•°• Gil The King •°•
New member
../images/Emo174.gif../images/Emo172.gif../images/Emo9.gif
1. שם: שי 2. ניקניים בנט: •°• Gil The King •°• 3. שמות חיבה וכינויים למיניהם: כל מיני עיוותים של השם "שי"
4. סרט אהוב: שודדי הקאריביים, שר הטבעות (ועוד מעט גם טרויה - אני בטוחה בזה
) 5. סתם סרט אהוב :
6. ספר אחרון שקראתי, ומתי זה היה: "בורות", לפני שבוע 7. הספר האהוב עליי <כן, יש דבר כזה, ספר אהוב.>: בורות, הארי פוטר, כל היומנים של ג'ורג'יה
8. המשקה האהוב עליי, להוציא דיאט קולה לימון(איכ.): קולה (ולא דיאט לימון
) 9. חטיף אהוב: כפלי **מכורה** 10. הממתק הכי טעים שיש: מממ... שוקולד? 11. מאכל אהוב: אממממ... לא יודעת, יש יותר מידי... 12. קינוח אהוב: שוקולד, שוקולד, שוקולד 13. בעל חיים שאני הכי אוהב: סוס, חתול וכלב 14. בעלי חיים שיש לי: 2 כלבות, 4 חתולים וסוס, שהוא לא לגמרי שלי
15. כמה מפגשי פורום הייתי: אף אחד... 16. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? גיל הוא מלך, ואני מתה מתה מתה מתה עליו, ובגלל זה הניק... 17. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: זה לא באמת משנה לי... 18. שיר אהוב במיוחד: "Behind Blue Eyes", "יום ועוד יומיים", "לאונרדו", ויש עוד הרבה.... 19. בחיים לא הייתי יוצא/ת איתו/ה: אממממ... מאיפה לי? 20. צבע אהוב: כתום וסגול 21. מספר מזל: 9 22. מקום מועדף בבית: מחשב? 23. איפה אני רוצה להיות עכשיו: כאן נראה לי... 24. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: עם אורלנדווווו
לא משנה איפה... 25. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: אם אני אגלה שאין יותר בגרויות/מתכונות השנה, וזה לא יקרה
26. בזמן האחרון היה לי מצב רוח: גרוע.... 27. מה אני אומר/ת יותר- הזוי או מטורף? שניהם
28. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: פאק, פאקינג, לא, גאד...פחחח.. ועוד... 29. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: פינוקקקק... 30. האם את/ה מקפיד/ה לקנות מוצרים שלא נוסו בבע"ח? כן
31. צמחוני/ת או טורפ/ת ? ולמה? לא צמחונית, כי זה טעים לי, ואני לא חושבת שזה משנה אם אני אפסיק או לא, התופעה בכל מקרה תמשך... 32. פורומים <מגניבים> שאני משתמש סמוי/ה בהם: ג'וני דפ 33. פורומים שאני כותב/ת בהם <אתם לא חייבים לשפוך הכל.>: -רוכבים צעירים -הארי פוטר הסרט/הספר -אורלנדו בלום -שר הטבעות - הסרטים -דוליז -ניסויים (
) -כוכב נולד -סוסים 34. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: בעעע, זה לא שאלה לפסימית שכמותי... 35. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: גיל, אורלנדו ומחשב... 36. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? ת'מצלמה הדיגיטלית ואת האלבום תמונות 37. יש חבר/ה? לא כרגע 38. אם יש מפגש פורום ב 7.7 (כדי לעשות בדיוק שנה אחריי ה-1) אתם באים? אולי 39. עוד חודש חופש! <וויפי.> כבר יש תכנונים? לרכב (והמון), להתחרות, לטוס לאנגליה, לראות את כל הסרטים שרציתי ולא היה לי זמן, לעשות קניות, לנסוע לחברים שגרים רחוק... 40. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק ישראלי ופופ 41. זמר/ת אהוב/ה: לאדעת, כלמיני 42. להקה מוערכת/מוערצת/אהובה/בלה בלה: מוניקה סקס 43. ברגע זה, אני לובש/ת : פיג'מה
כן, אני בדרך לישון קצת... 44. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי 45. עונה שאני הכי אוהב/ת: קייץ 46. דבר שאני בחיים לא אעשה: אפסיק לרכב 47. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: אני רוצה בגבה ומתחת לשפה 48. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: לא חשבתי על זה... 49. דמות דיסני אהובה: סבסטיאן 50. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: סתיווווי
