מושג!!! 56. כמה זמן אני בפורום: שלושה שבועות בערך 57. כל הניקים שהיו לי בתפוז: shaililo, Shai Felton וזה שעכשיו... 58. מה מספר האייסיקיו שלי: 280011550 59. מסנג'ר: [email protected] 60. מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: פירות ים
61. ארץ אהובה< חוצ מישראל>: אנגליה / ניו זילנד 62. מקצוע אהוב בבית ספר <אם קיים>: גרפיקה במחשב 63. מה שלומך? לא משו בסט 64. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: קייט בוסוורת'
65. יש לי אוסף של: חתולים 66. מה אני עושה כשמשעמם לי? מחשב 67. האם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? כן 68. תספרו לי בדיחה: אין לי כוח 69. מאמין בקיומם של יצורי פנטסיה? לא, אבל הלוואי 70. תיאור מצב: אנרכיה. אין חוקים, בלאגן. אתם יכולים לעשות מה שבא לכם, איך שבא לכם. מה תעשו? אקח את גיל ואברח 71. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: גביע 72. יש לכם קמע? מהו? נישנושים החתול השחור שלי 73. ספורט מועדף? רכיבה 74. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: אמממ.. מומינים 75. כמה זמן אתם בפורום *הספציפי הזה* : שלושה שבועות 76. את/ה אדם רציני בד"כ? תלוי איפה אני 77. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא 78. חולשה: לאנשים יפים ולסוסים 79. הפחד הגדול ביותר: מוות 80. רעש אהוב<נו, ברור שהקראנצ'ים שהעלים עושים שדורכים עליהם בסתיו.>: כל כך!!!! רעש של עלים רולזזז
, וגם רעש של המון ילדים קטנים רצים על מדרכה, ורעש של פרסות של סוס... 81. חג מועדף: פסח בגלל החופש 82. אני מתגעגע/ת ל: פעם 83. תכונות טובות שיש בי: עקשנית, אחראית 84. תכונות רעות שיש בי: פסימית 85. אם הייתה לך פגישה עם אלוהים, והיית יכול/ה לשאול אותו רק שאלה אחת- מה היית שואל/ת? "למה נראה לך שאתה מעניין מישהו?" 86. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: שאכפת להם 87. אני מזל: עקרב 88. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: ידיים
(זאת מן אובססיה מוזרה שכזו), שיער ובסוף העיניים 89. דברים שמכעסים אותי: יש יותר מידי 90. דברים שאני שונא/ת: אני שונאת להתכונן למבחנים, שונאת בכלל לימודים, שונאת שאומרים לי מה לעשות.... 91. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: לא חושבת שהייתה כזאת... 92. מוטו בחיים: חייך, מחר יהיה גרוע יותר 93. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: הרבה אנשים, לא זוכרת משהו ספציפי 94. סלנג בעברית שהכי מציק לי< וגם- האם נדבקתי אליו...>: אני אוהבת סלננננננג
95. אני מנגנ/ת על: לא מנגנת 96. יש לי מזל כי: יש לי את גיל
ולאף אחד אחר אין
97. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: שיער (אם אפשר לקרוא לו ככה), הוא תמיד קופץ וקשה לסדר אותו
והוא מעצבן... 98. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: בטן, כתפיים, גב...
99. בסה"כ- אני יותר אדם ריאלי או יותר הומני? ריאלית אני משערת 100. עם איזה אנשים בפורום אתה בקשר הכי טוב? אוהבת את כולכם

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifחבר'ה אל תענו לשאלה 38

לפורום של דיסני יש כנראה מפגש, ובטעות לא מחקתי את השאלה הזו. אז אל תתייחסו אליה.

מיי תשובות!

1.שם: מאיה 2. ניקניים בנט: ~LiZz~ 3. שמות חיבה וכינויים למיניהם: מאיוש, מאיץ', מאיה'לה... 4. סרט אהוב: שר הטבעותתתת 5. סתם סרט אהוב : שודדי הקאריבים 6. ספר אחרון שקראתי, ומתי זה היה: the catcher in the rye לא זוכרת מתי... 7. הספר האהוב עליי <כן, יש דבר כזה, ספר אהוב.>: הארי פוטר!!! 8. המשקה האהוב עליי, להוציא דיאט קולה לימון(איכ.): פנטה ענבים 9. חטיף אהוב: צ'יפס 10. הממתק הכי טעים שיש: סוכריות גומי ושוקולד כמובן 11. מאכל אהוב: אורלנדו! סתם חח.. אני-לאהוב-אוכל! 12. קינוח אהוב: גלידה 13. בעל חיים שאני הכי אוהב: חתול 14. בעלי חיים שיש לי: חתול 15. כמה מפגשי פורום הייתי: אפס... 16. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? זה מה שמיה מהמורדים תמיד אומרת... 17. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: "מעריצה מספר 1 של אורלנדו!" סתם חח.. לאדעת...אין לי כוח לחשוב אל זה... 18. שיר אהוב במיוחד: she wants to move 19. בחיים לא הייתי יוצא/ת איתו/ה: נדב
(ילד מהכיתה שלי..) 20. צבע אהוב: אדום 21. מספר מזל: 4 22. מקום מועדף בבית: מטבח 23. איפה אני רוצה להיות עכשיו: בסיני 24. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: עם האביר על הסוס הלבן 25. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: שיודיעו לי שאין יותר לימודים פוראבר! 26. בזמן האחרון היה לי מצב רוח: מחורבן ביותר... 27. מה אני אומר/ת יותר- הזוי או מטורף? הזוי?!
?!WTF 28. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: סבבה...ענת הזונה... 29. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: כיף 30. האם את/ה מקפיד/ה לקנות מוצרים שלא נוסו בבע"ח? די... 31. צמחוני/ת או טורפ/ת ? ולמה. אוכלת מה שטעים. 32. פורומים <מגניבים> שאני משתמש סמוי/ה בהם: פורום המורדים שולט
וגם פורום קטנטנות ופינת אור... 33. פורומים שאני כותב/ת בהם <אתם לא חייבים לשפוך הכל.>: כנ"ל 34. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: אהבה, משפחה, חברים, אורלנדו, המורדים
35. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: מחשב, אורלנדו, אוכלללל 36. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? אלבומים, יומן, בובות, וכמה בגדים שאני לא מוותרת עליהם... 37. יש חבר/ה? נופ. 38. אם יש מפגש פורום ב 7.7 (כדי לעשות בדיוק שנה אחריי ה-1) אתם באים? תלוי מתי ואיפה.. 39. עוד חודש חופש! <וויפי.> כבר יש תכנונים?<נו.תפרטו.> שתי חברות שלי באות מחו"ל!!! הולך להיות בלגאניייםם!!! 40. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: פופ, רוק, היפ הופ 41. זמר/ת אהוב/ה: יש מלא... עדיין לא החלטתי מי הכי.. 42. להקה מוערכת/מוערצת/אהובה/בלה בלה: ארווי ואוונסנס.. 43. ברגע זה, אני לובש/ת: שרוול וגופיה 44. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי 45. עונה שאני הכי אוהב/ת: קיץ
46. דבר שאני בחיים לא אעשה: עזבו זה רשימה ארוכה... 47. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: נופ. אבל אני רוצה בגבה 48. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: במאית 49. דמות דיסני אהובה: כולם חוץ משלגיה... 50. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: חברה שלי 51. מודל החיקוי שלי: אין 52. מה העבודה הכי טובה לחופש, שלהורים נמאס לשלם עלינו? בייסיטר 53. הסגנון לבוש שלי: אין לי סגנון מסוים... אני לובשת מה שנוח ומה שיפה. 54. הייתי רוצה שיקראו לי: יעל 55. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: <ולמה> אממ...בת הים הקטנה 56. כמה זמן אני בפורום: מהיום! 57. כל הניקים שהיו לי בתפוז: mayush 58. מה מספר האייסיקיו שלי: האייסי שלי נדפק
59. מסנג'ר: נופ 60. מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: אין דבר כזה 61. ארץ אהובה< חוצ מישראל>: אוסטרליה 62. מקצוע אהוב בבית ספר <אם קיים>: ספורט! לא עושים כלום... 63. מה שלומך? סבבי מה איתך? 64. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: לואינה לופילטו 65. יש לי אוסף של: מדבקות, סרטים, סלוטייפ... 66. מה אני עושה כשמשעמם לי? טלויזיה 67. האם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? לא של כולם... 68. תספרו לי בדיחה: מה כתוב על שער של בצפר להומואים? הכניסה מאחור
69. מאמין בקיומם של יצורי פנטסיה? פיות 70. תיאור מצב: אנרכיה. אין חוקים, בלאגן. אתם יכולים לעשות מה שבא לכם, איך שבא לכם. מה תעשו? אני ארצח כמה אנשים, אשרוף את בצפר, יעשה גלח, וגנוב את כל הבגדים המגניבים מהחנויות. 71. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: מעניין? הכל שטויות... 72. יש לכם קמע? מהו? ------ 73. ספורט מועדף? לדבר 74. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: מומינים! 75. כמה זמן אתם בפורום *הספציפי הזה*: לא שאלתם כבר?! מהיום..
76. את/ה אדם רציני בד"כ? ממש לא 77. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? בחיים לא! 78. חולשה: דגדוגים 79. הפחד הגדול ביותר: מוות 80. רעש אהוב<נו, ברור שהקראנצ'ים שהעלים עושים שדורכים עליהם בסתיו.>: וואי! זה בדיוק מה שבאתי לכתוב! איזה קול... 81. חג מועדף: פסח 82. אני מתגעגע/ת ל: חברות שלי מח"ול 83. תכונות טובות שיש בי: חוש הומור 84. תכונות רעות שיש בי: אני מאוד לא סבלנית 85. אם הייתה לך פגישה עם אלוהים, והיית יכול/ה לשאול אותו רק שאלה אחת- מה היית שואל/ת? לא בראת ת'מחבלים? 86. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: התחשבות 87. אני מזל: גדי 88. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: העיניים 89. דברים שמכעסים אותי: שקרים וצביעות 90. דברים שאני שונא/ת: מחבלים 91. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: לא זוכרת... 92. מוטו בחיים: ---- 93. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: אמא שלי 94. סלנג בעברית שהכי מציק לי< וגם- האם נדבקתי אליו...>: פנאן... אררגגג זה מעצבן.. 95. אני מנגנ/ת על: כלום! אבל אני רוצה על גיטרה.. 96. יש לי מזל כי: יש לי בית ואוכל...בניגוד להרבה אנשים
97. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: התחת 98. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: ידיים 99. בסה"כ- אני יותר אדם ריאלי או יותר הומני? שו?! 100. עם איזה אנשים בפורום אתה בקשר הכי טוב? רק היום הצטרפתי.. לא מכירה אף אחד

