TRaffiC LiGhT

New member
כמה דברים שהכנתי...../images/Emo13.gif

אני אשמח מאוד אם מישהי תעשה להם רקע שקוף כי אני לא יודעת איך.

רות82476

New member
רעיון! (כנסו בבקשה!!)../images/Emo15.gif

יש לי רעיון! אולי לעשות דולמייקר נוסף לפורום! מייקר משופר! כאילו נקח חלק מהפריטים שיש בדולמייקר ה"ישן" ואפילו אם צריך נשפר חלק. בדול מייקר המשופר יכול להיות ככה...
עיצוב יפה לדול מייקר (אני מוכנה להכין את העיצוב...:)
ולעשות מן ריבוע או משו ששם יהיה כתוב תודות לכל מי שהכין פריטים לדול מייקר
לא לשים פריטים גנובים כמו שבדולמייקר "הישן" יש למטה כלבוטבעת כזאת ש מלאך אז לא לשים דברים גנובים!! (חשוב מאוד). אמ... זה הכול אני חושבת כל מי שבעד הרעיון שלפתוח דול מייקר נוסף (משופר)אז שישרשר להודה הזאת
וכל מי שנגד אז
יהיה נחמד גם אם תגידו את דעתכם הכללית. בי- רות

Agent U

New member
בבקשה...

אל תעשי לי את זה.. זאת ההתחייבות היחידה שנשארה לי לפורום, היות ואני כבר בקושי נכנסת וזו הסיבה היחידה שאני חוזרת כל פעם מחדש (לא שאני לא אוהבת אתכם! אני מתה עליכם! אבל אני עסוקה כלכך) והדולמייקר הזה כלכך חשוב לי... בבקשה אל תקחי לי את זה.. אני אעשה עיצוב חדש, אני אשפר, אני אתקן. מבטיחה לכם שאני יודעת. והדברים שאת עושה מקסימים. מדהימים. ראיתי מקודם. אבל אני רוצה לעשות את זה. אני וענת.
{{ענת! כמה זמן לא ראיתי (או וואטאוור) אותך!}}

רות82476

New member
אמ.. אוקי מה הקשר של הכותרת?../images/Emo15.gif

בכל מקרה מה דעתך על הרעיון? אנשים להתעורר!!מה דעתכם? ולא הבנתי למה התכוונת ל..."אל תעדי לי את זה" אני מדברת על מייקר חדש לא לשנות את המייקר הקיים... להכין אחד נוסף משופר יותר טוב...

Agent U

New member
לא אמרתי תעדי.. (?)

וזה הענין! שתעשי חדש! משופר! ואני אשאר עצובה, מסכנה ונידחת ואף אחד לא יזכור אותי כ"שירה שהקימה את הדולמייקר עם ענת!" (לא שמישהו זוכר אותי ככה אבל אני משערת שהבהרתי את עצמי) והכותרת היא ניסיון.

רות82476

New member
הוווו ....!!../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

את שירה!! :) שלום... באמת שכל הכבוד לכם על המייקר!!... הוא ממש טוב. בכל מקרה... מה זאת הכותרת שצירפת מקודם<?

Agent U

New member
ניסיון נסיוני...

כותרת לעיצוב החדש. כותרת נסיונית לעיצוב החדש. את מוזמנת להביע דעה

רות82476

New member
נחמד... אבל אני חשבתי..../images/Emo15.gif

על משו יותר זוהר... ולכתוב דולמייקר משופר או שתיים משו בסגנון... וגם חשבתי שאני יוכל להכין את זה... אבל באמת יצא נורא יפה אבל אולי זה יתאים לדולמייקר שיש עכשיו. טוב אבל חוץ ממך אף אחד לא אמר כלום על הרעיון... אז שום דבר לא בטוח בכלל.

אני בעד ../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif

רק כי לדעתי צריך להעלות את כול הפריטים ששמו פה מעכשיו.. כי הם ברמה יותר גבוהה ממה שהיה קודם, לדעתי. כאילו לפתוח דולמייקר חדש, לא משנה איך או איפה, או מתי

רות82476

New member
אחלה!! ו...../images/Emo15.gif

אחלה אני שמחה שאת מסכימה רק... את יכולה בבקשה לשרשר להודעת הרעיון שלי את הסמן הזה:
תודה ועוד משו שקצת שיניתי ואני רוצה להגיד...
לפתוח דולמייקר חדש ולשם שם רק פריטים חדשים או אולי... לקחת קצת מהפריטים במייקר הישן . בי- רות

Agent U

New member
אבל זה מה שאני עושה..

לישן.. חשבתי שהבנת מה ביקשתי... והתיחסת.. אולי פשוט תעשי איתי?

Nitsניץ

New member
אולי תפתחו דולימייקר חדש באתר של

הפורום?
מה דעתכן? ובמיוחד יובל שמארגנת

Wint£r Gi®L

New member
הכנתי גם...

ג´ינס
לא יצא משו - אם מישהו/הי רוצה לשפר צירפתי גם בלי אפקטים

למעלה