שאלון

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifשאלון../images/Emo9.gif

ארוך... מזמן לא היה תהנו
(לקוח מהפורום סרטים מצויירים ודיסני) 1.שם: 2. ניקניים בנט: 3. שמות חיבה וכינויים למיניהם: 4. סרט אהוב: 5. סתם סרט אהוב : 6. ספר אחרון שקראתי, ומתי זה היה: 7. הספר האהוב עליי <כן, יש דבר כזה, ספר אהוב.>: 8. המשקה האהוב עליי, להוציא דיאט קולה לימון(איכ.): 9. חטיף אהוב: 10. הממתק הכי טעים שיש: 11. מאכל אהוב: 12. קינוח אהוב: 13. בעל חיים שאני הכי אוהב: 14. בעלי חיים שיש לי: 15. כמה מפגשי פורום הייתי: 16. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? 17. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: 18. שיר אהוב במיוחד: 19. בחיים לא הייתי יוצא/ת איתו/ה: 20. צבע אהוב: 21. מספר מזל: 22. מקום מועדף בבית: 23. איפה אני רוצה להיות עכשיו: 24. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: 25. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: 26. בזמן האחרון היה לי מצב רוח: 27. מה אני אומר/ת יותר- הזוי או מטורף? 28. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: 29. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: 30. האם את/ה מקפיד/ה לקנות מוצרים שלא נוסו בבע"ח? 31. צמחוני/ת או טורפ/ת ? ולמה. 32. פורומים <מגניבים> שאני משתמש סמוי/ה בהם: 33. פורומים שאני כותב/ת בהם <אתם לא חייבים לשפוך הכל.>: 34. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: 35. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: 36. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? 37. יש חבר/ה? 38. אם יש מפגש פורום ב 7.7 (כדי לעשות בדיוק שנה אחריי ה-1) אתם באים? 39. עוד חודש חופש! <וויפי.> כבר יש תכנונים?<נו.תפרטו.> 40. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: 41. זמר/ת אהוב/ה: 42. להקה מוערכת/מוערצת/אהובה/בלה בלה: 43. ברגע זה, אני לובש/ת 44. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? 45. עונה שאני הכי אוהב/ת: 46. דבר שאני בחיים לא אעשה: 47. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: 48. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: 49. דמות דיסני אהובה: 50. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: 51. מודל החיקוי שלי: 52. מה העבודה הכי טובה לחופש, שלהורים נמאס לשלם עלינו? 53. הסגנון לבוש שלי: 54. הייתי רוצה שיקראו לי: 55. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: <ולמה> 56. כמה זמן אני בפורום: 57. כל הניקים שהיו לי בתפוז: 58. מה מספר האייסיקיו שלי: 59. מסנג'ר: 60. מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: 61. ארץ אהובה< חוצ מישראל>: 62. מקצוע אהוב בבית ספר <אם קיים>: 63. מה שלומך? 64. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: 65. יש לי אוסף של: 66. מה אני עושה כשמשעמם לי? 67. האם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? 68. תספרו לי בדיחה: 69. מאמין בקיומם של יצורי פנטסיה? 70. תיאור מצב: אנרכיה. אין חוקים, בלאגן. אתם יכולים לעשות מה שבא לכם, איך שבא לכם. מה תעשו? 71. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: 72. יש לכם קמע? מהו? 73. ספורט מועדף? 74. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: 75. כמה זמן אתם בפורום *הספציפי הזה* 76. את/ה אדם רציני בד"כ? 77. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? 78. חולשה: 79. הפחד הגדול ביותר: 80. רעש אהוב<נו, ברור שהקראנצ'ים שהעלים עושים שדורכים עליהם בסתיו.>: 81. חג מועדף: 82. אני מתגעגע/ת ל: 83. תכונות טובות שיש בי: 84. תכונות רעות שיש בי: 85. אם הייתה לך פגישה עם אלוהים, והיית יכול/ה לשאול אותו רק שאלה אחת- מה היית שואל/ת? 86. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: 87. אני מזל: 88. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: 89. דברים שמכעסים אותי: 90. דברים שאני שונא/ת: 91. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: 92. מוטו בחיים: 93. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: 94. סלנג בעברית שהכי מציק לי< וגם- האם נדבקתי אליו...>: 95. אני מנגנ/ת על: 96. יש לי מזל כי: 97. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: 98. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: 99. בסה"כ- אני יותר אדם ריאלי או יותר הומני? 100. עם איזה אנשים בפורום אתה בקשר הכי טוב?