אמממ......./images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

1.שם: זהר 2. ניקניים בנט: זוארץ שולט \ הזהר הצפוני 3. שמות חיבה וכינויים למיניהם: זוארץ, זוהרי, זוזו, זהר'לה וכו'..
4. סרט אהוב: אממ... שודדי הקריביים, איש על הירח (
), שר"ה (אבל בקטנה..
) 5. סתם סרט אהוב: סרטי דיסני 6. ספר אחרון שקראתי, ומתי זה היה: כל מיני ספרים של ילדים קטנים...
7. הספר האהוב עליי <כן, יש דבר כזה, ספר אהוב.>: "הארי פוטר", "אלכס לרנר, דפי ואני" 8. המשקה האהוב עליי, להוציא דיאט קולה לימון(איכ.): פאנטה, מיץ מנגו, מיץ תפוחים ומים. 9. חטיף אהוב: במבה, תפוצ'יפס ותפוחי עץ מיובשים כאלה ששכחתי איך קוראים להם
10. הממתק הכי טעים שיש: סוכריות גומי וכאלה.. 11. מאכל אהוב: כל, אבל כל האוכל של ספתא שלי 12. קינוח אהוב: מוס שוקולד ועוגת קרם על קרם
13. בעל חיים שאני הכי אוהב:
איכס.... בעלי-חיים 14. בעלי חיים שיש לי:
15. כמה מפגשי פורום הייתי: לא הייתי:X 16. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי? חברה שלי ואמא שלי קוראות לי זוארץ...
17. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: לא יודעת
18. שיר אהוב במיוחד: מלא שירים של ברי סחרוף, לאונרדו, בחולצת פסים (שירי עברי לידר) ושירי היהודים 19. בחיים לא הייתי יוצא/ת איתו/ה: הה
20. צבע אהוב: כחול 21. מספר מזל: אין 22. מקום מועדף בבית: ספה בסלון והחדר שלי 23. איפה אני רוצה להיות עכשיו: בשוהם, גשקו 24
24. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: עם כל מי שלומד קראטה בארץ
25. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: יבוטל המבחן במתמטיקה ביום ראשון ואני אוכל ללכת לגשקו 24
(
) 26. בזמן האחרון היה לי מצב רוח: קקה 27. מה אני אומר/ת יותר- הזוי או מטורף? מטורף 28. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: ברמות, כונף\ה, כוסי בטירוף וכו' 29. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: פינוק 30. האם את/ה מקפיד/ה לקנות מוצרים שלא נוסו בבע"ח? לא (
) 31. צמחוני/ת או טורפ/ת ? ולמה. טורפת. כי זה טעים. כאילו - מה אתם מעדיפים? סלט ירקות (שד"א אני מאוד מאוד אוהבת) או סטייק
. בדיוק! 32. פורומים <מגניבים> שאני משתמש סמוי/ה בהם: קוראת, אם לזו הכוונה: 666, 682, 365 33. פורומים שאני כותב/ת בהם <אתם לא חייבים לשפוך הכל.>: ה"פ הספר, אורלנדו, זהות בדויה ו...אמ...זהו. ילדה עסוקה
34. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: אהבה (
), אוכל, משפחה, קראטה ובגדים. 35. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: המון המון בגדים, מחשב ומישהו\י נחמד\ה 36. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? אוו לוידעת. 37. יש חבר/ה? נייט 38. אם יש מפגש פורום ב 7.7 (כדי לעשות בדיוק שנה אחריי ה-1) אתם באים? שקט
39. עוד חודש חופש! <וויפי.> כבר יש תכנונים?<נו.תפרטו.> כן. גשקו חוף, לנוח, להוריד את החגורת גב המסרוחה שלי ולצאת לשופינג מטורף 40. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק, אמממ מטאל בגרמנית (
חברות השמיעו לי וזה ממש טוב) וגם טראנסים (
) 41. זמר/ת אהוב/ה: עברי לידר וברי סחרוף 42. להקה מוערכת/מוערצת/אהובה/בלה בלה: היהודים
43. ברגע זה, אני לובש/ת מכנסיים קצרים של פוקס, תחתוני קסטרו, חגורת גב+גופייה, חולצה קרועה של הסיירת הירוקה 44. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? תלוי מתי. חוף כן קיץ לא 45. עונה שאני הכי אוהב/ת: לוידעת. 46. דבר שאני בחיים לא אעשה: פירסינג וקעקועים 47. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: אין
48. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: עורכת דין\רואת חשבון\מעצבת אופנה 49. דמות דיסני אהובה: היפה מהיפה והחיה 50. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: ההורים שלי 51. מודל החיקוי שלי: טיחי. לודעת 52. מה העבודה הכי טובה לחופש, שלהורים נמאס לשלם עלינו? לעבוד אצל אבא במשרד
53. הסגנון לבוש שלי:
54. הייתי רוצה שיקראו לי: זהר, ובמקרה זה השם שלי
55. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: <ולמה> אמממ פיטר פן. נראה לי סבבה לעוף 56. כמה זמן אני בפורום: כל פעם שאני מחפשת בארכיון יש בו תקלות
57. כל הניקים שהיו לי בתפוז: siriuswhite ואז זוארץ שולט 58. מה מספר האייסיקיו שלי: 172849039 59. מסנג'ר: [email protected] 60. מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: חלבה
61. ארץ אהובה< חוצ מישראל>: צרפת 62. מקצוע אהוב בבית ספר <אם קיים>: תנ"ך 63. מה שלומך? קקה, למה
64. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: מישהו עשיר 65. יש לי אוסף של: דפקטים 66. מה אני עושה כשמשעמם לי? קוראת 67. האם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? כן 68. תספרו לי בדיחה: סתבי
69. מאמין בקיומם של יצורי פנטסיה? לא 70. תיאור מצב: אנרכיה. אין חוקים, בלאגן. אתם יכולים לעשות מה שבא לכם, איך שבא לכם. מה תעשו? אשבור הכל! 71. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: כלום. אבל יש לי מחשב חדש
72. יש לכם קמע? מהו? לא. אין 73. ספורט מועדף? קראטה 74. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: ג'קי צ'אן, שאלתיאל קוואק, המומינים 75. כמה זמן אתם בפורום *הספציפי הזה*? נו סעמק עניתי כבר
76. את/ה אדם רציני בד"כ? כן 77. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לוידעת
78. חולשה: לבגדים 79. הפחד הגדול ביותר: :X 80. רעש אהוב<נו, ברור שהקראנצ'ים שהעלים עושים שדורכים עליהם בסתיו.>: נכון. 81. חג מועדף: ראש השנה, חנוכה 82. אני מתגעגע/ת ל: קראטה
83. תכונות טובות שיש בי: אין
84. תכונות רעות שיש בי: המון. ואני לא אתחיל לפרט 85. אם הייתה לך פגישה עם אלוהים, והיית יכול/ה לשאול אותו רק שאלה אחת- מה היית שואל/ת? לא היתה, ולא תהיה 86. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: פתיחות לאנשים 87. אני מזל: אריה 88. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: עיניים 89. דברים שמכעסים אותי: אנשים טיפשים וחסרי יוזמה 90. דברים שאני שונא/ת: אנשים טיפשים, חום 91. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: הה? 92. מוטו בחיים: הההההה
93. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: אמא 94. סלנג בעברית שהכי מציק לי< וגם- האם נדבקתי אליו...>: אני אוהפת סלנג
95. אני מנגנ/ת על: אורגנית(
) 96. יש לי מזל כי: ההורים שלי מאגניבים 97. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: אהא
98. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: אהא
99. בסה"כ- אני יותר אדם ריאלי או יותר הומני? קשה. נראה לי הומני 100. עם איזה אנשים בפורום אתה בקשר הכי טוב? אוהבת את כולם