51. מודל החיקוי שלי: לא יודעת, כלמיני אנשים 52. מה העבודה הכי טובה לחופש, שלהורים נמאס לשלם עלינו? אממ לא יודעת 53. הסגנון לבוש שלי: רגיל וסתמי 54. הייתי רוצה שיקראו לי: שי 55. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: אמממ, אין לי מושג!!! 56. כמה זמן אני בפורום: שלושה שבועות בערך 57. כל הניקים שהיו לי בתפוז: shaililo, Shai Felton וזה שעכשיו... 58. מה מספר האייסיקיו שלי: 280011550 59. מסנג'ר: [email protected] 60. מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: פירות ים
61. ארץ אהובה< חוצ מישראל>: אנגליה / ניו זילנד 62. מקצוע אהוב בבית ספר <אם קיים>: גרפיקה במחשב 63. מה שלומך? לא משו בסט 64. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: קייט בוסוורת'
65. יש לי אוסף של: חתולים 66. מה אני עושה כשמשעמם לי? מחשב 67. האם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? כן 68. תספרו לי בדיחה: אין לי כוח 69. מאמין בקיומם של יצורי פנטסיה? לא, אבל הלוואי 70. תיאור מצב: אנרכיה. אין חוקים, בלאגן. אתם יכולים לעשות מה שבא לכם, איך שבא לכם. מה תעשו? אקח את גיל ואברח 71. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: גביע 72. יש לכם קמע? מהו? נישנושים החתול השחור שלי 73. ספורט מועדף? רכיבה 74. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: אמממ.. מומינים 75. כמה זמן אתם בפורום *הספציפי הזה* : שלושה שבועות 76. את/ה אדם רציני בד"כ? תלוי איפה אני 77. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא 78. חולשה: לאנשים יפים ולסוסים 79. הפחד הגדול ביותר: מוות 80. רעש אהוב<נו, ברור שהקראנצ'ים שהעלים עושים שדורכים עליהם בסתיו.>: כל כך!!!! רעש של עלים רולזזז
, וגם רעש של המון ילדים קטנים רצים על מדרכה, ורעש של פרסות של סוס... 81. חג מועדף: פסח בגלל החופש 82. אני מתגעגע/ת ל: פעם 83. תכונות טובות שיש בי: עקשנית, אחראית 84. תכונות רעות שיש בי: פסימית 85. אם הייתה לך פגישה עם אלוהים, והיית יכול/ה לשאול אותו רק שאלה אחת- מה היית שואל/ת? "למה נראה לך שאתה מעניין מישהו?" 86. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: שאכפת להם 87. אני מזל: עקרב 88. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: ידיים
(זאת מן אובססיה מוזרה שכזו), שיער ובסוף העיניים 89. דברים שמכעסים אותי: יש יותר מידי 90. דברים שאני שונא/ת: אני שונאת להתכונן למבחנים, שונאת בכלל לימודים, שונאת שאומרים לי מה לעשות.... 91. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: לא חושבת שהייתה כזאת... 92. מוטו בחיים: חייך, מחר יהיה גרוע יותר 93. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: הרבה אנשים, לא זוכרת משהו ספציפי 94. סלנג בעברית שהכי מציק לי< וגם- האם נדבקתי אליו...>: אני אוהבת סלננננננג
95. אני מנגנ/ת על: לא מנגנת 96. יש לי מזל כי: יש לי את גיל
ולאף אחד אחר אין
97. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: שיער (אם אפשר לקרוא לו ככה), הוא תמיד קופץ וקשה לסדר אותו
והוא מעצבן... 98. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: בטן, כתפיים, גב...
99. בסה"כ- אני יותר אדם ריאלי או יותר הומני? ריאלית אני משערת 100. עם איזה אנשים בפורום אתה בקשר הכי טוב? אוהבת את כולכם
1. שם: שי 2. ניקניים בנט: •°• Gil The King •°• 3. שמות חיבה וכינויים למיניהם: כל מיני עיוותים של השם "שי"