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif

1.שם:
דורית 2. ניקניים בנט:
3. שמות חיבה וכינויים למיניהם:
דורית, חורית (
אל תשאלו).. 4. סרט אהוב:
טרילוגיית 'שר הטבעות' 5. סתם סרט אהוב:
שודדי הקוראיביים ו-50 דייטים ראשונים. 6. ספר אחרון שקראתי, ומתי זה היה:
ועדיין קוראת, שר הטבעות 7. הספר האהוב עליי <כן, יש דבר כזה, ספר אהוב.>:
הארי פוטר
8. המשקה האהוב עליי:
דיאט קולה לימון
9. חטיף אהוב:
בהבה!!! 10. הממתק הכי טעים שיש:
שוקולד
11. מאכל אהוב:
מרק
12. קינוח אהוב:
גלידה 13. בעל חיים שאני הכי אוהב:
14. בעלי חיים שיש לי:
אין לי:{ 15. כמה מפגשי פורום הייתי:
לא יצא לי.. 16. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ?
DoRiT ChaN - דורית-צ'או. היפנים מצרפים לכל שם של חבר/מכר שלהם את הכינוי צ'אן. 17. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה:
*וכאן נחה בשלום..* 18. שיר אהוב במיוחד:
השיר פתיחה ה-3 של סאוקרה, ו.. 'עולם חדש' מ'אלאדין'. 19. בחיים לא הייתי יוצא/ת איתו/ה:
אה? 20. צבע אהוב:
סגול!!
21. מספר מזל:
אין
22. מקום מועדף בבית:
החדר שלי..
23. איפה אני רוצה להיות עכשיו:
בשום מקום, אני עכשיו בבית וכיף
. 24. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו:
... 25. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:
אפגוש את אורלנדו. 26. בזמן האחרון היה לי מצב רוח:
אני מנוזלת:(. 27. מה אני אומר/ת יותר- הזוי או מטורף?
מטורף 28. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם:
ווירדו, יאבא, ו..אמ.. זהו
29. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם:
פנטאן
30. האם את/ה מקפיד/ה לקנות מוצרים שלא נוסו בבע"ח:
ייאפ 31. צמחוני/ת או טורפ/ת ? ולמה:
אני לא 'טורפת' אלא אוכלת בשר. מה 'למה'? בגלל שאני אוהבת בשר
. 32. פורומים <מגניבים> שאני משתמש סמוי/ה בהם:
הארי פוטר (הספר, והסרטים), דיסני...ו... סימס
. 33. פורומים שאני כותב/ת בהם <אתם לא חייבים לשפוך הכל.>:אורלנדו, סאקורה, מנגה ואנימה, אמ.. פאנפיקים וזהו. 34. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם:
1. אורלנדו 2. משפחה 3. אהבה 4. טבע 5. אמ.. לא מוצאת עוד משהו, תנו לי לחשוב אל זה. 35. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד:
1. חברה 2. אוכל/שתייה 3. משחקים 36. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת: בגדים, דיסקמן ו...זהו
37. יש חבר/ה:
לא 38. אם יש מפגש פורום ב 7.7 (כדי לעשות בדיוק שנה אחריי ה-1) אתם באים:
אופס
39. עוד חודש חופש! <וויפי.> כבר יש תכנונים:שבועיים בדנמרק! יאיי!!!! 40. מוזיקה שאתם הכי אוהבים:רומנטית
.
41. זמר/ת אהוב/ה:
אין 42. להקה מוערכת/מוערצת/אהובה/בלה בלה:
כנ'ל 43. ברגע זה, אני לובש/ת:חולצת ביצפר שחורה, ומכנסים אפורים. 44. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי:|שמאל"לפעמים ככה לפעמים ככה. 45. עונה שאני הכי אוהב/ת:
קיץ
46. דבר שאני בחיים לא אעשה:
אעשה בנג'י. 47. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי:
אין ולא יהיו 48. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה:
לא החלטתי
49. דמות דיסני אהובה:
אמ.. מולאן! 50. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה:
ההורים שלי. 51. מודל החיקוי שלי:
אין לי
52. מה העבודה הכי טובה לחופש, שלהורים נמאס לשלם עלינו:
בייביסיטר 53. הסגנון לבוש שלי:
אין סגנון ספציפי, מה שאני חושבת שיפה אליי. 54. הייתי רוצה שיקראו לי:
אפריל. 55. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו:
מולאן, כדי שתלמד אותי להילחם
זה נראה מה זה שווה 56. כמה זמן אני בפורום:
אמ... כמה חודשים טובים
57. כל הניקים שהיו לי בתפוז:
hermayoni ן-OrLaNdO 58. מה מספר האייסיקיו שלי:324413513 59. מסנג'ר:[email protected] 60. מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק:
ברוקולי
61. ארץ אהובה< חוצ מישראל>:אמ.. הולנד! 62. מקצוע אהוב בבית ספר <אם קיים>:היסטוריה|ספר. 63. מה שלומך:
הכי טוב
64. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי:
קיית בוסוורת 65. יש לי אוסף של:
בולים 66. מה אני עושה כשמשעמם לי:
מציירת 67. האם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים:
לפעמים 68. תספרו לי בדיחה:
פעם, איש הלך, הלך הלך הלך...הלך הלך ונפל! 69. מאמין בקיומם של יצורי פנטסיה:
בטח שכן!
70. תיאור מצב: אנרכיה. אין חוקים, בלאגן. אתם יכולים לעשות מה שבא לכם, איך שבא לכם. מה תעשו:
אמ... כשזה יהיה אתם תראו. 71. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר:
אמ.. כי מעניין? הרבה פוסטרים והמחשב שלי
72. יש לכם קמע? מהו:
זה לא קמע, אלא שרשרת זהב שסבתא שלי קנתה לי, בצורת תיבת אוצר. 73. ספורט מועדף:
איו
שונאת ספורט! 74. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר:
היום 75. כמה זמן אתם בפורום *הספציפי הזה*:כמה חודשים... 76. את/ה אדם רציני בד"כ:
לפעמים..(
) 77. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענ

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifהמשך!../images/Emo36.gif

77. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך?
לא 78. חולשה:
תמימה מדי.. 79. הפחד הגדול ביותר:
ג'וקים! 80. רעש אהוב<נו, ברור שהקראנצ'ים שהעלים עושים שדורכים עליהם בסתיו.>: 81. חג מועדף:
רעש אהוב...
אין 82. אני מתגעגע/ת ל:
ל... 83. תכונות טובות שיש בי:
נדיבה, אוהבת לעזור, חברה טובה...
84. תכונות רעות שיש בי:
כאילו הייתה מספרץ לכם
85. אם הייתה לך פגישה עם אלוהים, והיית יכול/ה לשאול אותו רק שאלה אחת- מה היית שואל/ת
"האם המשאלה שלי תתגשם?" 86. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:
אממ, נדיבות, טוב לב, אוהבים לעזור... ו...זהו 87. אני מזל:
טלה
88. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני:
אופי 89. דברים שמכעסים אותי:
צביעות, וכשמתווכחים איתי 90. דברים שאני שונא/ת:
כנ'ל.. 91. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים:
כשתהיה לי אספר לכם 92. מוטו בחיים:
"נה נה בננה" 93. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי:
ההורים שלי 94. סלנג בעברית שהכי מציק לי< וגם- האם נדבקתי אליו...>:
כוסון, כאילו דה. ולא אני לא נדבקתי לשני אלה 95. אני מנגנ/ת על:
כלום 96. יש לי מזל כי:
עברתי את המבחן בחשבון
97. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:
השיער -_-" 98. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי:
העיינים 99. בסה"כ- אני יותר אדם ריאלי או יותר הומני:
הומני! 100. עם איזה אנשים בפורום אתה בקשר הכי טוב:
מיכל בלום, יסמין, עופרי, ו... זהו(?). סופ סופ...איזו מגילה
ואתם?