SnoopyElf

New member
אבוי.. הנה אני...

1.שם: ענבר 2 SnoopyElf 3. ברבי, ברי, ענברוש, סנופי, מסטולה 4. שוקולד 5. מלך האריות 6. "ערבות המעבר" של ג'ין מ. אואל, סיימתי אותו לפני חצי שעה... 7. ועוד איך יש כזה דבר... "נשים קטנות" של לואיזה מיי אלקוט 8. נקטר האלים בשיפצור פלאי הטכנולוגיה: שוקו!!! (אני מכורה...) 9. מממ... פסק זמן 10. שוקולד!!! 11. מלאי (מן עוגת-פשטידה מתוקה. המקור רומני) 12. מוס שוקולד... 13. הסוסה המקסימושה שלי, מילקי!!! וגם כלב... 14. נו, מילקי... 15. של הפורום הזה, אפס. (היה לנו איזשהו מפגש?) 16. אני שונאת את השיער שלי. אז יום בהיר אחד החלטתי לקצץ אותו! הלכתי לספר ואמרתי "מאיר - קרחת!" אז הוא התחיל... "לא, אל תעשי את זה, חבל..." בלה בלה. קיצור התפשרנו על תספורת קצרה. כשזה גדל טיפה הכרתי את מי שלימים יהיה החברה הכי טובה שלי (כן, החברה הכי טובה שלי היא ממין זכר, ובנוסף יש לי גם חבר...) והוא אמר שהתספורת שלי מוצאת חן בעיניו ושאני דומה לסנופי ככה. מכאן סנופי. אלף - בגלל שה"ט שאני מאוד אוהבת... 17. לא רוצה מצבה... רוצה לתרום איברים להשתלה, את יתר האיברים - לתרום למדע. מה שנשאר - לזרוק, לשרוף... לא אכפת לי. 18. Everybody Knows, אין לי מושג מי מבצע (תעלומה שלא באה על פתרונה כבר 4 ומשהו שנים...) 19. בנאדם נגרר 20. צהוב. אופטימי... השמש תזרח מחר! 21. אין ממש... אבל אם בכלל אז 9 ו28. 22. מעבר לדלת... איכסה בית! אבל אם חייבים אז בחדר שלי... 23. בחוף שלי 24. אוהד (החבר המגנוף שלי...) 25. יודיעו לי שהתקבלתי סופית לעתודה 26. מצברוח נפלא! טרויה*2, חבר מקסים, עבודה נהדרת... מה עוד אפשר לבקש? 27. מטורף. כל הזיה סופה להתגשם... 28. "אדיוט!!!" "צוצון" ו"ספפות" 29. אל תשאלו שאלות קשות... רגע, הלכתי לבדוק. חזזתי... זה נקרא "P24". 30. בהחלט! אני בודקת תמיד. אני גם חברה באגודה הישראלית למניעת ניסויים בבעלי חיים ובאנונימוס. גם לחיות מגיע לחיות!!! 31. צמחונית. בשר פשוט לא טעים לי (לא, הוא גם לא היה טעים בגיל אפס, הייתי יורקת גרבר בטעם עוף...). ויש לי תיאוריה לגבי צמחונים יפי נפש שחושבים שבזה שהם לא יאכלו בשר - הם יצילו מליוני פרות.... דבר אחד לי אליכם: טעות! זה שאתם לא תאכלו את הפולקע הזה, לא אומר שהתרנגול לא יישחט בשביל הכנפים שיאכל חברכם... תפעלו למען הפסקת ההרג, אל תהיו צמחוניים כדי להגיד "אני צמחוני, אני שומר על החיות". 32. אין... 33. אורלנדו בלום, שה"ט (על כל נספחיו...), שבט דוב המערות, ירוק. 34. הידיעה שתמיד יהיה מחר (חלף עם הרוח...), אהבה אמיתית (לאו דוקא רומנטית), להשפיע על חייה של נפש אחת לפחות, לתת לאחרים אפשרות ללמוד ממך, להבין שאתה רק בורג קטנטן במערכת ענקית שנקראת העולם... 35. בגד-ים, כובע וסלולרי. 36. את התיק שלי... שבו תמיד יש: תעודת זהות, פנקס הכרטיסים שלי (כרטיסי חבר מועדון וכרטיסית אגד, פנקס ועט, מפתח של הבית, ארנק עם 20 שקל במינימום (כסף חירום) ודיאודורנט. 37. בהחלט! עוד מעט 7 שנים... 38. הודעה מגבוה אמרה להתעלם - אז התעלמתי! 39. כנראה שנפתח קייטנה, אולי אני אטוס לחו"ל, המון המון זמן איכות עם חברים, לישון!!! 40. הכל מכל... חוץ ממזרחית כבדה. 41. רובי ויליאמס, פיל קולינס, בריאן אדמס, Usher, ג'ון טרבולטה, אורנה ומשה דץ, ג'סטין הסלגארד, אניה, פרנק סינטרה, לואיס ארמסטרונג, מייקל ג'קסון, סטיבי וונדר, יגאל בשן, אייל שחר ועוד רבים וטובים... 42. הממ.... ברגע זה קיצצתי חצי רשימה מלמעלה... והנה היא: ווסטלייף, פייב, אבבא, יו2, כוורת, The boo radleys, soul 4 real, קרקס הקופים, לינקין פארק, הקרנבריז, catch 22 ועוד... 43. אויש, מביש... אני מתלבשת כרגע (מתכוננת לצאת) אז... חזייה וג'ינס. 44. חורף - עם, קיץ - בלי. 45. סתיו. 46. בגידה באמון. 47. אין, וגם לא עתידים להיות... כולל חורים באוזניים! (מספיק בור אחד בראש...) 48. עצמי! סתם, אין לי מושג, באמת... אולי בלש פרטי. 49. אויש... יש המון... פו.

