3
S Solinka New member 25/11/02 #46 ../images/Emo79.gif7 אחרון חביב ../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif
מ מורטישה אדמס New member 25/11/02 #47 עשיתי עוד...../images/Emo13.gif ושוווווווווווווווווווווווווווב, איך לעזאזל עושים רקע שקוף בפוטושופ???????????????????? את זה--> אני עשיתי, אז הרשיתי לעצמי לשנות קצת..
עשיתי עוד...../images/Emo13.gif ושוווווווווווווווווווווווווווב, איך לעזאזל עושים רקע שקוף בפוטושופ???????????????????? את זה--> אני עשיתי, אז הרשיתי לעצמי לשנות קצת..
מ מורטישה אדמס New member 25/11/02 #48 שי וואז תההרר יאדה יאדה נאבר נאבר נאבר מיייייינד... תתעלמו לחלוטין מכל השטויות שאני כותבת..
מ מורטישה אדמס New member 25/11/02 #49 ואחרון.... לבנתיים.. מוהההההההההההההההאאאאאאאההההההההאאאאאאא.............( )
W Wint£r Gi®L New member 25/11/02 #53 ולשאלה שלך: <מקווה שאני אצליח להסביר > את פותחת את הקובץ בפוטושופ. מסמנת עם השרביט (Magic wand tool) את הרקע. בוחרת ב- Magic eraser tool ולוחצת בחלק שסימנת קודם. זהו...
ולשאלה שלך: <מקווה שאני אצליח להסביר > את פותחת את הקובץ בפוטושופ. מסמנת עם השרביט (Magic wand tool) את הרקע. בוחרת ב- Magic eraser tool ולוחצת בחלק שסימנת קודם. זהו...
מ מורטישה אדמס New member 26/11/02 #82 תודה רבה רבה רבה!!! הנה, תיקנתי את החצאית הסגולה.. תגידי לי עם זה בסיידר (מי שהכינה את זה)..ניסיתי לעשות את זה יותר כמו המקור אז תגידי לי עם זה בסיידר..
תודה רבה רבה רבה!!! הנה, תיקנתי את החצאית הסגולה.. תגידי לי עם זה בסיידר (מי שהכינה את זה)..ניסיתי לעשות את זה יותר כמו המקור אז תגידי לי עם זה בסיידר..
ח חנבה ושמה שירה New member 26/11/02 #90 סול אפשר לצבוע לך כמה מחדש../images/Emo35.gif מדהימים אחד אחד, ד"א
S Solinka New member 26/11/02 #98 יעני להפוך אותם לצבעים אחרים? ../images/Emo79.gif אממ... אני מעדיפה שלא למען האמת... ותודה!
S Solinka New member 27/11/02 #131 כי...../images/Emo79.gif אני מעדיפה שכל אחד מהדברים יהיה מיוד והלא יהיה אותו דבר במלא צבעים