ההמשך שלי!!!

78.חולשה:ביישנית, וחסרת סבלנות, ודוחה לרגע האחרון(זה יותר חסרונות.. אבל לא נורא.. אני בטוחה שתתגברו...
) 79.הפחד הגדול ביותר:הפחד עצמו. 80.רעש אהוב: הפרסות של הסוסים...אני קצת שרוטה... 81.חג מועדף:פסח, וחנוכה.(חנוכה-יומולדת,פסח-חופש ארוך..) 82.אני מתגעגעת ל..:אממ צרפתתתת הפרידה קשהההההה
83.תכונות טובות שיש בי: אני כבר לא הורגת ג'וקים, מצחיקה, נחמדה, נדיבה, מתחשבת, מקסימה.. _נו באמת.. אני יכולה להמשיך את זה לנצח.. אז אני פשוט אפסיק כאן..
) 84.תכונות רעות שיש בי:חסרת סבלנות, דובקת במטרה(יותר מדיי) לא מרפה מהר, ביישנית מדיי, מלאת ציפיות כמעט בלתי אפשריות. 85.אם היית יכול לשאול את אלוהים את אלוהים שאלה אחת, מה היית שואל:האם אני והמשפחה שלי נהייה מאושרים תמיד? 86.התכונות שאתם הכי מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים:נדיבות, התחשבות. 87.אני מזל:גדי 88.הדבר הראשון אני מסתכל עליו אצל בניי המין השני: הכול. 89.דברים שמכעיסים אותי: חכמולוגים, קרציות, ושקטים. למרות שאני אחת כזאת...
(שקטה..) 90.דברים שאני שונאת:כנ'ל 91.הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים:אממ לא הייתה.. 92.מוטו בחיים: !!!DONT WRORY BE HAPPY(אני לא בטוחה שככה כותבים את זה..)
93.דבר או אדם שהשפיע עליי: מכושפות ג'ואן מארקדיה, המירוץ לאתמול, החברות שלי, ההורים שלי... 94.סלנג שמציק עליי: אין.... 95.אני מנגנת על:כלום 96.יש לי מזל כי:לא יודעת...
97.האיבר שאני הכי שטנאת בעצמי:אמממ השער. 98.האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי:אין. 99.בסה"כ אני יותר בנאדם ריאלי או הומני:ריאלי 100.עם איזה אנשים בפורום אני בקשר הכי טוב:אמממ דורית צ'או, מיכל בלום,יסמין, ומעיין... סופסוףףף זה נגמרררררר

FUTURE GIRL

New member
שלום אני חדשה פה!!