SnoopyElf

New member
המשך...

50. סבתא שלי. 51. אין אחד, אני לוקחת את הטוב מכל אדם ומרכיבה אישיות מודולרית לחיקוי... 52. הממ... ההורים שלי לא שילמו עלי משהו כמו שלוש שנים! לי יש עבודה קבועה, חוג התעמלות לגיל הרך. 53. ממש לא מוגדר... אני יכולה ללבוש משהו ממש זרוק, או משהו סופר אלגנט, הכל הולך אצלי! 54. לא חשבתי על זה... לא יודעת. מה רע בענבר? 55. כריסטופר רובין. הבנאדם גאון, אני גם רוצה להיות! ואם לא, אז את דמבו, להגיד לו המון תודה על החלק שיש לו בעיצוב האישיות שלי... 56. אמממ... כמה חודשים? 57. SnoopyElf/SnoopyDot 58. 279644651 59. אין. 60. קויאר ובשר. 61. חסר??? אירלנד, ניו-זילנד ואוסטרליה, הקוטב, ליכטנשטיין. 62. לא בדיוק קיים, אבל זכור לי שביסודי אהבתי מאוד טבע ומוזיקה, ובתיכון - מחשבים... בחטיבה אסטרופיזיקה, אבל זה לא היה במערכת, זה בגלל הפרוייקט של נאס"א עם אילן רמון. 63. מצוין! 64. קייט בוסוורת' 65. בולים, בובות פרווה, בובות עולם, גפרורים, סבונים, כרטיסי קולנוע, זבל. 66. מרימה טלפון לחברים/קוראת/ישנה! 67. כן. זו דרך נהדרת להכיר את מי שיושב מהצד השני של המסך... 68. אוקיי, אני סיפרתי בדיחה! אני ובדיחות זה כמו המים שבמאדים וגרעין כדה"א, פשוט לא... 69. בדמיון? כן. בעבר? אולי. בעתיד? אולי. היום? לא... 70. אקבץ סביבי כמה אנשים נורמליים ונתחיל לקבוע חוקים ושאר ירקות... צריך את זה, עם כל האיכסה שבדבר! 71. אני מוצאת עניין רב בקישקשתא, הקקטוס-בפיתה שלי. אחרים מוצאים יותר עניין בלוכד החלומות האינדיאני שעשתה לי החברה האינדיאנית של דודה של אמא שלי כמתנה. יש בו אבן שעוברת מחוט לחוט, למרות שיש ביניהם קשרים, זה קשה להסביר, . אין לזה שום פתרון הגיוני אבל זה עובד בכל זאת... יש שם את רוח הבונה שהוא אמור להיות הטוטם שלי. 72. יש לי קמע שקיבלתי מאותה אינדיאנית. לי ולאוהד יש את אותו הדבר, בשינוי קטן כי הוא גבר ואני אישה. זו יד שמחזיקה במבוק. הבמבוק מסמל חוזק, כוח סבל, רצון חזק, והיד _והצורה של האצבעות) מסמלת ברכות להצלחה ולמזל. חוצמזה יש לי טבעת נישואים שהיא גם ממוזלת(יש שתיים, אחת בכאילו ואחת אמיתית. האמיתית במגירה, הכאילו עלי תמיד! והיא בצורת נחש). 73. אקסטרים. רכיבה על סוסים, קיר טיפוס, קייאקים, סקי... 74. החלטתן להרוג אותי? אז מההתחלה... צבי הנינג'ה, פשושון, המעופפים הנועזים, מוש השור, דנבר, פילפלת, המומינים, חבורת הצב המעופף ועוד מלא מלא שאני לא ממש זוכרת כרגע. 75. לא הייתה כבר שאלה כזו? כמה חודשים... 76. כן. אבל אני צוחקת בלי מעצורים...(חברה שלי מדדה פעם שעה ורבע של צחוק בלתי פוסק. בכלל, אני צוחקת נורא בקלות) 77. תלוי. אני לא יודעת... ואני לא אדע עד שאני לא אעמוד בסיטואציה. סביר להניח שכן. 78. שיער ארוך, יצירתיות (חולשות בגברים...) 79. לקום בוקר אחד ולגלות שאני לבד, נפשית, לא פיזית. פיזית לא ממש אכפת לי, פיצול האישיות שלי יארח לי לחברה... 80. אדם, הנודיסט שבחוף שלי, כשהוא אוסף צדפים. 81. אבוי... שבועות. אני חוגגת על מאכלי חלב!!! ופורים, אני ממש אוהבת להתחפש... 82. להיות קטנה, חסרת דאגות, ברחם של אמא... 83. עקשנות, אכפתיות. 84. עקשנות, שכחה כרונית. 85. "מי הגאון שהמציא אותך?" 86. אכפתיות, הרצון לעזור תמיד, היכולת לתת מעצמך, פיוזים ארוכים כאורך הגלות (לא מתעצבנים בקלות...), מודעות למה שאתה יכול ולא יכול לעשות. 87. קשת. 88. שיער. אח"כ עיניים ואז ידיים. 89. חוסר צדק. 90. להתעצבן, לבקר אצל רופא, שמונעים ממני להיות עצמאית. 91. האם לנסוע לפילדלפיה לשנה ולסיים שם תיכון או לא. בחרתי שכן, לא יצא לפועל (התבטל יומיים לפני הטיסה, סיפור ארוך מאוד) 92. Don't follow the flow, let the flow follow YOU! 93. הספר" נשים קטנות". 94. כל הקללות למיניהן (בן ז*** וכל היתר...) וכן ילדה אחד, שתי ילדים וכו'. 95. קסילופון, חלילית, חליל צד, חלילון, תוף צעידה, אורגן (2 קומות), גיטרה, סקסופון וקצת פסנתר. 96. "איזה מזל שאני אני ולא מישהו אחר!" (יש איזה שיר ילדים כזה..) 97. הגב. למה הוא חייב לכאוב כל כך??? מבחינת מראה - השפתיים. 98. כף הרגל שלי. והעיניים. 99. לא הצלחתי להגדיר זאת עדיין... זה לפי תקופות בחיים... 100. אף אחת במיוחד... זהו, נגמר! אני חושבת שלקח לי *מחשבת* 3שעות ו40 דקות למלא את הכל! (כולל הפסקות...) תהנו - זו אני, בלי מסיכות, בלי שטויות. פשוט אני. יופי, ההודעה ארוכה מדי... אני אשלח בשני חלקים...

yaaronet bloom

New member
שלי!!!! חי חי חי....