ואני מתה על אורלנדו הכוסון!! 1.שם: הגר 2. ניקניים בנט: FUTURE GIRL 3. שמות חיבה וכינויים למיניהם:הגרוש, גרגמל (מאז דרדסים ואין קשר!!),גרגי לא כלום (אחותי הכלבה!!) 4. סרט אהוב: שר הטבעות השלישי 5. סתם סרט אהוב : שודדי הקריביים 6. ספר אחרון שקראתי, ומתי זה היה: קלרה, לפני שבוע לעבודה באנגלית... 7. הספר הוב עליי, להוציא דיאט קולה לימון(איכ.): ספרייט 9. חטיף אהוב: ציפסי 10. הממתק הכי טעים שיש: שוקולד לבן עם עוגיות 11. מאכל אהוב: פיצה ופסטה 12. קינוח אהוב: אבטיח ועוגות שוקולד 13. בעל חיים שאני הכי אוהב: סוסים ואוגרים 14. בעלי חיים שיש לי:אין 15. כמה מפגשי פורום הייתי:לא הייתי 16. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ?הייתי בפורום מכושפות וזה דיי מתאים אז... 17. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: ניצלה כל שניה 18. שיר אהוב במיוחד: כל הזמן משתנה.. 19. בחיים לא הייתי יוצא/ת איתו/ה: שתלטן 20. צבע אהוב: סגול 21. מספר מזל: 4 22. מקום מועדף בבית: החדר שלי 23. איפה אני רוצה להיות עכשיו: ברכבת הרים 24. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: הכי טוב לבד!! חחח 25. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:אם הייתי על מטוס בדרך לצניחה חופשית!! 26. בזמן האחרון היה לי מצב רוח:טוב 27. מה אני אומר/ת יותר- הזוי או מטורף? אף אחד... 28. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: מה הקשר?, אין לי כח, מבאס. 29. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: לוריאל פריז 30. האם את/ה מקפיד/ה לקנות מוצרים שלא נוסו בבע"ח? לא אבל אני באמת ישים לב מעכשיו!! 31. צמחוני/ת או טורפ/ת ? ולמה. צמחונית אבל מדי פעם מכריחה את עצמי לאכול בשר בשביל הבריאות... 32. פורומים <מגניבים> שאני משתמש סמוי/ה בהם: 33. פורומים שאני כותב/ת בהם <אתם לא חייבים לשפוך הכל.>: רק מכושפות 34. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: חיוך,המשפחה שלי, כדי לגלות את כל מה שאני לא יודעת,החברות שלי. 35. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: מטוס, טייס, תיבת דואר 36. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? הג'ינסים שלי 37. יש חבר/ה? אין 38. אם יש מפגש פורום ב 7.7 (כדי לעשות בדיוק שנה אחריי ה-1) אתם באים? 39. עוד חודש חופש! <וויפי.> כבר יש תכנונים?<נו.תפרטו.>בטח: תל אביב (שינקין...) אילת, ים וים!! 40. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: כל שער עם קצב!! 41. זמר/ת אהוב/ה: אין 42. להקה מוערכת/מוערצת/אהובה/בלה בלה: שוגר בייבס 43. ברגע זה, אני לובש/ת ג'ינס וחולצה 44. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי 45. עונה שאני הכי אוהב/ת: אביב 46. דבר שאני בחיים לא אעשה: לגעת בעכביש 47. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: באוזניים 48. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: החיים משתנים ואני משתנה איתם 49. דמות דיסני אהובה: מולאן 50. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: עדף שאני לא יכתוב כי יהרגו אותי אחר כך... 51. מודל החיקוי שלי: עצמי 52. מה העבודה הכי טובה לחופש, שלהורים נמאס לשלם עלינו?ביבי סיטר 53. הסגנון לבוש שלי: לא מוגדר... 54. הייתי רוצה שיקראו לי: הגר 55. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: <ולמה>הרקולס למה: כי הוא כוסון חחחחח 56. כמה זמן אני בפורום: היום 57. כל הניקים שהיו לי בתפוז:רק זה... 58. מה מספר האייסיקיו שלי: 268234181 59. מסנג'ר:[email protected] 60. מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: כבד 61. ארץ אהובה< חוצ מישראל>:קנדה 62. מקצוע אהוב בבית ספר <אם קיים>:ספורט 63. מה שלומך? סבבה 64. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:אורלנדו 65. יש לי אוסף של: כלום 66. מה אני עושה כשמשעמם לי? במחשב 67. האם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?בדרך כלל לא 68. תספרו לי בדיחה: היא לא מצחיקה 69. מאמין בקיומם של יצורי פנטסיה? לא 70. תיאור מצב: אנרכיה. אין חוקים, בלאגן. אתם יכולים לעשות מה שבא לכם, איך שבא לכם. מה תעשו? לקחת מחנות מה שבא לי... 71. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: ארון בגדים 72. יש לכם קמע? מהו? אין 73. ספורט מועדף?גמישות 74. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: בעבר נילס 75. כמה זמן אתם בפורום *הספציפי הזה* יום 76. את/ה אדם רציני בד"כ?לא 77. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא 78. חולשה:אני לא יכולה לשלוט בכעס שלי 79. הפחד הגדול ביותר: סיאנס חחחח לא לשאול!! 80. רעש אהוב<נו, ברור שהקראנצ'ים שהעלים עושים שדורכים עליהם בסתיו.>:שיירם 81. חג מועדף:פסח 82. אני מתגעגע/ת ל: ילדות שלי 83. תכונות טובות שיש בי: נחמדה, טובה ונדיבה 84. תכונות רעות שיש בי:תכמנית ושמה יותר מידי על מה שאנשים אומרים 85. אם הייתה לך פגישה עם אלוהים, והיית יכול/ה לשאול אותו רק שאלה אחת- מה היית שואל/ת? איך הוא בוחר מי ימות ומי לא 86. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:קודם כל שאני אוהבת אותם זה כבר משהו חחחח 87. אני מזל: סרטן 88. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: מבט 89. דברים שמכעסים אותי: שתלטנות 90. דברים שאני שונא/ת: מחשבים 91. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: לא הייתה דילמה גדולה 92. מוטו בחיים:נצל כל שנייה 93. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: האמרות החכמות האלה 94. סלנג בעברית שהכי מציק לי< וגם- האם נדבקתי אליו...>:אין אחד שמציק 95. אני מנגנ/ת על: כלום 96. יש לי מזל כי: אני ממוצעת 97. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:תחת 98. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: בטן 99. בסה"כ- אני יותר אדם ריאלי או יותר הומני? ריאלי 100. עם איזה אנשים בפורום אתה בקשר הכי טוב: רק עפרי ביינתיים

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

תהני בפורמנו הקט

yaaronet bloom

New member
ברוכה הבאה!!!

תקעת את התגובה שלך במקום שקצת קשה (לפחות לי) לראות את התגובה שלך אבל לא נורא נתגבר... אני יערה ואני בת 13 האיי סיי שלי:317908955 השתלבות מהירה (זה בטוח פה...)

שלי!!!