1.שם:יערה 2. ניקניים בנט:
לא הבנתי... 3. שמות חיבה וכינויים למיניהם:יערושה, יערונת, יורי. 4. סרט אהוב:שרה"ט (כל הטרילוגייה) 5. סתם סרט אהוב :הארי פוטר 6. ספר אחרון שקראתי, ומתי זה היה:יפה לך כשאת צוחקת לפני יומים. 7. הספר האהוב עליי <כן, יש דבר כזה, ספר אהוב.>: מטילדה 8. המשקה האהוב עליי, להוציא דיאט קולה לימון(איכ.): שוקולטה 9. חטיף אהוב:צ'יפס, כן, כן 10. הממתק הכי טעים שיש: סוכריה על מקל 11. מאכל אהוב: פרנצ'טוסט 12. קינוח אהוב:גלידה 13. בעל חיים שאני הכי אוהב:כלב 14. בעלי חיים שיש לי:שני אחד דג (לגולאס) שני כלב (מוקה) 15. כמה מפגשי פורום הייתי:אם היה לא הייתי לצערי... 16. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? סורי שאני בורה אבל לא יודעת מה זה... 17. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה:חח מי חושב על זה?!?!? 18. שיר אהוב במיוחד:this love 19. בחיים לא הייתי יוצא/ת איתו/ה:עומר טבשי!!! 20. צבע אהוב: סגלגל 21. מספר מזל: 8 22. מקום מועדף בבית: החדר שלי!!! 23. איפה אני רוצה להיות עכשיו: בחו"ל... 24. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו:עם חברה טובה שלי... 25. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:חברה שלי תתקשר ותגיד ששנה הבאה היא חזרת לארץ ונשארת ללמוד פה!!! 26. בזמן האחרון היה לי מצב רוח:רע!!! 27. מה אני אומר/ת יותר- הזוי או מטורף? אמ.. גם וגם... 28. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: חאלאס!!! 29. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: הוואי 30. האם את/ה מקפיד/ה לקנות מוצרים שלא נוסו בבע"ח? כן! 31. צמחוני/ת או טורפ/ת ? ולמה. טורפת..חחח.. כי חסר לי ברזל... 32. פורומים <מגניבים> שאני משתמש סמוי/ה בהם: אין... 33. פורומים שאני כותב/ת בהם <אתם לא חייבים לשפוך הכל.>: רק אולנדו.. 34. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: האהבה!!5X 35. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: את עמית אלמוג וגל.. המבין יבין.. 36. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת?את הבובה שלי 37. יש חבר/ה?לא.. 38. אם יש מפגש פורום ב 7.7 (כדי לעשות בדיוק שנה אחריי ה-1) אתם באים?אמרו לא לענות.. אבל אם יהיה לנו אז אני אבוא.. 39. עוד חודש חופש! <וויפי.> כבר יש תכנונים?<נו.תפרטו.>לא ממש לא וגם לא רוצה עוד חופש.. 40. מוזיקה שאתם הכי אוהבים:רוק 41. זמר/ת אהוב/ה:אנסטסניה, אנריקה.. 42. להקה מוערכת/מוערצת/אהובה/בלה בלה:aqua,בלק איד פייז, שוגרביביס. 43. ברגע זה, אני לובש/ת מכנסים וחולצה כאילו דה!!! 44. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי?לפעמים ככה לפעמים ככה 45. עונה שאני הכי אוהב/ת:חורף 46. דבר שאני בחיים לא אעשה: אקפוץ בנג'י 47. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: לא היה 48. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: לא יודעת... 49. דמות דיסני אהובה: סינדרלה 50. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה:אמא שלי

yaaronet bloom

New member
טוב הנה ההמשך...

51. מודל החיקוי שלי: גר... הילדים בכיתה... 52. מה העבודה הכי טובה לחופש, שלהורים נמאס לשלם עלינו?ביביסיטר.. אני עכשיו עושה... 53. הסגנון לבוש שלי:אמ.. משתדלת לפי האופנה.. 54. הייתי רוצה שיקראו לי: לא איכפת לי אבל יסמין... 55. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: <ולמה>לא חשבתי על זה... 56. כמה זמן אני בפורום: אני חושבת שישה 57. כל הניקים שהיו לי בתפוז:
מה זה? 58. מה מספר האייסיקיו שלי: 317908955 59. מסנג'ר:[email protected] 60. מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק:עגבניות ועוד הרבה אין לי כוח לפרט... 61. ארץ אהובה< חוצ מישראל>:ניו זילנד 62. מקצוע אהוב בבית ספר <אם קיים>:דרמה 63. מה שלומך? סבבה!!! 64. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:חברה שלי!!! 65. יש לי אוסף של: בולים, מדבקות, סרטים (למעטפות), מעטפות. 66. מה אני עושה כשמשעמם לי? *^*מחשב*^* תודה לאל שהמציאו את זה... 67. האם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?לפעמים כשיש לי כוח... 68. תספרו לי בדיחה: אני גרועה בזה... 69. מאמין בקיומם של יצורי פנטסיה? בערך תלוי מתי... 70. תיאור מצב: אנרכיה. אין חוקים, בלאגן. אתם יכולים לעשות מה שבא לכם, איך שבא לכם. מה תעשו? בלאגן 71. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר:הרדיו... כן, כן.. 72. יש לכם קמע? מהו? כן... תמונה של אורלנדו... 73. ספורט מועדף?כדור רשת אני מעולה.. 74. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: קטנטנות, חברים לנצח 75. כמה זמן אתם בפורום *הספציפי הזה* שישה ימים... 76. את/ה אדם רציני בד"כ? תלוי באיזה חברה אני...אני מתאימה את עצמי לחברה שאני נמצאת בה.. 77. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? ממש לא!! 78. חולשה: לא יודעת... 79. הפחד הגדול ביותר: עזבו לא כדאי שאני ישתף... 80. רעש אהוב<נו, ברור שהקראנצ'ים שהעלים עושים שדורכים עליהם בסתיו.>:לא כשמשהוא אוכל משהו קראנצ'י כמו כרוב 81. חג מועדף:חנוכה 82. אני מתגעגע/ת ל: חברה שלי!!! 83. תכונות טובות שיש בי:סבלניתרגועה בד"כ 84. תכונות רעות שיש בי: רגזנית, עקשנית 85. אם הייתה לך פגישה עם אלוהים, והיית יכול/ה לשאול אותו רק שאלה אחת- מה היית שואל/ת? אם משהו יציע לי חברות בקרוב... 86. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:עקשנים, חיכנים, רצינים. 87. אני מזל: גדי תודה ששאלתם!!! תאריך לידה שלא שאלו אבל אני רוצה להוסיף...12.1.1991 88. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: העיניים והשיער 89. דברים שמכעסים אותי: שיורדים עלי ושאמא שלי אומרת לי לרדת מהמחשב! 90. דברים שאני שונא/ת: אנשי נודניקים! 91. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: אם להסכים להצעת חברות מילד שאני שונאת!! 92. מוטו בחיים:אין לי... 93. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי:אחותי... 94. סלנג בעברית שהכי מציק לי< וגם- האם נדבקתי אליו...>:לא שאני זוכרת כרגע.. 95. אני מנגנ/ת על: אורגנית...(ועל העצבים של אמא שלי...) 96. יש לי מזל כי: יש לי אנשים שתומכים בי... 97. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:שיער!! 98. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי:עיניים 99. בסה"כ- אני יותר אדם ריאלי או יותר הומני? 100. עם איזה אנשים בפורום אתה בקשר הכי טוב?מיכל, מעין, דורית, יסמין, נטלי.

אמנממנממממ

1.שם: ענבר 2. ניקניים בנט: 3. שמות חיבה וכינויים למיניהם: ענבי, ענב ערבי, ענברבי, 4. סרט אהוב: שודדים אוף דה קריביין 5. סתם סרט אהוב: כנ"ל, חחחח... 6. ספר אחרון שקראתי, ומתי זה היה: תרנגול כפרות, ברגעים אלו ממש 7. הספר האהוב עליי: אין 8. המשקה האהוב עליי: קולה 9. חטיף אהוב: ביסלי גריל 10. הממתק הכי טעים שיש: צ'וקלט מכל הסוגים 11. מאכל אהוב: שקשוקה 12. קינוח אהוב: גלידה 13. בעל חיים שאני הכי אוהב: דולפין וחתול 14. בעלי חיים שיש לי: אחות קטנה :) 15. כמה מפגשי פורום הייתי: 1 16. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? עזבו 17. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: 18. שיר אהוב במיוחד: לא אוהבת שירים, רק מוזיקה 19. בחיים לא הייתי יוצא/ת איתו/ה: סאורון 20. צבע אהוב: כחול 21. מספר מזל: 7 22. מקום מועדף בבית: בחדר מתחת לשמיכה 23. איפה אני רוצה להיות עכשיו: בים 24. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: לא משנה עם מי 25. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: שאני אגלה שנעלמו הצופים 26. בזמן האחרון היה לי מצב רוח: חביב 27. מה אני אומר/ת יותר- הזוי או מטורף? מטורפת, בהחלט 28. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: משעשע 29. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: פינוק אני חושבת 30. האם את/ה מקפיד/ה לקנות מוצרים שלא נוסו בבע"ח?אמא קונה, לא אני 31. צמחוני/ת או טורפ/ת ? ולמה. טורפת, כי אי אפשר בלי בשר 32. פורומים <מגניבים> שאני משתמש סמוי/ה בהם: אין, חחח 33. פורומים שאני כותב/ת בהם <אתם לא חייבים לשפוך הכל.>: הארי פוטר, צופים, מוזיקה קלאסית, תיאוריה במוזיקה, 34. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: מוזיקה, נגינה, ספרים, 35. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: סירה, משוט, עוד משוט 36. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? את הכינור 37. יש חבר/ה? נואפ 38. אם יש מפגש פורום ב 7.7 (כדי לעשות בדיוק שנה אחריי ה-1) אתם באים? בטח יהיה רחוק, אז לא 39. עוד חודש חופש! <וויפי.> כבר יש תכנונים?<נו.תפרטו.> צפונבורי, אילת מייבי עם חברות, אירוח בלגים, טיולים, סבתא 40. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: קלאסית 41. זמר/ת אהוב/ה: אין 42. להקה מוערכת/מוערצת/אהובה/בלה בלה: נואפ 43. ברגע זה, אני לובש/ת חולצה מכנסיים, רוצים לדעת מה מתחת? סוטים... 44. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? תלוי במצב רוח 45. עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף 46. דבר שאני בחיים לא אעשה: עגיל בלשון, אני לא יכולה :) 47. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: רק באוזניים 48. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: לעצב דוגמאות לנייר טואלט 49. דמות דיסני אהובה: וויל משודדים אוף דה קריביין [דההה] ופליט [הציפור] מפוקהונטס 50. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: 51. מודל החיקוי שלי: 52. מה העבודה הכי טובה לחופש, שלהורים נמאס לשלם עלינו? בייביסיטר 53. הסגנון לבוש שלי: פאנקי! סתם לא... אין 54. הייתי רוצה שיקראו לי: בשם שלי 55. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: סקאר ממלך האריות, כי הוא כוסון וגאון [והוא לא השוואה להיטלר!!!!!!] 56. כמה זמן אני בפורום: חודשיים או שלושה 57. כל הניקים שהיו לי בתפוז: רק זה 58. מה מספר האייסיקיו שלי: 116455500 59. מסנג'ר: [email protected] 60. מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: חומוס 61. ארץ אהובה< חוצ מישראל>: ספרד 62. מקצוע אהוב בבית ספר <אם קיים>: ספרות המוזיקה, תיאוריה וספרות מורחב 63. מה שלומך? טוב תודה 64. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: הקומקום מהיפה והחיה 65. יש לי אוסף של: נרות, בולים, אבנים 66. מה אני עושה כשמשעמם לי? תלוי איפה אני 67. האם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? לפעמים 68. תספרו לי בדיחה: באיזה סולם מורידים עז מעץ? רה דיאז... חחחח 69. מאמין בקיומם של יצורי פנטסיה? כן 70. תיאור מצב: אנרכיה. אין חוקים, בלאגן. אתם יכולים לעשות מה שבא לכם, איך שבא לכם. מה תעשו? אדבר בשיעורים [בקול רם] 71. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: אוגר מפוחלץ! סתם לא, אממ פעמון רוח שעשוי מצדפים 72. יש לכם קמע? מהו? אין לי 73. ספורט מועדף? יוגה 74. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: בובספוג מכנסמרובע 75. כמה זמן אתם בפורום *הספציפי הזה* 3 חודשים 76. את/ה אדם רציני בד"כ? לאאאא 77. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? שאלה דבילית 78. חולשה: 79. הפחד הגדול ביותר: חתולים מעופפים 80. רעש אהוב: רעש של מים נשרפים 81. חג מועדף: חג המולד 82. אני מתגעגע/ת ל: עץ כחול 83. תכונות טובות שיש בי: אני חמודה
84. תכונות רעות שיש בי: 85. אם הייתה לך פגישה עם אלוהים, והיית יכול/ה לשאול אותו רק שאלה אחת-מה היית שואל/ת? למה בראת את הפילים הסגולים? 86. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: 87. אני מזל: מאזניים 88. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: פנים 89. דברים שמכעסים אותי: טריטונים! [רה-סול# אררררר] 90. דברים שאני שונא/ת: מרווחים מוקטנים 91. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: גרביים סגולים, או גרביים עם פסים? 92. מוטו בחיים: אין שכל אין דאגות 93. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: 94. סלנג בעברית שהכי מציק לי: 95. אני מנגנ/ת על: כינור, אורגן 96. יש לי מזל כי: סבבה לי 97. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: 98. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: ידיים, עיניים, ריסים, שיער 99. בסה"כ- אני יותר אדם ריאלי או יותר הומני? בטח! 100. עם איזה אנשים בפורום אתה בקשר הכי טוב? עם יסמין...