1. שם: עופרי 2. ניקיים בנט: מה זה?
3. שמות חיבה וכינויים: צ'ה צ'ה (האבא הזה...
) 4.סרט אהוב: ליזי מגקוויר ממריאה לרומא, שודדי הקאריביים.. 5.סתם סרט אהוב:בורות,שישי הפוך. 6.ספר אחרון ומתיי: אממ הארי פוטר החמישי, התחלתי בחנוכה ואחריי שניי פרקים עוד לא יצא לי להמשיך...
7. ספר אהוב:בורות!!! 8.המשקה האהוב עליי:מיץ אננס (ברזיל...)
9.חטיף אהוב:אממ דובונים?
10. הממתק הכי טעים שיש:אממ שוקולד...יאמי... 11.מאכל אהוב: פיצה!!!
נדוש אה? 12.קינוח אהוב:גלידה!!! 13. בע"ח אהוב:אמממ אוליי כלב? או דג? אוגרים סיבריים!!! 14. איזה בע"ח יש לי:חתולה (מיצי..שם מקורי ביותר...) 15.כמה מפגשיי פורום הייתי: אפס, זירו, נאדה... 16.מה הסיפור מאחוריי הניק: סתם.. לא היה לי רעיון.. והמוח של היה אטום. 17.מה אני רוצה על שיהיה לי כתוב במצבה: אממ... תנו לי לחשוב על זה..!! 18.שיר אהוב: סו יסטרדיי של הילארי דאף... 19.בחיים לא הייתי יוצאת איתו: לא הבנתי... מה האפשרויות?! 20.צבע אהוב:כתום, סגול,וורוד.. 21.מספר מזל:7,8... לא החלטתי עדיין...אני אמורה לבחור נכון?!
22.מקום מועדף בבית: החדר שלי... דהההה
23.איפה אני רוצה להיות עכשיו:אממ בקניון!!! 24.עם מי אני רוצה להיות במקום הזה:אמממ עם חברות שלי!!! 25.הדבר שהכי ישמח אותי עם יקרה עכשיו: להיות בהוליווד, מפורסמת , שחקנית מעולה, ונשואה לאחד מהבאים:אורלנדו, ג'וני דפ, אשטון קוצ'ר, בראד פיט, קולין פארל, שון ריבס, אמממ לא זוכרת מי עוד... נראה לי שזהו..
26.בזמן האחרון היה לי מצב רוח:נהדר!!! קנו לי עדשות!!! נו מור משקפים!!
27.מה אני אומרת יותר, הזוי או מטורף:מטורף. 28.מילים שאני כול הזמן משתמשת בהם:יש הרבה... 29.שמפו אני משתמש בו:פינוק..
30.האם אני קונה מוצרים שלא נוסו על בע"ח:ברור..
31.צמחונית או טורפת:צמחונית!!! חיות מסכנותתת
32.פורומים שאני משתמשת סמוייה בהם:אין.. 33.פורומים שאני כותבת בהם:אורלנדו בלום, ג'ואן מארקדיה, המירוץ לאתמול. 34.דברים ששוה לחיות בשבילם: אהבה. הוליווד. קניונים. משפחה.חברים. 35.דברים שהייתי לוקחת לאי בודד: חברה טובה, מחשב, אוגר. 36.תמונת מצב: אממ בגדים, תמונות!!!!! 37.יש חבר: לא..
38.אמרו לא לענות על השאלה הזאת... 39.חודש חופש:הוליווד!!! ארה"ב!!! 40.מוזיקה שאתם הכי אוהבים:פופ!!
41.זמרת אהובה:הילארי דאף.. 42.להקה מוערכת\מוערצת\אהובה\בלה בלה:לינקין פארק. 43.אני לובשת עכשיו: ג'ינס של זיפר, וחולצה-גופייה ורודה. 44.אני ישנה עם גרביים או בלי:עם.. אני לא יכולה בלי.. זה עושה לי צמרמורת.. אני קצת... קריפי... לא להתייחס..
45.עונה שאני הכי אוהבת:חורף!!! 46.דבר שאני בחיים לא אעשה:קרחת... בעעע
47.פירסינגים:יש לי חורים באוזניים(אחד ואחד) ובתכנון:עגיל בפופיק כשאני אהייה בת 16.. אני מפחדת...
48.מה אני רוצה להיות כשאני אהייה גדולה:שחקנית וגם קצת זמרת!!!!!!!! 49.דמות דיסני אהובה:אמממ פלוטו... 50.האדם שאני הכי אוהבת\מעריכה:אמממ כולם!!! 51.מודל החיקויי: שילוב של:אלייזה דושקו, הילארי דאף, אמנדה בייינס... 52.מה העבודה הכי טובה לחופש שלהורים נמאס לשלם עלינו:אממ בייביסיטר... אני לא ממש טובה בשום דבר אחר..
53.סגנון הלבוש שלי:יפה... חחח 54.הכי הייתי רוצה שיקראו לי:שרון, נטלי, הילארי, קורני, ו... זהו... 55.אם הייתה לי אפשרות היייתי רוצה להכיר את דמות דיסני הזו:פלוטו. הוא חמוד!!
56.כמה זמן אני בפורום:בערך שבועיים... 57.כול הניקים שהיו לי בתפוז:עופרי המאמי..
58.אייסיקיו:244747448 59.מסנג'ר:[email protected] 60.מאכל שאני שומרת ממנו מרחק:בשר..
כול דבר שחי ונשם... 61.ארץ אהובה:ארה"ב(למרות שאף פעם עוד לא הייתי שם..)
62.מקצוע אהוב בבצפר:שונאת הכול באותה מידה...
63.מה שלומך?:סבבה...
64.אם הייתה לי אפשרות להיות מישו לשבוע, מי הייתי: אלייזה דושקו,הילארי דאף. 65.יש לי אוסף של:כול דבר-שיניים, תמונות, מדבקות, מכתבים, ה-כ-ו-ל-!
66.מה אני עושה שמשעמם לי:פותחת טלויזיה בערוץ אנימל פלנט... 67.האם אתה קורא תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים:כן.. למה לא? בשביל זה הם נועדו לא?
68.תספרו לי בדיחה:איש אחד נכנס לשירותים. נו.. חכו שהוא יצא... 69.מאמין בקיומם של יצוריי פנטסיה:לא... אבל אני מאמינה בחוצנים... זה נקרא?
70.תיאור מצב-אין לי כוח להעתיק את זה אז אני פשוט אענה..: אין לי מושג.. אני תמיד עושה מה שבא לי..
71.הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר:טלפון.. וטלויזיה... 72.יש לך קמע? מהו?:אממ יש לי תחתוניי מזל... נחשב?
73.ספורט מועדף: אני שונאת כול ספורט שהוא, אבל מסתדרת עם סקי... 74.סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר?: בעבר. 75.כמה זמן אתם בפורום*הספציפי הזה*:שבועיים בערך
76.את\ה בנאדם רציני בד"כ:לא..
77.האם היית נותןלאדם הכי יקר לך למות למענך?:לא..

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifלא רק אלייך, אבל אנשים

תלמדו לשרשר!!
!!

SailoR VenuS

New member
זה שיקי רשמה!!!קצת זכויות יוצרים!