noabloom

New member
ברוך השם סיימתי לקח לי שעה

1.שם: נועה 2. ניקניים בנט:נועה בלום 3. שמות חיבה וכינויים למיניהם:נועית 4. סרט אהוב:שודדי הקריביים 5. סתם סרט אהוב :מלך האריות 6. ספר אחרון שקראתי, ומתי זה היה:הארי פוטר 5 הרבה זמן 7. הספר האהוב עליי <כן, יש דבר כזה, ספר אהוב.>:הארי פוטר 8. המשקה האהוב עליי, להוציא דיאט קולה לימון(איכ.):מיץ ענבים 9. חטיף אהוב:קליק 10. הממתק הכי טעים שיש:שוקולד 11. מאכל אהוב:שוקולד 12. קינוח אהוב:תותים עם סןכר 13. בעל חיים שאני הכי אוהב:כולם..באמת אבל 14. בעלי חיים שיש לי:כלב(השאר מתו) 15. כמה מפגשי פורום הייתי:0 16. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ?החתונה שלי עם אהובי 17. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה:לא רוצה מצבה..פוחדת להיקבר בכלל 18. שיר אהוב במיוחד:משתנה מיום ליום..כרגע here without you של מישהו וcould it be any harder של the callin האלופים!!!!!!!!!!!! 19. בחיים לא הייתי יוצא/ת איתו/ה:רוב הבנים שאני מכירה כמעט כולם 20. צבע אהוב:אדום 21. מספר מזל:? אני טלה זה מה שהתכוונת? 22. מקום מועדף בבית:החדר שלי 23. איפה אני רוצה להיות עכשיו:במקום טוב יותר..אולי מיקרונזיה? אוסרליה? ניו זילנד? הוואי? 24. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו:אורלנדו אהבת חיי 25. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:משהו טוב באמת! 26. בזמן האחרון היה לי מצב רוח:קריזות בצרורות@ 27. מה אני אומר/ת יותר- הזוי או מטורף?אף אחד 28. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: לא יודעת 29. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם:מה שיש 30. האם את/ה מקפיד/ה לקנות מוצרים שלא נוסו בבע"ח? לא קונה כלום אני נשארת בבית 31. צמחוני/ת או טורפ/ת ?טורפת שלא אוהבת בשר ולמה.קקה?! 32. פורומים <מגניבים> שאני משתמש סמוי/ה בהם:גואן מארקדיה(טוב שהזכרת לי לא ראיתי עוד הפעם בגלל מגן) 33. פורומים שאני כותב/ת בהם <אתם לא חייבים לשפוך הכל.>:אורלנדו המושלם בלום 34. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם:חחח אני הבנאדם הלא נכון לשאול אותו את זה 35. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד:אהוב ליבי קרם שיזוף ואספקה של מזון ומים 36. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת?דיסקים חשובים..דיסקים הכי חשובים,שקית עם כל הברכות והשטויות שלי,כסף שיהיה לי אחכ איפה לישון, את הכלב שלי!!!(או שפשוט הייתי משתמשת במטף כיבוי האש שאבא שלי קנה למקרים כאלו) 37. יש חבר/ה?לא 38. אם יש מפגש פורום ב 7.7 (כדי לעשות בדיוק שנה אחריי ה-1) אתם באים?אם זה נוח להגיע 39. עוד חודש חופש! <וויפי.> כבר יש תכנונים?<נו.תפרטו.> בשפעעעעעעעעעעעעע אני מכינה ל2 חברות שלי בובות.1 פרה 2 דובי ולשתיהם אני מכינה גם קופסאות סופר מקושטות(אני בנאדם יצירתי ברוך השם) ורוצה להמשיך להתנדב במעון שאני עושה בו מחויובת אישית ומחפשת לעשות בייביסיטר וללכת לים ולצאת לסרטים שיצאו וכאלה (ויקרא את הסיפורים שלכן אם תתרחו להמשיך לכתוב)40. מוזיקה שאתם הכי אוהבים:פופ-רוק 41. זמר/ת אהוב/ה:לא יודעת..מי ששר הכי יפה 42. להקה מוערכת/מוערצת/אהובה/בלה בלה:the calling 43. ברגע זה, אני לובש/ת גופיה שאחי קנה לי מתאילנד גינס חביב ועליה חולצת פיגמה שחברות שלי קנו לי ליומולדת שכתוב עליה למישו שהוא ממש משו משו 44. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי?בלי 45. עונה שאני הכי אוהב/ת:אביב.וקיץ אבל בשנתיים האחרונות אני נכנסת לדיכאונות אני לא יודעת אם זה הקיץ או הדפקטים שלי 46. דבר שאני בחיים לא אעשה:ישכב עם מישהו בשביל כסף 47. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי:אין 48. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה:לא יודעת העיקר שיש קריירה טובה 49. דמות דיסני אהובה:סימבה (ווויל טרנר כמובן, שודדי הקריביים זה של דיסני) 50. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה:אין 51. מודל החיקוי שלי:אני אוהבת לעשות הפוך מאנשים 52. מה העבודה הכי טובה לחופש, שלהורים נמאס לשלם עלינו?בייביסיטר על המלאכים שאני עוזרת לטפל בהם במעון 53. הסגנון לבוש שלי:פשוט ויפה 54. הייתי רוצה שיקראו לי:בשם שלי במקום בשמות 55. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: <ולמה>וויל טרנר כי הוא מהמם וגק ספארו כי שופך מצחוק 56. כמה זמן אני בפורום: לא יודעת כמה חודשים(איך השמן עף ) 57. כל הניקים שהיו לי בתפוז:אותו 1 58. מה מספר האייסיקיו שלי:אני לא יתן בהודעה..אולי במסר 59. מסנג'ר:מת! 60. מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק:בשר ברוטב 61. ארץ אהובה< חוצ מישראל>:אוסטרליה 62. מקצוע אהוב בבית ספר <אם קיים>:היה פעם ביולוגיה אבל כבר לא 63. מה שלומך?שאלה קשה 64. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?קייט בוסוורת: 65. יש לי אוסף של: ברכות וחומרים לעשיית ברכות 66. מה אני עושה כשמשעמם לי?גוזרת דברים מציירת סמיילים(תראו תמחברות שלי) 67. האם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?לא תמיד 68. תספרו לי בדיחה:לא הקטע שלי 69. מאמין בקיומם של יצורי פנטסיה?אם הם אני ידע שהם קיימים תהיה לי (עוד אולי)סיבה לחיות 70. תיאור מצב: אנרכיה. אין חוקים, בלאגן. אתם יכולים לעשות מה שבא לכם, איך שבא לכם. מה תעשו?ימצא לי משיהו כייפי וקליל כמו אורלי שלי למשל וכל היום יחפש משהו כיף לעשות איתו 71. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר:לא יודעת, יש לי כל מיני שטויות 72. יש לכם קמע? מהו?לא 73. ספורט מועדף?ים 74. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר:בעבר זה היה כל המומינים ודובוני אכפת לי היום זה דקסטר הייתי רואה אם היה לי..אבל אין אז אני כבר לא רואה מצוירים 75. כמה זמן אתם בפורום *הספציפי הזה* לא יודעת 76. את/ה אדם רציני בד"כ? כן אז אני עושה את עצמי לא רצינית ..מה לעשות שאני יותר בוגרת מהשאר.77. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך?לא אני הייתי עושה את זה בישבילו 78. חולשה:חולשה(הצלחתם להבין?) 79. הפחד הגדול ביותר:למות בדרכי כואבות 80. רעש אהוב<נו, ברור שהקראנצ'ים שהעלים עושים שדורכים עליהם בסתיו.>פעמונים אולי..או רוח: 81. חג מועדף: פסח82. אני מתגעגע/ת ל:הנאות קטנות עם אנשים אהובים 83. תכונות טובות שיש בי:איכפתיות, אמפתיות, כנות 84. תכונות רעות שיש בי:כעס, טינה,ואומרת את האמת בפנים 85. אם הייתה לך פגישה עם אלוהים, והיית יכול/ה לשאול אותו רק שאלה אחת- מה היית שואל/ת?אם אני יכולה להיות נביאה 86. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:(שאלות קשות!!!)איכפתיות וקלילות 87. אני מזל: טלה 88. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני:עיניים, פנים בכלל ובטן 89. דברים שמכעסים אותי:שקרים, חוסר צדק, אנשים נדחפים(כמעט הרסו לי את הערב של טוריה ככה) 90. דברים שאני שונא/ת:תלוי במצב רוח 91. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים:אם לעבור בצפר 92. מוטו בחיים:כל המוטוים שלא מאוד מגוחכים 93. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי:חברה קרובה 94. סלנג בעברית שהכי מציק לי< וגם- האם נדבקתי אליו...>:אנארף-לא רסמי ודוגרי וחבריהם ולא 95. אני מנגנ/ת על:ללא 96. יש לי מזל כי:אני לא מתחרפנת אם אני נשארת לבד 97. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:אף אגן 98. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי:עניים 99. בסה"כ- אני יותר אדם ריאלי או יותר הומני?ריאלי קצת יותר 100. עם איזה אנשים בפורום אתה בקשר הכי טוב? מיכל בלום

little bry

New member
אנייייייי

ד"א לא הייתי פה כמה שנים טובות בגלל שהמחשב נהרס אז עכשיו חזרתי!
1.שם: שרית 2. ניקניים בנט: שרית מקפאדן/ליטל בריי
3. שמות חיבה וכינויים למיניהם:שריתוש, שריתה... 4. סרט אהוב: שודדי הקאריבים, ריקוד מושחת, ולמרות שעוד לא ראיתי - טרויה 5. סתם סרט אהוב :
עכשיו אמרתי נעל אביכם 6. ספר אחרון שקראתי, ומתי זה היה: הארי פוטר החמישי, לפני חודש *בפעם השניה* 7. הספר האהוב עליי <כן, יש דבר כזה, ספר אהוב.>: הארי פוטר 8. המשקה האהוב עליי, להוציא דיאט קולה לימון(איכ.): חחחחחח ספרייט 9. חטיף אהוב: ביסלי 10. הממתק הכי טעים שיש: סוכריות על מקל ומסטיקים!
11. מאכל אהוב: אורז, מקרוני ושניצל תירס 12. קינוח אהוב: שוקולד
יאמי 13. בעל חיים שאני הכי אוהב: כלבים וחתולים 14. בעלי חיים שיש לי: כלב 15. כמה מפגשי פורום הייתי: אפחד בינתיים 16. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? ווסטלייף
בריאן 17. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: כשאני אהיה זקנה אני אחליט 18. שיר אהוב במיוחד: soledad - westlife וגם kelis - trike me 19. בחיים לא הייתי יוצא/ת איתו/ה: אממממ לא יודעת, יש די הרבה חחחח 20. צבע אהוב: צהוב/כתום/אדום 21. מספר מזל: 7, 12 22. מקום מועדף בבית: החדר שלי 23. איפה אני רוצה להיות עכשיו: בחדר שלי
24. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: עם החברות שלי 25. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: הר של שוקולדד, ושיגידו לי שזה בטוח שאני נוסעת ללונדון לראות את ווסט...
26. בזמן האחרון היה לי מצב רוח: די טוב 27. מה אני אומר/ת יותר- הזוי או מטורף? מטורף 28. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: אינפנטיל ועילג
29. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: הרבל משו 30. האם את/ה מקפיד/ה לקנות מוצרים שלא נוסו בבע"ח? יאפפפ!!! אני נגד ניסויים בבעלי חיים!!! 31. צמחוני/ת או טורפ/ת ? ולמה. צמחונית... כי אני שונאת בשר ובחיים בחיים לא אוכל חיות 32. פורומים <מגניבים> שאני משתמש סמוי/ה בהם: סמויה למה? לפעמים אני קוראת תהודעות בפורום הארי פוטר 33. פורומים שאני כותב/ת בהם <אתם לא חייבים לשפוך הכל.>: ווסטלייף, ומדי פעם כשיוצא לי בפורום מישל בראנץ' 34. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם:אורלנדו
לא סתם אהבה, אושר, משפחה, חברים ותחמישי אני כרגע לא מוצאת 35. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: את הארסים הפרחות ומטוס שיקח אותי משם 36. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? תיומן שלי, ועוד כמה שטויות... 37. יש חבר/ה? כרגע לא 38. אם יש מפגש פורום ב 7.7 (כדי לעשות בדיוק שנה אחריי ה-1) אתם באים? יכול להיות 39. עוד חודש חופש! <וויפי.> כבר יש תכנונים?<נו.תפרטו.> ברור!!! חחחחחח בחופש אני אלך לים, למסיבות, חברים חברות, אולי ללונדון... 40. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: פופ, רוק והיפ הופ 41. זמר/ת אהוב/ה: דניאל בדינגפילד 42. להקה מוערכת/מוערצת/אהובה/בלה בלה: ווסטלייף 43. ברגע זה, אני לובש/ת פיג'מה 44. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? חחחחחחח בחורף כן בקיץ לא 45. עונה שאני הכי אוהב/ת: סתיו וחורף 46. דבר שאני בחיים לא אעשה: אמממ אוכל ג'וקים/זוחלים למיניהם 47. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: נופפפ... רק באוזניים
48. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: דונאו 49. דמות דיסני אהובה: בת הים הקטנה ומולאן 50. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: אמא שלי 51. מודל החיקוי שלי: אמא שלי 52. מה העבודה הכי טובה לחופש, שלהורים נמאס לשלם עלינו? אמממממ בייביסיטר 53. הסגנון לבוש שלי: ספורטיבי פחות או יותר 54. הייתי רוצה שיקראו לי: הכל חוץ משרית!!
55. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: <ולמה> מולאן, כי היא הדמות שאני הכי אוהבת 56. כמה זמן אני בפורום: מאז שהוא התחיל 57. כל הניקים שהיו לי בתפוז: רק ליטל בריי 58. מה מספר האייסיקיו שלי: 284783738 59. מסנג'ר: אין 60. מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: במבה!!! יאק יאק יאק 61. ארץ אהובה< חוצ מישראל>: אירלנד ואנגליה 62. מקצוע אהוב בבית ספר <אם קיים>: אממממ אומנות 63. מה שלומך? סבבישן 64. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: אממממ מולי הבת של בריי 65. יש לי אוסף של: פוסטרים 66. מה אני עושה כשמשעמם לי? מסתכלת על הפוסטרים חחחחח לא סתם אני מתקשרת להציק לחברה שלי 67. האם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? יאפפפ למה לא?! 68. תספרו לי בדיחה: איך בלונדינית הורגת דג? היא מטביעה אותו... בדיחת קרש נו מה חשבתם 69. מאמין בקיומם של יצורי פנטסיה? יאפפ 70. תיאור מצב: אנרכיה. אין חוקים, בלאגן. אתם יכולים לעשות מה שבא לכם, איך שבא לכם. מה תעשו? אמממממ הייתי עושה די הרבה דברים 71. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: חחחחחחח יש די הרבה 72. יש לכם קמע? מהו? נופפפ 73. ספורט מועדף? ריצה וסקי מים *שתקו אני יודעת לעשות!
* 74. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: עיר התינוקות, המומינים, בבאי... 75. כמה זמן אתם בפורום *הספציפי הזה* כבר אמרתי שמאז שהוא התחיל 76. את/ה אדם רציני בד"כ? לא כל כך
77. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא! 78. חולשה: בלונדינים עם עיניים כחולולת
79. הפחד הגדול ביותר: לפחד 80. רעש אהוב<נו, ברור שהקראנצ'ים שהעלים עושים שדורכים עליהם בסתיו.>: חחחחחחחחחח וואלה צודק 81. חג מועדף: פורים ושבועות *אהם אהם יומולדת* 82. אני מתגעגע/ת ל: חורף 83. תכונות טובות שיש בי: תומכת עוזרת אמינה וחברותית 84. תכונות רעות שיש בי: סקרנית מדי, בוטחת מהר מדי באנשים, ומתאהבת מהר מדי
85. אם הייתה לך פגישה עם אלוהים, והיית יכול/ה לשאול אותו רק שאלה אחת- מה היית שואל/ת? אממממממ צריך לחשוב על זה 86. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: אמינות ואכפתיות 87. אני מזל: תאומיםםםם 88. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: העינים
89. דברים שמכעסים אותי: שמתעצבנים עלי בלי שום סיבה חחחחחחח 90. דברים שאני שונא/ת: אממממ לא יודעת יש הרבה
91. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: וואווו גם על זה צריך לחשוב
92. מוטו בחיים: אל תחשבו שאתה יותר טוב מאחרים, או שהם טובים יותר ממך 93. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: חברות שלי, אמאבא... 94. סלנג בעברית שהכי מציק לי< וגם- האם נדבקתי אליו...>: מה אתה חש? וכהההה נדבקתי אליו חזק
95. אני מנגנ/ת על: כלום חחחחחחח אבל אני יודעת שיר וחצי בגיטרה 96. יש לי מזל כי: מה זה השאלות האלה בשתיים בלילה?! חחחחחחחח 97. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: הידים 98. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: עינים 99. בסה"כ- אני יותר אדם ריאלי או יותר הומני? ריאלית 100. עם איזה אנשים בפורום אתה בקשר הכי טוב? אמממ בפורום הזה? כולם אחלההההה ואני חולה פה על כולם אבל יסמין נמצאת באייסיי שלי

yaaronet bloom

New member
ברוכה השווה!!!!!!!!

אני יערה!!! ונראה לי שאני פה לבד ואני משתעממת לי מוות... אני בת 13 ואני חולה על אורלנדו בלום!!!! האייסיי שלי: 317908955

little bry

New member
תודה יערההה!!! ../images/Emo24.gif

מה נשמע? גם אני חשבתי שאני לבד פה חחחחחחח כנראה שלא... אני שרית בת 15 *עוד 4 ימים*
וד"א את חדשה פה?!?!?! חחחחח סורי שאני לא בעניינים

yaaronet bloom

New member
כן.. רק שישה ימים....

אופס לוקח לי קצת זמן לענות... גררר... יש לך אייסיי אם את עדיין שם?

little bry

New member
../images/Emo24.gif תודהההההההה!!!!

איזה מתוקה את!
התאריך שלי זה ה 26.5.89 ויאפפפפ יש לי איי סיי 284783738

למעלה