אה חח וגם יש שם דברים שיותר קשורים לפורום סרטים מצוירים ודיסני... לא נורא ^_^

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifנכון../images/Emo9.gif לקחתי את זה משם

כמו שכתבתי

ThisIsJustME

New member
../images/Emo41.gifשאלוןןןןן../images/Emo41.gif

1. שם: שירה 2. ניקניים בנט: ThisIsJustME [רק בפורומים של תפוז...] 3. שמות חיבה וכינויים למיניהם: 4. סרט אהוב: שר הטבעות 5. סתם סרט אהוב : יש הרבה... 6. ספר אחרון שקראתי, ומתי זה היה: השטן והעלמה פריים..לפני כמה חודשים
לא הייה לי זמן לקרוא עוד ספר בגלל הלימודים
7. הספר האהוב עליי: הארי פוטר, ורוניקה מחליטה למות, השטן והעלמה פריים ואדי מלך המסטולים [נו אי אפשר רק אחד..
] 8. המשקה האהוב עליי: פאנטה ענבים 9. חטיף אהוב: אממ לא מתה על חטיפים מלוחים וכדומה.. 10. הממתק הכי טעים שיש: שוקולד
11. מאכל אהוב: פיצה, ספגטי, ארטישוקקקקקקקק 12. קינוח אהוב: שוקולד 13. בעל חיים שאני הכי אוהב: חתול 14. בעלי חיים שיש לי: חתול
15. כמה מפגשי פורום הייתי: 0 16. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? : אין סיפור
17. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: לא יודעת
18. שיר אהוב במיוחד: ריפלקשן- כריסטינה אגילרה 19. בחיים לא הייתי יוצא/ת איתו/ה: לא יודעת.. 20. צבע אהוב: יש כמה
אדום, כחול, סגול ושחור 21. מספר מזל: 8 22. מקום מועדף בבית: החדר שלי 23. איפה אני רוצה להיות עכשיו: איפה שאני
בבית 24. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: אני במקום שאני רוצה להיות
בבית...ועם מי? לא יודעת... 25. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: אם אני אזכה ב-10000000000000000000000 דולר חחחחחחחחח
סתם סתם...
לויודעת 26. בזמן האחרון היה לי מצב רוח: מצויין 27. מה אני אומר/ת יותר- הזוי או מטורף?: מטורף 28. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: היי, ביי
29. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: הוואי ונקה 7 30. האם את/ה מקפיד/ה לקנות מוצרים שלא נוסו בבע"ח?: משתדלת מאוד
31. צמחוני/ת או טורפ/ת ? ולמה: צמחונית אבל לא לחלוטין פעם באיזה חצי שנה יוצא לי לאכול טיפה בשר... 32. פורומים <מגניבים> שאני משתמש סמוי/ה בהם: אין כאלה
33. פורומים שאני כותב/ת בהם <אתם לא חייבים לשפוך הכל.>: אורלנדו בלום, שר הטבעות-הסרטים וכריסטינה אגילרה 34. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: אהבה, משפחה, שלום, אושר, שמחה 35. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: מחשב, את החברות שלי והמשפחה שלי 36. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת?: לוקחת שקית ענקית ומכניסה לשם את כל האלבומים של המשפחה שלי שאני יכולה...אלבומים זה דבר שאין לו תחליף...זה לא כמו בגדים שאפשר לקנות מחדש..אבלומים זה הזכרונות שלי ושל המשפחה שלי. 37. יש חבר/ה? כרגע לא 38. אם יש מפגש פורום ב 7.7 (כדי לעשות בדיוק שנה אחריי ה-1) אתם באים?: חחח זאת שאלה שקשורה הרבה יותר לפורום ממנו הגיע החידון
39. עוד חודש חופש! <וויפי.> כבר יש תכנונים?<נו.תפרטו.>: כן, לחפש עבודה, למצוא עבודה, לעבוד, להרוויח כסך לנסיעה לפולין!!! 40. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק ופופ 41. זמר/ת אהוב/ה: כריסטינה אגילרה 42. להקה מוערכת/מוערצת/אהובה/בלה בלה: גאנס אנד רוזס, אואזיס 43. ברגע זה, אני לובש/ת: חולצת 3/4 ורודה וג'ינס 44. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי...חחח..
45. עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף! חורף! חורף! 46. דבר שאני בחיים לא אעשה: לא יודעת
47. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: אין לי וגם אני לא חושבת שיהיהו, אם כבר אז קעקוע יהיה לי 48. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: משהו שקשור לאומנות או פסיכולוגיה 49. דמות דיסני אהובה: אמממממממפ אין לי אחת אהובה במיוחד אני חושבת 50. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: אבא שלי 51. מודל החיקוי שלי: לא יודעת זה לא מישהו או מישהי אחד/אחת זה השפעה של הרבה דברים אני חושבת 52. מה העבודה הכי טובה לחופש, שלהורים נמאס לשלם עלינו?: לא ידועת 53. הסגנון לבוש שלי: אמממ לא יודעת אולי ספורטיבי או משהו כזה בעיקר ג'ינסים וטרנינגים 54. הייתי רוצה שיקראו לי: שירה
55. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: שאלה מיותרת שלא קשורה לפורום שלנו
56. כמה זמן אני בפורום: אמממ בפורום נראה לי כבר חצי שנה בערך 57. כל הניקים שהיו לי בתפוז: לא זוכרת
58. מה מספר האייסיקיו שלי: 147202399 59. מסנג'ר: אני לא עולה אליו ככה שזה לא חשוב 60. מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: בעיקר בשר 61. ארץ אהובה< חוצ מישראל>: ניו זילנד 62. מקצוע אהוב בבית ספר <אם קיים>: אומנות
63. מה שלומך? טוב, תודה
64. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: 65. יש לי אוסף של: אין לי אוספים
66. מה אני עושה כשמשעמם לי? אמממ נמצאת במחשב, קוראת או נפגשת עם חברות 67. האם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?: ברור 68. תספרו לי בדיחה: אין לי כוח
69. מאמין בקיומם של יצורי פנטסיה? כן 70. תיאור מצב: אנרכיה. אין חוקים, בלאגן. אתם יכולים לעשות מה שבא לכם, איך שבא לכם. מה תעשו?: אנסה להמציא חוקים חדשים אבל שיהיו טובים ושימנעו מלחמות ומריבות 71. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: פוסטר של אורלנדו [
] חחח
72. יש לכם קמע? מהו? אין 73. ספורט מועדף? הליכה 74. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: אוו יש הרבה
סיפורי ג'ינג'ר, רוקט פאוור, חתולכלב ועוד.. 75. כמה זמן אתם בפורום *הספציפי הזה* : אמרתי כבר בערך חצי שנה 76. את/ה אדם רציני בד"כ?: לא ממש חחחח 77. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא 78. חולשה: שוקולד חחח 79. הפחד הגדול ביותר: שמישהו שאני אוהבת יפגע או יקרה לו משהו רע 80. רעש אהוב<נו, ברור שהקראנצ'ים שהעלים עושים שדורכים עליהם בסתיו.>: יווווו חיחי בדיוק מה שכתוב העלים שדורכים עליהם בסתיו איז דה בסט
81. חג מועדף: חנוכה 82. אני מתגעגע/ת ל: ילדות 83. תכונות טובות שיש בי: כנות, עומדת על מה שאני מאמינה בו 84. תכונות רעות שיש בי: חסרת סבלנות לפעמים 85. אם הייתה לך פגישה עם אלוהים, והיית יכול/ה לשאול אותו רק שאלה אחת- מה היית שואל/ת?: למה הוא ברא את בני האדם אם הוא ידע שכל זה יקרה? 86. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: כנות, נאמנות 87. אני מזל: 88. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: 89. דברים שמכעסים אותי: התעללות בחיות ויש עוד המון דברים.. 90. דברים שאני שונא/ת: ג'וקים ועכבישים...
91. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: לא הייתה לי עדיין דילמה כזאת 92. מוטו בחיים: אין לי מוטו... 93. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: אבא, אמא וחברות שלי 94. סלנג בעברית שהכי מציק לי< וגם- האם נדבקתי אליו...>: מה?.. 95. אני מנגנ/ת על: ניגנתי פעם..חח ביסודי 96. יש לי מזל כי: יש לי משפחה אוהבת 97. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: :| 98. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: :| 99. בסה"כ- אני יותר אדם ריאלי או יותר הומני? הומנית 100. עם איזה אנשים בפורום אתה בקשר הכי טוב? לא עושה העדפות
כולם בפורום פה נחמדים...או יותר נכון להגיד נחמדות

Michal Bloom

New member
שאלון-מיי אנסרס!

1.שם: מיכל
2. ניקניים בנט: Michal Bloom
3. שמות חיבה וכינויים למיניהם:מיכי...וזהו!!
4. סרט אהוב: גלדיאטור,שיבת המלך,שודדי הקאריביים..
5. סתם סרט אהוב : איך להיפטר מבחור ב-10 ימים
6. ספר אחרון שקראתי, ומתי זה היה: 'יומני הנסיכה',עדיין קוראת!
7. הספר האהוב עליי <כן, יש דבר כזה, ספר אהוב.>: הארי פוטר-גביע האש..
8. המשקה האהוב עליי, להוציא דיאט קולה לימון(איכ.): שוקו קר!!
9. חטיף אהוב: תפוצ'יפס
10. הממתק הכי טעים שיש: שוקולד עם אגוזים!
11. מאכל אהוב: פסטה ברוטב עגבניות עם גבינה...
12. קינוח אהוב: גלידה עם עוגיות
13. בעל חיים שאני הכי אוהב: חתול!
14. בעלי חיים שיש לי:חתול,תוכים ודגים..
15. כמה מפגשי פורום הייתי:לא הייתי....איפה שאני גרה,רחוק,רחוק!
16. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? הסיפור?, אמממ, אין, סתם שם..
17. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה:מה זה השאלה הזאת?!.
18. שיר אהוב במיוחד:השיר של אירוסמי'ת,שחכתי את השם, אבל זה השיר של הסרט ארמגדון,אךךך, חולה על השיר הזה!!!
19. בחיים לא הייתי יוצא/ת איתו/ה: עם מרלין מנסון...חחח
20. צבע אהוב: ורוד
21. מספר מזל: 1
22. מקום מועדף בבית: הנדנדה בגינה..
23. איפה אני רוצה להיות עכשיו: בהוליווד..או אצל דודים שלי שם..
24. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: אממ, אורלנדו כרגע לא שם, אז לוידעת...
25. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:שאני אלך עכשיו לראות 'טרויה'..
26. בזמן האחרון היה לי מצב רוח:טוב, טוב מאוד!!
27. מה אני אומר/ת יותר- הזוי או מטורף?:מטורף...
28. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: המילה :יצור/ה, כוס עמק ערס..חח
29. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: של פינוק..הירוק..או של נקה 7..
30. האם את/ה מקפיד/ה לקנות מוצרים שלא נוסו בבע"ח?:אממ, לא כ"כ...
31. צמחוני/ת או טורפ/ת ? ולמה: לא צמחונית, למרות שאני כועסת שהורגים בע"ח למען האוכל שלנו, אבל אין מה לעשות אני אוהבת בשר...
32. פורומים <מגניבים> שאני משתמש סמוי/ה בהם: אין, ממש אין....
33. פורומים שאני כותב/ת בהם <אתם לא חייבים לשפוך הכל.>: אורלנדו בלום, שר הטבעות וזהו, פעם הייתי בהרבה יותר..
34. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם:1.אורלנדו, 2.נטלי, הבת דודה הכי מתוקה בעולם!!!!!, 3.שוקולד, 4.מי שאני אוהבת חחחח.., 5.התוכים שלי...
35. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: סירה,אוכל,מים..
36. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת?:את התוכים שלי!!, מאחר שהחתול אף פעם לא בבית..(התוכים שלי הם כ"כ מתוקים!!)
37. יש חבר/ה?:לא...
38. אם יש מפגש פורום ב 7.7 (כדי לעשות בדיוק שנה אחריי ה-1) אתם באים?:תלוי איפה...
39. עוד חודש חופש! <וויפי.> כבר יש תכנונים?<נו.תפרטו.>:כן תכנונים לעשות ביבי סיטר, לנסוע לארצות הברית...
40. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: פופ, אבל לא ממש פופי, אלא מעורב עם טיפטיפה רוק..
41. זמר/ת אהוב/ה: אנריקה איגלסיאס...זמרת?, אין מישהי מועדפת...
42. להקה מוערכת/מוערצת/אהובה/בלה בלה: בקסטריט בויז!!!!!!
43. ברגע זה, אני לובש/ת:ג'ינס, וסטרפלס..
44. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? :בלי....שונאת לישון איתם..
45. עונה שאני הכי אוהב/ת: אביב..
46. דבר שאני בחיים לא אעשה: עגיל בפטמה...חחח
47. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: יש לי כרגע באוזניים ואני רוצה בטבור..
48. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: במאית/טסריטאית/שחקנית/זמרת.
49. דמות דיסני אהובה: מיקי מאוס...
50. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: אחי הגדול!

Michal Bloom

New member
המשך..../images/Emo26.gif

51. מודל החיקוי שלי: אחי הגדול!
52. מה העבודה הכי טובה לחופש, שלהורים נמאס לשלם עלינו?:ביבי סיטר
53.הסגנון לבוש שלי: לפעמים זרוק,לפעמים סטייליסטי, לפעמים ספורטיבי אלגנט...
54. הייתי רוצה שיקראו לי: שחר.....מיי פייבוריט!
55. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: <ולמה>:טינקרבל, שתגשים לי משאלות!!..חחח(נחשו אחת..)
56. כמה זמן אני בפורום: אמממ, חצי שנה?!
57. כל הניקים שהיו לי בתפוז: ילדה על צמה, ו-Michal Bloom
58. מה מספר האייסיקיו שלי: 297678384
59. מסנג'ר:אין..
60. מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: קאוייר...איוו!!!
61. ארץ אהובה< חוצ מישראל>: תורכיה...
62. מקצוע אהוב בבית ספר <אם קיים>:ספורט..
63. מה שלומך? :הכל פסיידר טודע....חחח..
64. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:אמממ, שאלה קשה!!!, קייט בסתוורת'...
65. יש לי אוסף של:נרות, אני מתה עליהם!
66. מה אני עושה כשמשעמם לי?:שומעת מוזיקה..
67. האם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?:לפעמים...
68. תספרו לי בדיחה:בלונדינית אחת ובולונדינית שנייה נמצאות משתי צידי הנהר, בלנדינית א' צועקת ל-ב', "תגידי לקצה השני?!, בלונדינית ב', "את כבר שם"!!! 69. מאמין בקיומם של יצורי פנטסיה?:אמממ, יענטו, שדים ורוחות?, כן בטח שכן!
70. תיאור מצב: אנרכיה. אין חוקים, בלאגן. אתם יכולים לעשות מה שבא לכם, איך שבא לכם. מה תעשו?:הולכת לרנואר ולוקחת את כל הגינסים!!
71. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: מנורה קטנה וישנה עוד של אימא שלי כשהיא הייתה קטנה..
72. יש לכם קמע? מהו? הסמל של עין הרע..
73. ספורט מועדף?:שחייה.. 74. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: חחח, נא לא לצחוק!!!!,כיום אין אבל בעבר היו המון!:דרדסים,המומינים,ארתור...
75. כמה זמן אתם בפורום *הספציפי הזה*:חצי שנה נראה לי..
76. את/ה אדם רציני בד"כ?:אממממ, לרוב כן..
77. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך?:לא, לא ולא!
78. חולשה:אולרנדו בלום...
79. הפחד הגדול ביותר: נחשים!!!!!,אימאלה!!!
80. רעש אהוב<נו, ברור שהקראנצ'ים שהעלים עושים שדורכים עליהם בסתיו.>:הרעש שעושים עם הביסלי..חחחח וגם עלים בסתיו!
82. אני מתגעגע/ת ל: חבר שלי לשעבר!!!!
83. תכונות טובות שיש בי: דאגנית ואכפתית.. 84. תכונות רעות שיש בי: לא סובלנית כ"כ, וביקורתית.. 85. אם הייתה לך פגישה עם אלוהים, והיית יכול/ה לשאול אותו רק שאלה אחת- מה היית שואל/ת?:מתי אני אמות...
86. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:יושר,כנות,אמינות..
87. אני מזל: גדי, כמו אורלנדו!!!!
88. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: יופי חיצוני...
89. דברים שמכעסים אותי: שצוחקים עליי או מזלזלים בי..
90. דברים שאני שונא/ת: שמתחצפים אליי, אז אני כבר מאבדת את אשתונותי..
91. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: לא זוכרת, אולי כי רציתי לשכוח אותה?! 92. מוטו בחיים: 'אקונה מטטה', מאיפה לי?!
93. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: לוידעת..
94. סלנג בעברית שהכי מציק לי< וגם- האם נדבקתי אליו...>:'יא אללה'..
95. אני מנגנ/ת על: כלום, פעם על פסנתר..
96. יש לי מזל כי: לא תמיד יש לי מזל, הרוב אין לי..חח
97. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: כפות הרגליים...
98. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: כל הגוף חוץ מכפות הרגליים..
99. בסה"כ- אני יותר אדם ריאלי או יותר הומני?:הומני...
100. עם איזה אנשים בפורום אתה בקשר הכי טוב?:דורית,נטלי,חן,מיטל..
עכשיו את האמת!, מישהי באמת הולכת לקרוא את השאלון הזה?!

למעלה